Ответы Отца Небесного Александру – 2

Debesu Tēva atbildes Aleksandram – 2

19 08 30

28.08.19.

Aleksandrs: Tā ir patiešām ir liela iespēja, lūk, tā vienkārši un nepiespiesti iegūt zināšanas no pirmavota, tā sacīt. Un es būšu bezgalīgi pateicīgs par šīm atbildēm, ja jūs izlemsiet vadīt šo rubriku paralēli meditācijām. Meditācijas arī ir sajūsminošas, un var uzdot jautājumus tiešsaistes režīmā, kas nevar neuzpirkt, bet atbildes rakstveida čenelingā vienmēr būs izvērstākas un maksimāli izsmeļošas, piekrītat!?

 

5. Dieva neizzināmība. Dieva diženums.

Visas būtības Pasaules-ēkā mēģina apjēgt Tēva ieceri un pietuvināties Tēvam maksimāli tuvu, lai būtu līdzīgas Viņam. Cik lielā mērā tas ir sasniedzams un vai ir sasniedzams principā, ja ņem vērā to faktu, ka Veselā daļu summa nav vienāda ar šo Veselo, jo Veselais ir lielāks? Ja Tas Kungs ir neizzināms, tad kāda jēga ir visā šajā attīstībā? Prieks no bezgalīgās izziņas un dievišķo potenciālu atklāšanas – tas ir saprotams, bet gribētos saprast Esības būtību, kādēļ tas Viss? Pats Tēvs zina šo jēgu? Vai arī tā ir kāda programma, kuru Viņā ieviesis Kāds Lielāks nekā Viņš, kurš tāpat kā Tēvs programmē attīstībai Savas paša daļas?

Viss ir atkarīgs no visa. Viss attīstās ar visu. Ja visa kādas daļas neattīstās, tad ir pilnīgi vienalga visam pārējam. Šīs daļas paliek ar savu, attālinās no kopīgās perspektīvas. Tas ir par visa attīstību.

Graudiem, iesētiem augsnē, ir jānodzīvo un jāsaņem no dzīves tas, kas iespējams. Viņi nedrīkst sapūt.

Kad jūs piedzimāt, ar jums nodarbojās daudz būtņu, skatījās jūsu iepriekšējās dzīves, apveltīja jūs ar DNS, raksturu, spēku un spējām. Ne velti taču viņas to darīja? Vai arī jums šķiet, ka nekam nav jēgas?

Visas būtības Pasaules-ēkā mēģina apjēgt Tēva ieceri.

Nē, ne visas. Augi un dzīvnieki, un viņiem tuvas radības nemēģina apjēgt dzīves jēgu. Viņos nav ielikta tāda programma. Viņi vienkārši dzīvo pēc instinktiem un pieņem dzīvi tādu, kāda ir, veselu. Cilvēkam ir raksturīgi mēģināt apjēgt radījumu pēc radījuma – kurš mums ir Radītājs? Lūk, tāpēc un vēl intelekta attīstīšanai jūs mēģināt apjēgt Mani.

Tas ir līdzīgi tam, kā sākumā apjēdzāt planētu, pēc tam tuvo un tālo kosmosu, kvantu fiziku un attiecības starp cilvēkiem.

Jūs pagaidām atrodaties ne pašā augstākajā vietā izziņas nozīmē, jūs attīstāties. Un attiecības starp cilvēkiem klibo vairāk par visu. Ja jūs nepieņemat tuvāko, vai līdz Tēvam ir jums? Ne tikai valstis nepieņem cita citu, bet arī vīrieši un sievietes nevar pieņemt un vienkārši saprast vieni otrus. Vai tiešām tas ir tik sarežģīts uzdevums? Vai tiešām pasaule ir neiespējama vieta zem debesīm?

Vai arī jūs mēģināt aizsegties no “briesmīgās” Dzīves, pētot garīgus procesus, līdz galam netikuši skaidrībā ar sevi?

Mana jēga – Tēva jēga – es radīju telpu un laiku un iemitināju tajos dažādas radības, bērnus, dievus, lai viņi kalpotu man kā VISAM. Es visu radīju, lai viss attīstītos un plauktu, kā jebkurš Tēvs grib labu dzīvi bērniem.

Bet bērni bieži neklausās Tēvu un rīkojas pēc sava prāta. Un tas ir lieliski, viņi iet pa neizpētītu taciņu un ražo jaunu pieredzi.

...pietuvināties Tēvam maksimāli tuvu, lai būtu līdzīgas Viņam.

Lai būtu Radītājs, absolūti nevajag tuvināties Man maksimāli tuvu. Es jau esmu jūsu iekšienē. Es jau esmu pietuvināts jums, tikai jūs ne visi esat pietuvināti manai patiesībai. Jūs tikko, tikko nākat ārā no dzīvnieka stāvokļa, un jūsu smagais zemes plāna darbs pagaidām neveicina vibrāciju celšanos. Uz planētas ir ļoti daudz tumša un neizpausta, neiztīrīta un nesaprasta. Jūsu saprāts ir vērsts uz izziņu, tajā skaitā gan uz Manis, gan uz visa apkārtējā, gan uz Sevis izziņu. Es cenšos jums pietuvoties pēc iespējas tuvāk, bet ne katrs klausās Tēvu.

Cik lielā mērā tas ir sasniedzams un vai ir sasniedzams principā, ja ņem vērā to faktu, ka Veselā daļu summa nav vienāda ar šo Veselo, jo Veselais ir lielāks?

Lucifers reiz radīja projektu, lai audzētu vairākus Tēvus mūsu pasaules-ēkā. Es nesāku pretoties – projekts ir pārdrošs, bet pilnīgi reāls.

