Print

Татьяна Бреславская – Беседа с Матерью Россией

Tatjana Breslavska - Saruna ar Māti Krieviju

15 02 26

Māte Krievija, saku, lūdzu, cik sen tu eksistē un kādos plānos!

- Es eksistēju kopš tā laika, kad tika nodibināta Krievijas valsts, kad notika lielo kņazistu apvienošanās vienotā Krievijā. Tad es atnācu palīgā no augstākajiem plāniem jaunās valsts atbalstīšanai.

Es kļuvu par Krievijas egregoru, par tās skolotāju un virzītāju. Caur mani sākās valstiskuma un pārvaldīšanas, tās ideoloģijas un garīgo centienu apmācība.

Bija daudz Krievijas mācekļu-pārvaldītāju, daudz kļūdu tika pieļauts – rupju un ne pārāk, daudz mācību bija ĻOTI tumšas, draudot Krieviju iznīcināt.

Kļūdas tika pieļautas no “iekšienes” – no vadītāju puses. Tauta, kā masa, pamatā gāja aiz viņiem, tādā veidā sastrādājot sev karmu.

 

Kur un kā tika izvēlēti Krievijas vadītāji?

- Visu rangu vadītāji: cari, sekretāri, prezidenti gatavojās pirms sava iemiesojuma Smalkajos plānos, viņiem jau apzināti bija jānoiet šis ceļš.

 

Pirms dažām dienām, pārdomājot pēc vēsturiskas filmas par valsts likteni noskatīšanās, pie manis sākumā atnāca Māte Krievija, kā milzīgs putns, izpletis savus spārnus virs visas valsts, pēc tam – Pēteris Lielais, viņa enerģijas bija spēcīgas, tās nāca no augšas, pēc tam – Jānis Briesmīgais ar tumšām, smagām enerģijām, uz leju velkošām, un Josifs Staļins. Viņš pēc enerģētiskā stāvokļa atradās kaut kur starp viņiem: ne gaišs, ne tumšs.

Kāpēc atnāca tieši viņi, un ko tas nozīmēja?

 

Pēteris Lielais šo vārdu nopelnīja vēl savas dzīves laikā, viņš nodibināja lielvalsti ar spēcīgu krievu garu. Viņam bija daudz uzdevumu, viens no tiem – nostiprināt savu tēvzemi citu lielvalstu vidū, pavēstot par sevi kā par lielu valsti ar lielu garu.

Valsts ir stipra nevis ar ieročiem un karaspēku, bet tieši ar GARA SPĒKU.

Pēteris Lielais pauda ļoti augstu aspektu, kurš ielika spēcīgu krievu valstiskuma “kodolu”.

Būdams vienlaikus cilvēks, viņš, protams, pieļāva gan misēkļus, gan kļūdas, taču galveno savu uzdevumu dzīves laikā viņš izpildīja.

Viņa karma, kā saka, nav pārāk apgrūtināta.

Augstākajos plānos viņš ir mana “labā roka”, un mēs kopā vedam Krieviju.

Kas attiecas uz Jāni Briesmīgo, tad viņš pārkāpa savus apzvērētos pienākumus, pārvērties pirmām kārtām par bendi un atriebēju.

Savu rupjo kļūdu dēļ viņam turpmāk nācās iemiesoties uz Zemes, galvenokārt Krievijā, kā savu kļūdu upurim, lai līdz galam izjustu visu rūgtuma un ciešanu pilnību.

Tā nav atriebība viņam, tā ir neapgūtās mācības atkārtošana. Līdz šim laikam viņš vēl nav attīrījis savas enerģijas – to, ko savā laikā viņš ļoti aptumšoja.

 

Viens no mūsdienu autoriem-ezotēriķiem Jāni Briesmīgo sauc par “gaismas darbinieku”, apgalvo, ka viss stāsts par viņu ir “apgriezts otrādi”, un viņš bijis labestīgs, mīlošs un taisnīgs krievu valsts valdnieks.

Kā tu vari komentēt šos faktus?

 

- Ko par to var teikt: vai viss stāsts ir “apgriezts otrādi”, vai ne – spriest ir grūti, jo nav nekā objektīva pasaulē, subjekta radītā.

Katrs valdnieks sevi un notikumus ap sevi, protams, aprakstīja, baltinot pirmām kārtām sevi un savu rīcību. Nevēlamas hronikas bieži tika iznīcinātas kopā ar autoriem, taču galveno tiesnesi – savu dvēseli – nepamānīsi un nenomierināsi ar lūgšanām un nakts nomodu.

Pats asākais un bargākais tiesnesis ir cilvēka dvēsele, kurai sevī ir atbilstošs “kontrolieris un revidents”.

