Татьяна Бреславская – Солнечная инициация, Гелиос

Tatjana Breslavska - Saules iniciācija, Hēlioss

14 11 10

Saules iniciācija ir sākusies… visur uz Zemes. Nāk spēcīgs starojums uz Zemes virsmu un viņas iekšējo pasauli.

Saules stari apmazgā VISU dzīvo uz Zemes, iznīcinot visu savu laiku nokalpojušo, novecojušo… Saules enerģija ar spēcīgu liesmu aizslauka visus enerģētiskos krāmus, tādā veidā “dezinficējot” Zemi un tās iemītniekus.

Šīs spēcīgās enerģijas ne visiem “patīk”, tās grauj visu veco, pie kā turas vēl daudzi no mums, zemiešiem.

Atlaidiet šo veco, un Saule anihilēs to saudzīgā veidā, palīdzot jums atbrīvoties no visa, kas traucē pieņemt patieso jauno Saules iniciāciju.

Ko tas nozīmē? – Tas nozīmē, ka jūsu “spīdeklis” kā gigantisks enerģijas rezervuārs jums dotāciju veidā sūta atdzimšanas enerģijas, kuras iedarbosies tikai pie nosacījuma, ja atlaižat pagātni, lieko, nevajadzīgo no jūsu sirdīm.

Jūsu ego, protams, pretosies, tāpēc pirmām kārtām nepieciešams “apvaldīt” viņa iedabu, “paņemot savus paša vadības grožus” patiesi savās rokās, un tad sekmes katram būs nodrošinātas.

Es, Hēlioss, pilntiesīgs “Saules Dēls”, ar visu mīlestību un izpratni attiecos pret visām jūsu zemes plāna problēmām, es VIENMĒR vēlos jums palīdzēt “saules ugunskurā sadedzināt” visu lieko, esmu gatavs dot jums uzvedni, no kā katram nepieciešams atbrīvoties Saules Laikmetā.

Mūsu Stari ar katru reizi būs arvien spēcīgāki, jūs sākumā jutīsiet, kā varētu likties, nepazīstamu enerģiju pieplūdumu, kurš satrauks ne tikai fizisko struktūru, bet arī atmiņu.

Nāks spēcīga emocionāla tīrīšana, saprāta attīrīšana, tāpēc iespējams arī nestabils noskaņojums, emocionāli uzliesmojumi un citi pagaidu traucējumi jūsu psihē.

BET tā, vēlreiz atkārtoju, būs PAGAIDU parādība, un šeit ĻOTI daudz kas ir atkarīgs no jums.

Es iesaku vienkārši noskaņoties uz Saules plūsmu, atslābināties un… peldēt šajā plūsmā, būt sinhronizētiem ar to katru dienu.

Nav nekā sarežģīta – vienkārši izteikt nodomu “būt Saules plūsmā”, un tas nozīmēs jūsu vēlmi izmainīt visu jūsu būtību.

Uzticieties Saulei, viņa, tāpat kā Radītājs, rūpējas tikai par jūsu labklājību un nekādā gadījumā nevēlas kaitēt jums: jūs taču esat viņas bērni.

Visas jūsu dvēseles pirms atnākšanas uz Zemi atstāja savus enerģētiskos paternus pie Tēva-Saules, un viņš ar mīlestību un rūpēm glabā tos, tāpat kā jūs pašus.

Saules bērni, mostieties reizē ar maniem Stariem un baudiet esības prieku kopā ar mums!

Ar jums bija Saules Dēls Hēlioss.

14.11.08.

 

Pievienots 10.11.2014, atjaunots 04.12.2014

http://www.sanatkumara.ru/stati-4/solnechnaya-initsiatsiya-gelios

Tulkoja Jānis Oppe