Print

Нина Терехова и Сергей Бублик – СОПРЯЖЕНИЕ кристаллической решётки Земли с кристаллической решёткой Вселенной, происходящее прямо сейчас

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Zemes kristāliskā režģa SAJŪGŠANĀS ar Visuma kristālisko režģi, kura notiek tieši pašlaik

17 11 29 01

Informācija no žurnāla “Мировой ченнелинг”:

“Šonakt pamodos un sāku vērot telpu. Izrādījās, ka mūsu Zeme atrodas kapsulā! Kāpēc?, jautājumu uzdod Olga Kosjačenko (Ольга Косяченко) 17.11.19.

Uz šo jautājumu atbild Valdnieks El Morija Caur Sergeju Kanaševski un Marinu Shults (Сергей Канашевский и Марина Шульц).

“JUPITERA MANTIJA UN FIZISKĀS PASAULES JAUNIE LIKUMI.

Tas, ko Olga ieraudzīja, patiesībā nebija kapsula. Tā var novērot kristālisku lauku, kuru pašlaik apkārt planētai formē Gaismas Ģimene. Šis kristāliskais lauks ir paredzēts enerģētiskās informācijas ienešanai planētas kristāliskajos režģos... Nākamajā gadā dažādiem planētas kristāliskajiem režģiem tiks veikti būtiski pārveidojumi...”

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1693150

 

Pie Jurija Vasiļjeviča Kretova (Юрий Васильевич Кретов) skenējot neparastu parādību fotogrāfijas, mēs viņam uzdevām jautājumu: “PAŠLAIK virs mūsu planētas ir parādījusies kāda papildus sfēra-režģis?”

“Ir kas tāds. UN TIEŠI PAŠLAIK to izmanto!” viņš teica.

 

Tiekam skaidrībā, kas tas ir – kristāliskais režģis, kā tas tiek radīts, kas ietekmē tā izmaiņas, kā mēs, cilvēki, ar viņu esam saistīti...

Šos sarežģītos jēdzienus mēs pamēģināsim izklāstīt vienkāršā un precīzā valodā, izmantojot informāciju no grāmatas (“Tihoplavs V.J. Tihoplava T.S. Kretovs J.V. Priekštecis. Jeb jauni dati par Visumu – Maskava, “EKSMO”, 2014. («Тихоплав В.Ю.,Тихоплав Т.С.,Кретов Ю.В. Предтеча. Или новые данные о Вселенной - Москва, «ЭКСМО», 2014.[1]») Augsti attīstītas Būtības Astruss un Korss atbild uz zinātnieku Tihoplavu Vitālija Jurjeviča un Tatjanas Serafimovnas jautājumiem caur starpnieku – Kretovu Juriju Vasiļjeviču.)

 

Lieta tāda, ka “Zemes kristāliskais režģis nav pasaules-ēkas kristāliskā režģa daļa. Tas ir patstāvīgs režģis, kurš ir sajūdzošs aspekts noteiktā laika fāzu periodā.

Viņš var sajūgties ar pasaules-ēkas kristālisko režģi, bet var arī nesajūgties,” saka Astruss.

Iznāk, ka TIEŠI PAŠLAIK notiek Zemes kristāliskā režģa sajūgšanās moments ar Visuma režģi. Un TIEŠI PAŠLAIK notiek mūsu režģa transformācija, jo “Visuma kristāliskajam režģim ir ļoti augsts statuss fizikas likumos. Viņš spēj šos likumus deformēt kopā ar sevi. Viņam piemīt telpas plūstamības īpašība, un tāpēc viņš ir līdzīgs asinīm un ugunij.”

 

Ir zināms, ka dažus pēdējos gadus mēs, Zemes iedzīvotāji, esam LIELĀS PĀREJAS dalībnieki.

LAIKU BEIGAS, pēc Maiju kalendāra, mēs sekmīgi pārdzīvojām.

Pārdzīvojām arī laika lēcienus saskaņā ar Astrusu (Trīs lēcieni no 2009. līdz 2016. gadam).

Un tagad planēta taisās dzīvot tālāk, telpas-laika kontinuuma izmainījušos apstākļos.

Bet šīs izmaiņas izraisa fizikas likumu izmaiņas, izmaiņas visā informācijas laukā, kurš pašreizējā momentā ieplūst mūsu kristāliskā režģa šūnās no Visuma kristāliskā režģa, līdzīgi asinīm vai ugunij.

