Print

А вы дозрели до мира?

Bet jūs esat nobrieduši līdz mieram?

Fragmenti no seansa ar Aštaru

20 05 01 01

Kādas izmaiņas notiek ar cilvēku ķermeņiem pašreizējā laikā?

Cilvēce dalās pēc piederības vienai vai otrai citplanētu rasei. Kādas enerģijas cilvēku DNS ir tuvākas vienām vai otrām būtnēm, atbilstoši viņus ņem aizbildniecībā noteikta rase un tālāk – izved no planetārās eksistences pēc dzīves beigšanās uz Zemes.

Planēta kļūs nepieejama fiziskai dzīvei?

Viņa būs pieejama vēl vairākas paaudzes.

Kādēļ tādā gadījumā cilvēki ir jāved prom no planētas?

Daudzi ir nobrieduši augšupcelšanai uz gaišākām kopienām, daži ies uz izkliedēšanu, anihilāciju (kā ķermeņi, bet ne kā dvēseles). Šīs dvēseles tiks attīrītas un noliktas atpūtā līdz nākamajai Manvantārai.

Kas atnāks šo cilvēku vietā uz planētu, vai arī patiešām paliks viens miljards?

Rezultātā uz planētas paliks pusotrs, divi miljardi cilvēku, bet ne tāpēc, ka viņi izmirs, un ne tāpēc, ka viņus paņems verdzībā. Daudzi aizies uz citām planētām, kā pēcnāvē, tā arī iedzīvotāju migrācijas rezultātā uz Marsu, Sīriusu un citām izdzīvojušām planētām.

Izdzīvojušām – kā rezultātā?

 

Pielietojot īpašu staru ieroci.

Kurš to pielietoja?

Droni no Drako civilizācijas, taču tas nav uz Zemes, bet kosmosā.

Uz Zemes var būt tāds karš?

Nē, tas norit smalkākā plānā, un rezultātā daudzi cilvēki ies bojā jau pēcnāvē.

Pret ko notiek karš, un kāpēc tādi upuri?

Tie ir mehāniskās dzīves piekritēji, viņi iestājas par transhumānismu, klonēšanu, mākslīgu mehānisku cilvēku radīšanu, Mākslīgo Intelektu (MI) un citām tamlīdzīgām idejām.

Šajā karā ir uzvarētāji?

Nē, tas norisinās jau ļoti sen. Pašlaik notiek dvēseļu dalīšanās – vienas augšupceļas un citas nolaižas, lai atkārtotu Manvantāru.

Kas izies atlasi augšupcelšanai?

Gaišas dvēseles, kas veicina telpas apgaismošanu un kaut daļēji ir piepildītas ar mīlestību. Viņām stāv priekšā vēl un vēl inkarnācijas uz augstu vibrāciju planētām, lai pilnīgi attīrītos. Taču jau tagad kļūst skaidrs, kas no izdzīvojušajiem būs ar mums un kas pārmetīsies transhumānisma pusē.

20 05 01 02

Kā tas ir redzams?

Tas pat reizēm ir ielikts gēnos un ar laiku izpaudīsies. Jau tagad daudzi ir tumšā plāna būtību aizbildniecībā, un viņus pa etapiem iekaro būtnes no tumšās puses. Neieslīgsim detaļās, tāpēc ka tas ir strīdīgs jautājums un to gala rezultātā izlemj pats cilvēks (brīvā griba tomēr vēl paliek kā cilvēka privilēģija).[1]

Kādi procesi uz planētas norisinās sakarā ar pandēmiju? Kādēļ mūs tur mājās?

Izmantojiet šo laiku sevis un planētas apgaismošanai.

Vai norisinās atklāšanas un arestu process?

Šī informācija pagaidām ir nepieejama. Tā kļūs pieejama tad, kad parādīsies atļauja to izsludināt.

Sakarā ar ko tāda slepenība?

Lai nebūtu pārliecīgu gaidu un vilšanos atklāšanas rezultātā. Viss būs pakāpeniski.

Vai tiesa, ka ir pazemes stadioni un citas rezervācijas kloniem, kurus savāc miega laikā?

Nav atbildes. Rāda planētas gaišo pusi, kur nekā tāda nav. Kas attiecas uz tumšo pusi – kas tur notiek, netiek parādīts.

