Print

Вопросы Отцу Небесному от Александра - 3

Aleksandra jautājumi Debesu Tēvam - 3

19 10 23

Sveicināti, Natālija! Tā kā es vēl neesmu iemācījies sarunāties ar Tēvu reālā laika režīmā, nosūtu jums rubrikas “Aleksandra jautājumi Debesu Tēvam” turpinājumu.

1. Cilvēka fiziskā un garīgā veselība

Dārgais Debesu Tēvs! Spriežot pēc Tavām atbildēm, reizēm rodas iespaids, ka, no vienas puses, cilvēce jeb cilvēks ir tikai viens no projektiem, ne labāks un ne sliktāks par citiem. Citiem vārdiem, ir daudz līdzīgu projektu, tāpēc frāze “cilvēks ir radības kronis” zaudē savu spēku. No otras, – mēs redzam Tavu trīsošo attieksmi pret saviem nomaldījušamies bērniem un vēlēšanos palīdzēt, lūk, pat tas vien, ka Tu atbildi uz jautājumiem, spēlē nenovērtējamu lomu šajā palīdzības shēmā.

Tad, lūk, ja reiz tomēr Tev kā galvenajam uzraugošajam orgānam, kurš jebkurā momentā var aizvērt telpu un laiku (lūdzu piedošanu par kalambūru), un tajā pašā laikā ļoti mierīgi noliekošam savas pilnvaras, kad Tu saki, ka vari rīkoties tikai caur mūsu rokām un redzēt – ar mūsu acu palīdzību, nav vienaldzīgs cilvēces liktenis (un kā gan var būt citādāk – mēs taču esam Tavas daļas un Tavs turpinājums), es jautāju: ko Tu ieteiktu cilvēkiem veselības uzlabošanas sakarā, lai cilvēki tiektos radīt augšupceltu būtņu sabiedrību, nevis domātu, piemēram, par gatavošanos kodolziemai atomkara iespējamās realizēšanās rezultātā un, ja viss ir labi, sapņotu tikai par greznību un uzplaukumu materiālā nozīmē, kas nevar neietekmēt garīgumu, kura tādā gadījumā vienkārši nav?

Ļoti gribētos dzirdēt par kosmiskā spektra darbības kanāliem, cik tie ir efektīvi, vai arī ir vērts aprobežoties ar vienkāršu “Tas Kungs, pestī manu grēcīgo dvēseli”, pārmest krustu un apēst kumosiņu dievmaizītes, kā tas ir pieņemts kristiešu lūgšanās praksē? (Protams, pēdējā frāze ir joks, taču būtība, domāju, ir skaidra.) Vai pie Tevis nonāk visas lūgšanas no visiem cilvēkiem vai tikai no cilvēkiem ar tīru sirdi? Cik efektīva ir lūgšana “Mīlu Tevi, Tas Kungs! Saplūstu ar Tevi Garā, Dvēselē, Apziņā, Saprātā, Ķermenī, Visā savā Dzīvē”?

Debesu Tēvs: Mani bērni! Jūsu prāts tiecas uzdot savus jautājumus, uz kuriem jau sen ir daudz atbilžu. Vai tik jūs nedomājat, ka atbildes būs citādas?

“Cilvēce jeb cilvēks ir tikai viens no projektiem, ne labāks un ne sliktāks par citiem.”

Tas tā ir, un jūs kaut kas neapmierina, uzzinot, ka eksistē vēl daudz projektu, daudz vecāku un attīstītāku par jums?

“Frāze “cilvēks ir radības kronis” zaudē savu spēku.”

Radīšana turpinās, un tās kronis būs radījumu Vienotība, visuma mēroga simbioze, sinerģija. Jūsu vietā Es nesāktu sev piešķirt radījuma virsotni, kamēr jūs iznīcināt visus radījumus, nevis radāt, sagraujat bez atjaunošanas, darāt visu iespējamo, lai jūsu suga izmirtu.