 

Grandioza transformācija notiek tieši pašlaik! Kā vienmēr, tā ir izstiepta laikā, un to ir grūti pamanīt. Pasaule jau TIEŠI PAŠLAIK transformējas, kļūst CITĀDA, turklāt uzreiz visos slāņos un dimensijās. (Sk. foto http://earth-chronicles.ru/news/2017-11-09-109963)

17 11 29 02

2017.11.09. Mistisks mākonis virs Mašukas (Машук) pilsētas.

Kretovs: “Tās ir dimensijas slāņainības veidā. Turklāt dažas dimensijas tendences izpaužas, lūk, tādos mirdzumos.”

 

Astruss: “Zemes kristāliskais režģis eksistē. Viņš ir vajadzīgs, lai noturētu iekšējo spriegumu un pretotos enerģijas zudumiem. Viņš ir magnētisma elements, sabalansēts kā dimanta struktūras kristālisks režģis.

Viņš ir kamertonis, dzīves viļņveida dabas noskaņotājs; režģis ir saistīts ar cilvēka apziņu. Viņš provocē spriegumu, tas ir, provocē domu.

Planetārais kristāliskais režģis caurauž Zemi un ne tikai Zemi. Viņš ir savdabīgs Saules sistēmas karkass, kurš satur savā starpā visas viņas komponentes, un vienlaikus ir enerģijas uzkrājējs.

 

Planetārais kristāliskais režģis – tā ir programma. Planetārās komponentes un evolucionārās tajā skaitā organizēšanas struktūras programma.

 

Kristāliskais režģis ir organizēts ar magnētiskā lauka palīdzību. (Par to parunāsim nākamajā rakstā.)

 

TAGAD palasīsim gabaliņus no šīs pašas Tihoplavu grāmtas, izlasīsim to, ko mēs jau tūkstoš reizes esam lasījuši... Iespējams, TAGAD tas ieskanēsies jaunā veidā...

“Iznāk, ka mēs dzīvojam iluzorā pasaulē jeb, kā uzskata ezotēriķi, kolektīvā sapnī. Šo iluzoro realitāti ap mums var nosaukt par vienoto Visuma Apziņu.

 

Interesantu uzskatu par apziņu izsaka Krievijas Dabas Zinātņu akadēmijas (РАЕН) akadēmiķis E. K. Borozdins (Э. К. Бороздин) savā rakstā “Visuma Apziņa” (“Сознание Вселенной”[2]):

“Pēc mūsu domām nav ne telpas, ne laika, ne pašas matērijas, nekādu atribūtu mūsdienu priekšstatā par universumu. Universums ir tīra apziņa, kura koncentrējoties iegūst dažāda līmeņa personību īpašības. Šīm personībām ir trīs īpašības: griba (nodoms), vēlme (spēja uz izdomājumu), radošums (jaunrades, vēlmju apmierināšana)... Katru universuma līmeni rada augstākstāvošs radītājs pēc viņa gribas un plāna kā laika ilūziju, vienmēr plūstošu pilnības virzienā, un tās komponenšu mijiedarbībā, kura rada telpas ilūziju. Šīm ilūzijām ir noteiktas dimensijas, un tāpēc tiek uztvertas kā dažāda blīvuma un konfigurācijas fiziski ķermeņi.”

Korss: Tas ir ļoti pareizi un silti. Šeit ir daļa, akmens, kur viņš patiešām atspoguļoja ļoti labu Visuma komponenti. Tie ir vārdi par tīru apziņu, kura koncentrējoties iemanto īpašības...

Cilvēku apziņas parādījās kā rezultāts, kad Visuma Apziņa sadalījās bezgalīga skaita brīvās vienībās, apveltītās ar selektīvu pašapzināšanos.

Taču tāda sadalīšanās bija nepieciešama, lai mēs izaugtu katrs zem savas čaulas. Pretējā gadījumā mēs paliktu kā nediferencētas veselā daļas, kurām nav savas dzīves.

 

Atdalījuma, atsevišķuma ilūzija veda pie baiļu rašanās, kuras kā iededzināta zīme tika iespiestas katrā dzīvā šūnā.

Kad Visuma Apziņas “daļiņa iemitinājās” zemfrekvences fiziskā ķermeņa šūnā, viņam par katru cenu vajadzēja izdzīvot. Trauksmē vai apmulsumā, biedējot neredzamo ienaidnieku ar svilpoņu, šņākšanu vai rēkšanu, mūsu senči neviļus “biedēja” arī savu zemapziņu, programmējot viņu uz nelaimi. Tā izdzīvošanas procesā bailes iemācījās dzīvot patstāvīgu dzīvi.

