Евгения Горева Талисманы Знака Зодиака Овен

Jevgēnija Goreva - Zodiaka Zīmes Auns talismani

18 09 29 01Talismanus Zodiaka zīmei Auns nepieciešams izvēlēties, ņemot vērā šīs ugunīgās kardinālās zīmes plusus un mīnusus, īpatnības un misiju.

Jo amuletu un talismanu simboliem, krāsām un akmeņiem, kas tiek izvēlēti cilvēkam, dzimušam Auna zīmē (no 20. marta līdz 19. aprīlim), ir jāatbalsta viņa pozitīvās īpašības un jāneitralizē disharmoniskās.

Tāpēc pirmām kārtām neliela astroloģiska izziņa.

Navigācija pa rakstu

Īpašības un raksturs

Simboli zīmes Auns amuletiem un talismaniem

Zīmes Auns krāsas

Zodiaka zīmes Auns akmeņi-talismani

 

Īpašības un raksturs

Auna misija – izteikt un izpaust sevi nepastarpināti caur darbību. Caur darbību Auns apgalvo: ES ESMU!

18 09 29 02

Zīme Auns mākslinieces Žozefīnes Vollas (Josephine Wall) izpildījumā

Tas notiek tā – Auns ieslēdzas no idejas, kura viņā ienākusi un iedarbinājusi enerģijas kustību. Viņš jūt iekšēju impulsu, tieksmi, pacēlumu, vēlmi, iedvesmu rīkoties.

Galvenie zīmes plusi:

  • tā vienmēr ir noskaņota pati uz sevi, uz savu plūsmu;
  • kamēr citi domā, tā rīkojas, izmantojot tam savu spēcīgo enerģiju;
  • tā spēj iedvesmot citus cilvēkus ar savu enerģiju, nu pilnīgi uzlādējot ar to;
  • tā ir patiesa, viegli atkarst un nav atriebīga, tai ir raksturīga vīrišķība un cēlums kā darīšanās, tā arī attiecībās;
  • kamēr tā tic savam nodarbei un kvēlo iedvesmā, viņa ir neatlaidīga un var kalnus gāzt.

Galvenie Auna mīnusi:

  • tieksme iet, ne uz ko neraugoties, neuzmanība pret sīkumiem un niansēm, bez kurām enerģija realizācijai tiek tērēta daudz vairāk, bet aiz viņa paša paliek izdedzināta zeme;
  • viņam nepatīk sevis ierobežošana un disciplīna, viņam nav noslieces uz paškontroli, viņš neuztver kritiku, kas arī bieži padara viņa enerģijas tēriņus nerentablākus.

18 09 29 03

 

Simboli zīmes Auns amuletiem un talismaniem

Uguns – kā ārējās un iekšējās enerģijas JAN tēls un simbols. Palīdz Aunam pārvaldīt savu enerģētiku ar gribas palīdzību. Ar šo simbolu nepieciešams būt akurātam, jo taču uguns pārmērs organismā, enerģētikā, darbībā var nest postījumus.

Šis simbols ir labs spēka struktūru un operatīvo orgānu darbiniekiem, spēcīgiem un prasmīgiem magiem (jo taču ne velti Auna Taro kārts – 1. arkāns Mags). Uztur spēkus un enerģiju smagās situācijās.

Labs arī darbaspēju un seksualitātes paaugstināšanai.

18 09 29 04

Šķēps un Zobens – vīrišķie simboli, aktivē planētas Marss enerģētiku gan vīriešiem, gan sievietēm. Uztur Aunu vēlmi paziņot par sevi, viņu gatavību cīņai, nevaldāmai darbībai, panākumiem.

Negatīvā variantā – ir iznīcības simbols, pozitīvā variantā tas ir aizsardzības simbols. Ir piemērots tiem cilvēkiem, kas alkst izmainīt šo pasauli, strādāt tās labumam, padarīt to labāku.