Un turklāt jūs jautājat: “Ko Tu ieteiktu cilvēkiem veselības uzlabošanas sakarā?” Atbildu: iemācīties mīlēt un augstu vērtēt katru savu dienu uz Zemes, kamēr jūs neesat iznīcinājuši savus bērnus. Iemācīties nevis naudu pelnīt, bet veselību augstu vērtēt. Tam ir vajadzīgi meži, tīrs ūdens, nepiesārņots ar izmešiem, pilsētu izkliedēšana rajonos, kuros ir parki un ūdenskrātuves, uzņēmumu iznešana ārpus pilsētām, pareizas ekoloģiskās situācijas radīšana. Kā tu domā, kurš jūsu vietā to visu atrisinās? Debesu Tēvs sāks vadīt jūsu vadītājus?

“Ļoti gribētos dzirdēt par kosmiskā spektra darbības kanāliem, cik tie ir efektīvi, vai arī ir vērts aprobežoties ar vienkāršu “Tas Kungs, pestī manu grēcīgo dvēseli”?

Kanāli pie Augstākajām Būtībām ir tikai palīdzība jūsu garīgajā ceļā, nevis ceļa nomaiņa. Vai tik tu nedomā, ka, izrunājot “Tas Kungs, pestī manu grēcīgo dvēseli”, tu izmainīsi savu nākotni?

Apsēdies uz Zemes, sēdi un domā: “Kur es šeit kļūdos, reducējot Debesu Tēva lomu līdz valsts vai planētas administrācijai? Kāpēc es savu spēku un atbildību sabiedrības un savu bērnu priekšā atdodu nolaidīgu un mantkārīgu cilvēku rokās, uzticot viņiem savu nākotni? Vai tiešām mana loma sabiedrībā reducējas tikai kritikā un pašreizējā stāvokļa uz planētas un valstī nepieņemšanā?”

Ja tev nepatīk – kur, ar ko un kā tu dzīvo, vai tu, “radības kroni”, nedomā, ka visu var izmainīt? Un tikai ar lūgšanām te “cauri netiksi”. Un ar kanāliem pie Augstākajām Būtībām arī. Spriežot pēc taviem jautājumiem, tu esi neapmierināts ar to, kā un kas tavā dzīvē notiek, un gribi, lai “pēc līdakas pavēles, pēc manas vēlēšanās” viss izmainītos uz planētas vai vismaz tavā pilsētā.

Apsēdies uz Zemes, sēdi un domā: “Un kas ir atkarīgs no manis? Es esmu mazs cilvēciņš vai radības kronis? Kādu lomu dzīvē man stāv priekšā nospēlēt – sēžot zem galda un gaidot pasaules galu vai mainot manas ģimenes, pilsētas, valsts nākotni?”

Izmaini savu domāšanu: no cilvēka, kuram visi ir parādā, ieskaitot Debesu Tēvu, kļūsti tas, kurš rada savu dzīvi kā pieaugušais.

“Vai pie Tevis nonāk visas lūgšanas no visiem cilvēkiem, vai tikai no cilvēkiem ar tīru sirdi? Cik efektīva ir lūgšana “Mīlu Tevi, Tas Kungs! Saplūstu ar Tevi Garā, Dvēselē, Apziņā, Saprātā, Ķermenī, Visā savā Dzīvē”?”

Ne tikai izrunā šos vārdus, bet arī saplūsti “Garā, Dvēselē, Apziņā”. Ieskaidro sev, kļūsti Cilvēks Saprātīgais un saproti – kamēr cilvēce savu likteni nepaņems savās rokās, nenotiks nekas no tā, par ko tu sapņo. Nekādas Debesis nepalīdzēs tev vingrot, aizbraukt no piedūmotas, ekoloģiski šausmīgas pilsētas, iemācīties radīt savu likteni un realizēt savus sapņus.

Es nedzīvošu tavā vietā. Es dzīvoju savu Dzīvi, un Man ir savi uzdevumi, atbilstoši manam Saprātam.