Vai uz Zemes ir citplanētiešu bāzes?

Ir, un diezgan daudz. Uz katras planētas ir citplanētu kopienu pārstāvniecības, kas atrodas zem ūdens, nepieejamās vietās kalnos. Turklāt gaisā tiek turēti daudzi kuģi, kuri cilvēkiem ir neredzami. Mēs daļēji atrodamies Saules sistēmā (Ss), daļēji pat planētas orbītā, kad tas kļūst nepieciešams. Daļa mūsu kuģu pašlaik ir virs planētas un atrodas pretstāvē citām būtnēm, kuras grib planētu kolonizēt (vienkārši esam klāt kā gaismas pārstāvji balansējumam).

Kādas mutācijas izraisa koronavīruss cilvēka ķermenī?

Viņš aptur attīstību uz gaismu, jo ir spējīgs kā cilvēku nogalināt, tā arī atklāt tumšo pusi cilvēkos. Viss atkarīgs no cilvēka apziņas un viņa neatlaidības celties uz gaismu, pašprogrammēšanās, pašapzināšanās un to tumšo programmu tīrīšanas, kuras tiek iedvestas līdz ar pandēmiju, – tie ir jautājumi par čipošanu, finanšu sistēmas krahu, par to, ka tumšā puse iegūst planētas apziņu, un citi jautājumi, kuri pašlaik tiek ielādēti cilvēku apziņā mākslīgi caur plašsaziņas līdzekļiem.

Mēs iesakām atlikt visas tumšās pašprogrammēšanas un veltīt sevi atpūtai. Iemācieties atpūsties dvēselē un ķermenī jebkurā situācijā. Priecājieties par gaismu un sauli, veltiet atpūtu, lai atslābinātos un pašatjaunotos. Esiet laimīgi un augstu vērtējiet to laiku, kurš jums tiek dots gan pašizglītībai, gan spēku atjaunošanai, gan vienkārši dzīvespriekam. Iemācieties uz dzīvi raudzīties no mīlestības un gaismas skatpunkta. Neejiet tumšās puses pavadā; tā sabiezina krāsas un nepatiesību pasludina par izlemtu lietu.

Pasaulē ir vismaz divi poli. Uz kura jūs atrodaties lielāko daļu laika? Pārlūkojiet sevi un izvēlieties vajadzīgo.

No seansa:

Federācija – tā ir jums nepakļauta sistēma, un tās jēga ir spēku līdzsvara radīšanā un uzturēšanā Saules sistēmā un galaktikā. Un tas nenozīmē, ka pēc “jūsu lūguma” tiks iznīcināta androīdu tumšā sistēma.

Arī tumšais ir vajadzīgs uz planētas, jo puse cilvēku un būtņu uz planētas ir tumši. Federācija rūpējas par visām būtnēm bez izņēmuma, lai no abām pusēm būtu “ietekmi uzturoši” cilvēki. Abām pusēm ir brīva griba, un nav tiesību tās ierobežot.

Neviens netaisās vākt prom tos, kas jums nav pa prātam. Jums, spriežot pēc jūsu jautājumiem, pagaidām vēl ir bērna apziņa. Kā var “vākt prom”, nīdēt ārā jums paralēlas rases, attīstītākas, kad viņas uz planētas dzīvo daudz ilgāk nekā jūs? Sāciet saprast, ka jūs uz šīs planētas neesat vieni.

***

Mēs kontaktējam ar citiem kuģiem, kuri ir ārpus Ss, un cenšamies būt kā buferis starp planetāro vadību un kosmosa likumiem un to izpildītājiem. Mūsu uzdevums – saskaņot visas šīs darbības, izdarīt tā, lai viss būtu likumīgi, leģitīmi, lai pašai Kosmosa Federācijai pret mums nebūtu pretenziju: pret Zemi, Ss un tajā skaitā pret mums.

***

Tumšās būtnes attīstīsies pēc savas tumšās programmas, bet gaišās – pēc savas gaišās. Notiek viņu atdalīšanās.

***

(Uz jautājumu – vai viņi var aizvākt reptiloīdus no planētas?): Kā tas saderas ar jūsu Kristus-apziņas programmu – beznosacījuma un vispārējo mīlestību? Ar ko jūs tādā gadījumā esat labāki par tumšo pusi?