Šķēps un zobens arī – falliskie simboli, vīrišķās seksualitātes simboli, dzīvības aisācēji.

18 09 29 05

Piekūns, vanags, acs – šos tēlus apvieno kopīga jēga – tas ir plēsoņa, kam ir vērīgums un zināšanas, kas palīdz iegūt laupījumu. Tie ir labi biznesam, palīdz spēcīgas konkurences situācijās – panākt savu, nenogulēt vajadzīgo momentu rīcībai.

18 09 29 06

Vilks[1] – simbols noteiktam cēlumam un uzticībai savam baram pie absolūtas neatkarības no pārējās pasaules, sociuma. Vienmēr nozīmē, ka cilvēkam, kurš sev izvēlas vilka totēmu, ir kāda ideja.

No otras puses – piemērots arī vientuļniekiem, tiem, kas kāda iemesla dēļ nav atraduši vai ir zaudējuši savu pāri vai savu baru (vilks-vientuļnieks).

18 09 29 07

Zizlis – tas ir simbols mierīgākam, nobriedušākam Aunam. Tas vairs nav Auna-cīnītāja zobens. Zizli nēsā miermīlīgs Auns, viņš ir gatavs cīņai, bet pirmais uzbrukt negatavojas. Viņš jau zina, ka enerģētisko plūsmu ir nepieciešams augstu vērtēt, un rīkojas ar tīru uzmanību, nevis ar darbību.

Zizlis – ir ugunīgā masts Taro kārtīs, tajās ir ietverta pirmatnējā ideja, kas baro cilvēka saprātu un enerģētiku. Tāpēc zizlis – ir uguns, idejas, kas rada pasaules, uguns maģijas nesējs. Caur zizli iet cauri maga enerģija, kura sadedzina visu pasaules ļaunumu.

18 09 29 08

Putns Fēnikss – uztur ideju un impulsu, ar kuriem dzīvo Auni, maiņu. Viena ideja mirst, dzimst cita. Starp tām Auns var justies ļoti neomulīgi, zaudējot dzīves jēgu.

Fēniks palīdz Auniem iziet no viņu slavenās depresijas, atdzimt no pelniem caur Uguns stihijas attīrošo spēku.

18 09 29 09

Un, visbeidzot, Auna astroloģiskā nozīmīte – debesu cilpiņa, simbolizē Auna, Marsa, Maga enerģijas virzienu – no augšas uz leju, uz zemi. Dievišķās idejas enerģijas saņemšanu un tās realizāciju materiālajā pasaulē.

18 09 29 10

Šajā dizainera rotājumā apvienota Auna enerģētiskā nozīmīte (ragi ar cilpiņu) un šķēps (Marsa, vīrišķais simbols)

Zīme ir laba tiem Auniem, kas jūtas kā radītāji un veidotāji, dzimuši šajā pasaulē lieliem veikumiem.

Uguns un Kara dievi[2] – planētas Marss un zodiaka zīmes Auns arhetipi.

 

Zīmes Auns krāsas

Protams, tās ir ugunīgās krāsas – dzeltenā, sarkanā, oranžā. Tās ir Marsa – Auna un Saules, kura Aunā ekzaltē, pārvaldītāja – krāsas.

Atceraties – kāds spēks bija PSRS sarkanajos karogos? Tagad Ķīna ar šo valstiskās simbolikas krāsu pagriezienos apsteidz visas pārējās valstis.

Ar šo sarkano krāsu Auna zīmē dzimušajam ir viegli iedarboties uz savu enerģētiku, būdamam piepildītam ar ideju. Sarkanais papildina Auna darbaspēju, padara nenogurdināmu, nostiprina fizisko veselību.

18 09 29 11

Oranžā krāsa rūpējas par Aunu realizēšanos partneru, ģimenes attiecībās, palīdz pāra saiknes būvēt harmoniskāk. Jo Saules enerģija taču dod šīs zīmes pārstāvjiem visai vētrainu temperamentu, spēcīgas seksuālas vēlmes.