Cilvēks pats ar savām domām saformēja iluzoru realitāti, kuru pārvalda bailes. Šī iluzorā realitāte (Zemes kristāliskais režģis) tad arī ir matrica, viļņveida procesu izveidota, kura pastāvīgi piebarojas ar mūsu bailēm. Bet viņa ne tikai mijiedarbojas ar mums, viņa pārvalda mūs. Un pārvalda, izmantojot bailes. (Korss: “Tā arī ir. Šis kosmiskais režģis pārvalda jūs, izmantojot jūsu pašu bailes.”)

 

Amerikāņu zinātnieks Deivids Aiks (David Icke) apgalvo, ka “matrica – tā ir informācija jeb lietošanai gatava pasaule ar ticējumu un pārliecību sistēmu, kura tiek translēta uz DNS frekvenču veidā un pārveidota hologrāfiskā trīsdimensiju kolektīvā realitātē. Viņa spēlē mūsu iekšējās balss lomu, kura izskaidro, kas ir jāuzskata par realitāti.

Mēs visi esam vienas un tās pašas bāzes realitātes apvienoti, tāpēc ka pārveidojam vienus un tos pašus signālus no matricas. Šī realitāte atrodas nevis kaut kur tur ārpusē, bet mūsu galvu iekšienē. Jeb, precīzāk, mūsu ģenētiskās informācijas bankas – DNS – iekšienē. Cilvēks ir pieslēgts matricai caur DNS, kura ir ideāla elektromagnētiska antena.”

Astruss. “Aikam ir taisnība, bet ar vienu “bet”. Viņš uzskata, ka eksistē informācijas, kura tiek DNS translēta, noturēšanas centrs. Bet tas nav pareizi. Tāda centra nav.

Matricai nav kodola, un tāpēc viņa ir mainīgāka nekā DNS, kura barojas pa informācijas ķēdīti no šīs struktūras. Nav centra, un neviens, izņemot jūs, nepārvalda jūs caur matricu!!!

Eksistē daudz realitātes burbuļu Esībā. Atcerēsimies Viļu Meļņikovu (Виль Мельников). Būdams komā, viņš nonāca tamlīdzīgos burbuļos. Viņš izgāja 106 tādus burbuļus un iepazina 106 valodas. Dažas no tām jau ir mirušas, jo nav dzīvu valodas nesēju. Taču informācijas sfēra Esībā ir!

 

Tagad par bailēm.

Pēc zinātnieku vārdiem bailes ir cilvēka dabiska reakcija uz draudiem. Daži pētnieki apgalvo, ka bailes var kontrolēt un izmantot civilizācijas attīstībai.

“Bailes bīda cilvēkus uz pārmaiņām. Nav iespējams no kaut kā baidīties un palikt iepriekšējam: paliekot vecākam, bailes mainās, un mēs maināmies līdz ar tām. Mēs attīstāmies, nestāvam uz vietas, un, kad mums izdodas pārvarēt kārtējās bailes, tas mēs vairs nevaram atgriezties atpakaļ. Kāds kļūst stiprāks, kāds – viedāks, taču neviens nepaliek iepriekšējais. Bailes un agresija cilvēku sabiedrību padarīja kustīgu, kura nepārvēršas runājošu robotu grupā.”

“Pašas lielākās bailes ir bailes no nāves. Un cilvēce nekad ar to nesamierināsies. Vai cīņa par fizisko nemirstību vainagosies ar panākumiem?” pajautāja Tihoplavi Korsam.

Korss. Vainagosies. Tikko kā jūsu apziņas uzmanības plūsma visu vērsīs uz iekšieni, tā tas izzudīs pats no sevis.”

2017.11.29.

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 29.11.2017

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub75.html

Pievienots 06.11.2017

http://www.sanatkumara.ru/stati-2017/sopryazhenie-kristallicheskoy-resh-tki

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. piemēram http://mirknig.ws/nauchno-populyarnaya/48250-tihoplav-vyu-tihoplav-ts-astrus-predtecha-ili-novye-dannye-o-vselennoy.html (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://samlib.ru/b/borozdin_eduard_konstantinowich/kniga1doc.shtml (Tulk. piezīme)