Татьяна Бреславская - АРХАНГЕЛ ГАВРИИЛ О НОВОМ УЧЕБНОМ КУРСЕ ПЕРЕХОДА В ФИЗИЧЕСКОМ ТЕЛЕ

Tatjana Breslavska - ERCENĢELIS GABRIĒLS PAR JAUNO MĀCĪBU KURSU: PĀRIEŠANA FIZISKAJĀ ĶERMENĪ

14 10 02Mani dārgie, Mācekļi ar “lielo burtu”, ar “lielo”, tāpēc ka tāda masveida apmācīšana uz Zemes tiek piedāvāta pirmoreiz visā viņas vēsturē.

Es šodien vēršos pie jums, kas saucas “senās dvēseles”, kas uz Zemes ir izgājušas daudzus pārbaudījumus (ievērojiet – jūsu pašu ieplānotus), pārvarējušas daudzus šķēršļus, kārdinājumus, kas daudzas reizes apziņā ir pacēlušās “līdz debesīm” un atkal “kritušas”, pēc tam atkal, savākušas savu gribu, savas Dvēseles sauciena vestas, meklējušas savu Ceļu un neatlaidīgi gājušas pa to uz nosprausto mērķi.

Kāds jums visiem ir bijis un ir MĒRĶIS – jebkuros apstākļos, atrodoties cilvēka ķermenī, ar piemītošo cilvēka prātu atklāt sevī pirmām kārtām “noslēpumu” – savienojumu ar visu esošo, apzināties sevi nevis kā vergu, bet kā Radītāju, ļaut savam “ierobežotajam prātam” paplašināt savu izzināšanu robežas, ļaut savam ķermenim atkal sajust vienotību ar Dvēseli kā vienotu dievišķu programmu un ar šo “savienību” aktivizēt sevi no apakšas līdz augšai. Noticēt savām neierobežotajām iespējām un spējām visās nozīmēs.

Jūs to uz Zemes jau esat “izgājuši”, bet citos ķermeņos – ne cilvēciskos.
Ļoti senos laikos jūs daudzi pabijāt uz Zemes augsti attīstītu drakonu ķermeņos. Viņu atliekas uz planētas tiek atrastas visur. Viena no tādām vietām ir Gobi tuksnesis Mongolijā.
Daudzas ekspedīcijas no smiltīm un akmens iežiem cēla ārā atliekas kā liecības, ka jūs tur esat bijuši.
Pirms miljoniem gadu šī vieta jums bija “paradīze”: maigs klimats, nokrišņu pārpilnība, bagāta augu sega, ūdenskrātuvju tuvums.
Tas bija “sugu izdzīvošanas” laiks. Notika daudzas cīņas par teritorijas sadalīšanu. Tie bija vēstneši no daudzām mūsu Galaktikas pasaulēm un aiz viņas robežām.
Izdzīvoja stiprākie ne tikai fiziski, bet arī intelekta ziņā!
Kas bija vājāks – gāja bojā. To pārakmeņojošās atliekas pašlaik arī tiek atrastas.

Daži zinātnieki izdarīja ne pārāk pareizu secinājumu, ka tas, kurš viņus nogalināja, nebija no Zemes. No vienas puses, tā ir patiesība: visas drakonu un reptiļu sugas bija “ienestas” uz Zemi no “citām pasaulēm”, bet no otras puses, viņas pašas savā starpā veica dabisko atlasi – tas bija viņu uzdevums, un “trešā spēka” tur nebija.

Jūs jau nojaušat, kādu programmu “Zemes hronikās” atstāja šie iemītnieki: jā, pirmām kārtām agresiju – kā sekas, tās ir palikušās programmas jūsu reptiļu smadzenēs.

Jautājums: kur gan ir tie, kas palika kā “uzvarētāji”?

Atbilde: viņi AUGŠUPCĒLĀS! Un Augšupcēlās, tas ir, pārgāja uz citām dimensijām “ķermenī”. Šī pirmā pāriešanas pieredze izdevās! Tā nebija masveida, to veica daži, bet tomēr – tā izdevās! Un pirms Augšupcelšanās arī viņi atstāja “ierakstus” “Zemes Hronikās” – jums! Ierakstus par to, kas tas ir IESPĒJAMS!

Jūs atkal un atkal, jau Cilvēka ķermenī, iemiesojāties uz planētas, lai galu galā reiz atkal izlemtu un būtu tam gatavi.
Katrā savā iemiesojumā jūs “metāt šaubu graudus savā bezspēcībā”, jūs vienmēr tiecāties mācīt un vest aiz sevis citus, jūs to darāt arī tagad un ĻOTI sekmīgi.
Ja jūs spētu paskatīties uz sevi “no augšas”, jūs ieraudzītu cilvēci kā gigantisku pamodinātu bišu spietu!

Šodien jums, “senajiem drakoniem”, atkal ir likts priekšā veikt to, ko jūs jau vienreiz veicāt: iemācīties pāriet uz citām dimensijām un atpakaļ, nezaudējot savu fizisko ķermeni.

No jūsu vēstures jūs jau esat dzirdējuši par tādu pāreju, šobrīd jums visiem tiek likts priekšā to iemācīties.
Atlase tādās skolās tiks veikta pēc stingriem principiem, pirmām kārtām tiks pārbaudīta jūsu TICĪBA un MĪLESTĪBA, taču piekrītiet, interese ir liela!
Vai tad jūs nevēlaties būt līdzīgi Sen-Žermenam vai Ramtam? Iet iekšā jebkurā “laika koridorā” (darbam un pētījumiem, protams).

Tātad, mani dārgie mācekļi, uzņemšana “pārejas Skolā” ir atklāta! Jums vajag tikai izteikt vēlēšanos.
Katra kandidatūra izies nopietnas pārrunas un testēšanu. Taču es jau esmu pārliecināts, ka jūsu būs diezgan daudz.

Ar jums bija jūs bezgalīgi mīlošais Ercenģelis Gabriēls.

Pieņēma Breslavska Tatjana

14.10.02.

 

Pievienots 02.10.2014

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/arkhangel_gavriil_o_novom_uchebnom_kurse_perekhoda_v_fizicheskom_tele/28-1-0-1226

Tulkoja Jānis Oppe