“Vai pie Tevis nonāk visas lūgšanas?” Nonāk. Zemes plānā Es – tie esat jūs visi. Gan planēta, kura vaimanā un sten no jums, gan dzīvnieki, kuri izmirst, gan gaiss un ūdens, kuri sapņo tikt attīrīti, gan putni un zivis, kurus jūs iznīcināt, gan augi, kurus jūs ģenētiski kropļojat. Visi lūdzas atbrīvot sevi no jums.

Un jūs lūdzaties atbrīvot sevi no visiem jums? Un ļaut aizbēgt no tās vietas, kuru esat piecūkojuši, pie Manis uz Manu mitekli? Un piecūkot visu bez jūsu klātbūtnes palikušo?

“Ja reiz Tu radīji, Tev ir jāatbild par mums vienmēr! Mēs taču esam tavi bērni!”

“Mīlu Tevi, Tas Kungs! Saplūstu ar Tevi Garā, Dvēselē, Apziņā, Saprātā, Ķermenī, Visā savā Dzīvē.”

Un Es esmu viss augstāk uzskaitītais – dzīvnieki, augi un planēta kopumā, un tu saplūsti ar to visu uz Zemes. Izdari tā, lai viss augstāk uzskaitītais neciestu no Tevis, Cilvēk. Lai negribētos tikt no Tevis vaļā. Lai tu par to visu priecātos – un nebojātu dzīvi sev un tādiem kā tu. Es taču jūsu vietā nevākšu netīrumus un netīrīšu ūdeņus. Jūs piesārņosiet, bet Man jātīra? Jūs sevi indēsiet, bet Man ir jāglābj? Jūs lūgsieties mani, turklāt pirkstu nepakustināsiet, lai glābtu sevi? Ne tādēļ Es jūs radīju, lai vienmēr pēc jums “satīrītu”. Ir laiks kļūt pieaugušiem pieņemt radīšanu savās rokās.

 

2. Esības enerģija

Dievs, Tēvs, mīlu Tevi! Bet, ja godīgi, Mīlestības jēga pagaidām ir ne visai skaidra, tas tādēļ, ka mans sirds centrs ir slēgts tāpat kā 99,99% pārējo cilvēku (tiek domāta sirds lotosa 100% atvēršana, jo vienā vai otrā mērā viņš darbojas visiem). Bet es nezaudēju cerību reiz viņu tomēr atvērt, lai labāk saprastu dzīvi un spriestu par viņu no pareizām pozīcijām...

Jautājums: Kādā veidā sadalās enerģija Pasaules-ēkā dažādu būtību dažādām vajadzībām? Runā, ka sākumā enerģija nāk no Absolūta (par Kuru nekas nevar tikt pateikts tādēļ, ka Viņš kā Visa potenciāls ir Nekas kaut kā reāli eksistējoša nozīmē, bet tajā pašā laikā, kaut arī nekāda laika tajos līmeņos nav, Viņš it kā ir radījis Tevi, Dārgais Debesu Tēvs, un citu Pasaules-ēku citus Tēvus) pie Tā Kunga un Dievmātes laicīgajiem, tālāk pie Tā Kunga un Dievmātes anti-laicīgajiem Pasaules-ēkas līmenī, pēc tam pie Tā Kunga un Dievmātes (laicīgajiem un anti-laicīgajiem) Visuma līmenī, pēc tam uz galaktisko līmeni un sauļu un zvaigžņu līmeni līdz pat cilvēkam un kukainītim. Es, lūk, ko gribu pajautāt: dalījums divās Pasaulēs – Pasaulē un Antipasaulē, kur ir pilnīgi atšķirīgi eksistences likumi, iznāk, ir visos līmeņos, ne tikai mūsu duālajā pasaulē, kur labais cīnās ar ļauno un ļaunais, kā likums, uzvar, tāpēc ka spēlē negodīgi? Vēl runā, ka uguns (enerģija, dzīvība, gars) nāk no jebkuras būtnes šūnu kodola kodoliņa. Kā iemantot Gara spēku, tas ir, pareizi safokusēt enerģijas un pārvarēt savu viduvējību, kļūt par liesmojošu garu miesā, tēlaini sakot un netēlaini arī?

