Print

Слушай информацию

Klausies informāciju

19 03 29

19.03.29.

Ercenģeli Emanuēl, es lūdzu tev pastāstīt par Galaktisko Kristu. Nez kāpēc man ir kaut kāda nesaprotama sajūta par šo Savienību, it kā kaut kas pretojas. Atceros, ka tādi pati sajūta man bija pret Saules Brālību pašā sākumā, un, kā es saprotu, daudziem vēl paliek neuzticēšanās vai aizdomīguma jūtas pret Saules Brālību. Bet tagad ir vēl augstāka un jauna Savienība, līdz kurai mēs esam nobrieduši.

Ercenģelis Emanuēls: Cilvēki nelabprāt saprot un pieņem kolektīvu apziņu, viņiem vajag, lai tā būtu atsevišķa būtne un lai viņai būtu viens vārds, un lai tas būtu konkrēts, nevis vispār kaut kāds kolektīvs. Kā var sarunāties ar kolektīvu, ja mēs ar Zemes Brālību tā arī neesam iemācījušies runāt?

Bet mēs taču runājam ar savu mentālo aspektu, un viņš tieši izmanto kolektīvas zināšanas. Vai arī man nav taisnība?

Tur jau tā lieta, ka mentālajam aspektam ir jāiemācās izmantot planētas informācijas plānu. Un vai tad tu sarunā ar mani izmanto tikai savu personisko apziņu? Tad tu nepaceltos līdz manim, ja nebūtu tava mentālā aspekta. Arī visi pārējie neapzināti izmanto zemes plāna Kristus Apziņu, lai paceltos līdz Galaktiskajam Kristum. Jūs daudz ko darāt neapzināti, pat staigājat un ēdat neapzināti, bet meditācijās vēl nav ierasts fiksēt apziņas stāvokli, uz kuru jūs paceļaties.

Tu uzskati, ka mums jau ir laiks mācīties Galaktiskā Kristus Skolā?

Sen ir laiks. Jūs sevi nopietni noturat ierasto ierobežojumu dēļ. Jums patīk “sēdēt uz sētas”.

Es arī neesmu apguvusi planētas informācijas plāna izmantošanu, kaut arī mums jau vairākas reizes par to ir teikuši Skolotāji, pamācījuši un pat iesvētījuši. Kā konkrēti apzināties planētas informācijas plānu? Es varu saplūst ar kolektīvu, piepildīt ar sevi Apziņas Režģi, pieņemt no Saules un pārvadīt enerģijas un mīlestību uz planētu, ietīstīt un notīrīt planētu. Bet informācija par cilvēci, viņas vēsture un nākotne, darba paņēmieni ar apziņu ir nepieejami. It kā tie būtu salikti apcirknī...

Kurš pārvalda informāciju, tas pārvalda planētu. Paklausies planētu.

Klausos...

Bāzes nots 2012. gadā – tīrs pirmās oktāvas “fa” (es jau vairākas reizes esmu rakstījusi, ka cilvēks ir noskaņots uz fa mažoru un viņa apakšējā čakra nav “do”, bet “fa”). Tagad arī planēta atsaucās kā vispārīgs skanējums ar noti “fa”.

2019. gadā tīrība ir izsmērēta, apakšējais “fa” skanējums ir aizsmērēts ar daudzām augstākām notīm diapazonā no tīra “fa” caur vienu astotdaļu un pat vairākas skaņas tuvāk skaņai par ceturdaļtoni augstāk, taču līdz “fa diēzam” vēl nav aizgājušas. Skaņu traips, taču tendence tikai uz paaugstināšanos.

Tā var dzirdēt apziņas līmeni?

Jā, kā redzi. Bet tagad paklausies Saules Brālību.

Paceļos. Sākumā izdzirdēju kādu pārejas līmeni kā otrās oktāvas “do”, bet SB bāzes skaņa ir otrās oktāvas “fa”. Vēlāk sapratu, ka otrās oktāvas “do” – tā ir apakšējā, zemes plāna diapazona robeža.

Bet tagad paklausies mūs, ercenģeļus.

Gabriēls – otrās oktāvas “la”.

Emanuēls – trešās oktāvas “do”. (Par terci augstāk.)

Mihaēls no pirmās oktāvas “do” līdz trešās oktāvas “do”, skan viss diapazons, divas oktāvas.

Čamuēls un Rafaēls – otrās oktāvas “la”, sirsnīga skaņa, nu protams...

Bet kāpēc Sanats Kumara ir otrās oktāvas “si bemols” vai “la diēzs (pustoni augstāk par Rafaēlu un Čamuēlu)?

Tas ir cilvēks, ne ercenģelis, viņam ir citas vibrācijas, kaut arī ercenģeļu līmenī.

