Будет ли это честным?

Vai tas būs godīgi?

19 02 12

19.02.12.

Vakar kāda lasītāja man atsūtīja video un lūdza tikt skaidrībā, vai tā ir (par ko tur tiek runāts). Es sāku pārbaudīt to, kas tiek runāts video pašā sākumā, smeļot zināšanas no interneta, un video pirmās piecas minūtes pilnībā sastāvēja no aplamiem priekšstatiem, no muļķībām un tālredzības trūkuma. Tas viss tika pasniegts ļoti mierīgā un pārliecinātā tonī, gribējās ticēt. Taču ja pacenšamies saprast, KO cilvēks runā, tad kļūst nedaudz neomulīgi. Tālāk klausīties man vairs negribējās. Sakarā ar to, ka es gatavoju jaunu semināru par Kristus Apziņu, es nolēmu parunāt par tādu “praviešu” un “pravietojumu” tēmu.

Kristus Maitreija:

Primām kārtām Kristus Apziņa izceļas ar kristālskaidru godīgumu atšķirībā no mēģinājumiem uzspiest melīgus vai vienkārši muļķīgus savu teoriju pierādījumus no dažu mūsdienu zvaigžņu-praviešu puses.

Un, ja tu vēsti no Augstajiem Skolotājiem, tad izvairies savos pravietojumos vai pierādījumos no saviem izdomājumiem, tas ir, nedrīkst likt iekšā savus minējumus vai interpretācijas, jo tās var būt nepareizas, un kļūs par to zināšanu, kuras varētu nonākt pie cilvēkiem neizkropļotā veidā, kapračiem.

Kā tādā gadījumā izmanot tās zināšanas, kuras jūs dodat, praktiski, ja nemēģinām tās pielietot un, tātad, izkropļot atbilstoši savai izpratnei?

Te arī slēpjas Kristus-apziņas nianse – kamēr neesi sapratis, nepielieto. Nesteidzies izsludināt to, ko centies apjēgt, kamēr neatradīsi pierādījumus, kas atbilst mūsdienu zinātnei un ezotērikai. Dziļi lūkojies dzīvē, meklē pierādījumus dabā, zinātnē, psiholoģijā, lai savas zināšanas ievietotu nevis šķērsām, bet rindā.

Izvairies runāt par tēmām, kuras nesaproti, piemēram, par kvantu teorijām, par ēteru, fiziku un ķīmiju vai par kosmisko ierīču tehnoloģiju. Ja mēs tev vai citam dodam zināšanas par to, tad nepapildini un neatšķaidi. Paliec godīga tajā, ko tu nesaproti, labāk patērē laiku, lai ar Skolotāju iztirzātu to, par ko jūs runājat, vai vispār nerunā par to, ko neesi apjēgusi.

Pašlaik daudzi čeneleri strādā ar DNS. Ko tu vari pateikt par šo tēmu? Vai mēs varam strādāt ar to, ko nesaprotam ne tikai niansēs, bet vispār nekā? Tiek likts priekšā piesaukt DNS vai Skolotājus un nomainīt gēnus, piemēram, tos, kas atbild par novecošanu un nāvi.

Patiešām, jūs pagaidām šajā tēmā neorientējaties tādā mērā, lai prasmīgi to pārvaldītu. Ja jūs nolemsiet uzbūvēt māju, un saprotat, ka šim nolūkam vajag celtniecības materiālus, tad būs par maz atvest tos šurp un pat izgāzt no pašizkrāvējiem. Par maz tos salikt kaudzītēs un pēc kārtas. Vajag skaidri saprast, ko aiz kā likt un kā nostiprināt, lai nesagāztos. Vai jūs varat pateikt, kā nostiprināt to, ko izmaināt DNS iekšienē? Kur šis gēns atrodas, un kā tur ar domu iekļūt? Kādai jābūt domai, lai tas nostrādātu? Kurā etapā jūs apturēsiet novecošanu – 17 vai 77 gadu etapā?

Vai jūs varat atgriezt savu jaunību? Ja jūs atgriežat savu jaunību, tad kopā ar savas nodzīvotās dzīves pieredzi vai vienkārši ar 17-gadīgu pieredzi? Lai atkal sāktu apjēgt ābeci? Ja jūs dzīvosiet 70-gadīgs, tad kāda tam jēga? Stādieties priekšā, ka visa planēta rezultātā ir iestrēgusi šajā vecumā... Kurš dzemdēs, kurš jūs baros? Vai arī jūs gribat zināšanas izmantot slepeni, lai visi pārējie kā dzīvoja, tā arī dzīvo, bet jūs iegūtu jaunību un pieredzi vienlaikus? Vai tas būs godīgi?

