Всеобщий принцип многомерности сознания

Apziņas daudzdimensionalitātes vispārīgais princips

21 08 15

12.08.21.

Ievads seansam ar Saules Brālību

Lūdzu piemērot mūsu augstākos un zemākos ķermeņus Režģa jaunajiem apakšplāniem. Konkrēti palīdzēt mums iebūvēties jaunā Apziņas Režģa ugunīgajā daļā.

Saules Brālība (SB): Jūsu ķermeņiem ir vajadzīga uzbūves pabeigšana un izvērsums uz jauno realitāti. Mēs šodien veiksim tādas rekonstrukcijas un sagatavosim jūs jaunajai realitātei, kura plūst uz jums septembrī.

Jaunā realitāte veidojas viļņiem, tas nav lineārs process, bet ciklisks. Katrs vilnis nes savas īpašas izmaiņas. Jaunais vilnis atnesīs jums noturīgu saikni ar ugunīgā plāna AEs. Tā ir saikne ar SB ugunīgo aspektu un jauno ugunīgo būtību.

Kur beidzas eņģeliskais plāns un sākas ercenģeliskais, kā mums orientēties ugunīgajā plānā? Teiksim, mūsu ugunīgie ķermeņi – kādā plānā atrodas? Dvēseles plānā?

SB: Dvēsele ir daudzdimensionāla, viņai ir 7 apakšplāni, un jūs augat pa apakšplāniem kā pa dvēseles realizēšanās pakāpēm.

Kāda ir dvēseles realizēšanās būtība?

SB: realitātes saprātīgās daļas apgūšanā. Dvēseles pieredze apakšplānos attīsta dvēseles mierīgi, bez steigas, radot dvēseļu grupas Augstāko Būtni, kura bāzējas uz visiem 7 apakšplāniem vienlaikus. Šī daudzdimensionālā Būtne tad arī ir ercenģelis no jūsu redzes viedokļa.

Tas ir, ercenģelis – ugunīga Būtība, kurai apakšējā plānā ir daudz dvēseļu un kura ir izaugusi vai arī radīta visu šo apakšplānu virsotnē. Ercenģeliskās īpašības atšķiras no cilvēku dvēselēm ar to, ka ercenģelis – visuma mēroga augstāka būtne, kas rūpējas un palīdz zemākiem dvēseļu plāniem ar savu kalpošanu un aizbildnību.

Man ir jautājums sakarā ar ugunīgo planētas Apziņas Režģi un mūsu dvēseļu atrašanās vietu. Dvēseles – kādā apgabalā atrodas – Saules sistēmā vai Galaktikā?

SB: Dvēseļu apgabals konkrēti nav saistīts ar fizisko pasauli, nav piesaistīts fiziskai galaktikai vai sistēmai. Tas ir īpašs apgabals, no kura var nonākt jebkurā mūsu visuma galaktikā. Un ir planetārais ugunīgais Apziņas Režģis, lai eksistētu daudzdimensionalitāte, saistīta ar cilvēku fizisko iemiesošanos. Tas ir apkārt planētai.

Un Saules Brālība kādā telpā atrodas?

SB: Tā arī ir daudzdimensionāla. Apakšējie apakšplāni atrodas Saules sistēmā, augšējie visuma līmenī.

Tā ir vispārēja visu sistēmu uzbūve. Padomā, ja jau cilvēks no fiziskā plāna ir izaudzis līdz ugunīgajam, tad augstākas apziņas vēl jo vairāk izaug līdz saviem visuma Augstākajiem Es. Tas ir apziņas daudzdimensionalitātes vispārīgais princips.

Ir dažādas ziņas par karantīnu, kura uzlikta planētai. Neuzskaitīšu šīs pretrunīgās ziņas. Ko jūs varat teikt par karantīnu apkārt Zemei vai Saules sistēmai?

SB: Patiešām, apkārt planētai ir uzlikta karantīna, kura neļauj zemiešu impēriskajiem plāniem ātri īstenoties.

Taču Slepenā Kosmiskā Programma nerēķinās ar šo karantīnu? Un daudzo citplanētu kuģu klātbūtne apkārt Zemei – kā tā ir saistīta ar šo ierobežojumu?

SB: Tie ir pētniecības kuģi, zinātnieki, kas palīdz planētai, un vienkārši novērotāji. Zemei priekšā ir ieplānota starpplanētu sakaru atklāšana, un katra planēta sapņo kļūt par kuratoru un, no otras puses, Zemes pārvaldītāju. Tam vajag jūsu piekrišanu. Viņas ir gatavas piedāvāt gan tehnoloģijas, gan zināšanas, gan palīdzību. Klātesošas ir kā tehnoloģiskas rases, tā arī garīgas. Cilvēce pagaidām nevarēs tikt skaidrībā, kurš patiesībā ir kurš. Tāpēc arī norit pašlaik planētas iedzīvotāju iekšēja izglītošana caur nelieliem iekšējiem kontaktiem un dažādu rasu vēršanās pie jums caur kontaktētājiem. Visi starpplanētu sakari un kooperācija pagaidām ir jums sarežģīta, jo pie jums uz planētas starp valstīm arī tās nav.

Mums ir attīstīta tehnoloģija un nav attīstīts garīgums. Skaidrs, ar kuru tiks noslēgti līgumi. Un visa tehnoloģija viennozīmīgi atkal būs paredzēta cilvēku paverdzināšanai vai viņu pakļaušanai.

SB: Tāpēc jums ir paredzēts nest patiesību, veikt atšķiršanu starp pelēkajām tehnoloģijām un augstāko rasu garīgajiem jēdzieniem. Pirmās nes paverdzināšanu, bet otrās – visu cilvēku labklājību. Orientējieties uz brīvības un neaizskaramības, daudzdimensionalitātes un prieka, mīlestības un skaistuma augstākajiem principiem.

Pelēkajām civilizācijām vajadzīgi vergi, kuri nejustos vergi, bet pildītu šīs lomas. Gaišajām vajadzīgi dieva bērni, radoši un laimīgi iemiesojumi, saistīti ar mīlestību un laimi. Lūk, arī nesiet šīs patiesības gaismā.

Pateicos par izskaidrojumu!

 

Seanss

Seanss notika, pieslēdzot mūs jaunajam Apziņas Režģim. Mēs viņu izjutām, pieņēmām, notika izvērsums uz jaunu augstāku realitāti. Tas bija mūsu Iesvētījums. Tagad mums ir viegli būt jaunajā apziņā, kura ir salīdzinoši stabila un mierīga.

Mums lika priekšā atkal un atkal trenēt sevi būt vienlaikus fiziskajā plānā ar ķermeni un jaunajā apziņā ar dvēseli. Savienot to dzīvē. Man tas izdodas.

 

Pievienots 15.08.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/vseobschiy-printsip-mnogomernosti-soznaniya

Tulkoja Jānis Oppe