Посвящение в Божественную Женственность

Iesvētījums Dievišķajā Sievišķībā

Seanss ar SB – pirmā satikšanās ar Dēvī

19 11 04

08.08.19.

Pirms seansa ar Saules Brālību es, kā vienmēr, skaņojos uz kontaktu, bet pēkšņi sajutu, ka viņiem (SB) ir kādi lieli svinīgi svētki. Visi svin, un mani neviens nedzird.

Un tomēr es atradu Šrī Juktešvāru un palūdzu viņu pastāstīt, kas notiek.

Šrī Juktešvārs: “Šodien ir darba svētki, ir pabeigta liela programma, lai pārvarētu... pārveidotu Saules sistēmu (Ss). Saule izgāja no savām robežām, un mēs spējām viņu saglabāt kā planētu.

Vairāk toreiz man neizdevās neko saprast.

Grandiozais uzliesmojums ir noticis! (norāde uz rakstu)[1]

Bet toties atpūtas laikā pirms laišanās miegā pie manis atnāca Dieviete Dēvī un apdedzināja mani ar savu austrumniecisko indiešu enerģiju. Tā kā mēs nekad ar viņu nebijām meditējuši, tad es pacentos palasīt par viņu internetā.

Avots: https://trip-dream-live.ru/zhenskie_indijskie_bogi/

Devi jeb Dēvī (sanskritā देवी) – dieviete-māte, Dieva sievišķā forma hinduismā. Dēvī ir sanskrita vārda dēva sievišķā forma. Šaktismā Dēvī un Šakti pielūdz kā sievišķo sākumu, kā sākotnējo Dievieti-māti. Bez viņas klātbūtnes vīrišķais sākums tiek uzlūkots kā pasīvs un bezdarbīgs. Ortodoksālajā šaktismā Dievieti-māti jeb Mahadēvī pielūdz kā Visaugstāko, kā Brahmas personifikāciju, vienotu un nedalāmu, no kuras izceļas visas pārējās Dieva formas (kā vīrišķās, tā arī sievišķās) un kura ir materiālās un garīgās pasaules sākotnējais avots.

Smārtisma tradīcijā Dēvī pielūdz kā vienu no piecām Dieva pamata formām. Vaišnavismā un šaivismā Dēvī iemieso sevī Dieva vīrišķo formu aktīvo enerģiju un spēku – Višnu vaišnavismā un Šivu šaivismā. Višnu sievišķā puse ir Lakšmī, bet Šivas – Parvatī.

Devī jeb Dēvī (sanskritā Devî, (“dieviete”) – hinduisma mitoloģijā dieva Šivas sieva. Hinduismā dievietes tēlā ir personificēta laulātā drauga (šakti) radošā enerģija.

Atbilstoši Šivas diviem pamata – dieva-radītāja un dieva-iznīcinātāja – aspektiem, arī viņa parādās te biklā tēlā kā Satī (tikumīgā), Parvatī (kalna), Uma (gaišā), Džaganmata (pasaules māte), Anapurna (ar barību bagātā), te bargā kā Kālī (melnā), Čandī (dusmīgā), Durga (grūti pieejamā), Bhairavī (šausmīgā) utt. Haimavatī (Haimavatî) – viena no hinduisma dievietes Dēvī, dieva Šivas sievas, – iesaukām.”

***

http://www.omkara.ru/madonna/part06.htm

Dēvī kā Māte

Dēvī, Dievišķais Sievišķais Sākums, Indijā ir pazīstama kā Dieviete-Māte. Viņu godā visi, kā tiek godāta jebkura māte.

Cieņu pret māti manto jebkurš, kurš dzimst, vai tas būtu dzīvnieks vai cilvēks, un šī cieņa ir bērna pirmais dievbijīgais impulss. Šķiet, ka pirmais cilvēks, domājot par neredzamās Dievišķības ideju, paskatījās sejā sievietei, kura viņu iznēsāja, sargājošajai, gādīgajai un mīlošajai mātei, un atrada tajā augstāko “Dievišķību” un neredzamās Dievišķības izpausto formu. Dēvī, Dieviete, tādējādi transformējās par māti un daudzu gadsimtu gaitā ir Dieviete-Māte.