Viņš ar savu noti gluži kā velk uz augšu cilvēci, vismaz tos, kas viņā ieklausās. Tā vien jūtama vilkšana ārā, pievilkšana augstākam skanējumam.

Mēs visi ar savām vibrācijām ieejam apziņā un cenšamies viņu pastiprināt un paaugstināt.

***

Bet tagad pacenties ar ķermeni sajust vibrācijas, ar šūnām. Sāksim ar Zemes mentālo plānu.

It kā vienlaikus sarunātos daudz cilvēku. Tā ir viņu domāšana. Diapazons gaišs un mīksts, tas taču ir Kristus-apziņas līmenis?

No vienas puses – jā, bet tas vēl ir arī pašreizējā cilvēka līmenis, viņa patiesās vēlmes un jūtas – mīlestība, skaistums, mierīgums, svētība.

Nolaidies uz cilvēku mentālā plāna apakšējo robežu.

Šeit galvenokārt ir vīriešu balsis, runā zemi, kliedz, nervozē, nožēlo. Ir dzirdamas pat šausmas.

Lūk, šis slānis tad arī jāceļ uz augstāku diapazonu. Te galvenokārt ir tie, kas nodarbojas ar biznesu, zādzībām, kriminālu, karu un bandītismu.

Šeit taču atrodas tie cilvēki, kas pārvalda planētu – korporācijas. Varbūt viņiem ir augsts intelekts, taču zemi tikumi un sirdis.

Es sajutu sāpes sirdī. Ko tas nozīmē?

Tās ir tavas sāpes par planētu. Nožēla un planētas pieņemšana par tādu, kāda viņa ir – ar visām kataklizmām un nepatiesību. Cilvēka dabas izpratne – šī daba vēl nav tālu no dzīvnieku valstības.

Paskaties, kā skan dzīvnieku valstības noskaņa.

Tīra mīksta silta skaņa... Diapazons ir dažāds, taču augstāks, nekā cilvēku apakšējais mentāls. Par ko tas liecina? Ka dzīvnieki ir tuvāki Kristus-apziņai, nekā cilvēki?

Tu sajuti, ka viņi ir citādi?

Jā, nebija atsevišķu sarunu, bet it kā vienota kopīga dzīvā apziņa...

Tā arī ir, dzīvā kopīgo apziņu dzird visas dzīvās būtnes. Un cilvēkiem ir jāiemācās dzirdēt gan augus, gan dzīvniekus, jo viņi taču jūs dzird. Bet jūs viņus ne.

Tātad viss dzīvais jau ir augstāks pēc apziņas, nekā cilvēki, kas pārvalda mūs? Ko darīt, kā stāvokli izlabot?

Pakāpeniski viss izlīdzināsies. Cilvēki ar zemām sirdīm aizies un vairs uz šejieni neatnāks. Nāk apziņu maiņa caur jaunajiem bērniem un paaudžu maiņu.

Bet tagad paklausies Galaktisko Kristu.

Skaņa: diapazons no trešās oktāvas “do” līdz trešās “fa”. Un ar ķermeni – spēcīga balta blīva gaismas nots.

Lūk, tā tu vari izpētīt vibrāciju paaugstinājumu. Bet planētu spēsi sadzirdēt?

Metāliska žvadzēšana, zobu griešana… Kas tas ir? It kā viņa būtu no metāla… Ļoti nepatīkami…

Viņa mostas kā būtne, kura ir ilgi gulējusi. Tie ir viņas kliedzieni.

Varbūt viņa sauc palīgā?

Nē, tāda ir viņas balss. Nebīsties. Pamēģini tāpat uztvert Sauli.

Pavisam zemas skaņas, uz uztveres robežas… Taču intonācijas ir labestīgas, neskatoties uz virpuļvētrām, kuras šeit trako…

Bet kā izdzirdēt Saules apziņu?

Pamēģināju saprast planētas un zvaigznes sarunu. Pēkšņi Zeme nošķaudījās un nosūtīja uz Sauli izmetumu… Saule norūca, noburkšķēja, attīrot un sadedzinot izmetumu… Un nosūtīja ap sevi gaismas vilni – mīkstu un piesātinātu ar barību. Kā māmiņa un meitiņa… Totāls silts vilnis, daudz mīlestības un gādības… Es arī peldos šajā vilnī un piesātinos ar šo brīnišķīgo enerģiju.

Nu ko, ir saprotams informācijas lasīšanas diapazons? Ar smadzenēm (skaņām) un ķermeni (šūnām). Mācies!

Pateicos tev, Ercenģeli Emanuēl!

 

Pievienots 29.03.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/slushay-informatsiiu

Tulkoja Jānis Oppe