Print

Татьяна Бреславская – В ЗНАКОМЬТЕСЬ: «ЧЕРНАЯ ДЫРА»

Tatjana Breslavska - IEPAZĪSTIETIES: “MELNAIS CAURUMS”

16 07 10 01

Nez kāpēc mani atkal ieinteresēja “melnie caurumi”, es zinu, ka tas nevar būt nejauši, tas nez kādēļ ir vajadzīgs šajā momentā.

Izlasīju zināmu informāciju pie Anastasijas Novihas (Анастасия Новых), atcerējos savu ceļojumu caur galaktikas “melno caurumu” pirms dažiem gadiem un nolēmu izpētīt šo jautājumu konkrētāk, un... sākās... Rokas sāka būvēt telpā, sāka griezties telpas-laika disks, uz jautājumu: ko tas nozīmē, es saņēmu atbildi: norit vajadzīgā “cauruma” meklēšana. “Caurums” tika atrasts, no tā manā virzienā izstiepās zonde, smagu enerģiju sajūta.

Un ko tagad ar to darīt?

Melnajā caurumā var tikt iesūktas cilvēces negatīvas domformas, destruktīvas un agresīvas emocijas un tml. Vajag to jums? (atbilde, kā vēlāk izrādījās, no AEs)

Protams, vajag! Kurš gan atteiktos no tāda putekļsūcēja!

Un pirmais jautājums: bet vai tas atbildīs cilvēka apziņas evolucionēšanas dievišķajam plānam, varbūt pagaidīt vēl kādus 1000 gadus?

Pie kā griezties pēc izskaidrojuma?

Mans Augstākais Es labprāt atsaucās aicinājumam.

Jums tiek dots papildu instruments, lai izvadītu negatīvu no Zemes lauka, nu pārāk daudz tā tur ir izrādījies, un tikpat daudz “bumerangu” atgriezīsies atpakaļ karu, zemestrīču, plūdu, ugunsgrēku, sausuma un viesuļvētru veidā.

Līdztekus daudzajām meditācijām, lai apgaismotu šos enerģētiskās informācijas laukus, jums tiek likts priekšā “melno caurumu efekta” variants. Pa kanālu, izbūvētu no Zemes enerģētiskās informācijas lauka, visas “grabažas” tiks atsūktas tieši “caurumā” un tālāk pārveidosies neitrālā enerģijā, kura jau tiks tērēta radošām vajadzībām.

Princips ir skaidrs, atliek kļūt par kanāla izbūves instrumentu. Vēl jautājums: kādēļ mums vajadzēja iziet aiz “melnā cauruma” ietvariem smalkajos ķermeņos, es atceros, ka sajūtas nebija no patīkamākajām: spieda kopā tā, ka pat šķita, ka atpakaļ tā arī neatgriezīsies.

Arī tas bija neliels eksperiments jums un jūsu “jaunajiem” smalkajiem ķermeņiem, kā viņi izturēs šo slodzi, vai viņiem šī iešana turpmāk būs parasts darba akts, jo “bizot” nāksies pa visu Visumu un aiz viņa robežām. Tas bija sava veida – brieduma tests-eksāmens.

Jā, es saprotu, ka atgriezos atpakaļ ar jaunām sajūtām, bet pats galvenais, ka es “neizšķīdu” un neanihilējos, bet otrādi: ieguvu kaut kādu papildu spēku un izlēmību. Un kas vēl notiek ar materiāliem ķermeņiem, pēc zinātnieku vārdiem, nonākušiem “melnajos caurumos”?

Un pēc zinātnieku vārdiem, viss caurumā iesūktais pazūd neatgriežami. Bet mēs apgalvojam, ka tas viss pāriet citā stāvoklī. Visi caurumi kosmosā ir uzskaitīti, un nav nejaušu caurumu. Un nokļūst tur tas, kam vajag nokļūt un pārveidoties. Nav kosmosā haosa un nejaušību! Pat zvaigznēm un kosmiskajiem ķermeņiem ir savi uzdevumi un... problēmas.

Jūs, protams, varētu tagad iesaukties: “Eureka”, un planētas enerģētiskās informācijas lauku piesārņojuma problēmas būtu atrisinātas, dodiet tik mums, gaismas darbiniekiem, izbūvēt kanālus uz visiem iedomājamajiem un neiedomājamajiem “caurumiem”, taču apziņas evolūcija nekādā ziņā nedrīkst būt aizmirsta. Eksperimenta dēļ tiek likts priekšā pagaidām izmantot vienu tādu caurumu, bet citādi – darbs parastajā režīmā, lai, kā saka uz Zemes, “dzīve kā avene neliktos”.

Man sagribējās “parunāt” ar vienu no “melnajiem caurumiem”. Izsaku nodomu. Savienojos ar “melnā cauruma” apziņu. Tā ir kolektīva apziņa. Pie manis uz sakariem ir iznācis tas saprāts, ar kura vibrācijām es sakrītu. Bezdibenīga zelta caurule, kas stiepjas augšup...

