Print

Наталья Котельникова и Татьяна Бреславская – ДАЛЬНЕЙШАЯ СУДЬБА

Natālija Koteļņikova un Tatjana Breslavska - TURPMĀKAIS LIKTENIS

Planētas tumšo virsslāņu

TURPMĀKAIS LIKTENIS

18 03 16 01

Kad mūsu grupa strādāja ar Tatjanu Breslavsku Galaktikas centrā 18.03.14, tika lemts, kāds liktenis sagaida planētas tumšos virsslāņus – finanšu un ekonomiskos. Tatjana strādāja ar Galaktikas darba grupu, un es vēroju, kā Rotšildi un Rokfelleri tielējas ar Federācijas pārstāvjiem, kuri gribētu viņus izsūtīt uz tumšu planētu saskaņā ar vispārējo praksi, kur viņiem nāktos visu sākt no sākuma. Situācija bija saspringta un nekā neatrisinājās pēc būtības. Viņi lūdza stāzi (anabiozi) uz periodu, kad viņi atkal varētu nākt pie varas, un nepiekrita nekādiem citiem nosacījumiem. Viņi piedāvāja darījumus, piekāpšanās, apvedceļus, taisni kā tirgū. Viņu karmas parādi ir pārāk smagi, un viņi par to ir informēti. “Nekas, mēs vēl savu panāksim! Ne to vien esam pārdzīvojuši!” Tik vienkārši viņi nepadosies.

18 03 16 02

Tatjana Breslavska:

Enšar rase un reptiloīdi, kā arī tā drakonveidīgo grupa, kura izvēlējusies negatīvo polaritāti, uz laiku ir ievietoti kapsulā līdz tam momentam, kad gaismas grupa nenoteiks viņu turpmāko likteni. Šoreiz viņiem nenāksies atgriezties uz Zemes, lai tur valdītu. Ja visus iepriekšējos miljonus gadu viņiem tas izdevās, tad tagad – nē.

Uz Zemi ir atnākusi spēcīga gaismas grupa, kura spēs izlemt viņu likteni: viņi ir jāpārved uz to punktu, kur viņi noklīda no laika līnijas un sāka iet uz leju pa “slīpu plakni”. Viņi nevar augšupcelties lielo karmas parādu dēļ, kurus viņi katru reizi negrib atstrādāt. Visiem pārējiem tiks dota vēl viena pārejas iespēja.

No tā, kā jūsu grupa tiks galā ar šo uzdevumu, ir atkarīga arī individuālā augšupcelšanās katram no grupas, jo katrā no jums jūsu DNS satur programmas, kuras raksturīgas šīm “nepiekāpīgajām” grupām. Lemjot viņu likteni, jūs tādā veidā atbrīvojat arī sevi no nevajadzīga balasta. Vēl ir ĻOTI daudz visa kā, ko jums vajag atminēt un atstrādāt – KOPĪGI, nevis dalot: labs-slikts. Jūs VISI vārāties vienā katlā!

Enerģijas pēc tūkstošiem gadu nekļūs uz Zemes zemas, jo viņa tuvosies Galaktikas centram, un viņiem nāktos atkal iet uz iekšējo Zemi, meklējot zemu vibrāciju mitināšanās vietas, un vēl ir jautājums: vai tādas tur patiešām būs.

Lieta tāda, ka jūsu grupai vēl stāv priekšā kolosāls darbs, pārvedot visu saules sistēmu uz jaunu līmeni galaktikā, un tālāk – galaktiku uz jaunu vietu visumā. Tā kā pēc tūkstoš gadiem apstākļi viņiem arī visā galaktikā būs nepiemēroti. Visuma karmas Valdnieki strādās kopā ar jums viņu turpmākā likteņa noteikšanā.

Ja jūs netiksiet galā ar augstāk iezīmēto jautājumu (Enšar\reptiloīdi), grupa nevarēs piedalīties šajā darbā. Laiks konkrētām un izlēmīgām darbībām ir pienācis arī JUMS.

Vakar bija tikai jūsu grandiozā darba sākums, gatavojieties tā turpinājumam.

Tavs AEs

18 03 16 03

http://othereal.ru/upravlenie-lyudmi-na-planete-zemlya/

https://www.ural.kp.ru/daily/25896.3/2854789/

 

Es lūdzu komentēt šos vārdus Sanatam Kumaram.

Viss ir pareizi, un jūs tagad esat ne tikai planētas, bet arī Saules Logosa pārstāvji.

Kā mums izārstēt planētu? Ko mēs varam izdarīt, kādus spēkus piesaukt palīgā?

Jūs tad nu esat tas spēks, kuram sevi jāizārstē. Un ne tikai jūs, bet jūs arī.

Jūsu Augstākajiem Es ir PIENĀKUMS atrisināt šīs problēmas...

Kā to var izdarīt?

Viss būs normāli, labāk pagaidām par to nerunāt. Dzīvojiet mierīgi.

 

Pievienots 16.03.2017

http://sanatkumara.ru/stati-2018/dalneyshaya-sudba

Tulkoja Jānis Oppe