Netaisiet no mums šauteni, kad jūs spiedīsiet gaili, bet mēs šausim. Netaisiet no mums slepkavošanas ieroci, dezinfektorus, kuri staigā pa mājām un iznīcina parazītus.

Mums ir citas funkcijas, kosmiskas. Mēs neesam ne jūsu kareivji, ne jūsu kalpi. Mēs neesam tie, kurus jūs varat piespiest pildīt savu programmu, pakļaut mūs jūsu idejām. Visas programmas vajag apspriest ar Federāciju. Vajag paredzēt, kādas sekas tas izraisīs.

Mēs darām visu, kas mums ir atļauts, mēs meklējam pieejas, mēs būvējam nākotni, mēs koriģējam šo nākotni un ceram, ka jūs mums palīdzēsiet. Nevis vadīsiet mūs vai lūgsiet kaut ko izdarīt uz Zemes, ko jūs vēlaties. Mēs gribam sadarboties, lai jūs mums palīdzētu izplatīt gaismu un nodarbotos ar savu mīlestību uz planētas.

(Jā, mēs visu laiku runājam par mīlestību, taču vebināra čatā ir papilnam lūgumu aizvākt, iznīcināt u.c. Kur te ir īpašā mīlestība?)

Sirdīs jums ir maz izpratnes un mīlestības.

Pacelieties virs planētas, uzdodiet jautājumus no tās puses, kur ir Aštars!

Paskatieties, ka tur ir gan gaišais, gan tumšais, un mēs nevaram iznīcināt tikai tāpēc', ka “Natašai Koteļņikovai” sagribējās un mēs pēc viņas stabules ieviesīsim savu kārtību. Kurš mums atļaus?

Tā ir zemiešu planēta, un mēs varam tikai ieteikt, tikai atbalstīt jūs, sniegt čenelingus, lai pastiprinātu planetāro gaismu. Taču mēs neesam jūsu slepkavošanas ierocis.

Mums ir jāsaprot, ka katram ir tiesības dzīvot. Mēs taču neiznīcinām plēsoņas, kaut arī viņi uzbrūk cilvēkiem. Mēs saprotam, ka to darīt nedrīkst. Ja reiz mūsu Radītājs radīja tumšu un gaišu rasi un novietoja viņas uz vienas planētas, tas taču bija Radītāja plāns? Bet mēs sakām, ka ejam pēc Radītāja plāna, un tajā pašā laikā neieredzam tumšos un cenšamies viņus iznīcināt.

***

Ja pazemes Pretošanās kustība to izdarīs (iznīcinās bāzes ar bioloģiskajiem un citiem ieročiem), tad mēs viņu atbalstīsim. Jums pašiem tas viss ir jāizdara. Tā ir cilvēku planēta, un savā kopienā jums jātiek galā pašiem – ar sazvērestību, revolūciju, sacelšanos, apvērsumu palīdzību, kā vēlaties. Tā ir jūsu karma. Tā nav mūsu karma. Mēs tikai uzturam gaismu uz planētas, un ir tumšie, kas uztur tumsu uz planētas.

Mūsu darbs ar jums – panākt mieru. Neviens jums to atsevišķi “neizdarīs” pēc jūsu lūguma.

Jūs redzat, cik jūsos pagaidām ir negatīva? Vai jūs var saukt par pilnīgi gaišiem? Jūs mēģināt visu iznīcināt un iznīcināt… Neviens neuzdeva jautājumu: kā radīt mieru uz pasaules? “Mēs gribam mieru”, taču neviens neuzdeva jautājumu, kādā veidā to var sasniegt. Mēs uz šo jautājumu neatbildētu, bet fakts, ka jūsu apziņa pat nedzemdina tādus jautājumus. Vai arī: ko es personīgi varu izdarīt, lai nodibinātu uz Zemes mieru? Tas ir tas jautājums, kurš jums sev ir jāuzdod ik dienas. Kāda ir mana misija šajā vispārīgajā plānā, uz kādu tā daļu es varu sevi virzīt, kā es varu tam palīdzēt?

