Евгения Горева Карта Таро Повешенный

Jevgēnija Goreva - Taro kārts Pakārtais

19 01 04 55

Taro vecākais arkāns Pakārtais, kas simbolizē citādu skatu uz dzīvi, tam ir numurs 12.

Saturs

Astroloģiskā atbilstība

Vienkārša un īsa Taro kārts Pakārtais nozīme sadalījumā

Kārts iekšējā jēga

Pakārtais kā personības apraksts

Kārts Pakārtais kā gada apraksts

 

Astroloģiskā atbilstība

19 01 04 56

Horoskopa 7. nams. Nama ārējā kārts, planēta Hīrons.

Zodiaka zīme Svari, no 16. līdz 30. grādam.

Kārts runā par veidu, kā izpaužas saikne starp jums un otru cilvēku, kādā formā tā notiek. Cik pareizi ir iekārtota saikne starp jums, cik apzināti jūs varat to uzturēt, savā veidā sakrītot.

Šīs kārts uzdevums – ieraudzīt šo attiecību potenciālu, vai tās jums ir vajadzīgas?

 

Vienkārša un īsa Taro kārts Pakārtais nozīme sadalījumā

19 01 04 57

Kārts rāda, ka salikumā uzdotā situācija turas, taču savdabīgā veidā. Nav, kurp virzīties, nav iespējas, tāpēc, lai kaut ko dzīvē izmainītu, cilvēkam tiek doti zināmi zaudējumi, upuri. Var būt nodevība attiecībās.

Kārts Pakārtais kājām gaisā – upuri ir veltīgi, pūliņi nav vajadzīgi. Kārts var būt slimības rādītājs. Uzdevums ir pieņemt visu, kā ir, varēja būt arī sliktāk. Kaut arī cilvēks šobrīd nesaprot – par ko viņam tas.

 

Kārts iekšējā jēga

19 01 04 58

Pakārtais karājas kājām gaisā, signalizē par taimautu, periodu, kad notiek atkāpšanās vai brīvprātīga attālināšanās no dzīves ārprāta. Viņš pārstāv iegremdēšanos noslēpumā, kas tu esi.

Cilvēks ir atlaidis savu Ego, izņēmis sevi no ikdienišķuma, lai atrastu savu īsteno garīgo dabu un radītu vietu jaunai garīgai perspektīvai.

Ar Taro 12. arkānu jūs jaunā veidā apzināties savas eksistences jēgu un mērķus, dziļākā līmenī, varat apjēgt augstāko viedumu.

Tas ir periods, kad cilvēks ir spiests atteikties no sociālajiem stereotipiem, iepriekšējiem viedokļiem un dzīvesstila. Viņam ir jāpaskatās uz savu eksistenci, apgriežoties par 180 grādiem, tas ir, pilnīgi citādi.

19 01 04 59

Tam parasti nepieciešams laiks, tāpēc Pakārtais simbolizē jūsu parastās kustības zināmu apstāšanos līdz tam momentam, kad jūs atkal spēsiet atgriezties ikdienišķībā, jau pielietojot jauno viedumu.

Kārts darbības periodā cilvēkam vajadzīga arī klusa vieta, kur viņš var iegrimt meditācijā, dziļā apcerē.

Psiholoģiski tā ir upura un kapitulācijas kārts, notiek sevis nomierināšana, un netiek veikti nekādi ārēji pasākumi.

Cilvēks, kurš karājas, apzīmē nepieciešamību un iespēju atvērt sevi citām idejām, pieņemt jums neierastus dzīves uzskatus un perspektīvas.

Jo bieži taču mēs uz dzīvi raugāmies pārāk šauri, it kā mums būtu noteikta tuneļveida redze. Mēs nespējam atklāt sev plašāku ainu, gadiem dzīvojot tādā veidā, kamēr kaut kas negadās. Un tad atnāk kārts Pakārtais, un notiek pārbīde.

19 01 04 60

Kārts saka, ka nepieciešama kapitulācija un pārdomas par plašāku jūsu dzīves ainu, no augstāka plāna. Tas, kas izraisīja kārts Pakārtais ieslēgšanos, – vairs nepāries, situācija ir neatgriezeniska.

Kārtī eksistē aspekts – jāupurē savas vecās vērtības, projekti, dzīvesveids, spriedumi, vecie dzīves modeļi, kas izraisa iekšēju cīņu. Tā ieslēdzas, lai pēc ciešanām mēs savai Dvēselei atnestu mieru.

Mēs atbrīvosimies no saviem ierobežojumiem un verdzības, lai virzītos pie labvēlīgākām perspektīvām un mērķiem. Un tad sekos dziļš atjaunojuma stāvoklis.

 

Pakārtais kā personības apraksts

19 01 04 61

Tas ir cilvēks, kuram nepatīk ierobežojumi un kurš cenšas tikt no tiem vaļā. Viņam ir iespēja atbrīvot sevi no dzīvesveida, kurš ir šaurs un smacējošs.

Viņam piemīt plašs dzīves perspektīvas redzējums, un tāpēc viņš situāciju vērtē pareizāk nekā vairums cilvēku. Nedzīvo parasto normālo dzīvi, kura interesē vairākumu, uztver dzīvi pa savam.

Turklāt viņš ir iegrimis savos projektos un uzdevumos, patiesi un uzticīgi kalpo savam biznesam, kurš var būt kāds īpašs, nestandarta, netipisks.

Viņa personībai patīk definēt un izsvērt visas eksistējošās iespējas, kuras viņš spēj ieraudzīt lielākā daudzumā nekā citi cilvēki, iestrēguši ikdienas domāšanā.

Tas ir sapņotājs ar spilgtu iztēli. Viņam ir svarīgas garīgās prakses.

 

Kārts Pakārtais kā gada apraksts

19 01 04 62

Jūs gaida piemērots laiks, lai tiktu vaļā no veciem ieradumiem.

Jūsu dzīvē pašlaik var atgriezties kāds cilvēks no pagātnes, lai būtu jums par spoguli, no malas rādot jūsu paša uzvedības nepieciešamos modeļus.

To var saukt par karmiskās attīrīšanās laiku. Visam, kas ierobežo un bloķē jūs, ir jātiek atlaistam no jūsu dzīves. Tas ne vienmēr ir vienkārši, jūs varat nonākt dzīves strupceļa situācijā, kad vienkārši nezināsiet, ko darīt. Un, iespējams, jums nāksies nest noteiktus upurus dēļ tā, lai panāktu sekmes.

Šajā dzīves periodā būtu labi atiet no parastajām darīšanām un noteikt – kur jūs pašlaik atrodaties, ko jūs gribat un kurp jums vajag iet. Iespējams, ka atnāks izpratne un risinājums, jums pilnīgi neraksturīgs.

Padoms: ja vēlēsieties, aizejiet prom no ikdienišķības plūsmas uz mierīgāku vietu un nodarbojieties ar savu iekšējo pasauli. Ja jūs vēl neesat nodarbojies ar garīgām praksēm, šķiet, – ir pienācis laiks, lai sāktu.

 

Rubrika: Taro vecākie arkāni[1]

 

Pievienots 04.01.2019.

https://gor-evgeniya.ru/karta-taro-poveshennyiy/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/taro-vecakie-arkani (Tulk. piezīme)