Viņi atbildētu – mēs gribam pamēģināt, ja nu pēkšņi izdosies?

Pašlaik droši vien jau var spriest, izdodas vai ne.

Tam, ko runā, ir jāietver ne tikai godīgums, bet arī gods. Tas diemžēl vairumam “praviešu” nepiemīt. Neviens no viņiem nekad nav atzinis, ka viņam nav bijusi taisnība, ja tas, ko viņš ir sapravietojis, nav piepildījies. Un tajā, ko mēs saucam par Kristus Apziņu, nav lētas popularitātes un bērnišķīga naivuma – “es tā redzu”. Viss, ko jūs domājat un pat runājat, Kristus Apziņā noguļas Vienotībā, jebkura nepatiesība kļūst par kopīgu indi.

Katrā apziņas līmenī ir savi Skolotāji, un katrā apziņas līmenī ir mācekļi. Un tas, ko dod pelēkie, bieži tiek uztverts kā gaisma un mīlestība no to mācekļu puses, kuri stāv tādā apziņas attīstītības līmenī. Kad viņi attīstīsies tālāk, sāks orientēties tajā, ko izgājuši un kurš viņiem deva zināšanas.

Jā, bieži tas ir “sīrups, sīrupa dēls” un “ķīselis ar piena krastiem”. Mīļotie lasītāji, brīnišķīgās dāmas, mīļie un godājami cilvēki! Jūs esat bezgalīgi mīlēti, un jūs esat tik skaisti!

Tiek dots tas, kam obligāti “piekodīsies” lasītājs, nelutināts ar mīlestību un godāšanu, “un tālāk dari ar viņu, ko gribi!” Ne visi orientējas pelēko Ķērāju viltību smalkumos. Un var domu pavērst uz to pusi, kura ved pretējā virzienā no Vienotības Apziņas. Dvēseļu Ķērāji parasti spēlē uz tādu praviešu personīgo slavu, apmierina iekšējās vajadzības pēc pazīstamības vai unikalitātes, savdabības. Turklāt parādās garīgais lepnums, un... lūk, jau tuvu ir ceļš pie “kalpošanas sev”. Barošanās no godināšanas un cieņas no citu puses, un tā tālāk! Tagad var teikt paša izdomājumus, no prāta, nevis no sirds, jo katrs tavs vārds taču tagad ir “taisnība”.

Kāpēc tas notiek?

Pazīstamība ir jāsavieno ar principiālu godīgumu. Un aiz tā jāstāv sirdsapziņai un godam. Tad vārds ārstēs, palīdzēs, un doma kļūs par radījumu.

Es vienmēr esmu teikusi – stādieties priekšā, ka visas jūsu domas ir piepildījušās, kāds haoss gan tas būtu! Kā domu padarīt kristālskaidru, un kā atšķirt domas-melnrakstus no domām-tīrrakstiem? Dabiski, ka, pirms saprotam, ko mums vajag, mums ir jāapdomā, jāaplūko daudzi varianti un jāizvēlas, kas mums ir labāk. Un daudziem vajag iemācīties arī atšķiršanas sajūtu. Kā iemācīties radīt ar domu?

Lūk, tajā arī ir Kristus-apziņas domas līmeņa būtība. Radošai domai ir jābūt par labumu visiem un sev arī. Radošai domai ir jābalstās uz zināšanām un jābūt pārbaudītai praksē. Jums vēl ir par agru izmantot tādu principu, kad visas jūsu domas ražos sekas, jo domas pārvaldīšana, koncentrēšanās uz vienu domformu pagaidām nav atstrādāta. Jūsu doma nevar pagaidām kļūt par radījumu, jo aiz viņas nestāv tas, kam ir jārada – milzīgs pieprasīts potenciāls, daudz spēku un palīgu, jūsu prasmes un radīšanas principu zināšanas. Pati jūsu atrašanās fiziskajā blīvumā arī ir šķērslis, lai principiālu radītu ar domu.

Bet tas nenozīmē, ka mūsu mentālās prakses nedarbojas?

