Татьяна Бреславская - Очищение с Огненного Плана

Tatjana Breslavska – Attīrīšanās no Ugunīgā Plāna

Mēs ar “Ra Gaismas Grupu” 10.13. veicām meditāciju – dziedināšanos no ugunīgā plāna. Grupa strādā jau diezgan ilgi, mūs pastāvīgi harmonizē un saskaņo savā starpā, kā sekas tam – mēs esam vienots monolīts kolektīvs. Interesanti ir arī tas, ka mēs tāpat esam pulcējušies visu mūsu zemes plāna iemiesojumu laikā, tajā skaitā arī Jēzus Kristus laikā. Mēs visi esam bijuši viņa mācekļi un sekotāji, un tāpēc kopīgais darbs mums sagādā daudz prieka un apmierinājuma.
Diezgan bieži mēs nodarbojamies ar nopietniem jautājumiem attiecībā uz savu veselību, planētas un apkārtējās vides veselību. Mūs satrauc arī planētas nākotnes, cilvēku rases veselības jautājumi. Un, lūk, šoreiz mēs ķērāmies pie tāda veida darbības meditatīvā stāvoklī no budhiālā stāvokļa.
Mēs, kā parasti, sagatavojāmies, lai veiktu meditāciju, piesaucām Saules Brālību, Ra Gaismas Ģimeni, atnāca Jēzus Kristus nostiprināt mūsu ticību viņam un uzstādīt savu gaismas aizsardzību pret “nešķīstā kārdinājumu”.
Mēs pa dievišķo asi pacēlāmies sākumā uz astrālo plānu, satiekot savu aspektu šajā līmenī. Katrs no mums sakontaktējās ar viņu, uzklausot padomus, piezīmes. Mans aspekts nopukojās, ka es esmu kļuvusi mazāk emocionāla un jautra, mazāk veselīga, mazāk dziedu un dejoju, esmu kļuvusi pasausa un diezgan garlaicīga, pēc viņa domām.
Pateikuši paldies saviem aspektiem par mūsu “jutīgajām dzīvēm” atbilstoši astrālā plāna uzdevumiem, mēs devāmies uz mentālo līmeni, kur mūs jau gaidīja. Šeit jau aspekti kļuva stingrāki, prasīgāki. Mans aspekts mani sagaidīja ar spēcīgu enerģiju starojumu, kurš caurauda visu manu ķermeni. Pēc viņa domām, es savā iemiesojumā neizmantoju visu savu potenciālu. Mēs sākām uzdot jautājumus saviem šī līmeņa Augstākajiem Es: ko mums vajag, lai aktivizētu un izmantotu visu mūsu potenciālu?
Mēs arī painteresējāmies, ko mēs varam darīt pret imprintu un implantu iesakņošanu mūsu ģenētiskajā komponentē, kuri ved pie gēnu mutācijas, kā rezultātā kā darbojošies, veselīgi gēni atliek tikai daži.
Mūsu uzdevums – sasniegt attīstīta cilvēka domāšanu. Apzināties visu, kas ar mums notiek, un ar gaismu neitralizēt visas graujošās struktūras.
Tālāk mēs paceļamies uz budhiālo plānu ar skaidru nodomu veikt šo gaismas darbu. Mūs sagaida ļoti spēcīga gaismas plūsma, mūs ieved šajā gaismā, un mēs, saplūstot ar to, kļūstam par vienotu gaismas vienumu. Savienojušies ar saviem šī līmeņa gaismas aspektiem, mēs ieplūstam kopīgā gaismas laukā un kļūstam viens vesels, viens budhiāls ķermenis, kurš dzemdina vienotu domu, apvienotu enerģiju.
Mūsu kopīgo ķermeni skenē un atzīmē, ka mēs visi – cilvēku dvēseles – esam ļoti ievainojami. Un mēs sākām mūsu dvēseles dziedināt, sūtot gaismu un mīlestību uz visiem mūsu iemiesojumiem, sākot ar bērnības un pat ieņemšanas momentu. Sāka plūst tumšas enerģijas straumes…
Mēs pārvadām gaismu uz cilvēku prātiem un sirdīm, lai noņemtu apmātības plīvuru, lai atbrīvotos no miega, no nejūtības, bezjēdzīguma. Mēs izšķīdinām šo plīvuru, izšķīdinām, izšķīdinām… Mēs apzināmies, ka mums nav ienaidnieku, ir tie, kas maldās, un lai gaisma palīdz viņiem atvērt acis un ieraudzīt patiesību tajā dievišķajā gaismā, kurā tā katram no mums parādījās piedzimstot.
Mums nodeva informāciju par psihotroniem ieročiem, vērstiem uz cilvēces “iemidzināšanu”, kuri ir gan uz virsmas, gan Zemes iekšienē.
Mēs sākām pārvadīt enerģiju, kura palīdzēs neitralizēt šo degradējošo iekārtu darbu. Sāka nākt jau citas kvalitātes enerģijas, tās kļuva smagākas. Psihogēnie preparāti atrodas visur: gaisā, ūdenī, zemē. Visi šie preparāti ir vērsti uz imunitātes vājināšanu, smadzeņu degradēšanu, neauglību. Mēs konstatējām vienu tādu centru, tas Smalkajā plānā izskatījās kā ļoti tumšs plankums ar virpuļveidīgām enerģijām. Mēs izteicām nodomu neitralizēt tā darbību visiem vislabākajā veidā.
No apakšas, no Zemes centra kā atbilde sāka nākt enerģiju plūsma, kura savienojās ar mūsējo. Zeme mums pievienojās, piesakot sevi par tādu pašu “kaujas vienību”. Tāpat kā mēs, arī viņa ir nogurusi no šīs visatļautības.
Mēs kopā ar Zemi ieejam jaunā laika koridorā, kur mēs veicam izvērsumu, lai vislabākajā veidā neitralizētu to, no kā mēs gribam atbrīvoties. Mēs taisām izvērsumu vairākas reizes, ar katru apli saņemot arvien vairāk un vairāk gaismas kā mūsu darba instrumentu. Viss negatīvais paliek mūsu iekšienē, un mēs dziedinām to ar gaismu.
Nākamais jautājums ir jautājums par ģenētiku. Visas vecās programmas atjaunosies, aktualizēsies, mutējošie gēni tiks izolēti, aizstāti ar jauniem, veselīgiem, atjaunosies visa ģenētiskā sistēma. Ieslēdzas cilvēka katra gēna lasīšanas, skenēšanas programma, kā arī dziedināšanas – gēnu viengabalainības – programma.
Cilvēces vēstures laikā ir bijis ĻOTI daudz ģenētisku izmaiņu viņa ģenētiskajās programmās. Visos laikos ir bijuši tie, kas gribēja kundzību pār visiem, padarot visus par saviem nedomājošiem un nejūtīgiem vergiem.