Tas ir tas, uz ko es gribētu jūs nomērķēt, tāpēc ka pagaidām jums ir bērna apziņa: “māmiņ, izdari šo, māmiņ, izdari to”. Bet pieaugusi apziņa – kad es to izdarīšu?

Mēs pagaidām neaizsniedzamies līdz galaktiskajai apziņai. Mums vēl ir bērna apziņa, un mums sev biežāk ir jājautā: cik lielā mērā es mīlu? Kas tas ir – mīlestība? Kā tā izpaužas attiecībā pret cīņu? Viņiem mīlestība izpaužas tajā, ka viņi mēģina apturēt pelēkos, ar tumšajiem atrast saprātīgus kontaktus, pieņemt savā komandā gaišus spēkus. Radīt vispārēju labu darbu VISAI PASAULEI. Un tagad mēs saprotam, ka mums ar visiem nāksies atrast kopīgu valodu. Piemēram, iemācīties kontaktēties ar saviem tuviniekiem, ar tiem, kas mums nepatīk, atrast pieeju viņiem caur sirdi. Tāpat arī ar citām rasēm: ne caur cīņu vai nogalināšanu, ne caur iznīcināšanu. Iemācīties dzīvot mierā. Un kā mēs paši – protam dzīvot mierā?

Spriežot pēc jūsu jautājumiem, jums ir jāpadomā par šo tēmu – cik lielā mērā jūsu sirds ir atvērta ne tikai citiem cilvēkiem, bet arī citām galaktikas būtnēm, tāpēc ka galaktiskā apziņa – tas ir, mēs ar visiem miermīlīgi dzīvojam un netaisāmies apšaut visus, izņemot cilvēkus.

Mēs vēl neesam nobrieduši līdz mieram. Mums pagaidām ir tāda cīņa iekšienē! Ar bērniem, ar vecākiem. Starp vīrieti un sievieti, starp valstīm… Mums ļoti akurāti ir jāiet iekšā galaktiskajā apziņā, lai tādu karmu sev neradītu, ka pēc tam no planētas ārā netikt…

Jātur iekšienē gaisma un mīlestība. Jāpieņem, jāpieņem – cilvēki, valstis, valdības.

***

Saprotiet, ka tās nav jūsu mājas. Jūs arī atnācāt šurp no dažādām planētām. Jūs šeit uz laiku dzīvojat. Tā ir jūsu pagaidu pajumte. Jums sagribējās fiziskus iemiesojumus. Tālāk jūs iemiesosieties uz astrālām planētām, un arī tā būs pagaidu pajumte utt. Tās nav jūsu dzimtās mājas. Glabājiet tās nākamajām rasēm, kuras atnāks pēc jums. Jums planēta ir jānodod pilnīgā kārtībā, viss jāatjauno un jāattīra. Mēs saprotam, ka jūsu netīrumi pagaidām atbilst tam, kas ir iekšienē (kas iekšienē, tas arī ārpusē).

Jums vajag jau tagad iemācīties būt Augšupceltajiem Valdniekiem. Labi, ka jūsu domas atbilst pārejas cilvēkam – no dzīvnieka pie augšupceltā. Vāciet prom dzīvnieciskās bailes, tieksmi visu iznīcināt, lai neviens jūs neiekarotu.

Tā nākotne, kura jūs gaida, ir saistīta ar daudziem iekarojumiem, kariem, ar daudzām planētām, kuras var apmeklēt. Jūs būsiet vieni no kolonizatoriem, un jums ir jāiemācās cienīt tos iedzīvotājus, to dzīvi, kāda eksistē uz šīm planētām. Vajag iemācīties vienoties, piemēroties pie tām rasēm, pie kurām jūs atnāksiet. Un neatstāt aiz sevis izdedzinātu zemi. Tā tad arī ir galaktiskās apziņas pazīme.

https://www.youtube.com/watch?v=35NYAMlcFWo

BIOROBOTI MŪSU VIDŪ. KĀ ATŠĶIRT CILVĒKU NO BIOROBOTA?

 

Pievienots 01.05.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/a-vi-dozreli-do-mira

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Kā man šķita, runa bija par apmātību. Tā kā šeit to neviens pagaidām noņemt nevar, šķirties no apmātības mēs varēsim tikai pēc nāves. (Tā ir Aštara vārdu mana personīgā interpretācija.)