Dieviete-Māte – augstākā dievība Indijā. Mariādes ir viņas svētvietas, un nebeidzami ir viņas labumi. Gadsimtiem ilgās Viņas godināšanas tradīcijas ir apvijušas ap viņu neskaitāmus mītus, un uzticīgais prāts ir sakopojis Viņā okeānu žēlsirdības. Vai Viņa būtu nikna vai dusmotos, Viņa vienmēr ir tāda pati sargājoša, gādīga mīloša Māte ar labsirdīgu sejas izteiksmi un svētošu roku.”

Seanss

Atslābināmies… Piesaucam Mātes Dēvī jeb Šiva Šakti kanālu. Dēvī, atnāc pie mums, mēs gribam ar tevi parunāties!

SB šodien saziņai ir izvirzījusi šo Dievieti. Viņa arī ir no SB – Saules Dieviete. Viņai ir aspekts arī atmiskajā plānā, bet uz mentālo plānu viņa var tikai translēt savas enerģijas. Šodien būs iesvētījums sievišķajā sākumā, Dievišķajā Sievišķībā.

Piepildāmies ar viņas enerģijām. Ir atnākusi indiešu enerģija – krāšņa, karsta, salda, smaržīga, tas ir, tāda, kā attēlo visus indiešu dievus.

Dēvī saka, ka viņa atrodas katram no mums sirds centrā, un rāda punktu nedaudz pa kreisi no centra, kur atrodas tieši viņas stars, viņas klātbūtne. Viņa tur atrodas vienmēr, kā Dieviete Māte. Visi, kas ir iemiesojušies Indijā, pazīst viņas enerģiju. Un mēs visi tur esam iemiesojušies.

No viņas visvairāk enerģiju iet pie Šivas.

Dēvī: Mēs ar Šivu – tā ir viena būtne, taču viņš atnāca jeb es atnācu sievietes aspektā. Pasauli sāk pārvaldīt sievišķās enerģijas. Jebkurā gadījumā mūsu debesjumā tas jau notiek. Tā nav varas un enerģijas nodošana, tas ir žēlsirdības un līdzcietības Spīdekļa aicinājums. Mēs visi zinām, ka Saule pašlaik pāriet ekvatoru no tumšās pasaules gaismā, un tieši šajā žēlsirdības un līdzcietības gaismā sievišķās enerģijas sāk dominēt tajās pašās būtībās. Es atnācu, lai pamodinātu jūsos šo enerģiju, kura šai pasaulei ir jauna enerģija. Jūsu cilvēciskie iemiesojumi vēl nav ienākuši šajās enerģijās, tāpēc pašlaik mēs nodarbosimies ar atjaunošanu.

Atcerieties, kā Mihaēls atnāca pie mums sievišķā būtībā. Pagriezās pret mums ar sievišķo pusi. Arī Šiva pašlaik ir pagriezies pret mums ar sievišķo pusi.
Kādi svētki pašlaik notiek SB? Tur viss ir tik spilgti!

Viņi svin pāreju, ir noticis it kā Saules sistēmas izvērsums.

Kāda ir šī notikuma būtība, un kādas tam ir sekas, kas tas ir par procesu?

Dēvī: Sarežģīti ir jums to visu izskaidrot. Viņi svin savu uzvaru. Viss, ko viņi iecerēja, ir piepildījies. Tas nekādi neattiecas uz planētu, bet attiecas uz visu Ss. Projekts, kuru viņi iecerēja, ir sekmīgi noticis, tas ir, tā ir globāla uzvara. Un es atnācu, lai šo uzvaru izplatītu pār jums. Lai jūs arī to sajustu un pieņemtu jaunās enerģijas no Saules, no Galaktikas. Pamodinātu jūsos līdzcietības, prieka, mātišķības enerģijas pār planētu. Tas jau ir augsts apziņas līmenis – mātišķība pār planētu un cilvēci.

Dieviete mūs aptver no visām pusēm ar savu enerģiju, savu lauku. Ievelk sevī, lai mēs viņu labāk justu un sarunātos ar viņu, savienojot savas apziņas.

Dēvī: Sievišķās enerģijas vienmēr ir bijušas it kā uz paķeršanu, otrā šķira, daudzas tūkstošgades uz planētas. Taču patiesībā visi radījumi notiek Logosa klēpī, kurš ir Radītāja sievišķā daļa. Vīrišķā daļa – tā ir ideja, plāns, programma, bet iemiesošana ir Dievietes Mātes prerogatīva.

