Print

Цените тот факт...

Novērtējiet to faktu...

Novērtējiet to faktu, ka jūs esat izpelnījušies piedzimt uz jūsu brīnišķīgās Zemes

19 01 18 01

Dārgais Sanat Kumara! Man gribas tikt skaidrībā ar planētas globusiem un kā patiesībā globusi ir sakārtoti, kas tas ir – paralēlā realitāte un ko jaunu mēs varam pateikt par šo tēmu. Cik ir paralēlo realitāšu, kur atrodas pēcnāves pasaules, un kā paralēlās realitātes mūs ietekmē.

Sanats Kumara: Katrs globuss atrodas atsevišķā realitātē, un visas realitātes atgādina granātābola sēklas vai apelsīna daļiņas (burbulīšus). Katrai realitātei ir viens globuss, un ir realitātes bez globusiem, jo ietver tikai dzīvības aizmetņus, kaut kādu vienu failu vai noteiktas programmas izstrādi. Piemēram, jūsu realitāte atrodas vienā no “apelsīna” daļiņām, realitātes burbulī, kura visi parametri ir noteikti un eksistē vienīgajā eksemplārā.

Tātad tādas planētas, kā mūsējā, vairāk nav?

Nē.

Bet mēs varam citā laukumā radīt zināmu mūsu Dzimtenes līdzību?

Jums neizdosies, jo katrai planētai ir unikāli parametri: visu fizisko datu, lielumu un programmu attiecība. Tas ir viengabala izstrādājums, un cilvēkam diez vai ir pa spēkam radīt tādu majestātisku un daudzveidīgu radījumu. Novērtējiet to faktu, ka jūs esat dzimuši uz jūsu brīnišķīgās Zemes un to faktu, ka jūs esat izpelnījušies piedzimt uz viņas.

Pastāsti, vai pareizu globusu koncepciju bija devusi Blavatska? Mēs pagaidām pārejam vismaz uz ceturtā globusa 6. rasi vai jau uz citu globusu?

Jūs pārejat uz jūsu globusa 6. rasi.

Globusu ir 7 vai 8?

Globusu ir daudz, jo Mahamanvantara ir bijusi jau vairākas reizes. Tāpēc nevis 7 vai 8, bet daudz (rāda garu kreļļu virkni). Mūsu Mahamanvantarā (viena loka dzīvē) ir iespējama pat 9. globusa radīšana jaunajā realitātē, ar visaugstāko apziņu – tev līdzīgiem.

Bet mēs teicām, ka visneattīstītākā daļa atgriezīsies uz mūsējai līdzīgu planetāru lodi. Tā nav Zemes lode?

Tā var būt mūsu planētas vēsture, var būt citas planētas globuss, var būt sabiedrība uz kāda planētas pavadoņa vai vispār mākslīgi radītas platformas. Visur var tikt izspēlēta dvēseles kārtējā partija, un pieredze uz visiem spēļu galdiem dvēselei ir vienādi vērtīga.

Un pārējie paralēlo realitāšu varianti arī pieder mūsu globusam? Arī tie pāries uz 6. rasi?

Viss “apelsīns” pāriet uz jauno 6. rases realitāti. Planētas globusa visas paralēlās realitātes attīstās apmēram vienādi, tāpēc tur piedalās vienas un tās pašas dvēseles.

Teiksim, vari pastāstīt, kur es, izņemot Zemi, esmu iemiesojusies?

Uz Venēras, uz Marsa, uz Jupitera, uz Maldeka, Saulē...

Un kā dzīvo Saulē?

Tur ir diezgan augstas dvēseles... Bieži, kad jūs uzņemat filmas par augstām civilizācijām, attēlojat Saules civilizāciju.

Saules Brālību?

Jā, arī Saules Brālībai ir pieeja Saules iekšienei, bet viņas realitāte ir plašāka un aizņem lielu telpu smalkajā plānā, ne tikai Saulē, bet arī aiz planētu robežām, Koipera joslā un tālāk.

Cik paralēlu realitāšu ir cilvēcei, un kā paralēlās realitātes mūs ietekmē?

Jūs kā dvēseles attīstāties visās iespējamajās varbūtībās. To nemaz nav tik daudz, ne vairāk par desmit, un jūsu pašreizējās dzīves visas iespējamās variācijas ir tajās ietvertas.

Daži no mums 2000-šo gadu sākumā redzēja sevi palikušu vienatnē uz planētas. Tas bija karš vienā no realitātēm?

Jā, tāds variants tika izspēlēts. Tiek izspēlēti visi iespējamās attīstības varianti, lai redzētu saprāta attīstības tendences, atrastu kļūdas un paredzētu tās citās realitātēs. Un nav skaidrs, kurš variants rezultātā izrādīsies pats spēcīgākais un pats veiksmīgākais. Iespējams, cilvēces aizvākšana – arī ir viens no civilizācijas attīstības variantiem, pie nosacījuma, ka uz Zemes apmetas citas būtnes. Neviens neizstāstīs un neizrēķinās, kamēr netiks veikts eksperiments.

