Школа Галактического Христа

Galaktiskā Kristus Skola

Galaktiskā Kristus Skola sāk pirmos čenelingu seansus

Pirmā nodarbība 27. aprīlī, sestdien, pulksten 13 pēc Maskavas laika (arī pēc Rīgas laika)

bezmaksas

19 04 15 07

Galaktiskais Kristus, galaktisko Radītāju Savienība atrodas Galaktikas centrā atmiskajā plānā (kolektīvās dvēseles plānā). Vairums Augšupcelto Valdnieku ir pievienojušies šai Savienībai kā pašam svaigākajam, mūsdienīgākajam dvēseļu apvienojumam, lai šajā līmenī radītu sociumu atmiskajā plānā. Pie apvienības pieder dvēseļu klasteri, kurus veido, piemēram, planetārās zemiešu dvēseles un no citām zvaigžņu sistēmām, to planētām un svariem. Visas dvēseles ir humanoīdi, un tas ir galaktiskais līmenis.

Mūsu Sanata Kumaras Ģimene atveda mani uz šo Savienību un burtiski “aiz matiem” ievilka mūs šajā ļoti augstajā līmenī. Es saprotu, ka tā ir kalpošana planētai un Saules sistēmai – dalība tādā Savienībā kaut vai kā mācekļiem. Mēs ne tikai ceļam savu apziņu, bet palīdzam arī planētas apskaidrošanai.

Domāju, ka arī galaktiskie novērotāji ar interesi ieskatīsies mūsu meditācijās, izdarot savus secinājumus par apziņas virzību uz Zemes.

Kas tas ir – kosmosa sociums? Tās ir Planetārās Brālības un citas planetāras asociācijas, Anklāvi, Ģimenes, Padomes, Konklāvi, Sapulces, tās ir zvaigžņu sistēmu valstis, Brālības un tml. Tas ir, tā ir humanoīdu apvienošanās grupās un savienībās, balstoties vai nu uz darbību, vai/un arī uz kopīgu dzīvošanu.

19 04 15 08

Saules aptuvenā orbīta (dzeltenā aploce) ap Galaktikas centru

Galaktiskais gads – laika periods, kurā Saules sistēma veic vienu apriņķojumu ap mūsu Galaktikas centru. Šī laika intervāla lielums ir zināms neprecīzi, tāpēc ka tas ir atkarīgs no mūsu sistēmas kustības ātruma un attāluma līdz Galaktikas centram. Galaktiskā gada ilgums pēc dažādiem vērtējumiem ir no 225 līdz 250 miljoniem Zemes gadu.

 

Galaktiskais Kristus – tas ir jauns humanoīdu veidojums, radies galaktiskā cikla vidū. Savienība apkopo tos pūliņus, kādi bija dažādām rasēm pagājušā laikmeta laikā, un rada jaunu apvienību pēc jauniem nosacījumiem: vienlīdzības un nepieķeršanās, dalības, bet tajā pašā laikā ar lielāku savienošanās brīvību, veidojošu vairāk radošu iespēju; ar mazāku nosacītību kādam reglamentam, likumam vai ierobežojumam. Tās ir lielas apvienības, kuras veido milzīgas būtnes, radītas no lieliem dvēseļu klasteriem, vienotās dvēseles līmenī; katrs klasteris atgādina zvaigznāju.

Šīs apvienības palīdz pretoties visuma stihijām un nostiprina pašu apvienību ar to, ka pastiprinās formas stiprība un nesatricināmība, un turklāt apziņa ir brīva jaunradei un palīdz radīt jauno dvēseles virsbūves plānā, augstākā apgabalā nekā pati Savienība. Dzimst jauna “apziņa”, kas sastāv no gaismas kvantiem, spējīga kā superdators radīt jaunas dzīvības, kurām gandrīz nav formas, patstāvīgi radīt dvēseles.

Grūti ir spriest atmas līmenī, pārāk tālu mēs pagaidām savā zemes dzīvē esam no dvēseles apgabala. Bet toties mūsu dvēseles jau, domāju, sāk strādāt šajā līmenī, un būtu labi apzināties, kas ar viņām notiek Diženās Dievietes līmenī.

