Нина Терехова и Сергей Бублик – Закончилась вторая временнАя фаза Перехода. 2 августа 2021г

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Beigusies otrā Pārejas laika fāze. 2021. gada 2. augusts

Tradicionāli mēs sekojam globālajiem notikumiem, kas norit uz planētas.

Šoreiz uzvedni mums iedeva “apļi uz laukiem”. Savā daudzumā tie var dot norādi – kāda ir uz planētas noritošo notikumu jēga.

Bija sakrājies diezgan daudz “apļu” šīs 2021. gada karstās vasaras jūnijā un jūlijā. Un, kad mēs saņēmām norādi uz video no Blagoveščenskas – atsūtīja N. Skurihina – par super-dīvaino Mēness uzvedību, tad kļuva saprotams, ka pienācis laiks tikt skaidrībā ar sakrāto materiālu.

Mēs sen esam pamanījuši, ka Mēness katru reizi pabeidz kādus zīmīgus momentus, kas notiek ne tikai uz Zemes, bet arī visā Saules sistēmā. Uz viņa tiek nomests enerģijas pārpalikums no sistēmā notiekošajiem procesiem.

Kas tad ir noticis?

Un ir noticis zīmīgs gadījums, kuru ir ļoti grūti pamanīt un atzīmēt.

Ir beigusies otrā pārejas laika fāze. Astruss tika teicis, ka “cilvēcei ir lemtas trīs laika fāzes pārejas procesā: divas īsas, bet viena gara”.

 

No Blagoveščenskas atsūtītajā video – 2021. gada 24. jūlijs – ar Mēnesi notiek vienkārši neiedomājamas lietas. Viņu pārdala tumša josla, pēc tam Mēness apakšējā pusīte lēni izzūd, it kā ieskrūvējas augšējā pusītē un atkal parādās.

21 08 04 01

1. att. Video https://www.youtube.com/watch?v=rSLtbaDcVgs

No dialoga ar Juriju Vasiļjeviču (Юрий Васильевич Кретов):

Kretovs: “Tas ir laiks. Tā ir laika darbība. Tas ir laika fakts.”

- Astruss tika teicis, ka mums ir trīs laika fāzes Pārejā. Divas īsas, bet viena 200 gadu gara. Kura fāze pašlaik ir beigusies? Otrā īsā?

Kretovs: “Šķiet, ka tā.”

Un tagad pievērsīsimies “Apļiem uz laukiem”.

21 08 04 02

2. att. 18.07.2021. Woodcote Lane, Nr Upham, Hampshire

Kretovs: “Lūk, tādā veidā var ieviest izmaiņas Sistēmā /Saules/. Grupējot noteiktā veidā planētas, var izmainīt dinamiku /laika/.”

21 08 04 03

3. att. 9.06.2021. Viltšīra. Nr Wooton Rivers

Kretovs: “Tā ir koordināšu sistēmas vai tās pozīcijas izmaiņa.”

21 08 04 04

4. att. 28.06.2021. Tidcombe Down, Nr Oxenwood, Wiltshire

Kretovs: “Bet, lūk, tā, nosacīti runājot, ir mūsu Saules Sistēmas mērogošana. Cik liela mēroga materiāls ir ievietots mūsu planētās. Oho!”

21 08 04 05

5. att. 8.06.2021. Bartonsteisija (Barton Stacey), Dienvidvonstonas (South Wonston) tuvumā, Hempšīra

Kretovs: “Bet te, lūk, tiek organizēts 90 grādu leņķis. 90 grādu leņķim tagad būs dinamika. Ja piramīdas agrāk tā strādāja, tad tagad pāriet strādāt citā režīmā.”

21 08 04 06

6. att. 4.07.2021. Longvudvorrena (Longwood Warren), Vinčesteras (Winchester) tuvumā, Hempšīra

Kretovs: “Mainot šo leņķi, organizējas virpulis.”

21 08 04 07

7. att. 13.07.2021. Polija, Vžesņa (Września)

Kretovs: “Tas pats. Virpulis spēj mainīt stūra uzbrukumus.”

21 08 04 08

8. att. 20.07.2021. Hempšīra, Taftona (Tafton), Mūku taka

Kretovs: “Ja savietojam šīs strīpiņas un iztaisām tām izvērsumu, parādās krusts. Enerģija nāks “lapiņās” 90 grādu leņķī. Plūsma gan no lejas, no Zemes, gan no augšas.”

21 08 04 09

9. att. 21.06.2021. Hempšīra, Rodfīldleina (Rodfield Lane), Tičbornes (Tichborne) tuvumā

Kretovs: “Piramīdu darbības leņķa izmaiņa.”

 

Tātad ir izmainīta laika plūsmu dinamika. Leņķis, kādā virzīsies piramīdu enerģija /piramīdās/, ir kļuvis cits – 90 grādu.

Agrāk enerģijas virzījās tā: “Piramīdas forma rada virpuļveida plūsmas, kā rāda piktogramma uz lauka Anglijā 12.07.2020., Somersetā, Viltšīrā.

Kretovs: “Tādā veidā darbojas piramīdas, radot virpuļveida plūsmas.”

21 08 04 10

10. att. Attēls no grāmatas: N.V. Terehova “Par DIKLON kustību dabu. "Nesapratu, bet redzēju...” J. Kretovs (О природе движений ДИКЛОНА. «Не понимал, но видел…». Ю. Кретов)[1]"

 

Mēģināsim tikt skaidrībā.

Eksistē Eilera formula daudzskaldņiem: F + V = E + 2, kur F – skaldņu skaits, V – virsotņu skaits, E – Platona ķermeņu šķautņu skaits.

