Татьяна Бреславская - Сознание Новой Земли (продолжение)

Tatjana Breslavska - Jaunās Zemes Apziņa (turpinājums)

14 TBJaunās Zemes Apziņa (turpinājums)

Atnāca Galaktikas Federācijas pārstāvis un pajautāja: vai es esmu gatava pārvadīt enerģijas, zināšanas un mācības, aktivizēt Zemes jauno apziņu un visus viņas iemītniekus.

“Šodien tu turpināji vakar iesākto darbu, kad ar tevi sāka strādāt AKS (Augstākais Kosmosa Saprāts).

Mēs visi strādājam kopā, kopīgām pūlēm veicam jaunās Zemes mehānisma iedarbināšanu.
Jūs visi gaidījāt ilgāk par mēnesi: kas gan tālāk? Nekādi pareģojumi nepiepildījās un nepiepildīsies. Tu pareizi iegaumēji frāzi, ka “nav nekā objektīva pasaulē, subjekta radītā”.
Jūsu fantāzijas ir labas, tās ielīksmo kā jūs, tā arī mūs. Labāk jau fantazēt, nekā sēdēt saliktām rokām.

Bet runa nav par to. Pašlaik norit plānveida, tieši plānveida, pa soļiem, jaunu programmu ieviešana uz Zemes. Vai tad jūs neesat lasījuši, ka viss jaunās Zemes radīšanas process aizņems ne vienu gadu simtu vien? Bet jūs vienalga steidzaties, tāpēc ka baidāties neieraudzīt “paradīzi uz Zemes”, nenodzīvot līdz “gaišajām dienām”.

Kā pie jums tagad saka: “Necepieties! Atslābstiet!” Un... dzīvojiet pilnīgu dzīvi, nesaspringstot un neforsējot notikumu izmainīšanu. Visam savs laiks. Mūs uzjautrina jūsu steidzīgums un neizpratne. Jūs neviens nav piemānījis un netaisījās to darīt. Jūs atkal peldaties savās ilūzijās. Zeme pati “tiek skaidrībā” ar sevi, apzinās sevi kā jaunu, arī viņai tā ir novitāte. Neuzspiediet viņai neko lieku, ļoti masīvu un sarežģītu. Jums dažreiz patīk veikt komplicētas meditācijas un aktivizācijas. Arī viņu tas nogurdina.

Viņas vārdā mēs lūdzam likt viņai pagaidām mieru, izņemot mīlestības, gaismas sūtīšanu un viņas astrālā plāna tīrīšanu.
Arī viņa grib izbaudīt sevi jaunu, nepieķēzītu ar jūsu mentālo slāni un citiem astrāliem miasmiem.”

Kā notiek Zemes Globusu atdalīšanās?

“Sākumā Zeme bija viena sfēra (lode), pēc tam viņai sāk “plaisāt čaumala” (apvalks), kura kā čaula atiet malā.
Arī šai “čaulai” ir lodes forma, kura “aizpeld” sāņus. Uz šīs sfēras-“čaulas” kā hologramma paliek visa vecā pasaule, kurā jūs dzīvojāt.
Tas izskatīsies kā paralēlā realitāte, sākumā redzama, pēc tam pamazītēm sāks kust.

Jaunais apvalks, kā jaundzimušā āda, sāks stiprināties, un šeit galvenais ir radošā ekstāzē neradīt neko lieku.
Mēs apsveicam jūsu pamodināto fantāziju, jūsu kā radītāju kvēli, bet atcerieties, mūsu dārgie, ka doma un vēlme plus jūtas ir radīšana.
Rūpīgi pārdomājiet to, ko jūs gribat sa-radīt!

Protams, stāvēs filtri, bet labāk, ja jūs uzreiz iemācīsieties jūsu jauno pasauli būvēt prasmīgi. Turklāt mēs taču vērtēsim gan jūsu prasmīgumu, gan gatavību.
Jā, jā, atkal eksāmeni, atkal mācības... Vai tiešām jūs esat noguruši? Mēs ļāvām jums atpūsties ilgāk par mēnesi zemes laika, tā kā jūs jau pat sākāt garlaikoties un uztraukties bez aktīviem darbiem.
Mūsu dārgie, viss būs labi (atkal mūsu radio replika). Dzīvojiet pastāvīgā pozitīvā, nehipertrofējiet savas spējas un nemaziniet tās.

Jūs katru augstu vērtē kā “darba (dienesta) vienību”.
Ar katru ir saskaņotas darbības un plāni. Jūs neesat vieni, jūsu Skolotāji vienmēr ir ar jums, bet vienkārši jūs pašlaik par mums mazāk atceraties, un tas ir labi, tāpēc ka jūsu “jaunrade” jums liekas visai individuāla.

Un atkal jūsu izteiciens: “Jūs tiekat kontrolēti!”
Šī kontrole notiek sen, citādi jūs visi vairs nebūtu dzīvajos. Taču, prom visas skumjas! Tikai “uz pozitīva”!

Jūs mīlošie Skolotāji no Galaktikas Federācijas.”

 

Pievienots 17.12.2013

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/soznanie_novoj_zemli_prodolzhenie/28-1-0-465

Tulkoja Jānis Oppe