Божественная Попечительница...

Dievišķā Aizgādne…

Dievišķā Aizgādne

Par Visuma Labklājības Likumu

21 01 21

Likuma atšifrējums ir šeit:

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/beseda-s-galakticheskoy-federatsiey-sveta[1]

un šeit: http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/svet-nastupaet-neuklonno[2]

Pats Visuma Labklājības Likums:

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/programma-vselenskogo-blagodenstviya[3]

 

16.01.21. seansa laikā ar Saules Brālību mums tika pavēstīts par Visuma Labklājības Likumu, kurš tika nolaists uz planētu caur Saules Brālību un mūsu grupu. Mēs kļuvām par citu cilvēku informētājiem un pārvadītājiem – par Visuma Likuma nodibināšanos mūsu Saules sistēmā.

Reakcija uz Visuma Likuma nodibināšanu bija neviennozīmīga. Tā liecina par cilvēku negatavību mīlestībai un gaismai, kura mums ienāk no pašiem augstākajiem plāniem. Sniegšu dažādu “frakciju” reakcijas piemērus, izņemot nu galīgi primitīvus.

 

Gaļina Djidjūļina

Natālija, sveicināti.

Sakiet, ar kādām tiesībām jūsu garīgā grupa atnesa Visuma Labklājības programmu uz mūsu planētu un vēl uzstādīja kā apziņas tīklu virs Kristus režģa?

Jūs veicāt planētas iedzīvotāju aptauju?

Es, Djidjūļina Gaļina, vadoties pēc Visuma Kosmiskajiem Koniem (Кон), kuru ir septiņi,

un tie ir, Hierarhijas Kons, Trīsvienības Kons, Mīlestības Kons, Brīvās Gribas Kons, Upura Kons, Karmas Kons, Reinkarnācijas Kons, paziņoju, balstoties uz sava Brīvās Gribas Kona, ka esmu kategoriski pret šīs programmas nodibināšanu uz planētas un piesaucu par liecinieku Absolūtās Gaismas Hierarhiju fiksēt manas Brīvās Gribas pārkāpumu un atbrīvot planētu no Visuma Labklājības Programmas.

 

Mana atbilde Gaļinai:

Gaļina, mūsu grupa bez jūsu atļaujas tādā pašā veidā ir uzstādījusi uz planētas vairākus līdzīgus režģus. Redzams, tāda ir mūsu specifika. Piemēram, Kristus-apziņas Režģi un Saules Brālības Ugunīgo Ķermeņu Režģi, un Viena Apziņas Režģi u.c.

 

Gaļina Djidjūļina

Natālija, – tas ir manu likumīgo tiesību pārkāpums un atteikšanās no Galaktikas Federācijas un jūsu Garīgās grupas darbības. Absolūtā Gaismas Hierarhija, Galaktikas Padome, saucu pēc jūsu palīdzības sakarā ar manas Brīvās Gribas pārkāpšanu, palīdziet, aizsargājiet zemiešus no Galaktikas Federācijas patvaļas! Aum!

 

Dīvaini, bet Gaļina ar sūdzību vēršas pie tās pašas Galaktikas Padomes, no kuras pie mums atnāca informācija par Likumu:) Redzams, kaut ko nesaprot…

 

Valentīna

Pati nesaprotat, ko darāt. Tas ir kā vakcinācija pašlaik – kāds, nepaspējis izdzirdēt, skrien vakcinēties un citiem iesaka. Bet varbūt vajadzētu kaut ko izpētīt – kurš, ko, kādēļ un kāpēc. Ko jūs kā bērni – ar pirkstiņu pamāj, un jūs skrienat. Tikai sods būs nemaz ne kā bērniem.

 

Mani nepārsteidza tāda Gaļinas un Valentīnas reakcija, tā precīzi atkārto uzvedību, kas aprakstīta rakstā “Jaunais Mihaēls” http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/noviy-michail[4]

Neuzticēšanās, bailes, agresija. Atliek tikai just līdzi viņām. Droši vien viņām šķiet – lai dziedinātu planētu, man katru reizi ir jāorganizē referendums par tēmu, vai es varu būvēt mieru un mīlestību uz planētas, vispārēju labklājību, it kā kāds varētu būt pret. Tas nozīmē, ka viņas, tā kā referenduma nebija, sēž, salikušas rokas, un paļaujas uz labu laimi.

Bet bija arī iepriecinošas atsauksmes, to ir vairākums.

 

Ludmila Demidova

Savukārt es katru mirkli centīšos paplašināt prieka, mīlestības un laba noskaņojuma brīžus.

 

Irina Petrova

Ar visu Sirdi pievienojos jūsu lūgumam!

 

Pjotrs Visockis

Izsaku tīru un patiesu nodomu, lai izpildās visi punkti, kas norādīti aicinājumā Galaktikas Federācijai, ar cieņu Pjotrs.

 

Svetlana Panurina

Ar mīlestību un pateicību izsaku tīru nodomu pievienoties jūsu aicinājumam Galaktikas Federācijai. Ar cieņu Svetlana.

 

Olga Svetlaja

Saules sistēmas Gaismas Hierarhija!

Lūdzu reālu palīdzību atbrīvošanā no Tumsas spēku agresijas Pelēko un viņu rokaspuišu personā, ierēdņu, kas īsteno tehnoloģisku agresiju pret Zemes cilvēkiem savās valstīs, personā.

Es paužu savu protestu un pilnīgu atteikšanos no briestošās Pasaules Jaunās Kārtības.

Tā ir mana Brīvā griba. Es izvēlos Gaišo realitāti! Gaismas Spēki, palīdziet!

 

Un šodien man izdevās parunāt ar Dievišķo Aizgādni (mūsu visuma Svēto Garu, visuma iemiesojumu). Tūlīt jūs uzzināsiet, kāpēc “referendums” jau sen ir noticis.

 

Dievišķā Aizgādne: Vairākus gadsimtus mēs dzirdējām vaidus, lūgšanas un lūgumus uzlabot zemiešu stāvokli, ieviest kārtību un mieru, atpestīt dvēseles cilvēkiem, kuri cieš un lūdzas pēc mūsu palīdzību. Zemes pārstāvji, dažādas Gaismas Darbinieku grupas un reliģijas darbinieki arī pašlaik lūdz atbalstu Augstākajiem Spēkiem, konkrēti Galaktikas Padomei.

Lūk, palīdzība arī atnāca, tik ātri, cik mēs spējām par to paziņot cilvēkiem. Planēta ir iegājusi visuma jaunajās enerģijās, nostājusies ierindā līdztiesīgi citām visuma būtnēm. Tas liecina par apziņas un gaismas pacēlumu uz planētas.

Protams, paliek tās būtnes, kuras nesaprot un negrib zināt par mūsu veikumiem. Bet mēs redzējām – un informācija vācās un krājās ne vienu vien gadsimtu –, ka arī vienkāršie cilvēki, tumšas apziņas, vēlas tieši to pašu – lai nodibinātos miers un mīlestība uz planētas. Lai nodibinātos citas sociālās savstarpējās attiecības – vienlīdzība un vienotība. Lai tiktu atcelta verdzība un iedzīvotāju apmāna sistēmas.

Zemes cilvēku smagie vaidi aizskanēja līdz Visumam un viņa pārstāvjiem. Taču bija cēloņi, kuru dēļ planēta pēc parametriem neaizsniedzās līdz gaišas attīstības virziena sasniegšanai. Un beidzot pienāca dievišķās mīlestības rītausma, un pienāca jauns kosmosa laikmets, kurš ļaus nodibināt vienādas tiesības visumā visiem cilvēkiem uz planētas.

Tas ievada planētas kosmosa un galaktikas laikmetu, viņas saziņu ar citām civilizācijām, kurām arī ir ar jums vienādas tiesības visuma priekšā.

Protams, saziņa ar citām planētām tiks nodibināta diplomātiskā ceļā, un cilvēkiem tiks paziņots, ka jaunais laikmets planētas vēsturē ir sācies.

Tas nav saistīts ar kaut kādu okupāciju, verdzību, kā daži no jums bažījas, kā man teica Natālija, un, ja jūs uzmanīgi izlasīsiet Likumu, tad redzēsiet, ka jums ir vienādas tiesības ar citām galaktikas būtnēm un neviens no visuma neuzdrošināsies atkal nodibināt verdzību jebkurā pakāpē uz jūsu planētas.

Mēs saprotam jūsu bailes vai bažas daudzo vardarbības un okupācijas gadsimtu dēļ. Bet Saules Brālības grupa tikai ieviesa šo Likumu un pavēstīja par to citiem. Tā pati neko neizdomāja un vienkārši savos ķermeņos nolaida uz planētu Likuma Programmu, par kuru Mēs tai paziņojām.

Likumu ieviesa Mihaēls (visuma Radītājs), un neviens nevar būt pret to. Protestēt var, protams, bet tas liecina tikai par protestētāja galaktiskās apziņas negatavību.

Esmu visu pateikusi.

Pateicos par skaidrojumiem.

 

Pievienots 21.01.2021

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/bozhestvennaya-popechitelnitsa

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/2958-saruna-ar-galaktikas-gaismas-federaciju (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/2960-gaisma-iestajas-nelokami (Tulk. piezīme)

[3] http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/2957-visuma-labklajibas-programma (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2020-gada-raksti/26-raksti-2019/2618-jaunais-mihaels (Tulk. piezīme)