Курс целительства Великой Богини

Diženās Dievietes dziedniecības kurss

18 08 18

18.08.16.

Sveicu tevi, Diženā Dieviete!

DD: Šodien mēs parunāsim par dziedniecību. Tā ir sena profesija, un tā sākās ar zālēm un minerāliem, ūdens un asiņu apvārdošanu un spēku, kas pakļāvās magam, vadību.

Ko mēs varam likt priekšā pašlaik, kad enerģijas ir izmainījušās un ir atvērusies vesela virkne jaunā? Atvērušies jauni garīgie dziedniecības kanāli, parādījusies saikne ar dvēseli, atklātas jaunas ķermeņa terapijas dziednieciskas prakses. Kanālu un meridiānu attīrīšana, akupunktūra vēl darbojas, un ir citas dziedniecības sfēras, kuras liek ķermenim pašam izlaboties – osteopātija, piemēram, vingrošanas un vingrinājumi, diēta, sportisks dzīvesveids u.c. Nekur nav pazudusi Joga, Tai Chi un citas ķermeņa prakses, ir dzimuši daudzi jauni ķermeņa apzināšanās un terapijas virzieni.

Un ir universāli dziedniecības kanāli, viens no tiem – Diženās Dievietes Seansi. Tajos mēs aplūkojam dažādus dziedniecības aspektus – sākot no darba ar ķermeni, beidzot ar psihiskās enerģijas pielietošanu un dvēseles dziedināšanu.

Kāds labums ir no mūsu seansiem? Tie dod cilvēka attīstības progresu, neaizmirstot par viņa trūkumiem un negatīviem nodomiem, programmām un pārliecībām. Katrs no jums zina par psihomātiku, un jūsu domas un pārliecības – tie tieši ir universāli slimību cēloņi. Taču cilvēkam ir grūti tikt līdz savu darbību un domu zemapziņas motivācijām un slēptajiem nodomiem. Daži seansi ļauj atklāt tādus dziļos cēloņus, un Mēs vēl vairākās reizes nodarbosimies tieši ar zemapziņas atvēršanu un dažu graujošu programmu un baiļu atrašanu.

Kāds darbs seansos notiek ar daudzdimensionalitāti?

Tā ir atsevišķa tēma. Kā tu atceries, mēs sākām ar fizisko ķermeni, bet tagad visas programmas ir domātas darbam ar daudzdimensionālajiem aspektiem, tāpēc ka cilvēks ir apguvis savu Augstāko Es un sācis sastāvēt no vairākiem aspektiem, kuri ir savērti cits uz citu un rada vienotu dzīves programmu fiziskajā plānā, iekrāsojot dzīvi, pielietojot savus pašu eksistences nosacījumus attiecībā pret zemes plāna eksistences apstākļiem un izmainot jūsu apziņu un Zemes dzīves apstākļus. Daudzdimensionalitāte pēdējos gados ir kļuvusi par dabisku parādību, taču tāda stāvokļa vadības noteikumus vēl neviens nav izdomājis.

Ir dažādi daudzdimensionālā ķermeņa darbības motīvi – darbs ar jaunās enerģētikas izpausmi, uzvedības zemapziņas motivāciju atklāšana, projektīvi uzvedības modeļi, nepiedošana un pārestības kā zemes plāna rigiditātes (ieciklotības, apstāšanās pārliecībās, strupceļa) simbols. Mēs seansos uzskatāmi parādām jūsu domas, pārliecības un uzvedības ieradumus. Rezultātā jūs varat atteikties no tipiskās uzvedības, kuru jums ir uzspiedis viss dzīvesveids uz planētas.

Un, protams, universālā dziedināšanās enerģija, kura nāk no Mums un caurauž katru jūsu šūnu – tas ir visaugstākais Diženās Dievietes kanāls, kura aspekts un pārvadītājs esi tu pati.

Mēs seansos atklājam dziedniecības kursu, kur apmācīsim dziedinošos uzvedības modeļos: kā veikt dziedniecības seansus un kā attīrīties, kā ievērot dziedniecības ētiku, kā iezīmēt sev kursu jūsu slimībās. Tas nav tikai kurss, lai dziedinātu konkrētas slimības, bet arī visu ķermeni, daudzdimensionalitāti un dvēseli kopumā, tāpēc ka visa sistēma cieš no nepareiza dzīvesveida un domām.

Lasītāju vēstules un jautājumi palīdzēs mums koncentrēties uz pašiem galvenajiem dziedniecības aspektiem. Mēs pagaidām neskaram pašu nopietnāko slimību sfēras, kuras prasa ātru un solīdu kvalificētu palīdzību, piemēram, apmātību un citas psihiskas slimības, kā arī onkoloģiju un asus stāvokļus, piemēram, insultu, infarktu, asas sāpes u.c. Mūsu uzdevums – palīdzēt apskaidrotiem cilvēkiem uzturēt viņu ceļu, palīdzēt kļūt veseliem, ieraudzīt sevī daudzdimensionalitāti un izdziedināt to, izmantot savus augstākos aspektus, lai dziedinātu zemākos, no augšas ieraudzīt savus trūkumus un izmantot dziedniecības praksi kvalificēti.

Negaidīts priekšlikums. Iznāk, ka visi mani seansi būs apmācoši – gan Saules Brālība, gan Ra, gan Diženā Dieviete – visi šajā gadā atklāj savas Skolas! Esmu pārsteigta, godīgi sakot.

Mēs varam apliecināt, ka tu esi attīstījusies un tavs kanāls ir kļuvis apmācošs. Atceries Gabriēlu un viņa salīdzinājumu ar sēnēm, par kuru tu tā brīnījies.

