Грандиозная вспышка произошла!

Grandiozais uzliesmojums ir noticis!

19 08 12

12.08.19.

Kad es sāku iepriekšēju gatavošanos seansam ar Saules Brālību 8. augustā, mēģinot ar viņiem nodibināt sakarus, es sajutu gaviles, prieku, lielus svētkus. Gluži kā uzvaras uguns būtu iedegusies Debesīs!! Bija iespaids, ka kaut kas grandiozs, pēc kā atnākuši visi klātesošie uz Saules sistēmu, ir noticis.

Mani neviens nedzirdēja, tas ir, mans Saules aspekts gavilēja ar visiem. Visbeidzot es piesaucu Šrī Juktešvāru, un viņš paskaidroja: “Šodien ir darba svētki, ir pabeigta liela programma, lai pārvarētu (...) kopumā pārveidotu Ss. Saule izgāja no savām robežām, un mēs spējām viņu saglabāt kā planētu.”

Protams, mums šo vārdu ir ļoti maz, un gribētos tomēr uzzināt, kas notiek. Kā mēs zinām, neilgi pirms tam nomainījās Saules sistēmas Glabātāji jeb Vadītāji... Notika arī kardinālas izmaiņas Saules sistēmas Padomē, konkrēti, planēta pārgāja citā jurisdikcijā. Zināmu laiku Ss bija slēgta un atkal tika atvērta galaktikas kosmisko kuģu kustībai.

Notika arī izmaiņas galaktikas Super-Federācijas padomē. Tika gaidīts arī grandiozs uzliesmojums, kurš varētu negatīvi ietekmēt visus, konkrēti – Zemi. Tādi uzliesmojumi, kā vēsta kosmosa zināšanas, bieži pabeidz ekvinokciju precesijas ciklu.

Vispār kosmosa zināšanas pie mums caur aizsegu iekļūst mikroskopiskās porcijās. Un bieži es dzirdu – “Tu nesapratīsi...” Arī šoreiz es sākumā izdzirdēju līdzīgu frāzi: “Sarežģīti izskaidrot...” un jau pēc tam, mēģinājumu pēc mēģinājuma, saņēmu to atbildi, kura rakstīta augstāk.

Vai tiešām notika tas grandiozais uzliesmojums, par kuru Korijs Guds (Corey Goode) un Deivids Vilkoks (David Wilcock) tik bieži runāja? “Saule izgāja no savām robežām…”

Es vēršos pie Šrī Juktešvāra un lūdzu izskaidrot tos notikumus, kuri skar Saules sistēmu. Pa šo laiku Šrī Juktešvārs ir ļoti pacēlies, viņš atrodas Saules Ģimenes augšējā slānī. Blakus “dieviem”... Vērsos arī pie Hēlija, viņš ir tepat...

Hēlijs: Saule pārgāja ekvatoru bez uzliesmojuma. Tas ir pats galvenais notikums, kuru visi gaidīja, daži ar bailēm, daži (uz Zemes) ar pārākuma sajūtu, ka, tā sakot, mums ir aizsardzība pret uzliesmojumu, bet pārējā cilvēce ir atstumtie... Pats galvenais, ka visas mūsu ierīces nostrādāja un izdevās pārspēt Cikla Nobeiguma postošās iedarbības. Ne vienkārši tā uzliesmojums tika atcelts (kaut arī tā mēdz būt), bet mēs izdarījām visu iespējamo, lai nodzēstu dzimstošo liesmu un atgrieztu (jaunā līmenī) visu dzīvē.

Mēs uz Zemes neko nesajutām, bet mums notika burvīgs seanss ar Dēvī[1], kura mums visiem iedeva iesvētījumu “kosmiskajā sievišķīgumā”. Bija lieliskas enerģijas, tās tagad vienmēr būs tādas?

Jā, gluži kā plīvurs izkusa attiecībā uz visām planētām. Aizgāja tā aizsardzība, kura bija uzstādīta pret uzliesmojumu.

“Saule izgāja no savām robežām, un mēs spējām viņu saglabāt kā planētu.” Par ko runā šie vārdi?

Saule izgāja no savām robežām – tas tad arī ir uzliesmojums, lielais un šausmīgais. Bet mēs spējām saglabāt dzīvi uz Saules un apkārt viņai, vēršot starus caur aizsargekrāniem blakus planētām un svariem. Var teikt, ka stari planētas neskāra.

Kaut kā tas skan fantastiski... Man droši vien neticēs...

Ha, ha, ha! Kāda tad mums darīšana? Mēs vienkārši noņemam bailes visiem, kas izlasīs šo dialogu. Viss pats Brrriesmīgākais ir pagājis! Beidzies!

Bet uzliesmojumu gaidīja nākamajā Saules minimumā...

Kurš to tur gaidīja?