Dēvī uz planētas iemieso Radītāja plānus. Atrašanās šajās enerģijās ir ļoti noderīga. Mēs bieži esam bijuši Sanata Kumaras (SK) vai SB citu būtņu enerģijās, vīrišķās enerģijās, darbību enerģijās. Bet šodien mēs piepildāmies ar “dievišķošanas programmām”.

Kas tās tādas ir – “dievišķošanas programmas”?

Dēvī: Tu taču atceries, ka eksistē trīs galvenie cilvēka attīstības ceļi: kā vielai/matērijai, kā dvēselei un kā logosam/garam. Logoss – tā ir dievišķība, tas, kas augstāks par dvēseli, augstākā plānā. Un pašlaik mūsu dvēsele bagātinās uz tā rēķina, ka piepildās ar šīm sievišķajām – mīkstināšanas, klātbūtnes garā – enerģijām.

Jūs pazīstat daudz sievišķu Dieviešu. Es sevī savienoju Dvēseles ideāla visas dievišķās īpašības. Jūsu Dvēsele gribētu būt tāda kā Es.

Ja Diženā Dieviete (DD) lolo jaunās dvēseles, tad es loloju pieaugušas būtnes, kuras atrodas ugunīgajā plānā, piepildu viņas ar maigumu, labestību, dvēselisko siltumu. Ne fiziskos, ne mentālos aspektus, bet tieši tos, kas atrodas budhiālajā plānā, saules fragmentus, virzot viņus uz to vienoto mērķi, kam šīs dvēseles paredzētas.

Lai jūs varētu sekot saviem mērķiem, jūs ir jānotīra no dvēseles sāpēm, pārestībām, vilšanās... Ar tādu smagumu jums ir grūti aiziet no planētas. Nepabeigtas programmas pievelk jūs un veido piesaistes pie cilvēkiem, kuri jums traucē.

Dēvī, palīdzi mums novākt šīs piesaistes, jo mums ir sarežģīti atminēties visas pagājušās dzīves, kur mēs neesam piedevuši. Mēs gribam dzīvot, neatminoties pagātni.

Dēvī: Es redzu, ka jums ir tik daudz žēlsirdības dvēselē, ka jūs jau esat nobrieduši un ka jūs jau esat viedi. Jūs visi esat attīstītas dvēseles, un pilnīgi mierīgi, nepārkāpjot jūsu karmu, es dodu rīkojumu attīrīt jūs no tām piesaistēm, kuras vēl saglabājas jūsu laukā.

Viņa rāda, ka daudz piesaistu jau ir novāktas. Viņa “sasit plaukstas” un aicina savus Palīgus un savus Spēkus. Viņa lūdz pienākt pie katra no mums, aiziet uz astrālo, mentālo un fizisko plānu, paskatīties gan senās, gan mūsdienu piesaistes, kā arī no Lemūrijas un Atlantīdas. Nocirst, nogriezt un izdarīt tā, lai tās mums vairāk nepievienotos.

(Norit konkrēts dziļš dvēselisks darbs, izlaižu tekstu.)

Dēvī: Noklājam savas dvēseles brūces ar piedošanas plāksteri un atdalām sevi no šīm jūtām uz visiem laikiem.

Dēvī – ideāla, dievišķa būtne, kura palīdz mums, rūpējas par mums. Lieliskas enerģijas!

Mēs ar dievišķo piedošanu un dievišķo līdzcietību aizveram savus dvēseles caurumus. Tieši dvēselei ir visas šīs piesaistes, un viņa bija spiesta atkal un atkal iet iemiesojumā uz fizisko pasauli.

Mums ir daudz vīrišķu enerģiju, tāpēc ka mēs dzīvojam tādā realitātē, akumulējam šo planētas matricveida enerģiju. Pašlaik notiek enerģijas nomaiņa, un mēs harmonizējam sievišķās un vīrišķās enerģijas. Nāk klāt arvien vairāk sievišķu enerģiju – piedodošu, pieņemošu, glāstošu, maigu, tīru, gādīgu, skaistu, smaržīgu, arī ķermeņu formas ir pilnīgas, protams, ne tādas formas kā indiešu mitoloģijā, formas ir mūsdienīgākas un nav cilvēciskas. Dvēseles plānā – nav cilvēciskas.

