Нина Терехова и Сергей Бублик – Ещё немного о процессе Нибиру

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks -Vēl nedaudz par Nibiru procesu

 

Mēs jau iepriekšējos rakstos rakstījām, ka vārdu “Nibiru”, kurš cilvēkiem uzdzina bailes daudzas tūkstošgades, tagad var aizmirst. Un motivējām šo apgalvojumu ar veselu 2019. gada beigu notikumu sarakstu.

Bet! Nākas atzīt, ka esam palaiduši garām ļoti retu astronomisku notikumu, daļēji pazīstamu kā Jupitera un Venēras savienošanos. 2019. gada 28. novembrī šīs planētas viena ar otru satuvinājās leņķiskajā attālumā 1,4 grādi. Tas ir ļoti tuvu.

Ir zināms, ka visi planetārie notikumi norisinās tieši planētu opozīciju, īpaši retu un lielu, momentos. Tādā momentā Visumā var veikt pašus precīzākos noskaņojumus.

 

Neskatoties uz notikuma retumu, plašsaziņas līdzekļos tam bija veltīts maz uzmanības. Iespējams, astronomi gan sekoja notikumam, taču Deivids Montenjē (David Montaigne), šķiet, izrādījās vienīgais, kurš pievērsa uzmanību šīs planetārās savienošanās fonam. Šīs savienošanās fons bija Piena ceļa centrs – tas ir, melnais caurums mūsu Galaktikas centrā.

“Deivids Montenjē, populārs kristiešu teorētiķis, paziņojis, ka “pagājusī” 2012. gada apokalipse ir interpretēta nepareizi un īstais pasaules gals pienāks 2019. gadā. Saskaņā ar viņa teoriju apokalipse, pareģota uz 2012. gadu un balstīta maiju cilts kalendārā, ir bijusi tikai septiņgadu nelaimju perioda sākums, un pašreizējais gads iezīmēs šī laika intervāla beigas. Teorētiķis apgalvo, ka īstā apokalipse sāksies 2019. gada 21. decembrī, tieši septiņus gadus pēc tam, kad Maiju kalendārs pareģoja neizbēgamu pasaules galu. Pētnieks domā, ka 28. decembrī, tieši septiņas dienas pēc 21. decembra, uz Zemes notiks polu pārbīde, un drīzumā dabas katastrofas aptvers visu planētu.

Montenjē tic, ka priekšā stāvošie notikumi uz planētas izpildīs Bībeles pravietojumus, pieminētus svētajā grāmatā pirms tūkstošiem gadu. Pētnieks apgalvo, ka astronomiskas pazīmes norāda – neizbēgama apokalipse droši vien notiks šajā gadā.

“Pašas skaidrākās uzvednes ir astronomiskās – tās apraksta, kā nakts debesis izskatījās viņu pasaules gala vīzijās.”

https://express-novosti.ru/world/2147496831-issledovatel-devid-montene-nazval-datu-apokalipsisa.html

 

Pievienosim šo planetāro notikumu atbilstošā vietā sarakstā ar 2019. g. beigu notikumiem, kurus esam izsekojuši, un paskatīsimies, kas no tā iznāks. (Sīkāk [1].)

 

2019. gada 5. novembrī fiksēti divi milzīgi nezināmi objekti tuvojamies Saulei.

Kretovs (Юрий Васильевич Кретов): “Ir pienācis kāda cikla noslēdzošais moments, kad formējas kāds “objekts” mūsu Saules sistēmā.”

2019. gada 11. novembris. Ārkārtīgi neparasts fenomens – anomāli īss gravitācijas viļņu uzšļakstījums, kuru dzemdinājis nevis objektu pāris, bet kāds atsevišķs avots.

Kretovs: “Viļņu avots ir caurums… Bloķējas kāda cauruma informācijas struktūra.” (Pievērsīsim uzmanību vārdam “caurums”.)

2019. gada 19. novembris. Blakus Saulei konstatēts kāds neatpazīts kosmisks objekts milzīgas planētas izmērā. Daži nodomāja, ka tā ir tā pati noslēpumainā planēta X, viņa arī Nibiru no seno šumeru leģendām.

Kretovs: “Tā ir iedarbība uz magnētiskām struktūrām. Tas pats, kas 05.11.2019. Saistīts ar laika izmaiņu. “Dabas ķēniņš” tiks izmainīts mīkstā režīmā un nespēs aprīt visu pasauli.”

- Tā nav tā pati Nibiru?

Kretovs: “Teiksim, jā, tas tā ir. Bet ne tā, kā mēs domājam.”

 

Stop! Pievienosim šim sarakstam svarīgu planetāru notikumu.

2019. gada 28. novembrī – Jupitera, Venēras un melnā cauruma mūsu Galaktikas centrā – opozīcija.

Turpināsim 2019. g. decembra notikumus:

 

2019. gada 1. decembrī Pīters Lourens (Peter B. Lawrence) no Torntonas Anglijā fiksēja dīvainu sarkanu uzliesmojumu uz Mēness.