Nu... Korijs Guds un Deivids Vilkoks...

Viņi vienkārši negribēja sēt paniku. Lūk, arī viss!

Hm... bet vai ir kaut vai kādi pierādījumi? Vismaz kaut kā es varēšu apstiprināt šo grandiozo jaunumu? Laikmeta notikumu?

Nē, mēs netaisāmies tev dot pierādījumus, tie visi atrodas aiz tavu zināšanu ietvariem. Bet pašlaik jūsu zinātnieki sāks izdarīt arvien jaunus un jaunus atklājumus Ss, un paši nonāks pie analoģiska secinājuma – mēs pabraucām garām pašam grandiozākajam notikumam sekmīgi!

Šrī Juktešvārs: Viss, pēc kā mēs šurp atnācām, ir beidzies. Ar šo uzliesmojumu arī mēs pavirzījāmies, un arī jūs, kā es redzu, laiku neesat zaudējuši. Malači! Ko es gribu piebilst?

Tagad viss sāks izvērsties: impulss ir dots, sāksies jauna kustība, un ir sagaidāmi notikumi gan politiskajā, gan ekonomiskajā dzīvē uz planētas.

Kas notiek ar cilvēces tumšo pusi? Daži “pravieši” ir teikuši, ka viņi neizturēs uzliesmojumu un aizies no planētas.

Te tev nu bija gan! Jums stāv priekšā vēl grandioza cīņa par gaismu un mīlestību ar tiem, kas mēģināja uzliesmojumā izdzīvot pretēji visiem likumiem. Un tieši pašlaik iestājas jūsu kārta šajā cīņā – noturēties sasniegtajās robežās, turot sirdīs visuma kristālisko gaismu. Cilvēcei ir pašai savs uzdevums atšķirībā no mums, kuri savu uzdevumu, var teikt, ir izpildījuši.

Hēlijs: Es arī gribu piebilst, ka mēs atnācām īstajā laikā un tagad izmantojām visas varbūtības savā labā. Arī jums ir daudz varbūtību attīstībā, un jūsu uzdevums – izmantot tās sev par labu, neatkāpjoties ne soli.

Kādas varbūtības mums ir iespējamas?

Dažādas. Tagad Kosmiskā Dzīve ir uzvarējusi, un jūs varat būvēt savu dzīvi uz planētas tādā ātrumā, uz kādu esat spējīgi, tajā varbūtībā, kuru izvēlēsieties. Jūs savu dzīvi būvējat par spīti pareģojumiem, ar kuriem Tumšā Brālība centās nomelnot planētu. Viņi ir spēcīgi, arī jums ir jābūt spēcīgiem.

Mēs kaut kā esam atradinājušies cīnīties, mūsu cīņa visa ir prātā...

Tas ir pats galvenais: izvēlieties GAIŠU NĀKOTNI.

Izvēlieties gaišu nākotni – tas ir pats galvenais, ko es jums gribētu teikt.

Šrī Juktešvārs: Un es piebildīšu, ka jūsu domas ir kļuvušas pozitīvākas, bet ne tādā mērā, lai uzvarētu SEVĪ tumsu. Tīriet savus uzstādījumus, paplašiniet savus ierobežojumus, domājiet plaši un pozitīvi. Kādam taču tā ir jādomā? Kuram, ja ne jums?

Vāciet prom visas rodošās jums neslavu nesošās domas, sekojiet sev.

Tīriet sevi arī jūtās: pārestības un līdz galam neizteikto, vilšanos un gaidas pamaniet kopumā.

Sāciet jaunu dzīvi, no tīras lapas. Šis laiks ir pienācis.

Mīliet... un kļūstiet arvien smalkāki un priecīgāki, tīrāki un patīkamāki.

Sāciet jaunu dzīvi!

Vērsos arī pie Sanata Kumaras. Ko tu vari teikt šajā sakarā?

Sanats Kumara: Es varu apstiprināt visu teikto. Viss tā arī ir. Tas, ko gaidījām, būvējot aizsardzības plēves apkārt planētām, nenoderēja vai gandrīz nenoderēja.

Bet vai tas nevar notikt vēlāk, nākamajā Saules minimumā?

Nē, sajūti taisnību manās runās. Nē, visi grandiozie pareģojumi nav piepildījušies, un mēs pārskrējām pāri galaktikas ekvatora robežām. Protams, uzliesmojums bija, bet ne tik spēcīgs, kā visi gaidīja. Un mēs pārgājām “tajā pusē” ar minimāliem zaudējumiem.

Tagad var visus plānus, kuri bija gaidīšanas režīmā, iemiesot. Kādi tev bija plāni?

Mīlēt dzīvi un vareni padzīvot!

Ha, ha, ha! Labi plāni. Mīlu tevi.

Dzīvo un Mīli.

