Искусство души

Dvēseles māksla

20 08 22

Noskatīties raksta videoierakstu (norāde)

Gabriēls: Māksla izsmalcina raksturus un rada iespēju dziedināt planētu. Māksla padara dvēseli cildenu un sniedz dvēselei atpūtu, atslābināšanos un skaistumu. Tikai māksla spēj atbalstīt cilvēku gadījumā, ja viņš krīt no lidojuma augstuma.

Māksla ir kā pēdējā piestātne tiem, kas izmisīgi pretojas tikumu krišanai un grib atbalstīt sevī tīrību un nepiederību vispārējai grimšanai nabadzībā un vienkāršošanā.

Man šķiet, ka tu vari pasniegt skatītājiem viņu skaistumu spogulī, pietiek paskatīties uzmanīgāk. Dvēsele caur redzokļiem izkļūst ārpusē un neļauj nolaisties vispārējā izlaidības dejā. Mēs esam par skaistumu un tumsas neaizskaramību, par iekšējo tīrību un nevis daļiņas, bet pilnīgi eņģeļa lidojuma augstuma saglabāšanu.

Kā to noturēt, saglabāt un attīstīt? Būt augstāk par to visu – augstāk par muļķīgo modi, augstāk par vispārējo dzīšanos pēc slavas, atpazīstamības, pēc bagātības, naudas. Atrodi sevī skaistuma graudu dvēselē, ķermenī, jaunradē.

Izmanto savu laiku sev, savai jaunradei, mākslai un mīlestībai. Atrodi iespēju dalīties ar draugiem un domubiedriem. Runa nav par gleznām vai sacerēto mūziku, par teātri vai skatuvi. Runa ir par dvēseles skaistumu un tā paušanu dzīvē. Sargājiet savas dvēseles, viņas jums ir brīnišķīgas, tā ir liela vērtība.

Vakardienas seminārs (runa ir par semināru “Čakru mūzika[1]”) bija viens no tādiem momentiem, kur tu izpaudi sevi un savu unikalitāti. Vairo tādus notikumus savā dzīvē, iemācies dzirdēt savu sirdi un būt paklausīgai viņas izpausmēm. Auklē sevi – ar labpatiku un mīlestību attiecies pret savu jaunradi, vienkārši saproti, ka laiks nav mūžīgs un vajag paspēt izpaust sevi cilvēciski.

Tas pats attiecas uz taviem biedriem, kuri var palīdzēt cilvēkiem kļūt labākiem. Protams, tas ir darbs, taču cēls un priecīgs darbs, līdzīgs mūzikas vai lugas sacerēšanai. Jūsu varoņi – dvēseles un cilvēki ar dvēseli. Saproti, ka jūs atsakāties no vispārējās tarkšķošās paverdzināšanas ar tendencēm, vēsmām, mācībām, izglītošanām. Centieties neatkārtot pēc visiem – lai jums ir sava balss šajā pasaulē. Lai tā būs ne tik stipra un pat vāja, toties sava un tīra.

Neapstājieties pie sasniegtā, nepamirstiet pusceļā, neskatieties atpakaļ. Nesalīdziniet sevi ne ar vienu, citādi jums nepārvarēt vispārējās sacensības latiņu. Esiet pašapmierināti vārda labā nozīmē, ceriet uz to, ka Augstākie Es neļaus jums nošaut greizi, taču turklāt klausieties sevi jutīgi, veltiet tam laiku un uzmanību.

Tavs ceļš ir iezīmējies ar daudziem lieliskiem čenelingiem. Laiks beigt šo ceļu un iziet uz citu darba līmeni. Viss, kā vienmēr, atnāks pats. Mēs neaizliedzam tev atkal un atkal rakstīt, jo tev tas ļoti patīk un sagādā “morālu apmierinājumu”. Taču vienkārši brīdinām, ka izmantosim tevi citādā veidā. Tu nāksi pie mums bez liekām ceremonijām, un mēs ar tevi sarunāsimies kosmosa valodā.

Tā būs jauna dvēseles māksla, varbūt ne tik apzināta, ne tik pazīstama un pat apslēpta līdz laikam. Tava dvēsele pašizpaudīsies jaunā veidā, atveroties citā līmenī. Viņa iemin ceļu pārējiem, uz jauno pasauli, uz citām planētām, uz citām attiecībām ar kosmosu. Un šeit ir jābūt īpaši izsmalcinātam, apmierinātam un mierīgam, jāsaprot sava misija un jāpauž tā dabiski un mierīgi. Iemācies dvēseles mieru un rāmumu. Pašlaik tā ir nepieciešamība. Esi vienkārši neitrāla un nesatraucies un neiekarsti nieku dēļ.

Mēs ierobežojām tev pieeju iespējai nervozēt. Godā dvēseles rāmumu, šķīdini visas jūtas mīlestībā un skaistumā. Jūti sevi svētībā un visu laiku uzturi šo līmeni.

Mēs vēlam tev sekmes jaunajā darba laukā. No tā ir atkarīga tava turpmākā dzīve un labklājība.

Kas man stāv priekšā?

Tu jau to iesāki citā dzīvē, citā līmenī. Vienkārši esi tu pati, un viss atnāks. Vienkārša un jautra, ar humoru un viegla. Neatskaties uz saviem “sasniegumiem”. Ej uz priekšu – kā savu pionieru vadītāja.

Bet Skola un seansi turpināsies?

Protams, viss paliek spēkā; tu pārej uz citu līmeni. Dvēseles līmeni.

Mana dvēsele pāriet uz citu līmeni?

Kāpēc dvēsele? Tu pārej. Visu sapratīsi vēlāk. Kā vienmēr, pēc tam. Sākumā izdarīsi, pēc tam sapratīsi.

Es pateicos par atklātību un vēstīm. Mīlu tevi, Gabriēl!

 

Pievienots 22.08.2020

http://sanatkumara.ru/stati-2020/iskusstvo-dushi

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/28-raksti-2020/2762-cakru-muzika (Tulk. piezīme)