Notiek dvēseles slāņošanās – pelēkā dibena, pamata atdalīšanās, bet pati dvēsele – smaržīga un dievišķa – apgaismojas vēl vairāk. Šis dibens ir netīrs, un tas sāk brukt, izsīkt, kust, izšķīst atomos...

Faktiski tas ir iesvētījums Dēvī enerģijās, viņas Dievišķās Sievišķības enerģijās.

Kas gan tāda ir Dievišķā Sievišķība? Pēc Dēvī lūguma mēs kopīgi sniedzam Dievišķās Sievišķības definīciju.

Dievišķā Sievišķība ir dvēseles skaistums, žēlsirdība un līdzcietība, mīkstums, maigums, dzīvesprieks, rūpes par dvēselēm, aizbildnība par mūsu dvēselēm, maigi saulaina dievišķa gaisma, smalka dvēseles uguns.

Un man šķiet, ka Dēvī sevī ietver mūsu citu planētu dvēseles. Šī ir būtne, kura apveltīja mūs ar dievišķām iemiesošanās programmām uz visām Ss planētām un iedeva super-uzdevumu – kādēļ mēs vācam šo pieredzi un kādi gribam kļūt.

Dēvī: Tu tuvu tiki klāt. Domājiet vēl. Man ir interesanti, kā jūs domājat.

Sanats Kumara: Viņa ir mūsu visu Dievišķā Māte.

Viņa ietver savā iekšienē SB...

Dēvī: Es esmu daļa no katras būtnes no SB, daļa no jums un no katras būtnes visos plānos.

Tāpat kā DD, viņa caurauž mūs ar savu enerģiju, bet Dēvī vēl ir arī mūsu daļa, viena no mūsu programmām. Visas programmas, kā dzīvas būtnes, attīstās, piemēram, viņa ir SK Ģimenes daļiņa, ir Valdnieces Marijas, Jēzus daļiņa. Dēvī sastāda mūsu dvēseles matricas daļu.

DD atrodas vēl augstāk.

Dēvī: Tas, ko jūs tagad nodevāt, visas īpašības (dvēseles skaistums, žēlsirdība un līdzcietība, mīkstums, maigums u.c.) arī esmu es. Tā ir mana ietekme, manas enerģijas, manas īpašības.

Kad jūs uz šejieni atnācāt, uz Ss, jūs nebijāt cilvēki – būtnes uz dažādām planētām. Saulē jūs atstājāt visas savas citu dimensiju un citu zvaigžņu programmas, jūs bijāt kā tukša vieta, kuru vajag saprogrammēt, un es to izdarīju ar katru dvēseli, kura caur mani izgāja, ieliekot savu enerģiju, kā sievišķu, dievišķu ideālu.

Pašlaik jūs varat sirdī sajust šo enerģiju fiziski.

Drunvalo rakstīja, ka sirdī ir neaizskarama vieta, ka, ja operācijas laikā to aizskar, tad cilvēks patiešām mirst. Lūk, varbūt šī vieta arī esi tu?

Dēvī: Jā, es arī esmu šī vieta!

Lūk, kas ir “neaizskaramais” fiziskajā sirdī – tā ir viņas klātbūtne!

Dēvī: Ar radošo enerģiju jūs apveltīja Tas Kungs. Tā ir cilvēka pamata programma. Es esmu klātesoša kā pati maigākā un sakrālākā jūsu dvēseles daļa, kura ļoti jutīgi atsaucas uz laimi un sāpēm. Uz sāpēm – lai jūs no tām ietu prom un novāktu, bet uz laimi – lai jūs pie tās ietu, manos apkampienos. Jūs esat laimīgi šajā momentā?

Jā. Mēs esam laimīgi pašlaik.

Dēvī: Kas gan tā ir par laimi?

Dvēseles pilnība, svētlaime, dieva svētība, skaistums, saplūšana ar dievišķību.

Sajūtiet sevi kā brīvu dvēseli. Daži vēl saista sevi ar cilvēku. Mēs pašlaik strādājam budhiālajā plānā, dvēseles līmenī.

Mana dvēsele samulsinājās no savas atvērtības. Tāds stāvoklis vēl nav bijis...

- Brīvības, lidojuma un gaismas stāvoklis...

Mums vēl kas tāds nav bijis, ka dvēsele būtu pilnīgi apmierināta. Tas ir īpašs stāvoklis.

Dēvī: Piepildieties un jūtiet savu dvēseli kā būtni, kura dzīvo un kurai ir savas sajūtas, būtni, kura tikko ir atrāvusies no Zemes, kad viņu atgrieza no piesaistēm un karmas paliekām.

Cik žēl, ka tādā stāvoklī mēs nevarēsim dzīvot vienmēr...

Sāk nākt sīki kristāliska gaisma. Tas ir ercenģeļu plāns. Uz mūsu eņģeļu plānu pašlaik nāk ercenģeļu enerģija, kura tad arī rada šajā plānā jaunus kristāliskus ķermeņus, uzsūcam jaunas programmas, jaunas enerģijas atbilstoši dvēseles pārveidojumiem. Mēs esam atgājuši no kaut kā veca, novācot pelēko “paliktni”, un pašlaik saņemam no augšas kaut ko jaunu un pārveidojamies, transformējamies. Mūsu dvēsele iegūst jaunu kristālisku slāni augšā. Tās ir Ercenģeļu enerģijas, kuras mēs saņemam no tā plāna.

Dēvī: Tas ir jūsu kronis. Jūs pēc tam to novērtēsiet. Pašlaik jūs to nejūtat.

Viss mans ķermenis vibrē un satraucas, ir pārklājies ar sīkiem kristāliņiem.

Dēvī: Tas ir jūsu dvēseles iesvētījums Dievišķajā Sievišķībā šajā līmenī. Aizveriet Saprātu un vienkārši esiet kādu mirkli tajā. Ne par ko nedomājiet. Pieņemiet šo programmu. Dažreiz cilvēciskais traucē Dievišķajam, atslēdziet Saprātu un ieslēdziet Esību.

Iesaistītas 5., 6., 7. čakras, kā ugunīgā ķermeņa apziņas līmeņi. Šeit risinās galvenais notikums, un tālāk pa visu ķermeni kā enerģētiskas plūsmas izklīst šis iesvētījums. Es redzu pieplacinātus polus, zelta meridiānus, paralēles, it kā ugunīgais ķermenis būtu ielikts organizējošā tīklā.

Dēvī: Tā ir mana jaunā klātbūtne jūsu dvēselē. Tā bija sirds centrā, bet tagad es aizņemu jaunu telpu jūsu dvēselē, apstiprinu sevi augstākajā līmenī.

Pats skaistākais, ideālākais ir parādījies mūsu dvēselē, pievelk ar ideālumu, programmē mūs uz šo stāvokli.

Tas līdzinās Nirvānai, tikai Nirvāna vairāk ir kā bauda, bet šeit ir svētība, maigums, klusums, aprimums, diženums, laime.

Dēvī: Baudiet to un pieņemiet vēl, kamēr mēs neesam beiguši.

Pašlaik Palīgi uzkuļ šo plūsmu augšup, tā šļakst no mums uz augšu gluži kā uguņošanā.

Dēvī: Tā tiek formēti jauni stari, kuri nāk no torsionu lauka serdeņa. Tie tādā veidā rada jūs, izmainot jūsu dvēseli uz labo pusi.

Es saprotu, cik grūti jums būs šo stāvokli atjaunot vai noturēt to nedēļu vai mēnesi. Šajā jūsu plānā jūs pat nedomājat, ka tas ir nepareizi vai ka jūs esat kaut kādi aprobežoti, ka nevarat šo stāvokli sevī saglabāt ilgu laiku. Taču fiziskajā plānā cilvēks nevar saglabāt vienlaikus arī ugunīgo plānu savās ikdienas gaitās. Kad jūs mani piesaucat un savienojaties, šīs enerģijas sniedz jums šo sajūtu. Jūsu dvēsele attīstīsies šajā virzienā, taču viņa vēl pagaidām nav tāda, kā jūs jūtat pašlaik. Tajā pašā laikā jūs iepazināt kaut ko sakrālu, neaizskaramu, kaut ko necilvēcisku (it kā es zinu kaut ko, ko nevar izteikt vārdiem).