***

Protams, pamēģināju kaut ko atrast internetā, kas būtu šī jaunuma apstiprinājums.

Korijs Guds: http://okknews.ru/otvetyi-kori-gud/

“Šajā laikā (2014) ieradās Galaktiskā federācija un izvietoja ļoti augstu tehnoloģiju blokatorus, kas patiešām atrodas ārpus mūsu saprašanas. Man parādīja kuģus, kas izgatavoti no gaismas, lai gan es nedomāju, ka spētu pilnībā saprast, kas man tika parādīts.”

“6. Jūs minējāt par zināmu jucekli attiecībā uz to, kā un kad notiks Saules uzliesmojums nākamās desmitgades laikā, vai jūs nevarētu precizēt?

Zināms juceklis bija man pašam. Es joprojām cenšos sagremot visu informāciju un attēlus, ko man parādīja, kad es 3 dienas atrados Enšar vidū. Kā jau es iepriekš minēju, man teica, ka tas būs nevis viens Saules notikums, bet notikumu sērija, kas vedīs pie viena liela notikuma. Manas tikšanās laikā Mēness Operāciju Vadības (MOV) brīfingā laika ietvari 2018-2023/24 parādījās sakarā ar jauno informāciju, ko man sniedza Enšar. Man teica, ka Elite gaida, ka galīgais "saules šķaudiens" notiks šī Minimālās Saules aktivitātes perioda beigās (2018/2019 pēc viņu aplēsēm). "Mēs oficiāli esam Saules minimumā?" jautāja viens no klātesošajiem. Man par vilšanos šis jautājums palika bez atbildes, jo cilvēki, kas bija brīfingā, veltīja ļoti maz uzmanības šai īpašajai tēmai.

Pamatojoties uz šo laika varbūtības līniju, elite lielā vairākumā sāka pārvietoties zem zemes. "Dažādas slepenas Programmas" izmantoja iespējamās nākotnes (pārlūkošanas) tehnoloģijas, lai noskaidrotu laiku, kad tiks atklāta informācija par citplanētiešiem un apspiestajām tehnoloģijām, kā arī laiku, kad iestāsies Saules Notikums. Vienota viedokļa, ko nozīmēs Saules Notikums, viņiem nebija, jo daudzi domāja, ka tas būs viens uzliesmojums, kurš viņus pārvērtīs augšupceltās gaismas būtnēs, kamēr citi gaidīja, ka tā būs šausmīga tiesas diena planētai Zeme.

Ja Enšar ir taisnība, patiesā atbilde ir kaut kur starp šīm divām teorijām. "Olgalvainie" zinātnieki un "Gudrās stikla planšetes" to visu aprakstīja kā notikušu laikā logā starp 2018 un 2023/24.”

“Šis notikums dos triecienu Mākslīgajam Intelektam un ļaus būtnēm no Super Federācijas atklāti palīdzēt izdzīvojušajiem. Mākslīgais Intelekts bija nopietna problēma citplanētiešiem un Enšar. Pēc viņa novākšanas visi cilvēki, kas iepriekš atradās Mākslīgā Intelekta ietekmē, būs dezorientēti un spēkus zaudējuši. Tas ļauj Super Federācijas humanoīdiem (galvenokārt mūsu kosmiskajiem saprāta brālēniem) ierasties uz Zemes atklāti, nebaidoties no uzbrukuma no dažāda veida Mākslīgā Intelekta sludinātājiem, kas pašlaik ir pārplūdinājuši mūsu planētu. Man arī teica, ka pastāv kāda sprauga kosmosa likumā, kas ļauj citplanētiešiem tiešā veidā mijiedarboties ar cilvēkiem uz virsmas pēc iespējamā potenciālā civilizācijas beigu notikuma. Šobrīd mūsu civilizācija ir būvēta uz elektronikas. Tāds notikums uz visiem laikiem izmainītu mūsu civilizāciju.”

Tātad arī mākslīgais intelekts ir glābts? Viņš nesadega no uzliesmojuma?

SK: To mēs pagaidām nezinām. Viss ir priekšā.

 

***

https://cosmos.mirtesen.ru/blog/43525316088/Realno-li-peresechenie-Solntsem-ekvatora-Galaktiki,-kotoroe-yako?nr=1

“Vai reāli Saule šķērsos Galaktikas ekvatoru, kas it kā ir pareģots uz 2012. gada decembri?”

***

https://vk.com/topic-3470349_33435142

“Ir jāpiemin mūsu sistēmas pāriešana caur galaktisko ekvatoru šajā periodā 1982-2020. Nākamā tamlīdzīga planētu konfigurācija būs ne mazāk kā pēc 5000 gadiem.”

 

Pievienots 12.08.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/grandioznaya-vspishka-proizoshla

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Dēvī – Dieva sievišķā forma hinduismā. (Tulk. piezīme)