Tās darbojas tā, kā jūs esat pieraduši – enerģētiski. Taču jūs nevarat sev radīt jaunu nākotni, atšķirīgu no citiem cilvēkiem (savu laika līniju). Jūs pagaidām nevarat nostāties starp savām interesēm un sabiedriskajām, lai dotu priekšroku sabiedriskajām. Jūsu darbs nelaiž jūs ietekmēt sabiedrību tā, kā jūs spējat. Jūs joprojām pagaidām mācāties. Un mācību procesā parasti ir kļūdas, tieksme būt pirmajam, pastāstīt kaut ko pārgudru vai fantastisku. Šajā procesā ir svarīgas divas lietas – nepārcensties un saprast, ka nav 100% patiesības. Ir svarīgi pret visiem saviem vēstījumiem, pravietojumiem un čenelingiem attiekties uzmanīgi un pacensties atrast apstiprinājumu citos avotos.

Taču man ir nācies daudz reižu būt pirmajai, un līdz šim laikam daži vēstījumi tā arī ir palikuši bez apstiprinājuma.

Tu ar to domā, ka Sīriuss jūs atstāja bez aizbildniecības? Es to apstiprinu. No otras puses, daudz pozitīvu sīriāņu joprojām atrodas šeit un palīdz jums iziet šo sarežģīto periodu, kad notiek adaptācija pie jaunajām enerģijām no Saules sistēmas, apziņas pacelšanās, melu un slepenas informācijas atklāšanas periodu. Daudz citu kosmosa rasu tiecas atbalstīt jūsu pārmaiņas uz labu.

Informācijas putas, kas rodas šajā periodā, sāk pamazām izklīst. Rītausma dara savu darbu. Ja analizējam informāciju, ja domājam, pielietojam savas zināšanas, tad var viegli saprast, kur ir tukšs un kur ir kaut kas, kas liek padomāt un aizdomāties, uzdot mums jautājumus.

Ir tiešas pelēko ieliešanas, un tās ir lieliski imitētas par pozitīvu informāciju. Kas mūs var darīt piesardzīgus? Kādas dezinformācijas pazīmes mēs varam nosaukt?

Pirmkārt, kad saka, ka viss ir lieliski un tu vari atslābt.

Otrkārt, kad drosmīgi izmanto zinātniskus terminus, kas patiesībā izrādās nepareizi traktēti, tas ir, maldinoši (“наведение тени на плетень”).

Treškārt, kad tu esi ieņēmis vedēja vietu un tevi nes arvien tālāk un tālāk.

Sniedz piemēru ar “plakano zemi”, lūdzu.

Eksistē daudz fotogrāfiju no kosmosa, kur fiziskā planēta ir redzama kā apaļa. Ir arī citas Saules sistēmas planētas, visas apaļas (relatīvi). Neapšaubāmi aplamas informācijas izmešana liecina par sakariem ar negatīviem informatoriem, un ka tā ir apmaksāta.

Kam šī informācija domāta?

Kam domāta viltus (фейковая) informācija, interneta troļļi (троллинг) u.c.? Tiem, kas tam grib ticēt. Un jūs varat paskatīties, kas turpina uzstāt uz tādu acīmredzamu viltu (фейк). Tie visi ir ietekmes slepenie aģenti. Notiek lasītāju dezintegrācija, konflikti u.c.

Korijs Guds (Corey Goode) teica, ka Iekšējā Zeme savā laikā ir specializējusies tādā informācijā.

Līdz šim laikam daži kalpo tādiem kanāliem, pašiem to neapzinoties. Ir svarīgi iemācīties klausīties un dzirdēt, lasīt un saprast, KĀDU informāciju jūs patērējat.

Ņemam parastu informāciju par ēdienu. Cik daudz dažādu un pretēju viedokļu es jau esmu dzirdējusi! Droši vien, ja tāda parasta tēma ir tik dažāda, tad jau nu ezotērika vēl jo vairāk nevar palielīties ar vienveidību. Droši vien tas nemaz nav slikti, ja neņem vērā pazaudēto laku, lasot visās niekus.

Tie nav nieki Kaut gan, kā saka, laiks parādīs.

Tā bija arī ar Luciferu savā laikā. Sākumā es saņēmu nosodījumus un atteikšanās, bet pēc tam visi pēkšņi noticēja viņam pēc citu čeneleru apstiprinājuma.

Es saprotu, ka tev arī gribas būt “nopelniem bagātai”. Kādēļ? Laiks visu noliks savās vietās. Ir svarīgi aiznest cilvēkiem to, ko tu spēj saprast un pieņemt. Katrs dara savu darbu, un lai informācija arvien vairāk un vairāk iekļūst masās.

Es pateicos tev, Maitreija!

 

Pievienots 12.02.2019

http://sanatkumara.ru/stati-2019/budet-li-eto-chestnim

Tulkoja Jānis Oppe