Наталья Голубкина Как гармонично прожить непростой период

Natālija Golubkina -Kā harmoniski nodzīvot nevienkāršo periodu

20 05 04 01

Daudzi cilvēki pašlaik pārdzīvo nevienkāršu periodu: vīrusa nekontrolējama izplatīšanās uz planētas, astroloģisku notikumu virkne, kas izpaužas kā aptumsumi 2019. gada beigās un Plutona un Jupitera savienojums 2020. gadā, lielā apziņas pāriešana uz jaunu blīvuma līmeni 4D-5D. Visi šie notikumi tā vai citādi ietekmē mūs.

Mēs griežamies Sansaras Ritenī (pāriemiesojumos), un katrs cilvēks atrodas savā dvēseles un apziņas evolūcijas līmenī, sava uzdevuma ceļā, savā šī ceļa etapā. Un kāds, iespējams, jau ir ceļā uz iziešanu no “mūžīgo klejojumu” riteņa. Katra dvēsele, pirms iemiesoties uz zemes cilvēka ķermenī, pati uzraksta sev attīstības plānu un mācības.

Un pašreizējā situācija pasaulē (pašizolācija, karantīna, vīruss utt.) arī izspēlēta tiek visiem dažādi: kādam tās ir iespējas, kādam – zīme vai brīdinājums, kādam jau sods, konfiskācija. Tāpēc es nevispārinu priekš visiem situāciju, katrs paņems sev savu.

 

Apzinātība – mūsu palīgs

20 05 04 02

Svarīgi ir saglabāt apzinātību, tad var ieraudzīt izveidojušās situācijas pozitīvās puses no pašapzināšanās skatpunkta.

Pirmkārt, kādam tā izpaužas kā labums – tiem, kas sen nav bijuši kopā ar tuviniekiem, sen nav varējuši ķerties pie iemīļotās nodarbes, veltīt laiku bērniem, nodarboties ar mājas lietām vai atpūsties.

Otrkārt, situācija sniedz iespēju pašiem izkārtot savu dzīvi, kad jūsu darbības lielāko laika daļu netiek kontrolētas. Jo taču, kad cilvēks strādā sistēmā, viņa darbība ir noteikta par 80%. Parādās iespēja izpaust jaunradi, realizēties kādā citā sfērā.

Treškārt, situācija var jums iemācīt:

number1b  Paust pašorganizētību un pašdisciplīnu, kad vajag ne tikai saplānot savu darbību, bet arī novest to līdz galam. Un pandēmijas apstākļos no mums gaida pašizolācijas un higiēnas prasību un noteikumu izpildi.

number2b  Pieredzi noturēt savas enerģijas noteiktā līmenī, nepakļauties vispārējai baiļu, panikas, satraukuma ietekmei, palikt pozitīvās vibrācijās un starot tās telpā.

Pašaizliedzīgas kalpošanas pieredzi. Tas attiecas uz tiem, kas stāv sardzē pret vīrusu un glābj cilvēkus. Patiesa pateicība un atbalsts šiem cilvēkiem!

Absolūti visiem pašlaik notiek mācība – izvēle un atbildība par to. Padoties vispārējam satraukumam un panikai vai censties vērst savu uzmanību pozitīvā gultnē (izvēlēties mīlestības, iedvesmas, prieka, radošuma enerģiju).

 

Kā var palīdzēt reinkarnacionika

20 05 04 03

Tagad ir īstais laiks kārtējo reizi pārskatīt situāciju no skatpunkta, kā dvēsele iziet pieredzi, veikt sava stāvokļa revīziju, vērtību pārvērtēšanu. Mēs esam izgājuši no komforta zonas, un tātad visas aplamās pārliecības un bailes ir viegli ieraudzīt un transformēt.

Kā reinkarnacionika palīdz šajā situācijā:

arrow orange Jūs varat uzzināt par saviem plāniem uz šo iemiesojumu. Vai bija ieplānoti kādi noteikti dvēseles uzdevumi un mācības, saistītas ar šo pagaidu periodu.

arrow orange Var palūgt palīdzību un saņemt atbildes no saviem Audzinātājiem smalkajā pasaulē.

arrow orange Attīstīt, pastiprināt, bagātināt kādu spēju vai talantu, kurus jūs gribat izpaust pašlaik, pašizolācijas laikā.

arrow orange Jūs varat atrast resursa stāvokļus un piepildīties ar tiem, uzturot savu iekšējo balansu un harmoniju.

arrow orange Apzināties un transformēt reizi par visām reizēm jebkurus negatīvus pārdzīvojumus mīlestības, prieka enerģijās.

arrow orange Atrast cēloņus jūsu pārbaudījumiem, negatīvajām situācijām, kas atkārtojas, izdziedināt tos, transformēt resursa stāvokļos.

arrow orange Atbrīvoties no bailēm, saprast to izcelsmi, transformēt citas kvalitātes enerģijās.

arrow orange Ieskatīties savā nākotnē un izdarīt pareizu izvēli savos lēmumos.

arrow orange Atcerēties, kas jūs esat patiesībā. Pārvaldot savu iekšējo telpu, jūs kļūstat par apzinošiem savas dzīves Radītājiem.

 

Dalieties komentāros, kā Jūs izmantojat reinkarnacionikas metodes, lai palīdzētu sev situācijā, kas pašlaik ir izveidojusies?

 

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

Pievienots 04.05.2020.

https://ru.reincarnatiology.com/prozhit-neprostoj-period/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe