Print

Форма жизни – кристаллическая

Dzīvības forma – kristāliskā

Nodaļa no grāmatas “Dzīvo un mīli[1]

19 06 22

Sanats Kumara: Logosi, Planētas, Planētu mijiedarbība – tie visi pēc būtības ir regulāras un neregulāras formas kristāli. Tie sajūdzas savā starpā ar kristāliskā režģa palīdzību. Visa pasaule ir kristāls.

Un sfēras?

Kristāli ir iekļauti sfērās un apkļauj sfēras no ārpuses. Kristālu ļoti sarežģītās struktūras satur informāciju par Visumu. Vismazāko apziņu var attēlot kristāla veidā. To kopums veido lielo Apziņu.

Atceries mēģinājumus, sasaldējot ūdeni. Kad ūdens ir strukturizēts ar “pozitīvām” vibrācijām, notiek pilnīga kristalizācija, un, otrādi, kristalizācija sabrūk no “negatīvām” emocijām, ar zemām vibrāciju īpašībām. Asa iedarbība uz struktūru noved pie haosa.

Kā kristāls spēj noturēt milzīgu informāciju? Šeit darbojas režģa sprieguma spēki, mijiedarbības spēks iekšienē, sajūgums ar kristāla magnētiskajām komponentēm, elektriskais spriegums. Liela kristāla sastāvā ietilpst daudz sīku polarizētu kristālu. Cilvēka elektromagnētiskais lauks – tā ir primitīva un rupja, taču principā pareiza jebkura Visuma – cilvēka, Logosa un tml. – shēma.

Elektromagnētiskie lauki cilvēkā eksistē vienā vai otrā atmošanās pakāpē. Tos var nosaukt par dzīviem, viņiem ir apziņa, tāpat kā katram kristālam.

Kas notika tādēļ, ka es ar viņiem pastrādāju?

Tā ir ceļa daļa, kura pavirzīja tevi uz Iesvētījumu. Bez tā tev būtu ilgi jāiet. Intuitīvajā plānā atvērās “aizvari”, kas slēdza tev ceļu “uz augšu”. Kad tevī ienāk viens vai otrs kristāls, tevī paplašinās ceļš, šaura taciņa kļūst par platu ceļu. Katrs kristāls sniedz jaunu iespēju mijiedarboties ar pasauli, attīra ceļu intuitīvām zināšanām, iemin ceļu pie nākamajām iniciācijām.

Es manā aurā transpersonālajā punktā redzu sarežģīti strukturizētu objektu. Kas tas ir?

Tas ir tas, ko mēs saucam par Pavadoni. Tas ir Starpnieks, Skolotājs. Tā ir metode, kā Logoss ar tevi mijiedarbojas. Sanats Kumara ir šī sarežģītā mijiedarbības kristāla daļa. Kā tu uzskati, no kurienes pie tevis nāk informācija, pa kādu kanālu?

No sfēras, no visurienes.

Pareizi. Tu informāciju uztver ar visu apziņu.

Izskaidrojiet kristāliskajā līmenī Vienotības un individualitātes principu.

Tu nepareizi stādies priekšā sevi Vienotībā kā nelielu Indivīda kristālu, iebūvētu Lielajā Režģī. Tu kļūsti viss Lielais Kristāls, jo apziņa ir vienota. Mēs sevi apzināmies kā šī milzīgā kristāla, kurš sastāv no elektromagnētiskām komponentēm, Vienoto Lielo Būtni. Kā turklāt realizējas individualizācija? – Nepabeigta pievienošanās, kurai ir vairāki vai viens pavediens, kas savieno ar Vienotību.

Tas ir tas pats pavediens – Sutratma?

Jā, tas tā ir. Tā ir elektromagnētiska plūsma. Pēc fiziskā ķermeņa nāves tas pāriet plūsmā, kura Dvēseli pievelk kopējam laukam, iebūvē viņu citos laukos.

Tas tad arī ir “koridors” ar gaismu galā?

Jā, šķiet, ka tā.

Apkārt Zemei nelielā attālumā no virsmas…

Kādā?

Neskar cilvēku, bet zemāk par mākoņiem, atrodas Zemes kristāliskais lauks, saikne ar Vienoto Režģi.

Vai tad lauks necaurauž visu Zemi?

Tu redzi dažādu uzbūvi?

Jā, zemi caurauž lielu šūnu režģis, izretināts, bet šis lauks ir ļoti blīvs, smalki kristālisks, ar lielu kristālu apgabaliem.

Tas ir Augšupcelto Skolotāju režģis, Kristus režģis. Tas ietver 60 miljardus Dvēseļu, kuras periodiski iemiesojas, iznākot no Lielā Kristāla un “apģērbjoties” matērijas apvalkos. Bet tagad skaties un apraksti.

Visums izskatās kā kristāls kristālā. No stūriem notek spriegums. Tā ir mijiedarbības enerģija. Reizēm tikai no virsotnēm. Reizēm no šķautnēm. Šai enerģijai ir skaidra spēka līniju struktūra, forma. Enerģija plūst arī kristāla iekšienē, traucoties uz virsotnēm un polarizējoties. Tādējādi enerģijas plūsma aptver ārējo un iekšējo telpu, tomēr tai ir dažāda kvalitāte ārpusē un iekšpusē. Ārpusē – mijiedarbība, iekšpusē – attīstība, tiek izmantots tas, ko atnesusi mijiedarbība. (Gandrīz jāsecina, ka lādiņiem ārpusē un iekšpusē ir polārs pretstats, ārpusē – vīrišķā enerģija, iekšpusē – sievišķā.)

***

Elektromagnētiskās enerģijas veido lielāko daļu no Zemes enerģijām. Atcerieties Zemes elektromagnētisko līniju karti. Tai ir ļoti sarežģīta uzbūve dēļ metālu iegulām, kontinentu saķēdējumiem dziļumā, anomālām parādībām. Ja mēs paskatīsimies uzmanīgi, tad ieraudzīsim, ka ir vairāki centri, no kuriem līnijas izplatās nevienmērīgi, kaut kur plaši, kaut kur šauri. Tas atbilst Zemes enerģētiskajiem centriem, viņas čakrām, kuras atrodas ēteriski-fiziskajā plānā. No šīm čakrām nāk Prānas elpa.

 

Norāde uz rakstu “Zemes monokristāla torsionu lauks”

 

Pievienots 22.06.2019

http://sanatkumara.ru/glavi-iz-knigi/forma-zhizni-kristallicheskaya

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Books/Zhivi_i_ljubi.pdf (Tulk. piezīme)