Человек в чёрном - Джозеф Спенсер

Cilvēks melnā – Džozefs Spensers

20 06 12

 

Tas ir jānoskatās visiem. Tā tad arī ir īstā Atklāšana, lai cik sāpīgi to nebūtu saprast, par kuru runā gan Vilkoks (David Wilcock), gan Korijs (Corey Goode), gan Kobra (Cobra). Un mēs precīzi ejam pēc šī briesmīgā plāna, kuru mums sastādījuši pelēkie. Arvien vairāk un vairāk iestiegot Mākslīgā Intelekta (MI) tehnoloģijās. Tulkojums automātisks. Lūk, galvenais: Džozefs Spensers (Joseph Spencer).

“Esmu konstatējis, ka ne katrs vīrietis melnā ir cilvēks, viena trešā daļa no viņiem ir sveši hibrīdi. Raksturīgā iezīme bija baltā neesamība acīs. Viņu acis vienkārši ir melnas.

Mani uzdevumi galvenokārt bija saistīti ar lieciniekiem, kuri tikušies ar NLO vai redzējuši to katastrofas. Mans uzdevums bija aculieciniekus likvidēt, neraugoties uz dzimumu vai vecumu. Es nodarbojos arī ar pētnieku un ufologu likvidāciju, ja tie bija pārāk tuvu pienākuši aizliegtajai tēmai.

1954. gadā ASV prezidents Dvaits Deivids Eizenhauers (Dwight David Eisenhower) parakstīja tā saukto “Grenadīna kontraktu” ar ārpuszemes “pelēko” rasi, lai apmaiņas ceļā iegūtu ārpuszemes tehnoloģijas. “Pelēkie” saskaņā ar kontraktu varēja nolaupīt noteiktu cilvēku skaitu, lai veiktu pētījumus, viņi arī uzstāja, lai sabiedrība nezinātu par šiem kontraktiem un līgumiem. Drīz pēc tam cilvēku tehnoloģijas izdarīja milzīgu lēcienu.

Uz Zemes atrodas 1477 citplanētiešu pazemes bāzes, kurās viņi veic eksperimentus ar cilvēkiem.

1994. gadā noritēja slepens samits, kurā piedalījās 160 valstis, un visi piekrita, ka iedzīvotāju skaits iziet no kontroles, tāpēc ka dabas resursi ir noplicināti un cilvēku populāciju vajadzētu samazināt līdz 800 miljoniem uz 2030. gadu.

2024. gadā notiks “Citplanētiešu uzbrukums” Zemei, taču patiesībā Zemes iedzīvotāji debesīs ieraudzīs nevis reālu kuģu armādu, bet ļoti modernu hologrammu, kura izskatīsies kā reāls objekts un kuru var pat pataustīt. Tiks radīta notiekošā absolūta realitāte, taču pilsētas nebombardēs ne citplanētieši, ne hologrammas, bet zemieši šo hologrammu aizsegā.

Pasaule kļūs par liecinieku citplanētiešu masveida iebrukumam, tūkstošiem hologrāfisku citplanētu karakuģu klās debesis, iegremdēs cilvēkus globālā panikā, un īstas kara lidmašīnas hologrammu vidū dos reālu triecienu.

Rezultātā tiks radīta vienota pasaules valdība, un neviens cilvēks nebūs tam pretī. Tā tad arī vadīs dzīvus palikušos cilvēkus šajā jaunajā totālās kontroles pasaulē.”

Viņa vēstījumā ir vēl daudz kas interesants. Šajā vecajā video tiek sniegts viss galvenais, ko Džozefs Spensers ir pavēstījis pasaulei. Video ir vecs, ar subtitru automātisku tulkojumu, taču ticiet – tur ir daudz kā interesanta…

 

Skatīties video...

 

Izsūtīts 12.06.2020

Sanata Kumaras vietnes vēstkopa

Izsūta Natālija Koteļņikova

e-pasts This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tulkoja Jānis Oppe