Преобразуя себя...

Pārveidojot sevi...

Pārveidojot sevi, jūs iedarbojaties uz Visu, Kas Ir

Seanss ar Galaktisko Kristu (fragmenti)

19 08 07

Seansa sākumā es saņēmu atbildes uz jautājumiem, kuri man atnāca pirms tikšanās, konkrēti mēs apspriedām dažus čenelingus. Informācija bija nedaudz nervoza un satraucoša.

Jēzus aicina mūs būt mierīgiem, atiet no tās informācijas, kuru jūs tikko uzklausījāt.

Jēzus: Jūsu emocijas ir likumsakarīgas, tāpēc ka tamlīdzīga informācija satrauc gan jūs, gan visu planētu arī. Jau sen notikušo Pāreju jūs vēl arvien gaidāt un gribat to pakontrolēt, kā un kas gan notiks? Jūs jau droši vien esat sapratuši, ka nekās tāds nav noticis, kam jūs varētu izsekot. Vienīgais, ko varu teikt, – ir pieaugusi augšupceltu, apzinošos un pamodinātu cilvēku aktivitāte.

Ko tu gribētu mums dot šodien, pastrādāt vai pastāstīt?

 

Es gribētu pastāstīt par Kristus-apziņu. Jums KA – tas ir Kristus, kurš bija uz Zemes, apziņas līmenis, konkrēti – saikne ar Radītāju, mīlestība, visa tā, kas uz planētas eksistē kā dotums, pieņemšana, nevis cīņa ar to, bet pieņemšana. Tā ir jūsu KA, kā jūs to saprotat.

Mēs KA saprotam savā veidā. Piemēram, mēs nevaram apmānīt, apmāns neeksistē. Mēs nevaram teikt vienu, bet izdarīt ko citu, nodomāt vienu, bet izdarīt ko citu kaut kādu apsvērumu dēļ. Tā kā apmāns neeksistē kā tāds, eksistē pilnīga uzticēšanās citam pret citu. Uzticēšanās atver sirdis un glabā tikai pozitīvas atmiņas. Uzticēšanās netērē enerģiju aizdomām un pārbaudēm, paātrina domāšanu un lēmuma pieņemšanu. Uzticēšanās piepilda visu mūsu pasauli un paātrina saskaņošanu un apvienošanu, balstoties uz savstarpēju izdevīgumu un lielisku perspektīvu.

Meli, kas piepilda jūsu pasauli, ir jāuzvar, ar tiem jūs nekur no vietas neizkustēsieties. Pirmām kārtām paši iemācieties būt godīgi, kā sacīt, “līdz kaulu smadzenēm”, bet turklāt mīloši un viedi. Protams, ne visas domas jums ir pienākums izteikt. Kā jūs attieksieties pret to, lai turētu savus solījumus, palīdzētu cits citam iespēju robežās, bet neaizmirstu arī par savām vajadzībām? Mīliet sevi sevī, pieķerot sevi solījumos sev, un pildiet tos tikpat noteikti kā solījumus citiem.

Jūs nevarat palielīties, ka pilnīgi uzticaties internetam, televizoram, cilvēkiem un pat man. (Vai no pareizā viņa pieņem? Varbūt arī kaut kāds apakšējā astrāla čenelings nāk? Varbūt savas domas pasniedz kā čenelingu?) Ir jums tādi apsvērumi. Tāpēc jums līdz mūsu KA jēdzienam vajag vēl augt. Un pirmām kārtām ir jāaktivizē šis kanāls katram no jums.

Otrkārt, ko gribētu teikt: nav obligāti pēc augšupcelšanās vai pēc nāves kāpt uz šejieni, nav obligāti kļūt par Galaktiskās Kopienas locekli, ja jūs, teiksim, esat izlēmuši citādi kļūt par to un to. Vēlreiz atgādinu, ka ar dvēseli mēs varam būt klāt dažādās vietās, būt tur un tur. Jūs varat pabūt viesa, pagaidu klātbūtnes līmenī, apmeklējot dažādas visuma vietas. Jūs varat izvēlēties, iepazinušies ar katru ceļu, un varat dalīt sevi divos, trijos ceļos vienlaikus, atrodoties dažādos ķermeņos un apzinoties katru ķermeni. Tas ir augsts apziņas līmenis.

Pats galvenais kosmiskais jaunums, ka viss, ko jūs gaidāt, jau ir realizējies un pāreja jau ir notikusi. Saules Sistēmā ir dots grūdiens, un viss sāk attīstīties, atvērties, atpakoties. Tās ir primārās pazīmes, tikai sākums.