Debesu Tēvs: “Mīlestības jēga pagaidām ir ne visai skaidra, tas tādēļ, ka mans sirds centrs ir slēgts.”

Mīli, un tavs sirds centrs atvērsies. Mīli sevi, mani, savu sievieti, bērnu... Mīlestība – tā ir dzīves jēga. Ir dēļ kā dzīvot, kad mīli. Un, kad tiecies mīlēt, tad arī sāksi.

Dzīve bez mīlestības tev rāda savu negatīvo pusi, kad ar visu esi neapmierināts un nesaproti, kādēļ tu šeit dzīvo. Dzīve mīlestībā tev rāda savu dievišķo, parādes pusi. Ne mantās ir jēga, ne naudā, bet mīlestībā pret visu dzīvo. Tas tad arī ir garīgums.

Kā dzimst enerģija? No Manis viņa iet uz visām instancēm. Katrs radību līmenis absorbē manu Dzīvības enerģiju un izstrādā savu, kopienai vajadzīgu. Pārveido sava plāna matēriju un materiālo enerģiju augstākiem un zemākiem slāņiem, apmainoties ar tiem ar enerģijām.

“Dalījums divās Pasaulēs – Pasaulē un Antipasaulē, kur ir pilnīgi atšķirīgi eksistences likumi, iznāk, ir visos līmeņos, ne tikai mūsu duālajā pasaulē, kur labais cīnās ar ļauno.”

Nejauc duālu pasauli ar antipasauli. Tās ir dažādas lietas. Dualitāte – tā ir apziņas matrica, bet antipasaule – pasaule, pēc fiziskajiem parametriem pretēja jūsējai. Un arī tur var būt dualitāte.

“Labais cīnās ar ļauno un ļaunais, kā likums, uzvar, tāpēc ka spēlē negodīgi.”

Ļaunais spēlē pēc saviem Sātana apziņas likumiem, bet tu taču negribi, lai Sātans uzvarētu? Pretojies, mācies no viņa pretošanos un uzvari viņu uz intelekta, uzmanīguma, vēsas pozīcijas, tieksmes darīt labu visiem uz planētas rēķina. Attīsti saprātu un sirdi, un tu būsi par sirdi lielāks par viņu. Viņš ir iemācījies izmantot visus ļaunuma spēkus, bet tu apvieno visus labestības spēkus, nevis lūdzies “Tas Kungs, pestī manu grēcīgo dvēseli”.

“Kā iemantot Gara spēku, tas ir, pareizi safokusēt enerģijas un pārvarēt savu viduvējību, kļūt par liesmojošu garu miesā?”

Tagad padomāsim, kas tas ir – “Gara spēks”? Tā garīgajā līmenī ir vīrišķība, spēks un varenība. Lai kļūtu varens garīgajā plānā, vajag arī materiālajā plānā pirmām kārtām visas šīs īpašības – vīrišķību, spēku, izturību, neatlaidību, cenšoties sasniegt savus garīgos un materiālos mērķus. Principā nav materiālu mērķu, visus mērķus var saukt par garīgiem, un varas un bagātības sasniegšana ir Sātana, apakšējā plāna gara, spēks un sapnis.

Tev savas dzīves uzbūvēšana ir garīgs mērķis. Kā tu gribi izpaust savu garu materiālajā plānā? Kā tavam garam ir jādzīvo tavā ķermenī – nabadzīgi vai ar komfortu, laimīgi vai ar skaudību pret visiem pārējiem, sapņojot visu dzīvi vai iemiesojot savus zemes plāna mērķus?

Tev šķiet – ja tu iemantosi uguni garā, tad tavas materiālās darīšanas pašas par sevi nokārtosies? Vai arī tev kļūs vienalga, kā tu dzīvo – nīksti vai priecājies par dzīvi?