Dzeltenā un zelta krāsa orientē Aunu uz finansiāliem sasniegumiem, veicina naudas apriti. Arī, ja Auns ir iesaistīts sociālajā realizācijā, tad dzeltenā krāsa palīdz sasniegt augstākus varas līmeņus.

 

Zodiaka zīmes Auns akmeņi-talismani

Pēc krāsu raksturojuma Auniem ir piemēroti visi sarkanie, oranžie un zeltainie dārgakmeņi un pusdārgakmeņi.

Viens no labākajiem akmeņiem, kurus Auniem rekomendēja jau senie astrologi, ir Rubīns. Tieši šis akmens harmonizē visus zīmes Auns plusus un mīnusus, padara mierīgāku un stabilāku jūsu ugunīgo enerģētiku, kas ietekmē veselību, uzlabo sirds un asinsvadu sistēmas stāvokli.

18 09 29 12

Grezns rubīns – gredzens Aunam

Tikai ņemiet vērā, ka rubīns, tāpat kā pats Auns – maksimālists, tas nesavienojas ar citiem akmeņiem. Ja jūs nēsājat rubīnu, nekādu citu akmeņu uz jums nevar būt.

Analoģisks pēc iedarbības uz Auniem saprātīguma un lielāka vieduma piešķiršanas nozīmē Aunu karstajām galviņām ir dzeltenais safīrs.

18 09 29 13

Gredzens ar dzelteno safīru

Bet pēc jēgas un enerģētikas bezkompromisa ideālistam Aunam vislabāk piemērots ir Dimants. Jā, jā, meiteņu-Aunu labākie draugi – tie ir briljanti.

Taču vajag atbilst šī akmens caurspīdīgumam un spēkam, tad tas ved savu nēsātāju pie uzvarām dzīvē.

18 09 29 14

Gredzens ar briljantiem

Ja jūs pagaidām nevarat sev atļauties briljantus, tad pievērsiet uzmanību tādiem akmeņiem kā citrīns un cirkons.

18 09 29 15

Gredzens ar sarkano cirkonu

No akmeņiem, sevišķi “auniskiem”, bet nedārgiem, Auniem rekomendē nēsāt ahātu, kurš var palīdzēt sastrādāt pašdisciplīnu un spēju koncentrēties uz dziļumu. Ahātus labi nēsāt jauniem Auniem, īpaši mācību periodā.

18 09 29 16

Kulons ar oranžo ahātu – Aunam

Auniem NAV vērts lauzīt galvu ap akmeņu izvēles noteikumiem pa zīmes Auns dekādēm. Vienkārši klausieties sevi un izvēlieties to akmeni, kurš jums tuvs, kuru jums patiešām gribas.

Auniem ir piemērota jašma, serdoliks, tīģeracs, dzintars un sardoniks – siltās nokrāsās, dzeltenā, oranžā, sarkanā krāsā.

Zīmes Auns metāls – uguns zīmēm piemērotāks ir zelts un zeltainas nokrāsas sakausējumi.

Taču jums, Auni, kategoriski noteikumi neeksistē.

Vienkārši uzziniet – kā zelts ietekmē cilvēka ķermeni un enerģētiku: “Zelta un sudraba ietekme uz cilvēku[3] un izmantojiet šo informāciju labumam.

 

Pievienots 29.09.2018.

https://znak-simvol.ru/talismany-znaka-zodiaka-oven/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/31-jevgenija-goreva/3175-jevgenija-goreva-vilks-simbols-un-totems (Tulk. piezīeme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/31-jevgenija-goreva/3174-jevgenija-goreva-uguns-dievi (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/zimes-un-simboli/11-dazadi/3100-jevgenija-goreva-zelta-un-sudraba-ietekme-uz-cilveku (Tulk. piezīme)