Ja Tas Kungs ir neizzināms, tad kāda jēga ir visā šajā attīstībā?

Jūs sevi esat izzinājuši? Sāciet saprast, ka jūs esat daudzdimensionāli. Nu sevi taču ir jēga izzināt? Un pēc tam jūs pietuvināsieties sev-Debesu-Tēvam... Kāda jēga ir dzīvē, ja cilvēks sevi ir atradis ciešanās? Jēgas nav, kamēr viņš nesapratīs, ka viņam vienkārši ir jāizmaina sava dzīve un domāšanas veids.

...gribētos saprast Esības būtību, kādēļ tas Viss? Pats Tēvs zina šo jēgu? Vai arī tā ir kāda programma, kuru Viņā ieviesis Kāds Lielāks nekā Viņš, kurš tāpat kā Tēvs programmē attīstībai Savas paša daļas?

Tā ir Dzīves attīstības programma Manā iekšienē. Kādēļ zied roze? Kādēļ dzied putns? Kādēļ Aleksandrs uzdod savus jautājumus? Tā ir Dzīve, kuru Es radīju. Un jūsu vajadzība ir augt, lai saprastu Dzīvi.

Zemes plāna prāts nespēj apzināties dzīves jēgu, viņš vēl attīstās. Viņš domā, ka viss ir KAUT KĀ DĒĻ, tas ir, VISAM ir kāds konkrēts zemes plāna mērķis.

Jūs esat dzirdējuši – kad cilvēks mirst, viņš SAPROT... Pārejot savā Augstākajā Es, viņš sāk saprast Esības būtību. Viņš saplūst ar VISU un kļūst VISS. Un tā ir jūsu augstākā Dzīve, kura nav saistīta tikai ar matēriju. Jūs ZINĀT, kāpēc roze zied un kāpēc cilvēks ir radīts uz Zemes. Tas ir citam izpratnes līmenim...

Lai eksistētu, visam ir jāattīstās. Un Kāds Lielāks analoģiski attīstās.

 

6. Bailes un Bezbailība.

Bailes zaudēt savu ķermeni, tikt sakropļotam, zaudēt kādas ķermeņa daļas dziļi sēž mūsos, cilvēkos. Citiem vārdiem, pašsaglabāšanās instinkts visā krāšņumā. Cik attaisnotas ir šīs bailes, un kā tās pārvarēt, lai iegūtu nemirstību? Buda ir teicis: ja cilvēks ir gatavs šķirties no miesas, viņš sasniedz apskaidrību. Bailes, kā zināms, bloķē dievišķās svētlaimes plūsmas, no šejienes visas problēmas ar augšupcelšanos uz lielāku Gaismu. Vai iespējams būt bezbailīgam šajā Dzīvē, kur uz katra stūra var sagaidīt briesmas, vai arī baidīties cilvēkam ir normāli?

Ceru, tu esi pārvarējis bailes no nāves? Tās ir bailes no nāves, kas tā biedē. Tevī sēž neapzināta pārliecība, ka pēc fiziskā ķermeņa nāves dzīve beigsies. Tas tā nav.

Protams, saglabāt bioloģiskā ķermeņa dzīvību nav vienkārši. Tāpēc jums arī nākas radīt komfortablus apstākļus ķermenim – siltumu, barību un drošību. Taču pēdējā laikā jūs nejūtaties drošībā dažādu kataklizmu dēļ.

Bailes tikt sakropļotam, zaudēt kādas ķermeņa daļas sēž zemapziņā, jo nevienam negribas kļūt invalīdam. Taču bioloģiskais ķermenis vēl arvien prasa piestrādi, tāpat kā psihe. Un tu piekriti viņā ieiet, kaut arī zināji par viņa nepilnību, tā taču?

No otras puses, daudz invalīdu pašlaik pierāda, ka arī ar nepilnvērtīgu ķermeni var dzīvot interesantu un piesātinātu dzīvi, piedalīties konkursos, sacensībās, nodarboties ar iemīļoto darbu, biznesu utt. Pierāda, ka tu neesi ķermenis. Tas ir svarīgi visu pārējo izpratnei.

Vai iespējams būt bezbailīgam šajā Dzīvē? Iespējams – pārvarēt bailes un piekrist tam, ka ķermenis nav mūžīgs, bet dzīve ir mūžīga. Bailes piemīt katram dzīvniekam. Pārej no dzīvnieka stāvokļa apskaidrotā, un bailes tevi pametīs. Nedomā negatīvi par savu dzīvi, ieskicē tos plānus, kuri tev palīdzēs kļūt attīstītākam. Tu pildīsi savus plānus un aizmirsīsi par bailēm.

Pieņem dzīvi, kāda tā ir, un vienkārši dzīvo un priecājies. Un tavs prieks iekšienē izdarīs ar tevi daudz vairāk nekā visas pasaules mācības.

Priecājies par to, kas tev ir, palīdzi citiem papriecāties par to pašu, mīli Mani Sevī, sajūti un jūti.

Jums šķiet, ka Es esmu burvis un visu ar jums varu izdarīt jau pēc pirmā lūguma. Gribu tev slepenībā atzīties, ka fiziskajā plānā bez jūsu acīm un rokām es maz ko izdarīšu. Es vienkārši esmu klātesošs. Es piepildu un mīlu. Es radu svētlaimi iekšienē – paaugstinātas vibrācijas.

Un Es gribu sarunāties ar Tevi, Aleksandr, ne caur Natāliju, bet nepastarpināti. Reiz mēs satiksimies, un gribu, lai tas notiktu drīzāk.

 

Pievienots 30.08.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/otveti-ottsa-nebesnogo-aleksandru-2

Tulkoja Jānis Oppe