Jūs visi nodzīvosiet ar vecajām DNS, bet, lūk, nākamajām paaudzēm viņas atjaunosies.

Kā notiek apziņas aktivizācija? Caur DNS, caur šūnu apziņas līmeņa paaugstināšanos, vai arī mūsu dvēsele pārveidosies? Kas notiek konkrēti?

Jūsu apziņa aktivizējas katrā līmenī atsevišķi, un viņa pašlaik atrodas dažādās vietās vienlaikus. Tā arī ir galaktiskā apziņa. Jūs atrodaties šajā apziņā. Un patiešām, ja pameklētu jūs Saules Brālībā – jūs tur esat. Ja pameklētu šeit – jūsu aspekts ir šeit. Ja pameklētu uz planētas Zeme, tad arī tur ir jūsu aspekts un ne viens vien: astrālais, mentālais. Katram ir sava daudzdimensionālā apziņa.

Kā mums paplašināt DNS un pacelt viņu apziņu no 30 uz 40%, iziet uz jaunu daudzdimensionālās DNS līmeni?

Es taču jums jau atbildēju, ka DNS ir saistīta ar AEs. Jūs paceļaties uz kārtējo AEs, un jūsu DNS aktivizējas.

Vai mēs pāriesim astrālajos ķermeņos tieši šeit uz planētas? Tad iznāk pilnīga savienošanās ar savu AEs, un mēs uzreiz būsim augšupcelti?

Līdz tam vēl ir jānodzīvo, pagaidām tādu apstākļu nav. Tas ir tas, ko mēs gribējām: paņemt fizisko ķermeni, savienot viņu ar AEs un turpināt dzīvot.

Kad tādi apstākļi izveidosies?

Saule pašlaik tikai aust un parādās pirmie uzliesmojumi, lūk, kad viņa nonāks zenītā, tad parādīsies visi apstākļi – kad būs pilna gaisma uz Zemes.

Gribētos uzzināt, kā iedarbojas mūsu aspekti, kuri pašlaik atrodas Galaktiskajā Kristū. Cik lielā mērā viņi ir aktivizēti? Cik lielā mērā iedarbojas uz mūsu astrālo, mentālo, fizisko plānu? Kā tas notiek? Apstarojot ar stariem un vibrācijām, vai arī tā ir apziņas paplašināšana, kas notiek?

Un te es uzreiz sajutu GK. Viņš it kā nospieda mīlestības podziņu man sirdī, un es visa paplašinājos, man ir labi...

Lūk, tā notiek Augstāko Plānu iedarbība uz cilvēku, aktivizējas viņa mīlestības, pieņemšanas, cildenuma, sevis pieņemšanas līmenis. Vairāk nekā puse planētas sevi nepieņem – ķermeni, saprātu, nesaprot, kādēļ te dzīvo, kāda jēga ir šai dzīvei. Puse cilvēku uz Zemes ir neapmierināti ar to, kas notiek dzīvē, nesaprot, ko viņi te dara, un nenovērtē savu dzīvi.

Gribu teikt, ka mēs nevaram salīdzināt, kā dzīvo, piemēram, uz Marsa. Ja mēs varētu salīdzināt, tad nopriecātos, kā mēs dzīvojam. Nopriecātos par tīro gaisu, tīro dabas ūdeni, vējiem, debesīm, kokiem, ziediem, kristāliem, kuri ir blakus mums...

Jēzus iedarbība caur mīlestību notiek uz sirds čakru un nosedz visas negatīvās emocijas. Tik daudz maiguma un mīlestības! Sirdī rodas silta, patīkama, viegla mīlestība, un tādā veidā viņa iedarbība nāk uz mūsu līmeni. Aizgāju uz turieni un iegrimu viņā...

 

Tieši uz kādu aspektu iedarbojas GK?

Es iedarbojos uz visiem aspektiem, uz visu daudzdimensionalitāti, tāpēc ka smalkais plāns caurauž visus pārējos apakšējos plānus, un tāpēc es uzreiz iedarbojos uz visiem līmeņiem. Mans uzdevums ir pielikt klāt mīlestību, tajā skaitā jūsos, lai jūs varētu pielikt klāt mīlestību savā ģimenē ar saviem mīļajiem, ar saviem bērniem, ar saviem vecākiem, ar tiem, ar ko jūs kopā strādājat, nest šo gaismu un mīlestību tālāk savā iekšienē. Es dzirdinu jūs, lai jūs piesūcinātos ar to, mirdzētu un mīlētu savā apkārtnē vairāk nekā vakar. Kāpiet pie manis biežāk un dzeriet manu mīlestību, lai aktivizētu tādu mīlestību citiem cilvēkiem.

