Print

Нина Терехова и Сергей Бублик - Дополнение к статье «Свежие круги на полях. Апрель 2017г»

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Papildinājums rakstam „Svaigi apļi uz laukiem. 2017. g. aprīlis”

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub62.html[1]

 

Nākas atzīt, ka J. Babikova (Ю. Бабиков) informācija (par Saules sistēmas rekonstrukciju) daudziem ir ļoti negaidīta un nepierasta!

Bet! Ja padomā un palasa svaigus jaunumus, tad daudzi J. Babikova bāzes apgalvojumi gūst apstiprinājumu…

 

Šī informācija no Japānas zinātniekiem, publicēta žurnālā Earth and Planetary Science Letters, apbrīnojami apstiprina J. Babikova informāciju par planētas-reklostera radīšanu!

17 05 18

1. att. Marsa pavadoņa Fobosa foto, uzņemts 2010. gada 7. martā no kosmiskā aparāta NASA Mars Express

Dati par Marsa ķīmisko un izotopu sastāvu norāda uz to, ka viņš nav dzimis Zemes, Merkura un Venēras kompānijā, bet mūsdienu galvenās asteroīdu joslas vietā.

Ramons Brassers (Ramon Brasser) un viņa kolēģi no Tokio Tehnoloģiskā institūta paziņo:

„Lieta ir tāda, ka Marsa masa ir pārāk liela, lai viņš varētu saformēties tik tuvā attālumā no Zemes faktiski Saules sistēmas eksistēšanas pirmajās dienās. Protoplanetārā diska matērijas, kā šodien uzskata planetologi, vienkārši nevarēja pietikt, lai nodrošinātu gan Zemi, gan Marsu ar visiem nepieciešamajiem būvniecības materiāliem.”

Papildus problēma ir tāda, ka Marss nav līdzīgs Venērai, Zemei un Mēnesim pēc sava izotopu stāvokļa – viņa matērija daudz vairāk ir līdzīga Saules sistēmas sākotnējam materiālam nekā mūsu planētas un viņas pavadoņa dzīles.”

 

Izanalizējusi šīs ķīmiskās atšķirības, Brasera komanda pamēģināja atrast Marsu veidojošās matērijas avotu, un, kā parādīja pirmie dati par silīcija-30, vanādija-51 un citu retu izotopu daļām, tas atradies Saules sistēmas aukstākajā un tālākajā daļā.

Izmantojot šos datus, astronomi pamēģināja noteikt “jaundzimušā” Marsa stāvokli, izmantojot viņa evolūcijas datorizētu modeli. Kā parādīja šie aprēķini, sarkanā planēta ir dzimusi ne savā pašreizējā orbītā, bet tur, kur, domājams, bija jāeksistē mītiskajai planētai Faetonam.

Pārbaudīt šo ideju, kā cer zinātnieks, varēs pēc tam, kad parādīsies jauni dati par Marsa vissenāko iežu ķīmisko sastāvu, kā arī ar Saules sistēmas detalizētāku modeļu palīdzību, kuros pirmatnējās matērijas dažādo tipu – enstatīto hondrītu un parasto hondrītu – sadalījums būtu pilnīgi citāds.” http://earth-chronicles.ru/news/2017-05-16-104436

 

Vēl vairāk, zinātnieki uzskata, ka Marss ir dzimis asteroīdu joslā, bet pēc tam aizmigrējis no turienes.

Tad var droši domāt, ka Marsa orbītā pašlaik atrodas tikko radītā planēta-reklosters. Un viņa ir radīta pēc Radītāja gribas un ar VIŅA palīdzību, tāpēc ka “viņa matērija daudz vairāk ir līdzīga Saules sistēmas sākotnējam materiālam nekā mūsu planētas un viņas pavadoņa dzīles”. (J. Babikovs pat ir nosaucis Radītāja personiskās klātbūtnes piezemes telpā periodu – no 1968. līdz 1984. gadam.)

“Bet planēta Marss uz laiku tika pārvesta uz Dzeltenā spektra telpu, lai neizjauktu gravitācijas līdzsvaru Saules sistēmā. Un tagad viņai ir jāizpaužas savā jaunajā orbītā (2 reizes tuvāk Zemei).”

 

Vai ne par šo notikumu uzzināja Pāvests Francisks 2017. g. aprīlī, un jau 10. maijā Vatikāns uzaicināja zinātniekus no visas planētas, lai “apspriestu kosmoloģiju”? http://earth-chronicles.ru/news/2017-05-10-104251

Šī nedēļu ilgā tikšanās notiks jūnija sākumā. Iespējams, ka kaut kas nonāks presē...