Kretovs: “Tā ir iekšējās telpas pārbīde. Korekcija attiecībā pret Zemi.”

- Vai tas ir saistīts ar Nibiru?

Kretovs: “Jā, ir saistīts. Zemes korekcija caur Saules sistēmu.”

- Kā mēs esam pamanījuši, sprādzieni uz Mēness vienmēr pieliek punktu kādiem tajā momentā eksistējošiem globāliem procesiem…

Vai šis sprādziens pieliek punktu pašas pārejas procesā?

Kretovs: “Pieliek.”

 

2019. gada 5. decembris. “Šie reālie kadri tika uzņemti no starptautiskās kosmosa stacijas (SKS) un parādīti tiešā ēterā.

19 12 20 01

1. att. NLO grupa blakus SKS 2019. g. 5. decembrī

Tajos redzama liela grupa pusapslēptu objektu, turklāt tie mirdz un atstaro gaismu, pazūd un parādās, grupveidā ejot garām SKS.

http://earth-chronicles.ru/news/2019-12-09-135373

No dialoga ar Kretovu:

- Kāds mērķis ir šai milzīgajai NLO komandai, pamanītai blakus SKS?

Kretovs: “Mēs piederam pie apvienotas sakaru sistēmas, kurai nepieciešama korekcija kādam “šo sakaru “Veselumam”.”

- Vai tas ir saistīts ar melnā cauruma aizvēršanos?

Kretovs: “Saistīts, jā.”

 

7. decembrī Borisova starpzvaigžņu komēta ies cauri savas orbītas Saulei tuvākajam punktam.

Kretovs: “Tas – ja melnais caurums telpā radīsies –, tad Borisova komētas funkcija ir tā aizvēršana. Nosacīti sakot.”

Neticami! Visi neparastie gada beigu notikumi atduras kaut kāda cauruma aizvēršanā. Melnā cauruma.

Un Deivids Montenjē neizrādījās vienīgais, kurš pievērsa uzmanību melnajam caurumam – Jupitera un Venēras planetārās savienošanās fonam 2019. g. 28. novembrī.

Melno caurumu, konkrēti tā bloķēšanu un darbības, vērstas uz tā aizvēršanu, parādīja visi decembra notikumi, un Jurijs Vasiļjevičs to “ieraudzīja” kā neatkarīgs eksperts.

 

Leģendas un mīti vēsta:

“Par šo melno caurumu Piena ceļa centrā zināja vēl maiji, uzskatot viņu par ieeju mirušo pasaulē. Tur tika nogalināti Hun-Ahpu un Šbalanke – leģendāri dvīņu brāļi, ap kuru dzīves stāstu tieši arī virknējas tie paši 13 baktuni (maiju kalendāra vienība. 1 baktuns = 144 000 dienas.)

19 12 20 02

2. att. Hun-Ahpu un Šbalanke – leģendāri dvīņu brāļi

Montenjē uzskata, ka Venēra un Jupiters, kā pašas spožākās debess planētas, pārstāv šos pašus dvīņus un maiju senā leģenda par dvīņiem varoņiem vienkārši vēsta par šo planētu virzību pa Zodiaku.

Par šo pašu vietu debesīs zināja arī ēģiptieši, jo Ra savos klejojumos pa debesīm tika iedzelts no skorpiona tieši šajā vietā – pēc tam parādījās jauna pasaule un jauns saules dievs. (Faktiski tas tagad arī notika!)

Balstoties uz augstāk izklāstīto, Montenjē uzskata, ka, ja reiz dvīņi ir it kā piedzimuši tagad (planētu opozīcija), tad tagad arī vajag gaidīt Pasaules Galu, kurš notiks periodā 2019. gada 21.-28. decembris. Un viņa prognoze teicami saskaņojas ar polu pārbīdes datumu (28. decembris), Austrālijas šamaņu nosauktu.

 

Kaut gan saskaņā ar šo leģendu Hun-Ahpu un Šbalanke melnajā caurumā iekrita ne uzreiz pēc dzimšanas. Viņi nedaudz paaugās un gāja spēlēt bumbu, un Dievi, kas sēdēja mirušo pasaulē, ievilināja viņus pie sevis un nogalināja. (Bet varbūt nenogalināja, un brāļi vienkārši pārgāja uz citas dimensijas pasauli?)

Gan šī spēle (process), gan pati bumba arī ir ļoti interesanti, jo ir analoģija kaut kam un kaut ko apzīmē.

Piemēram, ja Jupiters un Venēra – tie it kā ir dvīņi , tad melnā kaučuka bumba, kuru dvīņi spēlē, var apzīmēt kādu debess ķermeni (Saules sistēmas devītā planēta?), kurš, kā vēsta Izraēlas astronoms Dr. Sams (Dr. Sam), pašlaik tieši tuvojas “dvīņu spēles” vietai.”

Tātad ir pilnīgi iespējams, ka plūdi, polu pārbīdes un viss pārējais tieši arī sāksies, kad “bumba”, tas ir, Nibiru, ieripos mirušo pasaulē – nostāsies tieši uz līnijas starp Zemi un melno caurumu Galaktikas centrā. Viņa būs redzama tajā vietā, kur pašlaik ir sagājuši kopā Venēra un Jupiters.”

http://ufonews.su/news90/835.htm

Montenjē izdara secinājumu par postošiem plūdiem, visāda veida kataklizmām – un tas patiešām lokāli notiek, kā pareģoja maiji. Taču visi laiž garām ēģiptiešu scenāriju, kurš saka, ka “pēc tam parādīsies jauna pasaule un jauns saules dievs”. (Jaunā pasaule – 3. ekoloģiskā Niša, uz kuru mēs vairāk vai mazāk sekmīgi esam pārvesti, paldies Dieviem!)

Tāpēc rīt, 21. decembrī, Pasaules Gala nebūs!

Jādzīvo tālāk, mierīgi tiekot skaidrībā ar to, kas notiek. Jo grandiozais daudzdimensionālais process (Nibiru), kurš veic “pārcelšanu” gan pa dimensijām, gan uz mirušo pasauli, – tā ir Dieva prerogatīva.

 

Un ko tad zinātnieki?

Zinātnieki ir pieņēmuši, ka “mūsu saules sistēmas devītā planēta var izrādīties melnais caurums".

No dialoga ar Kretovu:

- Vai var šis caurums, par ko ir runa, būt tā pati devītā planēta?

Kretovs: “Var.”

- Vai var teikt, ka pašlaik norit planētas radīšanas, montāžas process šajā “melnajā caurumā”?

Kretovs: “Var tā teikt.”

 

- Jūs teicāt, ka mērķis, ar kādu parādījās otrā starpzvaigžņu komēta, Borisova komēta, ir kāda melnā cauruma aizvēršana telpā. Vai gadījumā ne par devītās planētas montāžu melnā cauruma vietā ir runa?

Kretovs: “Jā.”

- komēta to dara?

Kretovs: “Veic mijiedarbību ar gravitāciju… Korekciju.”

 

Borisova starpzvaigžņu komēta vēl vairākas desmitgades virzīsies pa mūsu sistēmu, kamēr nedosies uz savu zvaigžņoto tāli uz visiem laikiem…

 

Pa to laiku mūsu zinātnieki, cerams, tiks skaidrībā ar to lavīnu mīklu, kuras piesviež jaunā pasaule.

“Mūsu Piena Ceļa centrā var būt ne viens caurums vien. Nesenie novērojumi dod mājienu – pastāv iespējamība, ka melnajam caurumam, kurš, pēc zinātnieku domām, atrodas vietā, zināmā kā Sgr A* (mūsu galaktikas centrs), ir “draudzenīte”.”

http://earth-chronicles.ru/news/2019-12-18-135682

Bet, lūk, jūnija paziņojumi rāda, ka zinātnieki jau pēta gravitācijas ietekmi uz Visumu, bet, kā vienmēr, rezultātus mēs, parastie cilvēki, uzzinām tikai pēc gadiem.

“Pirmo reizi astrofiziķi mākslīgo intelektu ir izmantojuši, lai radītu kompleksu Visuma 3D-modeli. Modelis Deep Density Displacement var precīzi paredzēt, kā izskatīsies visums, ja tiek izmainīti daži parametri, – piemēram, tumšās matērijas koncentrācija. Tas simulācijas aprēķināšanai tērē dažas milisekundes.

Zinātnieki izvēlējās gravitāciju, tāpēc ka tas ir vissvarīgākais spēks, kad sākas runas par kosmosa evolūciju ilgtermiņa perspektīvā.

Taču ne projekta īsuma dēļ nosaukta par D3M ātrums vai precizitāte pārsteidza zinātniekus visvairāk. Īsti šoku viņiem izraisīja modeļa spēja paredzēt sistēmas uzvedību izmanītu parametru gadījumā – pat neraugoties uz to, ka tas neieguva nekādus datus, kuros šie parametri bija citādi.

“Tas ir, kā mācīt atpazīšanas programmu pēc attēliem ar kaķiem un suņiem un noskaidrot, ka tā atpazīst ziloņus,” paskaidroja Širlija Ho (Shirley Ho), projekta vadītāja. “Neviens nezina, kā tas viņai izdodas. Šo noslēpumu mums vēl tikai stāv priekšā atminēt.””

https://hightech.plus/2019/06/27/ii-sozdal-sverhtochnuyu-model-vselennoi-i-uchenie-ne-znayut-kak

Gribētos zināt, kādus “ziloņus” D3M parādīja.

Rakstu, uz kuriem ir norādes, saraksts:

[1] – " Nibiru – tā nav planēta, bet process. Pārejas procesa daļa”, https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_021219.html[1]

2019. g. 20. decembris.

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 20.12.2019

https://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_221119.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/23-n-terehova-un-s-bubliks/2447-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-nibiru-ta-nav-planeta-bet-process-parejas-procesa-dala (Tulk. piezīme)