Вера Просвирнина  - Я выбрала свой путь: нести свет дальше

Vera Prosvirņina - Esmu izvēlējusies savu ceļu: nest gaismu tālāk

15 06 05 01

Agrāk, vēl pirms iestāšanās Reinkarnacionikas Institūtā, es strādāju bankā, biju filiāles vadītāja. Tajā pašā laikā lasīju dažādas grāmatas, piedalījos pašizpētes un pašattīstības grupās, mācījos Reiki, interesējos par ezotēriku un paņēmieniem, kuri palīdzētu izmainīt sevi pašu.

Tas viss mani interesēja, tāpēc ka ar mani notika dažādas savdabīgas, bet man nesaprotamas lietas. Un reiz es izdzirdēju Māra interviju pie mums pa Latvijas radio un toreiz pierakstīju: Māris Drešmanis = Maikls Ņūtons[1].

Vairākus gadus domas par to neatstāja mani, un reiz, pamanījusi zīmīti, es atvēru Internetu. Reinkarnacionikas Institūtā notika studentu uzņemšana pirmajā kursā. Es pat nedomāju, uzreiz nolēmu: iestāšos Institūtā.

Iegremdēšanās pieredzes man uz to brīdi nebija. Taču man bija tik interesanti, ka es ļoti nopriecājos par iespēju mācīties.

Manas iestāšanās mērķis bija apgūt prasmes iegremdēties iepriekšējās dzīvēs, paskatīties iepriekšējos iemiesojumus, saprast, ko darīt ar to, ko es tur ieraudzīšu, kā izmantot iegūtās zināšanas. Kad es sāku mācīties, tad jutos kā pirmklasniece. Bet man bija tik interesants viss, kas tiek darīts Institūtā, ka es mācījos ar prieku.

Man bija lielas gaidas. Varu teikt tikai vienu. Tas, ko es gaidīju, – tas ir ļoti maz… Es ieguvu daudz vairāk, un šīs zināšanas mani vienkārši satrieca! Es tagad dzīvoju it kā uz citas planētas, citā orbītā. Esmu sākusi labāk saprast sevi un, kas svarīgi, citus.

Es paskatījos 28 iemiesojumus – tas nozīmē, ka es iepazinos ar 28 personībām. Tās visas bija ar savu raksturu, ar savām sāpēm un prieku dvēselē, ar saviem talantiem, labiem un sliktiem darbiem. Tas bija satriecoši!

15 06 05 02

Taču tā bija tikai daļa no ceļa. Kad es pabiju Dvēseļu Pasaulē – tas bija tik tīri un interesanti…

Uzzināt Dvēseļu Pasaules[2] uzbūvi, iegūt tur atbildes uz visiem maniem jautājumiem. Iepazīties ar Audzinātājiem, iepazīties ar draugiem tur, jo mēs visi atrodamies Dvēseļu Pasaulē.

Šis ceļojums bija viens no interesantākajiem iespaidiem. Es ieraudzīju citas planētas, ieraudzīju, ko es tur daru, kā nodarbojos ar zinātniskiem pētījumiem. Dvēseļu Pasaulē es ieguvu vairāk zināšanu nekā visā savā iepriekšējā dzīvē. Un tas bija kā vēlējums tālākam.

Viss mācību process Institūtā ir tik viegls un interesants! Un šis vieglums – lielisks liels enerģijas resurss, kuru es iemantoju. Esmu ļoti pateicīga par šo apbrīnojamo telpu. Tikai šeit es ieguvu atbildes, kuras nekur citur atrast nevarēju, kā tikai savā pasaulē. Un nonākt tajā es spēju, tikai pateicoties reinkarnacionikai. Par to liels paldies.

Man patīk mācīties, un es domāju: kā turpināt savas mācības? Un sāku darboties pētniecības grupās “Citas pasaules” un “Atlantīda[3]”.

Un es, protams, bez šaubām, mācīšos 2. kursā. Es gribu kļūt par konsultanti, lai turpinātu pētīt sevi un palīdzētu citiem. Pat izejot tās dažas pieredzes, kuras es izjutu un izmēģināju uz sevis, varu teikt: šī metodika darbojas un palīdz cilvēkiem atbrīvoties no blokiem, saprast sevi un atrisināt problēmas, kuras viņi nekādā citādā veidā atrisināt nevar.

15 06 05 03

Man bija interesanta vīzija: es ieraudzīju, ka uz Zemeslodes mirgo uguntiņas. Un tas notika tieši tad, kad es sāku mācīties Institūtā. Es varu teikt, ka es gribu būt tas cilvēks, kurš šo gaismu nes tālāk un māca citiem cilvēkiem saprast sevi, atrast savu ceļu.

Ko vēl es gribu piezīmēt? Ļoti svarīgi ir, lai ir iespēja būt kopā ar cilvēkiem, kuri interesējas par tiem pašiem jautājumiem, kādiem tu, kuri grib uzzināta vairāk par sevi un citiem. Viņi ir domubiedri. Gan darboties, gan būt kopā ar viņiem – tā ir bauda.

Kāpēc?

Tāpēc ka tu jūties kā ģimenē. Var dalīties savos viedokļos, pastāstīt, ko redzēji, var iemācīties no viņiem. Un arī tas ir liels resurss, kurš palīdz man būt labestīgākai, labvēlīgākai. Es varu audzināt sevi, mācīties klausīties citus.

Man tas ļoti palīdz personiskajā dzīvē. Es gribu teikt, ka, ja kāds vēl nav izlēmis, vai mācīties Reinkarnacionikas Institūtā[4], es no visas dvēseles novēlu atrast savu ceļu un nākt šurp. Uz tikšanos!

 

Sagatavots pēc studentes Intas Dimperes[5] video-atsauksmes materiāliem.

 

 Vera Prosvirinina

Vera Prosvirņina

 

Žurnāla korespondente.

 

Pievienots 05.06.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/nesti-svet-dalshe/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4004-pecnaves-dzives-petijumi-ko-redz-dvesele (Tulk. piezīme)

[2] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4061-mana-dveselu-pasaule (Tulk. piezīme)

[3] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4031-bailes-no-udens-kops-atlantidas-laikiem (Tulk. piezīme)

[4] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4014-radniecigu-dveselu-tiksanas-reinkarnacionikas-instituta (Tulk. piezīme)

[5] Intas Dimperes Facebook lapa https://lv-lv.facebook.com/inta.dimpere (Tulk. piezīme)