Весеннее обновление

Pavasara atjaunošanās

Seanss ar Diženo Dievieti 19.04.06

19 04 30

Ievads

Diženā Dieviete: Šodien mēs veiksim dziedinošu seansu, ņemot vērā pavasara nogurumu, imunitātes krišanos un nervu un asinsrites sistēmu novājināšanos pēc ziemas.

Var teikt, ka pavasaris – tās ir mentālās darbības beigas (galvenokārt) un fiziskās sākums – jūs vairāk laika pavadīsiet svaigā gaisā, piesaistot gan skriešanu, gan darbu mazdārziņā, gan pastaigas parkos. Pavasarī saules nāk vairāk, un jūs, elektriskās gaismas izlutināti, tiešā veidā saņemat gan radiāciju, gan kosmiskos starus, gan citus jonizētus starojumus gaisā.

Jūsu organisms pārkārtojas uz vasaras režīmu, un katram no jums, ziemas vājinātam, nepieciešama sava veida rekonstrukcija. Tās būtība ir nervu sistēmas aktivizācijā, mentālās darbības ierosināšanā, kura līdz ar pavasari sāk dzist, asiņu attīrīšanā. Sirdi mazliet nolīdzināsim, pastrādāsim ar smadzenēm un iekšējiem orgāniem. Vārdu sakot, paārstēsimies šodien.

Seanss:

Atslābināmies, iezemējamies…

Piesaucam DD un ceļamies augšup caur saviem “Augstākajiem Es”, iekārtojam kanālu, aktivizējam augstākos ķermeņus un virzām sevi pēc iespējas augstāk. DD ir klātesoša visos plānos, bet labāk, ja mēs aktivizēsim pēc iespējas vairāk “Augstāko Es”.

DD pievērš mūsu uzmanību, ka aurā no augšas ir parādījušās kādas kapsulas.

DD: Tās ir jūsu auras daļiņas, kurām jūs nekad neesat pievērsuši uzmanību. Līdzīgi tam, kā jums ir šūnas ķermenī, lielās “lodītes” apkārt jums veido jūsu auras “orgānus”. Tie ir dzīvi organismi asiņu attīrīšanai. Viņi apkārt galvai rada noteiktu lauku un ir koncentrēti augstāk un zemāk par galvas līmeni, 5., 6., 7. čakras līmenī. Viņi sāk pašlaik ieiet galvā, saplūstot ar ēterisko lauku. Norit darbs ar galvu.

(…)

Jūs varat patstāvīgi lūgt DD eņģeļiem, lai viņi pastiprinātu darbu ar vienu vai otru orgānu, ar kuru jums ir svarīgi pastrādāt.

Maigs darbs ar čiekurveida dziedzeri, hipotalāmu, hipofīzi. Akurāti tas viss tiek aktivizēts, piebarots, dziedināts. Redzu augstu un šauru eglīti – tā ir čiekurveida dziedzera forma. Viņu var ieraudzīt visos līmeņos – astrālajā, mentālajā un augstāk. Un ar savu virsotni atduras Saules Brālības līmenī, ugunīgajos ķermeņos. Mēs ar čiekurveida dziedzera palīdzību dabūjam daudzdimensionālo apziņu.

DD: Jums ir aktivizēts čiekurveida dziedzeris. Un aktivizēt viņu jums vairs nevajag, viņam ir ietvari, un visos ietvaros viņš jau ir aktivizēts. Viņš ir “iededzies” un visos plānos pašlaik labi darbojas.

Strādā ar iegarenajām smadzenēm. (…)

Atveras tors, sākas izvērsums, jūs pašlaik varat to izjust. Notiek apziņas iziešana uz nākamo līmeni. Viņi iniciēja šo izvērsumu, lai labāk paskatītos mūs, iztīrītu. (…)

Mūs noliek šajā līmenī. Viss ēteriskais ķermenis ir aizsegts ar kaut kādu mīkstu lauku. Īpaši jūtams pa centrālo kanālu. Centrālais kanāls sāk reaģēt uz šo iedarbību, un apkārt tam ir mīksts patīkams piepildītības stāvoklis. Un pašlaik ir labi redzams, ka no priekšas ir viena krāsa aurā, bet aizmugurē cita, un mums nevajag uzstādīt vienādu krāsu, tāpēc ka no priekšas ir čakru izeja gaismā, bet čakru padmas – čakru aizmugures – atrodas tumsā. Tas ir mūsu normālais stāvoklis. Norit šīs gaismas regulēšana, lai organisma regulācija būtu normā. (…)

Es lūdzu paskatīties mums uz mugurām, lai izvilktu visus vadus, pieslēgumus, rozetes aizvāktu. (…)

Tagad būs elektromagnētisko lauku balansēšana. (…) Aktivizējušies 6. čakras, 5. čakras elektromagnētiskie lauki. Sirds čakra ir atvērusies, viss ir pieliets ar spilgtu zaļumu, spilgta dzelteni zaļa krāsa.

Plaušas ir iedegušās, piepildījušās ar ugunīgu enerģiju, vieglu caurspīdīgu, ugunī mirdzošu. Norit darbs gan ar asinīm, gan ar plaušu alveolām. (…)

Sākuši darbu ar sirdi un katram dara to, kas ir traucēts pirmām kārtām. (…)

Tagad mēs virzāmies pie aizkuņģa dziedzera, kuņģa, lejup no sirds centra, uz trešo centru, nāk enerģija. (…)

Un vienlaikus galvas centrā aktivizējas tas, kas ir saistīts ar gremošanas sistēmu. (…)

Norit vienots darbs, visu sistēmu harmonizēšana.

Nolaižamies zemāk zarnu traktā, urīnpūslī, no labās un kreisās puses gūžu locītavas. Un locītavās tiek ieliets gēla veida šķidrums. (…)

Strādā ar limfātisko sistēmu, ar limfmezgliem. (…)

Kādam labo astes kaulu, kādam nabu. (…)

No zarnu trakta pašlaik nāk ārā melnums. Tur mums ir nogulsnes. (…)

Vēl ar tūpli notiek darbs – ārstē hemoroīdus. (…)

Un pašlaik norit darbs ar kreiso un labo gūžas locītavu, nāk enerģija, iedarbojas uz locītavu kapsulām, atjauno smērvielu. (…)

Tagad strādā ar kauliem un kājām. Piepilda ar metālisko kalciju poras kaulos. Tas ir īpaši noderīgi tiem, kam ir osteoporoze un kalcija trūkums organismā. (…)

Uz galvu nāk mīksta enerģija, it kā ar gēlu pielej. Mūs visus noslēdz. (…)

Mēs šodien nepastrādājām ar dzimumorgāniem un kājām. Teica, ka nākamajā reizē.

Nākamais seanss ar Diženo Dievieti būs

11. maijā, sestdien, pulksten 13 pēc Maskavas laika (arī pēc Rīgas laika)

 

Pievienots 30.04.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/vesennee-obnovlenie

Tulkoja Jānis Oppe