Татьяна Бреславская - ПОСЛАНИЕ ЮПИТЕРА ЧЕТВЕРТОЕ

Tatjana Breslavska - Jupitera ceturtais vēstījums

19 12 10

Pēdējā laikā jūs arvien biežāk un biežāk sastopat kombināciju 2020, tas ir jūsu jaunais gads, un, vadoties pēc šīs “noslēpumainās” ciparu kombinācijas, jums nepārtraukti nāk jauni pareģojumi. Tie visi galvenokārt ir saistīti ar to, ka jūs gaida LIELĀ ATBRĪVOŠANA.

Tas nozīmē, ka jūs līdz šim laikam atrodaties “cietumā”, kas arī ne reizi vien ir “izskanējis” lielā interneta laukos.

Kāds no jums jūtas cietumā? Kāds atzīst to faktu, ka viņu dzemdināja viņa zemes plāna vecāki (šeit atmiņā nāk patīkamie un pat paši labākie bērnības gadi, izņemot karu), pats ir dzemdinājis bērnus un apzinās, ka visi šie katram no jums nozīmīgie notikumi ir risinājušies cietumā?

Pats fakts, ka jūs atrodaties uz planētas, liecina par to, ka jūs nesat prieku un laimi, un tā ir bijis vienmēr! Jūs, tie, kas izlēmīgā veidā pārkāpāt pāri kosmosa slieksnim un nokāpāt uz brīnišķīgās Zemes, vai jūs taisījāties nonākt cietumā vai sapņojāt par brīvu un radošu dzīvi?

Jā, bija pārbaudījumi, bet tas, kā jūs pret tiem attiecāties un attiecaties, kā tas saskan ar jūsu būtību, neapšaubāmi liek izdarīt secinājumu, ka šo “cietumu” jūs varējāt radīt sev paši ar savu pašu apzinātu vai neapzinātu nodomu. Piemēram, iesaucoties: “Tas taču ir cietums šeit, un no tā man tagad neizkļūt!”

No dzīves uz dzīvi šis apgalvojums apauga ar “kraupi”, un rezultātā patiešām sāka parādīties “važas”, jūsu apziņas važas, no kurām arvien grūtāk kļuva atbrīvoties.

Tagad jums atkal nākas pašatjaunoties, plēšot sev nost visu pielipušo, pieaugušo jūsu pašu maldu mizu. Rezultātā jūs kļuvāt līdzīgi tiem, kam jūs atnācāt palīgā atbrīvoties tieši no šīm jūs sasaistošajām važām.

Jūs gaidīja, un jūs savā laikā atnācāt uz planētu. Tagad jau jūs visi kopā gaidāt jaunus pestītājus. Ko gan tas nozīmē – ka jūs neesat tikuši galā ar saviem uzdevumiem un lūdzaties pēc palīdzības, esat parakstījušies savā bezspēcībā?

Kādam ir ĻOTI izdevīgi rādīt jūs šādā gaismā. Un pļāpas par to, ka jūsu brāļi-citplanētieši ieradīsies pie jums pēc pusgada, ir kārtējā saldā tablete atslābumam un jaunām gaidām.

Gaisma palielina savu kvēli, vadoties pēc kosmosa likumiem. Citplanētu rasu pārstāvji jau sen staigā pa Zemi, un, ja jūs patiešām gribat tikties ar viņiem, mainieties aktīvāk savu vibrāciju frekvenču paaugstināšanas virzienā, regulējiet sakaru kanālus, un saziņa notiks jau šeit un tagad.

Bet tagad parunāsim par to, kā Jupiters korelē savas darbības ar augšupejošo planētu Zeme. Jupitera kodols ir stājies sakaros ar Zemes kodolu. Šis duets jau unisonā dzied vienu augšupiešanas dziesmu. Jupiters sasaistē ar Zemi kopā ar Sauli virzās uz jaunu kosmiskā laika koridoru, pareizāk – viņš jau ir šajā koridorā.

Notiek jaunu dimensiju apmazgāšana ar jaunām enerģijām. Šie viļņi aizslauka visu lieko, un tas notiek plūstoši, bez straujiem lēcieniem. Neviens un nekas nevar un nevēlas sasprindzināt planētu un visu esošo uz viņas tādā veidā, lai nodarītu kaitējumu. Dievišķais kosmoss un viņa labākie pārstāvji vada visu procesu, ievērojot visus drošības pasākumus, un tikai personīgi no katras domājošas būtnes ir atkarīgs, cik harmoniski viņa saderēs kopā ar šo procesu.

Jupitera spēks un jauda ne reizi vien ir “glābuši” planētu, un tagad viņa ir dārga viņam kā bērns, šī uzlecošā zvaigzne. Un nekad viņš, tāpat kā visi Gaismas un Dievišķā saprāta Spēki, neatkāpsies no saviem nodomiem izvest jūs cauri visiem pārbaudījumiem uz labāku pasauli.

Tātad divi kodoli, divi planētu centri ir harmoniskā sasaitē. Jums ir atlicis pievienoties šai savienībai un virzīties uz priekšu. Tam jums ir VISI spēki! Nevajag gaidīt palīdzību no ārienes, jo tā VIENMĒR ir jūsu iekšienē, jūs tad arī esat šis spēks. Vienkārši iegaumējiet to un nelolojiet jaunas ilūzijas.

Ar jums bija Skolotājs Ramuss no Jupitera.

25.11.2019.

 

Pievienots 10.12.2019

https://pulsarvremeni.ru/poslanie-jupitera-chetvertoe/

Tulkoja Jānis Oppe