 

“Apļi uz laukiem” rāda 8 šķautnes (9. att.).

Vienīgais Platona ķermenis, kam ir 8 šķautnes, – oktaedrs.

 

Un tad iznāk ļoti interesanta ģeometrija!

Izvilkums no grāmatas: N.V. Terehova “Par DIKLON kustību dabu. "Nesapratu, bet redzēju...” J. Kretovs”, 2. nodaļas:

“Ļoti tēlaini šo ģeometriju savā kvantu fizikas modelī, kurš darbojas, ir attēlojis Rods Džonsons (Rod Johnson) (1996):

21 08 04 11

11. att. Oktaedrs (pa labi) un tā izvietojums krustojošā tetraedra iekšienē

Oktaedrs krustojošā tetraedra iekšienē, kurš savukārt atrodas kuba iekšienē. Oktaedrs ir “atvienots” un griežas pretējā virzienā.

Roberts Mūns (Robert James Moon), amerikāņu fiziķis, tādas pašas ģeometriskas formas atklāja atoma kodolā. Kad palielinās vibrāciju frekvence, ģeometrija atoma kodolā sarežģījas.

21 08 04 12

12. att. R. Mūna atoma modeļa attēls

Platona Cietie Ķermeņi formē enerģētisku struktūru un karkasu, pa kuru jāplūst ētera enerģijai, jo tā “steidzas” uz atoma pozitīvo centru, kur spiediens ir zems. Attiecīgi mēs katru Platona Ķermeņu skaldni aplūkojam kā piltuvi, caur kuru ir jāieiet enerģijai, radot to, ko Dens Vinters (Dan Winter) nosauca par “virpuļveida konusiem”.

Viņš uzskatīja, ka tikai objekta forma nosaka, kā plūst šķidrveidīgā enerģija. Dažas formas var radīt spēcīgas plūsmas vienkārši ar savu eksistenci, piespiežot tās darboties kā mašīnas bez kustīgām daļām.”

 

Tātad mēs pārejam jaunā ģeometrijā, citas dimensijas ģeometrijā.

Pasaule joprojām būs trīsdimensionāla, taču mēs sāksim uztvert pasauli, kas sastādīta no citiem ķieģelīšiem.

 

Spriežot pēc visa, cilvēce ir pievesta pie pārejas trešās laika fāzes ceļā uz jauno ekoloģisko nišu. Laiks tajā plūdīs citādi. (Laiks – tā ir enerģētiskās informācijas plūsma.) Un pārejas pēdējās fāzes ilgums – 200 gadi. Atceraties, Astruss tika teicis, ka dzīves vidējais ilgums kļūs 176 gadi? Iespējams, tas attiecas jau uz pašlaik dzīvojošajiem.

Un ir noticis zīmīgs gadījums, kuru ir ļoti grūti pamanīt un atzīmēt.

“Laika cikli nevar būt patvaļīgi, tie ir atkarīgi no Zemes rotācijas ap savu asi, no kustības pa orbītu ap Sauli, no virziena telpā utt. un tml.” [Šnols S.E. “Kosmofiziskie faktori nejaušajos procesos” (Шноль С. Э. «Космофизические факторы в случайных процессах»), SVENSKA FYSIKARKIVET, 2009][2]

“Moments, kuru mēs, cilvēce, pārdzīvojam šodien, ir unikāls ar to, ka tieši 2012. gada beigās sinhroni beidzas mūsu planētas pāriešana jaunā laikmetā, Ūdensvīra laikmetā, piecsimt gadu cikls un trīs evolūcijas cikli (Saules – 25920 gadu, Plejāžu un Galaktikas – 225-250 milj. gadu).

ASTRUSS: Pēdējie trīs cikli beidzas 2012.-2018. gadu periodā.” [Tihoplavs V.J., Tihoplava T.S. “Pasaules-ēkas zinātniski ezotēriskie pamati. Dzīvot, lai zinātu” (1. grāmata) (Тихоплав В. Ю., Тихоплав Т. С. “Научно- эзотерические основы мироздания. Жить, чтобы знать” Книга 1. СПБ: ИГ «Весь», 2012)[3]]

 

Pits Pitersons (Pete Peterson) “Dziednieki informācijas laukā”:

“Izrādās – kad no tā, ko mēs saucam par “realitāti”, jūs arvien vairāk un vairāk vācat prom “fizisko”, jūs arvien vairāk un vairāk uzzināt un redzat no tā, uz ko skatāties.

Pasaule nav tāda, kā mēs par to domājam. Kad mēs vācam prom informāciju, mēs redzam arvien vairāk un vairāk fiziskās dabas, redzam ar acīm un prātu. Jo vairāk mēs ieguldām iekš kaut kā, jo arvien mazāk un mazāk uztverama kļūst fiziskā daba. Fiziskā daba izzūd. Fiziskā daba – tā ir realitāte mīnus daudz kas. Samērā ar savu attīstību cilvēka būtne vai garīga būtne kļūst arvien mazāk un mazāk fiziska pēc dabas… Mēs iegūstam spēju atrasties vairākās vietās vienlaikus, redzēt daudz ko vienlaikus, kā arī redzēt milzīgos vai bezgalīgos attālumos.”

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=461

2021. gada 2. augusts

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 04.08.2021.

https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_02082021__sub1.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://ridero.ru/books/o_prirode_dvizhenii_diklona/ (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://digitalphysics.ru/pdf/Kaminskii_A_V/shnoll2009ru.pdf (Tulk. piezīme)

[3] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_nauchno-ezotericheskie-osnovi-mirozdaniya-jit-chtobi2.htm (Tulk. piezīme)