Pilnīgi pareizi, tā arī ir. Patiesums, brīvība, piepildītība, atklātums, tīrība, diženums, svētlaime.

Viss pieaug, nāk klāt. Mums pašlaik pastiprina šīs enerģijas, lai spēcīgāk iedarbotos uz mums. Asaras...

Šīs sakrālās sajūtas dvēseles dziļumā... It kā mēs būtu atrāvušies no planētas un atrastos vietā, nesaistītā ar Zemi. Tās ir Debesis.

Mēs lidojam telpā, piepildītā ar gaismu un mīlestību, spēcīgā enerģētiskā telpā. Apzinieties to visu...

Tagad nāk Prieks. Dvēsele priecājas, iekšā ir kļuvis silti un mīksti. Skatieties, kādas lieliskas jūtas mēs varam pieredzēt! Tās ir mūsu jūtas, tie esam MĒS.

Dēvī: Mēs vēl neesam pabeiguši. Vēl vairāk atvērsimies, nākamajam etapam.

Nāk spēcīga plūsma. Tā nāk pa centrālo kanālu, un tā ir sajūtama ugunīgajā ķermenī un sirdī. Bija maiga un mīksta, bet tagad pieaug spēcīga ugunīga gaisma.

Dēvī: Tas ir mūsu iesvētījuma noslēdzošais etaps. Jaunības atgriešana, veselība, to etapu, kuri bija, nostiprināšana, pārprogrammēšana.

Mēs pieņēmām jaunās enerģijas un nostiprinām tās sevī, konkrēti Dievišķo Sievišķību un dvēseles skaistumu.

It kā dvēsele būtu no jauna piedzimusi.

Dēvī: Dvēsele skatījās lejup, bet tagad ir sākusi skatīties vēl arī augšup. Ir atvērusies tā telpa, kur viņa sāk augt uz Gaismu. Tā ir nopietna transformācija, un mēs nedaudz pagaidīsim, lai jūs varētu pabeigt savu darbu.

Norit nostiprināšana, aizvēršana un pabeigšana.

Lieliski! Viss noritēja uz piecnieku, un tagad es jūs varu apsveikt ar jauna ķermeņa iegūšanu Dvēseles līmenī. Ķermeņa, kurš ir tīrs, skaists, ugunīgs, kurš sastāv no jaunām enerģijām, no jaunas uguns, kurš pieņēmis jaunu programmu, kosmisko Ss programmu. Tagad jūs vēl vairāk būsiet gatavi Galaktiskajai Brālībai.

Pārveidošanās ir notikusi. Mūs pielēja ar gaismu, mīlestību, mūs apkampj un skūpsta... šo enerģiju šļaksts...

Un mēs ar jums pateicamies visiem, kas mums palīdzēja, – Dievietei Dēvī un viņas Palīgiem, un Saules Brālībai!

Saules Brālībā ir realizējies notikums. Vai tas ir saistīts ar iespēju iegūt šīs enerģijas, vai arī mēs vienkārši esam līdz tām izauguši?

Dēvī: Nē, tas nav saistīts ar to, ko pašlaik svin SB. Jūs paši izaugāt līdz manim, un, kā redzi, es pati atnācu. Es šodien aizņēmu visu jūsu laiku jūsu transformācijai. Un es apsveicu jūs, manas dārgās dvēselītes (un mani dārgie cilvēki) ar šo lielo notikumu jūsu kosmiskajā dzīvē. Ceru, ka jums patika. Nāciet uz šo plānu un praktizējiet šīs enerģijas, piepildiet šo dvēseles vietu. Jūsu dvēseles pašlaik ir pilnā mērā atrāvušās no Zemes, ieguvušas brīvību un jaunas enerģijas.

Pateicamies visiem, kas piedalījās, un apsveicu visus, kas saņēma šo iesvētījumu!

Dēvī viedums (norāde)[2]

 

Pievienots 04.11.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/posvyaschenie-v-bozhestvennuiu-zhenstvennost

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/26-raksti-2019/2269-grandiozais-uzliesmojums-ir-noticis (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/26-raksti-2019/2300-devi-viedums (Tulk. piezīme)