Pēdējais mēģinājums tika izdarīts Otrā pasaules kara laikā.
Mēs izsakām protestu pret mūsdienu eksperimentiem ar ģenētiku, kas ved pie degradācijas, un mēs izteicām nodomu būt pašpietiekamai rasei, kura pati var izmantot savus resursus, lai nodrošinātu dzīvības procesu norisi un uzturētu veselību bez svešu spēku iejaukšanās, kuri pārkāpj dievišķo neiejaukšanās likumu. Pēc šīs atjaunošanās atkal sāka plūst tumšu enerģiju straume, kura pameta Zemi. Mēs ar savu enerģiju atņēmām šīm enerģijām spēku, barošanos, atvienojām no barības tīkla. Tās aiziet uz “savām robežām”.
Mums darīja zināmu, ka liela daļa mūsdienu zāļu ir inde mūsu organismam un mēs arī esam palaiduši garām enerģijas, kas nostiprina mūsu imūnsistēmu.
Pēc tam mūs ar gaismu sāka tīrīt “budhiālais mojdodirs”. Pēc zilbes OM mūs piepildīja ar gaismu un pavadīja uz Zemi.
Mēs atgriezāmies, piepildīti ar enerģijām un izpildīta pienākuma sajūtu.

Pateicība visiem!!!

18.10.16.

Breslavska Tatjana

 

Pievienots 16.10.2018

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1803934

Tulkoja Jānis Oppe