Kā es saprotu no prakses, katrs no mums spēj iziet šo ceļu uz galaktiskās savienības dzīlēm un “aplipināties” ar ideju par vienlīdzību bez pienākumiem, brīvību bez ierobežojumiem, jaunradi visu labumam. Mēs planetārajā kopībā ienesam tās galaktiskās idejas un tās programmas, kuras kļūst par planētas ieguvumu smalkajā plānā.

19 04 15 09

Eksponenta

Pēdējos gados mēs augam apziņā, un izaugsmes ātrums ir sācis ātri palielināties. Mēs neesam pieraduši pie tādas izaugsmes pa eksponentu, kaut arī esam par to lasījuši daudz reižu. Tas ir tik nepierasti, un tāpēc mēs bremzējam, – mums šķiet, ka mēs nepaspējam sevi nostiprināt uz sasniegtajām robežām un atkal vēl un vēl ir jāvirzās augšup/iekšienē.

Nu ko, nevaru dot nekādas garantijas, ka mēs ar pirmo reizi visu ieraudzīsim un izdzirdēsim, bet, ja nu mūs tikt aktīvi aicina, tad ir jāpamēģina.

Protams, visam ir vajadzīgas prasmes. Atceros, cik grūti man bija ar grāmatu par Luciferu.

Atceros, cik grūti bija pirmajās reizēs sarunāties ar Alfu. Taču tagad mēs visi esam sasnieguši šo līmeni.

Atceros, kādā nesaprašanā biju, kāpēc man tika uzdots organizēt cilvēku pieslēgšanu planetārajam Kristus Režģim.

Atceros, cik nevienkārši bija apzināties Viena Apziņas Režģi.

Un, kad atnāca Saules Brāļi, tad uzreiz pateica par Saules Brālības Skolu, bet es tā nosaukt seansus uzdrošinājos tikai šajā sezonā.

Tā ka nedomājiet, ka man tas ir vienkārši un es lecu no vienas avantūras citā. SB Skola patiešām kļuva par skolu attīstītām apziņām, kuras pabeigušas apmācību Sanata Kumaras Skolā.

Un tagad jauns projekts. Mierinu sevi ar domu, ka visi uzdevumi, kurus mums liek priekšā, ir mums pa spēkam.

Tā ka pastrādāsim planētas labā, ceļot savu apziņu pa eksponentu, un iztaisīsim izrāvienu pretim Galaktiskajai Kristus Savienībai.

Pirmā izmēģinājuma nodarbība būs bezmaksas.

Norāde uz nodarbību:

27. aprīlī, sestdien, pulksten 13 pēc Maskavas laika (arī pēc Rīgas laika). Galaktiskā Kristus Skola, pirmā nodarbība

Norāde: https://my.webinar.fm/go/sanat209/nggngn

Parole: 0opg7gjsue

 

***

Kobras 16.03.07. emuāra fragments

Augšupcelšanās logs uz planētas atvērās 1975. gada 25. maijā, tam bija savs pagrieziena punkts 1999. gada 11. augustā, un tas aizvērsies 2025. gada 7. jūlijā. Gaišie spēki vienmēr ir plānojuši attīrīt Zemi no Tumšajiem spēkiem un izraisīt Notikumu šajā laika logā, un šis plāns nav mainījies.

Šoreiz logam ir savs zinātniskais pamats: Saulgrieži. Saule ir pilnīgi izlīdzināta ar Galaktikas ekvatoru 1975.-2012. gadu perioda ietvaros.

19 04 15 10

Saulgrieži / Galaktikas ekvatora izlīdzināšana notiek divreiz procesionālā 26 000 gadu ciklā. Faktiski ciklu lieliski nosaka Galaktikas sirds pulss; viņa sūta Galaktisko super-vilni uz Galaktikas spirāli pēc katriem 26 000 gadu. Tādā veidā katri Saulgrieži / Galaktikas ekvatora izlīdzināšana notiek tieši Galaktiskā super-viļņa jeb lielā viļņa, kurš notiek pēc katriem 26 000 gadu, vai cikla vidū, kurš notiek pēc 13 000 gadu pēc katra lielā viļņa, laikā.

Faktiskās augšupcelšanās notiek, kad mēs noņemam visus bloķējumus, lai enerģijas plūstu brīvi, un sasniedzam mūsu prāta, emocionālo, ēterisko, plazmas un fizisko ķermeņu supravadītspēju.

 

Pievienots 15.04.2019

http://sanatkumara.ru/obyavleniya/shkola-galakticheskogo-christa

Tulkoja Jānis Oppe