Print

Татьяна Бреславская - ПОСЛАНИЕ БРАТСТВА ЮПИТЕРА ЖИТЕЛЯМ ЗЕМЛИ

Tatjana Breslavska - JUPITERA BRĀLĪBAS VĒSTĪJUMS ZEMES CILVĒKIEM

(Šis vēstījums mums tika dots mūsu “Jupitera Skolā”)

19 12 18

Mūsu dārgie brāļi-zemieši, mēs sveicam jūs un gribam līdz jums aiznest kādu informāciju.

Ļoti daudz ārpuszemes agresīvu spēku ir vērsts destabilizācijai uz planētas. Tas ir viņu uzdevums, un viņi grib to izpildīt vislabākajā viņiem veidā. Bet mēs savukārt gribam sniegt iespējamo palīdzību. Taču lieta ir tāda, ka eksperimenta veidā jums bija dota iespēja atbrīvoties no jebkuriem agresijas veidiem bez aktīvas iejaukšanās no ārienes. Ja tas nebūtu tā, tad jūs varat iedomāties, CIK draudzīgu civilizāciju atbrāztos pie jums, lai glābtu, lai dalītos jaunākajās tehnoloģijās un metodēs, taču to aizliedz Kosmosa Likums pēc visu pušu piekrišanas.

Jūs apzināties, ka atnācāt uz Zemi kā augstāku civilizāciju pārstāvji, ka trešā blīvuma apstākļos jūs pazaudējāt daudzas savas spējas, jūsu potenciāls zaudēja savu aktivitāti, par ko jūs arī zinājāt agrāk. Tāpēc jūsu uzdevums šajos apstākļos – pašiem izaudzēt Gaismas pamatu un virzīties tajā un ar to pa Augšupcelšanās ceļu.

Jūs vēro miljoniem Kosmosa pārstāvju, un viņi var konstatēt, ka jums daudz kas izdodas! Ticiet mums! Jums ir iespējams sniegt palīdzību, bet tikai tādu, kura ir savrupināta un tiešā veidā neietekmē jūsu apziņas pavedienu un tā attīstību. Mēs neskaram to, ko jūs varat izdarīt paši bez mūsu palīdzības.

Protams, jūs saprotat, ka jūs visi esat dažādi uz planētas, tāpēc runa pirmām kārtām ir par tiem, kuri atnākuši no tālām zvaigznēm. Praktiski jums visiem ir vieni un tie paši attīstības apstākļi, bet ar dažādu potenciālu, ja runājam par tiem, kuri savu attīstību ir sākuši no zemākās apziņas un pavisam nesen apzinājušies sevi kā cilvēku. Bet tomēr mēs, tāpat kā arī jūs, rēķināmies ar katru iedzīvotāju. Jūsu dvēseļu programmā ir ielikts uzdevums palīdzēt katrai domājošai Zemes būtnei pacelties kaut vai mazu pakāpi savā evolūcijā. Jūs to pildāt. Mēs priecājamies par jums, un viss Kosmoss jums aplaudē. Taču nav vērts apstāties pie sasniegtā.

Iespējams, jūs bieži jūtat kaut ko līdzīgu gandrīz hipnotizējošai uzmanībai: jā, tie esam mēs, ieskaitot arī citus kosmosa pārstāvjus, kas vērīgi vērojam jūs, pētot un vērtējot, sajūsminoties un pārdzīvojot līdzi.

Jūs tas dažreiz dara piesardzīgus, tāpēc ka jūs ne vienmēr saprotat, ko mēs no jums gribam un ko tas nozīmē. Arī Tumsas Ģimenes pārstāvji reizēm vērīgi vēro jūs: viņus ļoti interesē jūsu attīstība un jūsu iespējas. Bet, ja ir bijusi sajūtama skaidra agresija, tad ir nepieciešams pieprasīt to pārtraukt. Jūs varat pateikt: “Lūdzu atbrīvot no jūsu klātbūtnes manus enerģētiskos laukus!” Tā būs Kosmosa Likuma izpausme.

Ja vien jūs zinātu, kādas pilnvaras jums ir, ko jūs varat kā atļaut, tā arī aizliegt! Jūsu vārds ir likums, tāpēc jums tik nepieciešama ir jūsu mentālo apvalku tīrība. Katrai jūsu domai, vārdam ir jābūt rūpīgi pārbaudītiem un pamatotiem. Jūs pārstāvat Kosmosa pirmrindas daļu, un pēc jums līdzināsies! Atcerieties to!

Pievērsiet uzmanību tam, ka mēs ne vienmēr varam pie jums atnākt pēc jūsu aicinājuma, jo arī mums ir daudz darīšanu, enerģētisku izdevumu un pārkārtošanu. Protams, pašos izšķirošākajos momentos, īpaši apgrūtinošos stāvokļos, kad jūs nevarat tikt galā paši, mēs atnāksim vienmēr. Bet atcerieties: jums vienmēr ir izvēles brīvība, kas ne visur ir Kosmosā. Un reiz, jau būdami tālu no Zemes, jūs to novērtēsiet kā īpašu velti. Mēs uz Jupitera “tiešā veidā” esam savienoti ar radošo centru, kas var jums uzdzīt “viszināšanas” garlaicību. Tāpēc, mūsu dārgie draugi, augstu vērtējiet pašlaik katru iespēju, katru dzīves mirkli, jo tas viss taču var vairs nekad neatkārtoties.

Tiecieties aktivizēt visas savas iespējas, un jums parādīsies stimuls radīt, pētīt, izgudrot: jūs visi atnācāt uz šejieni kā Radītāji ar milzīgu plānu bagāžu. Tad nu iedziļinieties tajā, un jutīsieties kā milzīgs spārnots putns, kuram iespējami paši sarežģītākie lidojumi! Viss Kosmoss – jūsu stihija!

Lai ir ar jums Radītāja Spēki, Gaismas un radīšanas Spēki!

Ar mīlestību pret jums, Jupitera Brālība.

18.12.2019.

 

Pievienos 18.12.2019

https://pulsarvremeni.ru/poslanie-bratstva-jupitera-zhiteljam-zemli/

Pievienos 22.12.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/poslanie-bratstva-upitera-zhitelyam-zemli

Tulkoja Jānis Oppe