Print

Ņina Terehova - Terehovas Ņ. atskaite

Terehova Ņina

Mūsu ar Sergeju gabaliņš no dalības Ēģiptes darbā

Ēģipte. Hurgada 19.-29. decembris. 2010. g. (Hurgada – Luksora – Kaira – Hurgada).

21. decembris – pilnmēness, un pilns mēness aptumsums.

22. decembris – Ziemas Saulgrieži un Sergeja dzimšanas diena (Luksora).

24.-26. decembris – Kaira.

Informācija par brauciena “nepieciešamību” atnāca 3 nedēļas pirms izlidošanas, kad Nataša Koteļņikova paziņoja par savu dalību. Nez kāpēc es uzreiz tur ieraudzīju “darbu pārī” ar viņu, un Sergejs aiztraucās pēc biļetēm. Kā es priecājos, ka mēs esam iemācījušies neprātot, bet uzticēties informācijai! “Kādēļ” lidojām, saprotam vēlāk!

Uzdevumi, kuri saredzami līdz braucienam:

Turpināt pagājušā gada personisko darbu ar Ēģiptes inkarnāciju slāni. (Savienošanās ar dzimtu.)

Un kaut kāds svarīgs “darbs pārī” ar NK Luksorā.

Nepieciešams izlaist savu ķermeni (asinis) caur nullei tuvu magnētismu.

 

Darbs Ēģiptē noritēji kolektīvi un izkārtojās pakāpjveidīgi. Mūs atkal VEDA, bet mēs uzticīgi gājām...

Tātad Hurgada – Luksora – Kaira – Hurgada.

Īsi pateikšu par darba rezultātiem. Ja kādam interesē, tad var zemāk palasīt sīkāk...

 

1. Darba turpinājums, savienojoties ar savu Dzimtu Ēģiptes enerģiju slānī. Pāriešanas trenēšana. (Izrādās, ka pa Sarkanās jūras krastu stiepjas viens no nullei tuviem zemes magnētiskajiem meridiāniem. Pie Pāriešanas magnētisms būs gandrīz “0”. Tur pašlaik magnētisms ir 5% no normas. (Piemēram, Sanktpēterburgā – 15%.) Pazeminās magnētisms – uzreiz notiek apziņas vibrāciju līmeņa paaugstināšanās. Jo apzinošāks cilvēks, jo spēcīgāki rezultāti.

Pāriešanai par 100% ir jāizmainās asinīm. Asinis – tā ir fiziska struktūra cilvēkā, kura uztur mūsu daudzdimensionalitāti matērijā. Es saņēmu arī citu informāciju fiziskā ķermeņa sagatavošanai...

 

2. Luksora. Negaidīts kopīgs darbs ar Ēģiptes Māsu (NK) mūsu TĀS Ēģiptes (no 11. dimensijas līdz 3. ieskaitot) enerģiju sapludināšanā. Pie Sergeja atnāca burvīgs kristāls, par kuru mums “pateica” mēnesi pirms tam! (“Pie jums atnāks kristāls, kurš pēc tam būs jāaizgādā vajadzīgajā vietā. Kad? Un uz kurieni? – pateiks pēc tam.”) Un, lūk! Ļuba Roguļova Sergejam dzimšanas dienā dāvina KRISTĀLU, pirms nedēļas atvestu no Čīles, atraujot viņu no sirds ar milzīgām grūtībām.

Pievērsiet uzmanību! Mūs “izmanto” kā kristālu (informācijas arhīvu viņos) pārvadātājus! Mēs jau vedām no Sinaja uz Kairu kristāla drusi-olu, pēc tam to noenkurojām Peru (Kusko atstājām vajadzīgajā vietā), tur bija “vēlēts” iegādāties vietējos kristālus, iemērkt tos Klusajā okeānā, vienu caur NK nodot uz Urāliem, otru aizvest uz Bali, pacelt uz viņu svētvietu – vulkānu Agung, atstājot tur...

 

3. Grupas brauciens uz Kairu. Mūs ar Sergeju joprojām “nelaiž” uz turieni. (Kā izrādījās, mēs esam sēdējuši rezervē ar 2015. gada enerģijām, iegūtām pagājušajā gadā Sinaja kalnā, atverot tos Vārtus. Tad mēs viņas atvedām uz Kairu un noenkurojām STARP piramīdu un Sfinksu norādītājā vietā.)

Grupas darbā Kairā tika atklāts un atvērts verdzības uz Zemes avots. Izrādās, ka tie ir bijuši Izīdas laiki Ēģiptē. (Jaunais Kristus apziņas režģis, Tota, Ra un Ararata uzbūvēts, sākas tieši Ēģiptē. Un tieši šeit, pamatnē, sēdēja spēcīgs verdzības uz Zemes bloks!) (Tāpat kā kanibālisma saknes tika atrastas Lieldienu salā, un Melhisedeks ar grupu lidoja uz turieni, lai aizvāktu šo tumšo bloku no Zemes ķermeņa.)

Turpat, Kairā tika radīts kristāls – jaunas telpas-laika struktūras pamats Ēģiptei un visai Zemei.

 

4. Noslēdzošā meditācija Hurgadā 2010.12.28.

Visi, kuri bija saņēmuši informāciju par izdarīto darbu, izteica to, salīdzināja, un iznāca aina par Kairā izdarīto.

Oļa no Krimas bija redzējusi Ēģiptes agrīnās civilizācijas, kuras bija ārpuszemes. Viņas veica eksperimentus uz Zemes šķidra zelta ieguvē sev, tādēļ radīja biorobotus, kuru izmantošana tad arī noveda pie cilvēku uz planētas izmantošanas tādā pašā ampluā. Izrādās, ka verdzība uz Zemes pirmoreiz radās Ēģiptē, dievietes Izīdas laikos. Un šo spēcīgo bloku nācās pacelt un tīrīt no paša dziļuma! Tā tad arī bija pati galvenā darba tēma Kairā bez individuālā darba, kuru veica katrs.

Tēlaini runājot, tika atbrīvoti salīmēti pagātnes laika vijumi (3 vijumi).

Kad noslēdzošā meditācija beidzās, mēs vienlaicīgi ar Natašu ieraudzījām, ka padarīta ir tikai puse darba, 50%. Kamēr mēs aplūkojām to, sēžot aplī, es sajutu, kā manu ķermeni sāk iegriezt pa spirāli pulksteņa rādītāja virzienā... Pastāvējis uz vietas, pēkšņi sāka darboties jauns laika vijums, un no mums ar Sergeju uz turieni sāka iet 2015. gada enerģijas, kuras mēs saņēmām, fiziski pieņemot tās Sinaja kalnā pagājušā gada decembrī. Un sāka nākt informācija, ka mēs līdz Kairam nedrīkstējām tās sajaukt, bet tagad tagadne savienojās ar pagātni harmoniski, un Gaisma aizgāja virzīties tālāk – 70% izdarīts! Tad mēs sākām dziedāt un dejot kā nenormāli, tāpēc ka PRIEKS un līksmība bija jūtama apkārt visos Plānos!!!

Un, kad mēs sākām izklīst, es pārbaudīju – darbs turpinājās, un jau bija 74%.

(Paskaidrošu, ka runa ir par 3.-4. dimensijas pieredzes laika vijumiem uz Zemes. Man dod informāciju attiecībā par “materiāliem” cilvēkiem, ja var tā teikt. Un arī nodarboties man pašlaik ir likts priekšā ar fizisko ķermeni. Tikt skaidrībā par asinīm, limfu, magnētismu... Un padarīt informāciju publisku.)

Bet no rīta, pulksten 7, Hurgadā, vietējiem negaidīti, sacēlās negaiss, kura nebija bijis 6 gadus, un sāka līt lietus, kura nebija bijis 11 mēnešus.

Es sāku pārbaudīt mūsu darbu. Izrādījās, ka 101% ir pilnīgi noharmonizējies dimensiju pārim (3. un 4.), un pat ir sākusies JAUNA dimensiju Pāra formēšanās. Par 1% - mēs ielikām HARMONISKU platformu tam! Runa ir jau par 5. dimensijas matēriju un 6. dimensijas smalko plānu. IZDARĪJĀM!!!
Lai tagad ēģiptieši tur būvē savu jauno pasauli...
Tas bija jāizdara tieši Hurgadā – tā ir jaunu cilvēku pilsēta, tas ir tikai 30 gadu. Un no šejienes spēcīgi izies jaunās Ēģiptes spirāle. (2011. g. 2. janvārī pārbaudīju – jau 104%.) Tagad viņa strauji iegriezīsies smalkajā plānā, ātrumi ir stipri pieauguši, un no tā – Gaismas “biezums”. Jūs to redzēsiet jau ar acīm.

 

Epilogs. Mēs ar Sergeju esam laimīgi, ka izdzirdējām “saucienu” un kopā ar visiem piedalījāmies šajā darbībā!!! Neskaitot darbu, brauciens bija SVĒTKI! Es pirmoreiz tik “biezi” jutu svinēšanu visos plānos! Un arī “darbs” izcēlās ar to, ka ritēja bez īpašām “ceremonijām” un “klanīšanās”, bez aicinājumiem un uzspiešanas – no visiem Plāniem nāca tie, kam to vajadzēja – paši. Un mēs izjūtam milzīgu PATEICĪBU visiem, kuri piedalījās šajā darbībā-svētkos! Un īpaši pateicamies Ļubai Roguļovai – brauciena organizētājai!

 

Manas piezīmes.

1. 20. decembris. Redzēju sapni, atlidojusi uz Hurgadu. Mums mājās ir pilns ar ļaudīm, pēkšņi atnāca īsziņa diviem cilvēkiem vienlaicīgi… „Eju pie jums. Skolotājs”.

Es visus atstāju Sergeja ziņā un skrēju sagaidīt. Redzu tuksnesi, pa kaut kādu vagu, piepildītu ar ūdeni, nāk bass cilvēks. Ļoti garš un tievs. ĻOTI izbrīnījās, ka es viņu sagaidu…

Es saku, ka mēs saņēmām īsziņu. Viņš saka, ka „nekādas īsziņas viņš nav devis! Un viņš reāli ir satriekts par mūsu jutīgumu… Šķiet, ka šeit kaut kas ir paātrinājies pretēji viņu prognozēm…” Viņš pateica: „Es esmu Memnons. Mācīšu jums valodu. Bet ne indiešu. Visas uzreiz. Tā ir jauna valoda.”

Es viņam saku, ka mēs no dažādām vietām esam atbraukuši… Bet viņš pateica, ka tam nozīmes. Vajag, lai mēs paņemtu spoguļus darbam Luksorā un noklātu ar tiem altāri. „Un pēc tam paņemtu tos līdzi uz mājām. Tas ir viss.” Bet par kristāliem teica, ka šoreiz viņus nevajag.

(Atzīstos, ka esmu dzirdējusi par Memnona Kolosiem, bet man nebija priekšstata, ka tie atrodas Luksorā…)

 

2. Luksora. 22. decembris – Ziemas Saulgriežu diena, Sergeja dzimšanas diena…

 

Pa ceļam uz Luksoru mēs vienlaikus redzējām milzīgas Baltas Saules uzaušanu, un viņai pretī turpināja stāvēt skaidrs spožs pilns Mēness. It kā apstiprinot, ka pasaulē eksistē viss un uzreiz…

Luksorā tika veiktas vairākas meditācijas dažādās vietās. (Starp citu, pa ceļam uz turieni man atnāca informācija par manis apzinātās dimensijas līmeni, un es pajautāju par NK. (Šī prasme ir reāla, un apzināti tur iedarbojās…) Nākamajā rītā – abām līmenis bija pacēlies gandrīz par oktāvu – 7 punktiem!)

Pastāstīšu par kolektīvo meditāciju blakus ķēniņienes Hatshepsut kapenēm. Man iepriekš „pateica”, ka ir jāizdara 5 kolektīvie izvērsumi – 4 vertikāli, bet pēdējais – horizontāli… Un es ieraudzīju kā pārsprāga laika sfēra sānos un izpletās… Un sāka nākt izplešoša kustība, kurai bija grūti sekot tās daudzšķautņainības dēļ. Un es sajutu, ka mans ķermenis burtiski uzpūšas, ieņemot sevī visus blakus stāvošos un ne blakus – visu Zemi…

Manā sirdī tad Zemeslode ienāca pilnīgi, ērti tur iekārtojās, kā zilonis – es burtiski jutu fiziskas sāpes sirdī. Zeme izskatījās kā „disku lasītājs sfēras veidā” DVD diskiem. Un es ieraudzīju, kā no Zemes izbīdās „disku lasītāji” uz dažādām pusēm, visi tur ieliek savus diskus, un tie iebīdās atpakaļ. Un es jūtu nez kāpēc sāpes sirdī no tā visa pilnīgi jūtami.

Pēc tam es atrodu, ka rēgojas vēl tukši disku lasītāji, un saprotu, ka man tur ir jāieliek visi savi diski ar Zemes pieredzi visos līmeņos, tur vēl rēgojas kolektīvās pieredzes diski… Un es sāku atcerēties un lieku tur iekšā visu, un tie visi pēc kārtas iebīdās uz iekšieni… (Līdz šim laikam es pārbaudu un redzu, ka darbs nav pabeigts. Mums ar Sergeju ir norādīta nākamā darba vieta.)

 

Luksorā notika mūsu ar NK Ēģiptes slāņu enerģiju saplūšana.

11. dimensijas līmenī mēs ar viņu „vienojāmies”, ka, pabeidzot pieredzi uz Zemes, mēs tiksimies tieši Ēģiptē un izdarīsim kaut kādus secinājums par izdarīto uz Zemes. Notīrīsim, palabosim, sapludināsim, APZINĀSIMIES. Katrai no mums ir savs pētījumu sektors. Iespējams, ka Komandā mūsu ir vairāk, bet es esmu laimīga, ka mēs ar viņu esam „iepazinušas” viena otru matērijā! (Domāju, ka tas ir katra pats pirmais un pēc sarežģītības svarīgākais uzdevums – atcerēties zīmes un atrasties šeit.)

 

Pievienots 03.01.2011, atjaunots 08.01.2011

http://sanatkumara.ru/soobscheniya/otchet-terechovoy-n

Tulkoja Jānis Oppe