Un ko parādīja tāda pieredze?

Vismaz pagaidām civilizācija ir dzīva, un mēs pārlūkojam visus citus attīstības variantus.

Kādu nākotni mums stāv priekšā pārdzīvot?

Ir vairāki jūsu nākotnes varianti. Miermīlīgi varianti, militāri…

Pēdējā laikā visi runā par iespējamām planetārām katastrofām. Cik bīstama ir tādas negatīvas informācijas uzkurināšana?

Tā ir planetāra programmēšana no to spēku puses, kuri grib sev pakļaut cilvēkus. Mēs jums – atpestīšanu no katastrofām, bet jūs mums – visus savus spēkus un resursus.

Kā saka, ka tik ne karš… Bet ko tu teiksi par to karu, kurš tiek izspēlēts pašreizējā laikā?

Karš ir pieturēts, jo nav spēku pārsvara ne vienai, ne otrai pusei. Spēki ir vienādi, un nav jēgas turpināt brāļu karu.

Kā paralēlās realitātes mūs ietekmē?

Tās ietekmē zemiešu dvēseles, nedaudz nocietina viņas un, no otras puses, ienes apziņā skaistas miermīlīgas eksistences iespējas. Tas viss tā vai citādi attīsta cilvēci. Pagaidām nepietiek miermīlīgu iniciatīvu, rūpju citam par citu, savstarpējas palīdzības. Ir daudz informācijas par uzbrukumiem, cīņu un sagrābšanām un maz par to, kā var lieliski dzīvot uz planētas draudzībā un atbalstā. Maz ir informācijas par piedošanu un pieņemšanu, par mīlestību un garīgumu, par labestību. Ja ņemtu planetārās informācijas griezumu, tad tas ir visai pelēks.

Tieši tāpēc pelēkā un tumšā informācija iegūst prioritāru attīstību?

Jā, tā labi ierakstās plašsaziņas līdzekļos, tiek atbalstīta no to puses, kas informāciju pasūta, un tiek labi patērēta masās, kā mākslīga barība izplatās pa planētu.

Kur atrodas pēcnāves pasaules?

Turpat, kur pārējās pasaules, tādā pašā “apelsīna daļiņā”, kaimiņu apgabalā. Tādas pasaules ir vairākas, un tās ir atkarīgas no cilvēka apziņas. Dažās guļ, dažās moka sevi, dažās mierīgi un miermīlīgi dzīvo tā, kā gribas un sapņojas. Visām pasaulēm ir saikne savā starpā, un var ceļot, apmeklējot dažādus tādu pasauļu projektus.

19 01 18 02

Sievietes velk baržu. Netālu no Ņižņijnovgorodas, 1910. g.

19 01 18 03

Laukakmeņu transportēšana Kampir-Ravatas (Кампыр-Рават) aizsprosta celtniecībai. Uzbekistāna, 1902. g.

Saki, vai bija likme uz ātru saprāta attīstību pie tehnoloģiskās attīstības nosacījuma un vai tas attaisnojās?

Diezgan ātrajai tehnoloģijas attīstībai pēdējo gadu laikā ir arī ierobežojums tajā, ka cilvēki nepaspēj attīstīties paralēli tehnoloģijai un daļa atklājumu ir atnākusi pārāk ātri, tāpēc militārā sfēra aprij visu, ko mēs dodam miermīlīgai attīstībai. Eksistē spēku ragainis, un mēs pagaidām nezinām, kā to noregulēt. Maz ir iniciatīvu no cilvēkiem, maz pozitīvu kustību, cilvēki ir noguruši cīnīties ar “demokrātiju” un nezina nekādus citus sabiedrības attīstības variantus.

Apmēram, kā TV mokās un moka mūs ar reklāmu, un nezina, kā attīstīties bez tās?

Jā, līdzīgs stāvoklis.

Pasaule nav cilvēkiem, bet korporācijām?

Neej par tālu. Pasaule ļoti daudziem cilvēkiem nes sevī skaistu, garšīgu, smaržīgu, muzikālu baudu. Skatoties, kurp pavērsta apziņa.

Un ļoti daudzi nevēlas būt atšķirīgi, grib būt kā visi, kā vairākums. Ja tu neesi tāds kā vairākums, tu esi nenormāls. Un šeit vajag mainīt izglītību.

(Rāda man, kā sfēras iekšējais spriegums aug, gatavojoties uzsprāgt.) Kas tas par tēlu?

Vecais pūst. Vecā sprādziens nes jaunā aizmetņus…

Kas tas ir, katastrofa?

Tā ir apziņa, ne planēta…

 

Pievienots 18.01.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/tsenite-tot-fakt

Tulkoja Jānis Oppe