Es sveicu tevi! Vai es varu uzdot pāris jautājumu?

Vari, vari – es dzirdu, vēl nepierakstījusi jautājumu.

Mēs tā priecājamies, ka kāds no cilvēkiem ir aizdomājies, ka mums, “melnajiem caurumiem”, ir apziņa, un izlēmis parunāties ar mums.

Pagājušo reizi, kad es savienojos ar “caurumu”, bija ļoti nepatīkama sajūta, it kā no manis sūknētu ārā visu saturu, bet šodien tādu sajūtu nav, kāpēc?

Mēs esam dažādi, tāpat kā arī jūs uz Zemes. Tavs vibrāciju lauks nesakrita ar to “caurumu”, tu taču savienojies ar jebkādu, nepadomājot, ka tev tas var kaitēt vai nepatikt. Šodien tu pareizi izteici nodomu, un atnācām mēs, līdzīgi tev pēc vibrāciju līmeņa. Tu taču gribi pajautāt, vai mēs varam “aktīvi” sadarboties ar jums, ar ko mēs atšķiramies no citiem kosmiskiem ķermeņiem, kas mēs esam un kādi esam patiesībā?

Jā, droši vien interesanta iznāktu sadarbība, ja tas būs izdevīgi visām pusēm. Patiešām interesanta sadarbība, nevis izmantošana, vēl jo vairāk, ka jūs esat dzīvas būtnes, kam piemīt, domāju, varens saprāts. Kādu savstarpēji izdevīgu sadarbību jūs varētu piedāvāt?

Mūsos (caur mums) notiek matērijas pārveidošanās augstākā matērijā, grūti jums to izskaidrot, kāda ir starpības pirms un pēc būtība. Tā ir augsti strukturizētas vielas ar augstāku vibrāciju līmeni iegūšana. Mēs kalpojam līdzīgi klasteriem-pārveidotājiem.

Kā jūs nosakāt, KO vajag “iesūkt” pārveidošanai, un ko – ne?

Tas ir sarežģīts enerģētisks skaitļošanas process, kurš balstās uz “piesārņotības” un tml. algoritmu lasīšanu. Ir mūsu vienots centrs, kurš izsūta informāciju par to, kad kam ar ko ir “jānodarbojas”. Katrs “caurums” saņem savu objektu darbam. Tas attiecas uz visu kosmosu, visur ir “savi caurumi”, mēs atrodamies jūsu saules sistēmā un kalpojam viņai.

Labi, pieņemsim, es neesmu pārāk piesārņota, vai es varu jums palūgt tomēr notīrīt mani, pārveidot uz labāku, vai arī tas neietilpst jūsu uzdevumos?

Nē, mēs pilnīgi varam ķerties arī pie tevis. Pamēģini!

Es noriskēju un pamēģināju: Mani ķermeņi, vadoties pēc iegūtajiem datiem, ir piesārņoti par 38 procentiem ar enerģētiskās informācijas parazītiem, klejojošiem atmosfērā. Viņi grauž mūsu smalkos ķermeņus un fiziskos orgānus. Ļoti svarīgi ir turēt tīru “atmiņas bloku”. Kad ir sabrucis “atmiņas bloks”, nesaglabājas mūsu sakrātā informācija vai tiek izdotas “komandas“ izkropļotā veidā, bet tas atspoguļojas mūsu uzvedībā un motivācijās.

Es mierīgi un labprāt ļauju mani notīrīt. Es jūtu sevi “zelta caurulē”, mierīgi izeju no tās, ieeju atpakaļ, man ir komfortabli, it kā es te būtu bijusi daudz, daudz reižu... Ātri atgriežos apziņā. Es šo “caurumu” nosauktu nevis par “melno”, bet “zelta”.

Kas tad tā biedē “melnajos caurumos”, pilnīga anihilācija?

“Biedējoši” jums ir tikai tie caurumi, kas pievelk zemu vibrāciju struktūras un nav savietojami ar jums pēc vibrācijām.

Pasaule ir izpausta ne tikai caur augstfrekvences, bet arī zemfrekvences struktūrām. Tas ir, caur mums pasaule izpaužas un “sabrūk”. Atkarībā no tā, KAS izpaužas, mēs iedalāmies “melnajos caurumos” kā ar pozitīvu, tā arī ar negatīvu ievirzi. Mēs esam ieejas/izejas vārti.

Ar ko atšķiras attīrīšana, kas nākusi caur jums, no, piemēram, “violetās liesmas”, Saules plūsmas meditācijā?

Praktiski tikai ar vibrācijām. Mūsu vibrācijas ir smalkākas un augstākas. Jūs vadāties galvenokārt pēc vienkāršākiem un jums saprotamākiem instrumentiem, pie tiem pieder jūsu domas spēks un izteiktais nodoms.

Es pateicos par informāciju un ceru uz sarunas turpinājumu.

16.06.18.

 

Pievienots 10.07.2016

http://www.sanatkumara.ru/stati-2016/znakomtes-chernaya-dira

Tulkoja Jānis Oppe