(Tas bija pirms dažiem gadiem. Gabriēls čenelinga kanālus negaidīti salīdzināja ar sēnēm. Sākumā tās aug un sniedz informāciju, kura nav pārāk jauna un augsta. Pēc tam ir pamata čenelinga kanāli planētai, kad nobriest un iztur pretošanās un kārdinājuma spiedienu, un beigās kļūst par (sporu) sējējām un citu skolotājām.)

Protams, tas nebūs pārāk viegli iesācējiem, tāpēc mēs liekam priekšā apskaidrotiem cilvēkiem apbruņoties ar pacietību, uzdod vairāk jautājumu un mācīties izmantot savus kanālus, lai atklātu kaut kādus savus dziedniecības uzdevumus un virzienus. Mēs nesāksim dublēt tās lietas, kuras jūs jau zināt, piemēram, diētas, operācijas ar ūdeni, akmeņiem un minerāliem, dienas režīmu, miegu utt. Mēs ņemsim vērā, ka tas jau ir jūsu atmiņā un jūs ar tādām atklātām zināšanām varat iepazīties internetā. Mūsu uzdevums ir koncentrēties uz to, ko vēl turklāt var izdarīt, kad jūs būsiet sakaros ar Mums. Kādus jaunus uzvedības modeļus var sevī atklāt un pieradināt (padarīt par ieradumu). Kā ar enerģijām strādāt labāk. Kādi kanāli ir aizsērējuši un kā tos atvērt. Kā veikt rekognoscēšanu (Rekognoscēšana – vācu Rekognoszierung, no latīņu Recognosco – aplūkoju, apsekoju) visam jūsu daudzdimensionālā ķermeņa modelim un daudz ko citu.

Tas būs holistiskās medicīnas veids?

Nebiedēsim cilvēkus. Tas būs pašpalīdzības veids, par kādu sapņo visi cilvēki. Tas būs pieejams veids, kā palīdzēt citiem. Tie dziednieki, kas gribēs doties profesijā, varēs caur savu attīstīto kanālu ar Diženo Dievieti iegūt turpmākus palīdzības veidus, konkrētam pacientam. Sākumā mēs liekam priekšā vieglāku un vispārīgāku attīrīšanās un dziedināšanās veidu, kuru spēs iziet cilvēks, kurš tic mūsu brīnumiem, palīdz sev kļūt apskaidrotākam un pieņem visus mūsu terminus tā, kā mēs tos šeit izmantojam.

Kā tas ies kopā ar Sanata Kumaras Skolu?

Vēlams, bet ne obligāti iziet šo sākuma Skolu, lai iedziļinātos jēgās un zemtekstos tam, par ko mēs runāsim, tāpēc ka mēs seansos neatkārtosim to, kam ir jābūt apgūtam ezotērikas sākuma Skolā: enerģētikas apgabali – čakras, kanāli, meridiāni, aura, centrālais kanāls un sākuma vingrinājumi, lai attīrītu dvēseli un domas. Ja tas viss ir iziets, tad var droši apmācīties un dziedināties seansos. Ja ar to pagaidām ir grūtības, var apmācību apvienot un pēc tam ierakstos iziet mūsu skolu. Tev mēs sakām, lai visi seansi būtu savākti īpašā mapē, lai to varētu izmantot turpmāk.

Jūs nākamajā gadā atkārtosies to pašu, ko šajā?

Nē, protams. Mums nav interesanti atkārtot. Tā taču ir čenelinga skola, un mēs iesim tālāk.

Vai nebūs pārāk liela slodze mācības divās skolās?

Mēs nedomājam, ka mācības čenelinga Skolā kļūs par slodzi. Seanss noritēs, un cilvēki varēs to vēlreiz iziet ierakstā. Lūk, arī visa apmācība.

Vai būs pieejam arī citi Diženās Dievietes seansi, izņemot Skolu, tiem, kas periodiski pie mums ieskatās?

Tas ir pēc tavas un klausītāju vēlēšanās. Tu vari izmantot citas dienas tamlīdzīgiem dziedinošiem seansiem. Cik vien vēlies!

Pateicos! Ļoti priecājos par tādu priekšlikumu!

***************

Starp citu, Krimā septembrī būs tamlīdzīga skola tiem, kas ir gatavi apgūt vai uzlabot diagnostikas, smalkā plāna redzēšanas, attīrīšanās u.c. metodikas. Tā nav Diženās Dievietes Skola, tas ir rezultāts manai daudzu gadu praksei darbā ar smalko plānu, izstrādātas metodikas un paņēmieni no visiem avotiem. Tas nozīmē – praksē pielietot to, ko mēs mācāmies Sanata Kumaras Skolā.

Brauciet uz jūru! Mēs jau vairākus gadus septembrī savienojam patīkamo ar noderīgo. Parasti pie jūras nav ko darīt, un, izņemot peldēšanos, īpaši nav sevi ar ko iepriecināt. Bet šeit ir jūras gaisa, ūdens, meža un daudzu noderīgu lietu sakopojums: nodarbības notiks Voroncova (Воронцовский) parkā Alupkā. Visas “sēdošās” nodarbības mīsies ar ķermeņa praksēm svaigā gaisā un ūdenī ar Jeļenu Koteļņikovu. Ir paredzami arī nelieli ceļojumi. Mēs visu programmu un sarakstu saskaņosim ar jums uz vietas.

Norāde uz nodarbību programmu Krimā: http://sanatkumara.ru/seminari-2018-goda/krim-shkola-duchovnogo-konsultirovaniya[1]

Kā mūs Krimā atrast? Pa telefonu 8 919 392 82 57. Ir WhatsApp un Viber.

 

Pievienots 18.08.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/kurs-tselitelstva-velikoy-bogini

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1424-krima-garigas-konsultesanas-skola (Tulk. piezīme)