Kad sirds ir atvērta un no viņas nāk mīlestība, tad, pat ja kāds gribēs jums nodarīt pāri, tad nevarēs, jo viņam pretī sirdī atveras mīlestība. Tā iet iedarbība no cilvēka pie cilvēka. Es ļoti gribu, lai jūs nestu šo gaismu, šo labestību, šo mīlestību uz visām pārējām sirdīm, ko jūs satiekat. Vai tas būtu pretimnācējs, vai tas būtu bērns, vai tas būtu birokrāts, policists. Ja jūs pie viņiem ar labestību un mīlestību vērsīsieties, viņi droši vien nedaudz atmaigs. Un tas ir ļoti svarīgi. Tieši tā apziņa mostas. Dažreiz vienkārši izmests vārds var cilvēku atturēt no pašnāvības, un viens vārds var izmainīt pasauli ap mums. Un, ja mēs pieliekam klāt sirdi, smaidu, izteiktā vārda maigumu, tad labestību mēs nesam tālāk.

Visi cilvēki ir saistīti enerģētiski, un eksistē mentālais internets, caur kuru tiek nodota jebkura informācija.

Kāpēc planētai nepiešķirt tādu iespēju, lai ar vienu lēcienu visi cilvēki aizietu uz citu apziņas līmeni? Jo par to taču arī rakstīja. Gribēja, lai tā notiktu, pareģojumus izteica. Kāpēc tā nevar izdarīt?

Tāpēc ka ir gribas brīvība. Un kurš to lūdza? Kādēļ mēs viņus ar varu apskaidrojam? Dvēselei līdz tam ir jāizaug.

Pašlaik jums ir svarīga informācija un zināšanas, svarīga esība, svarīgi ir sajust savu apgūto telpu, mīlestību iekšienē, sevis kā būtnes, kā cilvēka, kā ķermeņa, kā apziņas pieņemšanu. Un tad jūs saprotat, ka zināšanas vienkārši veicina to, ka sākat tā dzīvot – ar sajūtām, apskaidrošanos, stāvokļiem, skaistumu.

Man gribas, lai jūs atrautos no visiem jautājumiem un sajustu to. Vienkārši kādu brīdi esiet ar mani uz viena viļņa sajūtās, pieņemšanās, svētlaimē, iekšējā priekā, skaistumā.

Padomājiet, ko jūs gribētu paārstēt, vērsiet uz to savu uzmanību, un mēs paārstēsim ar augstām vibrācijām, enerģiju, mīlošu un mīkstu...
Pareizi ir nevis vērst enerģiju uz orgānu, bet harmonizēt visu sistēmu uzreiz. Visiem orgāniem ir jādarbojas kā vienam un jāaizstāj citam cits. Un tas pašlaik formējas.

Tas, ko mēs darām meditācijās, kad apstarojam planētu ar mīlestību, iedarbojas ne tikai uz cilvēkiem, bet arī uz dzīvniekiem un augiem? Tā vai nē?

Tā, protams, tā. Es gribu jums teikt ko citu. Jūs esat Viss, Kas Ir, katrs no jums. Pārveidojot sevi, jūs iedarbojaties uz Visu, Kas Ir. Jūs neesat pilīte, jūs neesat cilvēks ķermenī, jūs esat Viss, Kas Ir. Dievišķa būtne, kurai ir Visa, Kas Ir apziņa. Kad jūs savu Visu, Kas Ir piepildāt ar Mīlestību, jūs radāt tādu telpu, kurā dzīvojat paši. Telpa rezonē ar jums, atspoguļo jūs.

 

Mēs jums pastāstījām par patiesas informācijas un dezinformācijas attiecību čenelingos, kurus pašlaik saņem visā pasaulē. Pats galvenais – ja šie čenelingi pat atkārto visu to, par ko ir runāts agrāk, tie nes saviem lasītājiem gaismu, paceļ viņus, aktivizē viņu apziņu un neļauj viņiem nokrist. Arī viņi izpilda savu lomu, ir vienkārši jāsaprot, kādu lomu. Pieņemiet cilvēkus, kādi viņi ir. Saprotiet, kas notiek uz Zemes, un pieņemiet. Esiet kopā ar viņiem.

Laiks beigt.

Es pateicos tev!

Vienmēr jūsu, Jēzus.

 

Pievienots 07.07.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/preobrazuya-sebya

Tulkoja Jānis Oppe