Print

Татьяна Бреславская - ЧТО ТАКОЕ КРЫМ В РАМКАХ ЗЕМЛИ и ВСЕЛЕННОЙ. Вопрос к Иерархии Света

Tatjana Breslavska - KAS IR KRIMA ZEMES un VISUMA IETVAROS. Jautājums Gaismas Hierarhijai

14 TB- Cik gan ilgi tu mēģināji par to uzrakstīt, un beidzot ir pienācis laiks atklāt arī šo “dienas tēmu”. Nu ko, mēs paskaidrosim jums, ko nozīmē Krima jums, dzīvojošiem uz šīs Zemes.

Visos laikos ir notikušas kaujas par tām vietām, kur daudz “spēka” sakrāts bija. Kas tas par spēku – tās ir tās “smaragda plātnes”, kuras atverot palīdzēs iziet kā uzvarētājam vienmēr. Tas ir tas spēks, kurš cilvēku ved pie Dieva, pie ceļa atklāšanas pie viņa. Tajās vietās ir apvienota tāda enerģija, kura rada gaismas stabu, kurā atrodoties, cilvēks sāk manīties visā. Viņš vairs nav tas, kurš bija agrāk, viņš vairs NEVAR būt iepriekšējais. Šīs enerģijas plūsmas atklāj visu dievišķo viņā. Šajās vietās pabijušais grib tuvoties šim brīnumam atkal un atkal, zemapziņā apzinoties, ka viņā ir sākusies “lielā pamošanās”.

Krima jums ir uzdāvāta no augšas, lai to viņam atklātu. Tā visa ir templis, kurš ved pie Dieva. Un tās simbols ir mūžīgā Saule! KA – RA – IM: Saules enerģija. Kurš prot redzēt katrā vārdā tā īsteno nozīmi – jau ir ceļu atradušais. No jūsu vēstures jūs zināt tādu “mazu” Krimas tautību – karaimus. Tā ir sena, Krimas sakrālajos noslēpumos īsteni iesvētīta, dzimta. Ka no viņiem nāk arī pussalas nosaukums, ir acīmredzams. Šīs vietas izvēle Ceļa atklāšanai nav nejauša: daudz saules, jūra, lielisks atveseļojošs gaiss un noslēpumaini kalni pievelk vairumu no jums, un tātad jūs no šīm vietām jau vairs neatgriezīsieties iepriekšējie, kā tika pieminēts augstāk. Tas viss ir vēl viena “iecere”, lai jūs pamostos.

Un atkal no jūsu vēstures jums ir zināms, kādas kaujas par Krimu notika pēdējā pasaules kara laikā. Šo kauju cēloņi nav tie, ārējie, bet daudz nopietnāki – spēka iegūšana. Taču šo spēku paņemt mēģināja vardarbīgā ceļā, bet tādā veidā tas “nedodas”. Jūs pašlaik visus gan Krievijā, gan Ukrainā satrauc “Krimas jautājums”. Tas viss ir sadzīviski... Galvenais, lai pie “pāriešanas” nebūtu vardarbības! Un tātad pieeja Krimas enerģijām – nav slēgta. Ejiet uz turieni ar mieru, mieru arī dabūsiet. Mēs šodien visu pateicām.

 

Pievienots 07.04.2014

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/chto_takoe_krym_v_ramkakh_zemli_i_vselennoj_vopros_k_ierarkhii_sveta/28-1-0-935

Tulkoja Jānis Oppe