Jāņa dvēsele līdz šim laikam mokās izdarītā dēļ, pati sev piedot viņa nevar, redzot visu zemes plāna darbu šausmas. Neviens nesaka, ka Jānis bija nosūtīts no tumsas spēkiem. Reiz padevies šiem spēkiem, viņš nespēja no tiem atbrīvoties, tāpēc arī līdz šim cieš un nevar “pacelties”.

Tavs pēdējais “viesis” bija “Lielais Staļins”. Viņam ir lieli nopelni dzimtenes priekšā, viņš radīja spēcīgu savienību pēc vairākiem kariem, posta un politiskām ķildām. Taču viņš pārāk paļāvās uz savu PERSONĪGO spēku, turklāt pielietojot maģiskus paņēmienus. Bet visi, kas ir griezušies pie maģijas, pakāpeniski ir zaudējuši saikni ar Gaismas Avotu. Viņa saprātu jau vadīja “citi spēki”, un šiem spēkiem bija nepieciešami upuri, daudz upuru, kuri būtu avots atbilstošām enerģijām.

Tomēr Krievija kā valsts saglabāja savu viengabalainumu.

Nācijas gars pārbaudījumu gadu laikā ir nostiprinājies, pateicoties viņas vadītāju “nepareizajai” politikai.

Tāpēc tu arī redzēji Staļinu “kaut kur pa vidu” – daļa viņa karmas ir gaiša, bet daļa – tumša.

 

Tātad Jāņa un Staļina tumšie aspekti līdz šim laikam “iemiesojas” un atstrādā savas mācības? Varbūt mēs varam viņiem tajā kaut kā palīdzēt, vai arī tās ir viņu personiskās problēmas?

 

- Var teikt: jā, tās ir viņu personiskās problēmas, taču viņi darbojās “veselas valsts ietvaros”, tāpēc viņu problēmas jau ir visu, kas dzīvo Krievijā, problēmas.

Es sevī apvienoju, tāpat kā katrs no jums, krieviem, gan “gaišo”, gan “tumšo”.

Ar savām ‘nesaprašanām” domās un darbībās jūs mani piepildāt ar tumšām enerģijām, ar saviem “varoņdarbiem” jūs attīrāt savas dvēseles, apgaismojot arī mani. Taču varoņdarbi mēdz būt dažādi, ne obligāti karā.

Karā jūs jau esat iemācījušies “attīrīties”, tagad – jauns uzdevums: radīt šo gara varoņdarbu bez kara.

Jūs esat pieraduši cīnīties, karot, redzot sev priekšā saredzamu ienaidnieku, netaupījāt sevi, nežēlojāt savas dzīvības. Bet tagad – “ienaidnieks” nav redzams, ar ko cīnīties – “nav zināms”.

Un, lūk, tas tad ir pats sarežģītākais uzdevums: pievērst uzmanību SEV un tur tikt skaidrībā: kur “ienaidnieks” un kur “draugs”, un vai ir vērts jums “karot” savā starpā.

Jūs visi, kā parasti, gaidāt no manis pavēles un pareģojumus – to nebūs.

Es, Māte Krievija, kļūstu stiprāka un varenāka no katras jūsu jaunas gaišas domas, gaišām jūtām, nenosodīšanas, visa pieņemšanas, lepnības savaldīšanas.

Daudzi jau “runā”, ka Krievija būs vadošā lielvalsts pasaulē, taču vadošā (ведущая) ir no vārda “zināt” (ведать) – tieši zināt.

Cik daudz vēl jums vajag zināt, mani bērni – krievi, lai nepieļautu jaunas liktenīgas kļūdas!

Pētiet savu vēsturi, lai atkal “neuzkāptu uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem”.

Vēl nekad gara tumsība un aplama lepnība nav vedusi pie panākumiem.

Rakstīt uz plakātiem: “ES ESMU KRIEVS!” – tas ir labi, bet arī bīstami, ja runa ir par nācijas celšanu uz pjedestāla, tas jau ir zināms no jūsu “brāļu – īsteno āriešu” vēstures, kuri pasludināja: Deutschland über alles (Vācija pāri visam).

Es, kā katra māte, priecājos par jūsu izaugsmi, vīrišķības pieaugšanu. Es zinu, ka jūs visi drīz kļūsiet pavisam “pieauguši”, tādi kā es, un jau no šī “augstuma”, no jūsu pieaugušās apziņas augstuma, mēs kopā būvēsim jaunu valsti miermīlīgā apzinātā veidā.

Un tā būs mūsu kopējā uzvara.

 

15.02.21.

 

Pievienots 26.02.2015

http://www.sanatkumara.ru/stati-2015/beseda-s-materiu-rossiey

Tulkoja Jānis Oppe