Garīgiem cilvēkiem nemaz nav vienaldzīgi, kā viņi paši dzīvo, kā viņu bērni dzīvo, kā visi cilvēki apkārt dzīvo. Garīgs cilvēks tiecas kalpot cilvēkiem visiem spēkiem. Viņš dzīvē saprot vairāk nekā visi apkārtējie. Viņš sevī iemieso cilvēku un dzīves pieņemšanu un ar savu klātbūtni dara labu pārējiem. Pieņemšana nenozīmē piekrišanu tam, kā dzīvo pārējie. Pieņemšana – tā nav tiekšanās visu uzreiz izmainīt, apgriezt ar kājām gaisā, bet vēlme izstrādāt dzīves uzlabošanas plānu un sekot tam. Tas ir saprātīgums un kvēla mīlestība pret tiem, ar ko strādā un dzīvo.

Tas viss atnāk, paaugstinot apzināšanos un apziņai izejot uz augstākajām vibrācijām. Un iziešana uz augstākajām vibrācijām – tā nav “šūnu kodola kodoliņa” enerģijas iemantošana, tas ir darbs ar savu apziņu. Ir bērna apziņa, kad tu gribi, lai visu tavā dzīvē izmainītu kāds augstākais un viedākais – kosmosa kanāls, Tēvs, Skolotājs. Viņi, tā teikt, palīdzēs tev iemantot “šūnu kodola kodoliņa” kosmisko varenību, palīdzēs mīlēt, palīdzēs izmainīt tavu dzīvi.

Bet viņi tev vienmēr jautās – ko konkrēti gribi tu? Ne vispārīgi “laimi un mīlestību”, bet konkrēti – “cik gramu nosvērt”? Un tālāk pajautās – un kā tu to taisies sasniegt? Ar kādām darbībām? Lai palīdzētu tev šajās darbībās.

Ir cilvēki, kuriem mēs palīdzam vairāk, viņiem gan misija ir grūtāka, gan arī viņi strādā nenogurstoši. Bet mēs prasām atdevi un prasmi un palīdzam ar to, ka ļaujam šīm prasmēm izpausties pēc vajadzības. Kļūsti tāds pats, un mēs tev tāpat palīdzēsim.

“Kā iemantot Gara spēku, tas ir, pareizi safokusēt enerģijas un pārvarēt savu viduvējību, kļūt par liesmojošu garu miesā?”

Pirmkārt, enerģija un apziņa iet blakus, bet tomēr apziņa ir priekšā. Pēc iziešanas uz citu apziņas līmeni notiek šī līmeņa apgūšana enerģētiski.

Katram apziņas līmenim ir Spēki, kuri palīdz tev izdarīt darbu šajā līmenī. Nedomā, ka Ugunīgie Spēki darīs darbu apziņas fiziskajā līmenī. Katrs Spēks strādā savā līmenī.

Tas ir, iemantojot ugunīgo apziņu, fiziskajā plānā tu paliksi fizisks daudzdimensionāls cilvēks. Bet apziņas līmeņa katra pacelšanās tiek dota ar attīrīšanos un prakšu apgūšanu.

Mēs brīdinām, ka garīgs ceļš nedrīkst cilvēku atraut no zemes. Garīgums palīdz pārveidot to dzīvi, kuru vada cilvēks, cienīgā – ar tiem ieguldījumiem, kurus viņš izdara visas cilvēces labā.

Katra sevis pārveidošana, atteikšanās no sliktām nosliecēm – tas ir visas cilvēces vinnests.

Katrs darbs, atklājums, atklāsme nonāk visas cilvēces informācijas bagāžā.

Gara un dvēseles iemantošana – ceļš, parādīts pārējiem cilvēkiem.

Novēlu jums visiem laimi un mīlestību, dzīves gudrību iemantošanu un mieru dvēselē. Iemācieties pieņemt sevi un savu dzīvi, garā tiekties pie manis un pilnvērtīgi dzīvot ķermenī uz Zemes.

 

Pievienots 23.10.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/voprosi-ottsu-nebesnomu-ot-aleksandra-3

Tulkoja Jānis Oppe