Print

Светлана Туманова – ПОСЛАНИЕ ОТ МАЙТРЕЙИ

Svetlana Tumanova - VĒSTĪJUMS NO MAITREIJAS

Pieņēma Svetlana Tumanova 2018.03.11.

- Dārgais Maitreija!

Dod man uzvedni, lūdzu, ko es vēl varu izdarīt te, šajā iemiesojumā. Jeb man viss ir tik slikti, ka es drīz aiziešu?

- Tu vēl daudz ko šeit vari. Neliec sevi patstāvīgi NEKURIENĒ. Un nevienam neļauj to darīt. Tu mums vēl esi vajadzīga šeit, un ne uz kurieni tu drīzā laikā neaiziesi.

Mēs esam ar tevi, Tavi Augšupceltie Skolotāji. Mēs vedam tevi. Un neko sliktu neļaujam ar tevi darīt, kad tu jūti mūs un ļauj vest. Un tu to zini, kad tas notiek.

- Piemēram, ko es varu?

- Piemēram, kāpt lejā un kāpt augšā pa kāpnēm uz savu 2. stāvu. Un kontrolēt savas emocijas un domas. Tas ir ļoti svarīgi.

Piemēram, noskaņojies tikai pozitīvi un veselīgi. Un nav svarīgi, ko par tevi domā ārsti. Viņi raksta, kā viņiem jāraksta. Ļauj viņiem darīt savu darbu. Tu vari vispār par to nedomāt. Un atlaist. Vienkārši dzīvo. Dzīvo un viss.

Tu taču zini, ka, koncentrējoties uz negatīvu, tu saņem tikai vēl lielāku negatīvu. 7 reizes lielāku, ja ne vēl lielāku, kad tu ļoti koncentrējies.

Lien ārā Gaismā, kur mēs varam tevi redzēt un palīdzēt. Tu esi pārāk uztverīga, un pati vari radīt arī to, kā vēl nav. Bet to tev nemaz nevajag. Negatīvu nevajag radīt sevī.

Radi POZITĪVU savā iekšienē. Un Pateicies par visu.

Tev ir Svētīts iemiesojums. Pateicies un mīli savu ķermeni par visu, ko viņš tev dod. Un visu savu Dzimtu, kura arī aktīvi piedalās tavā iemiesojumā.

- PATEICOS! PATEICOS! PATEICOS!

 

Atsūtīts 11.03.2018

Tulkoja Jānis Oppe