 

Katrs pats var atrast daudz mīklainu faktu par Marsu...

Piemēram, par Marsa noslēpumainajiem pavadoņiem (Fobosu un Deimosu) zinātnieki saka, ka viņi ir dobi un līdzīgi citplanētu kuģiem-stacijām.

Un parādījušies blakus Marsam salīdzinoši nesen. Piemēram, pavadoņus Fobosu un Deimosu 1877. gadā atrada Asafs Hols (Asaph Hall). Agrāk viņu nebija!

“Raugoties uz Fobosa foto (1. att.), rodas jautājums – kā radušās daudzās joslas uz šī kosmiskā ķermeņa virsmas? Kāpēc tās ir paralēlas vai perpendikulāras cita citai? Skaidrs, ka tās nav meteorītu triecienu pēdas. Visdrīzāk tas ir karkass un starpsienas. Kuģa apšuvums daudzu gadu laikā ir kļuvis nederīgs, un iekšējās daļas pamazām ir sākušas atkailināties...” (Sk. “Marsa pavadoņa – Fobosa – noslēpums. Kosmosa kuģis, stacija, mākslīgs objekts.” http://earth-chronicles.ru/news/2012-12-06-35582

Faktiski tas pagaidām ir viss. Visdrīzāk, vairs nav ilgi palicis gaidīt “būvēšanu un pārbraukšanu”. “Būvēšana” ir pabeigta, un “pārbraukšana” ir sākusies! Apsēdīsimies kā parasti, pirms tāla brauciena, un teiksim, kā teica mūsu senči: “Nu, ar Dievu!”

 

PS. (2017.05.20)

No Nikola Teslas uzstāšanās svinīgajā atzīmēšanā par godu elektrostacijas iedarbināšanai Niagāras ūdenskritumā Bufalo, klubā „Ellicott”, 1897. gada 12. janvārī.

 

„Es varu jums precīzi teikt, ka ne drīz visas manas tehnoloģijas ienāks cilvēces dzīvē. Es pat varu precīzi nosaukt jums datējumu – tas notiks 2018. gadā, kad uz jūsu pasauli atnāks augstākā būtība Absolūts. Jā, jā, kungi un dāmas! Tā nav fantastika! Tieši pats Absolūts sāks cilvēkiem mācīt lidot un kļūt nemirstīgiem! Tas ir tikpat precīzi, kā tas, ka es nomiršu 1943. gadā, dāmas un kungi! Zelta laikmets iestāsies precīzi 2018. gadā, dāmas un kungi!

 

Bet 2017. gada pavasarī Absolūts sāks vilkt ārā visu cilvēci no miega stāvokļa! Visa cilvēce tad stāvēs uz neticami postoša kara robežas! Jums tikai liekas, ka nākotni nav iespējams zināt, mani dārgie. Bet es tur biju! Es tur biju savā saprātā! Bet mans saprāts ir absolūti tīrs un nemelo man. Pateicoties mana saprāta skaidrībai, es ceļoju uz citu pasauli, uz nākotnes pasauli, turp, kur visu tautu vadonis vārdā Au ir augšupcēlis cilvēci līdz pār-fantastiskām tehnoloģijām. Ļaujiet cilvēkam sakoncentrēt visu savu enerģiju vienā lielā uzplūdumā, ļaujiet viņam saprast vienu vienīgu patiesību, pat ja viņu aprīs svētā liesma, un miljoni mazāk apdāvinātu cilvēku spēs viņam sekot. Tāpēc galvenokārt nevis darba kvantitāte, bet kvalitāte nosaka progresa vērienu.

 

Tas ir tieši Absolūtais Absolūts! Tas ir VIŅŠ, kurš atkal pamodināja plašo filantropijas garu, kurš pat vecajos laikos mirdzēja lielo reformatoru un filozofu mācībās, tas gars, kurš cilvēkiem visās sfērās un jebkuros amatos liek strādāt ne tik daudz dēļ materiālā izdevīguma vai atalgojuma, – kaut gan saprāts var to teikt, – cik pirmkārt dēļ panākumiem, dēļ apmierinājuma, ka tie ir sasniegti, un dēļ labuma, kuru viņi ar to var atnest saviem brāļiem.”

 

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru/

Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

 

Pievienots 18.05.2017, papildināts 20.05.2017

http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub63.html

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1164-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-svaigi-apli-uz-laukiem-2017-g-aprilis (Tulk. piezīme)