Евгения Горева Луна в Раке – я в домике!

Jevgēnija Goreva - Mēness Vēzī – es esmu namiņā!

19 01 03 22

Saturs

Mēness Vēzī natālajā kartē

Mēness Vēzī sievietei

Mēness Vēzī vīrietim

Mēness Vēzī 2019. gadā – datumi

Ko labāk darīt, kad Mēness ir Vēzī

Mēness fāzes zīmē Vēzis

 

Mēness Vēzī natālajā kartē

Katrai planētai zodiakā ir brīnišķīgā vieta, kur viņa ir mājās. Tur viņai ir labi, viņa izpaužas dabiski, brīvi, var viegli atklāt savas labākās īpašības. Tad, lūk, nakts spīdeklim tāda māju zīme – tas ir Vēzis, šeit Mēness ir mītnē.

Kopumā Mēness horoskopā rāda to atbalsta tipu, kurš cilvēkam ir vajadzīgs visvairāk un kuru viņš pats var piedāvāt citiem cilvēkiem.

 

Vairāk informācijas par Mēness principu – lasiet rakstā: “Mēness horoskopā un Mēness enerģijas.[1]

 

Mēness Vēzī dzimšanas horoskopā apzīmē vajadzību pēc emocionāla atbalsta, tādam cilvēkam ir vajadzība pēc dvēseliskas tuvības, pēc neviltotām attiecībām. Ja Mēness nav satriekts (не пораженная), tad visdrīzāk bērnībā viņam ir bijušas diezgan labas un maigas attiecības ar savu mammu.

19 01 03 23

Un tas bērnības attiecību tips, kuru viņa zemapziņa ir iegaumējusi un saglabājusi kā etalonu, viņam – ilgots un palaikam nepieciešams, lai justu emocionālu kontaktu ar citu cilvēku. Tādā neviltotības, dvēseliska siltuma un maigas gādības atmosfērā viņš spēj atklāt savas jūtas, atslābt, atjaunoties. Un pretī viņš to pašu var piedāvāt arī otram cilvēkam.

Vēža Mēness sniedz cilvēkam smalkumu un neaizsargātību, cilvēku ir viegli aizvainot, no negatīva viņš var paslēpties savā namiņā, iekšējā pasaulē.

Mēness Vēzī sniedz ļoti dzīvu un aktīvu zemapziņu, kura cilvēkam rada lieliskas iekšējās programmas attiecībā uz adaptāciju un fizisko izdzīvošanu, – cilvēks ātri pierod pie jauniem apstākļiem, it kā enerģētiski iekārtojas tajos, saradojas ar situāciju. Un uz kādu laiku stabilizējas tajā, negrib mainīties, jo atrodas komforta zonā.

To labi apraksta Taro Vecākie Arkāni – Triumfa Rati[2], to astroloģiskā atbilstība – tieši Vēzis un planēta Mēness.

19 01 03 24

Tādam cilvēkam bieži ir attīstīta empātija, psiholoģiskas spējas. Tas, no vienas puses, padara viņa uztveri par ārējo pasauli un cilvēkiem smalkāku un kvalitatīvāku. No otras puses, – izvirza jautājumu, kā aizsargāties un sastrādāt savu robežu izjūtu ar pašsaglabāšanās mērķi.

Vēzis – kardināla zīme, tāpēc tāda cilvēka emocijas var strauji mainīties no kādas ietekmes, viņš var apdzist no greiza skatiena vai iedvesmoties no dažiem labiem vārdiem. Tāpat ir ar iekšējām brūcēm – ja cilvēks ir dabūjis emocionālu sitienu, nav paspējis aizsargāties, viņš var apvainoties līdz asarām. Taču šīs brūces labi aizvelkas, to ārstēšanas laiks ir daudz ātrāks nekā citiem cilvēkiem.

 

Mēness Vēzī sievietei

Ar tādu Mēnesi iznāk ideālas sievas, kuras spēj sagaidīt vīru ar skūpstu pie durvīm, pabarot, ieliet glāzīti un nolikt gulēt. Ar kuru ir viegli atiet no cīņas par dzīvi un atjaunoties grūtajai ikdienai,

19 01 03 25

Viņa prot radīt mājīgumu un dvēselisku atmosfēru mājās, no kurām negribas iet prom. Viņai pašai patīk atrasties ģimenes lokā, starp tuviem cilvēkiem, ar vecākiem un bērniem. Tieši tā viņa jūtas aizsargāta un realizē savu emocionalitāti.

Ciemos pie tādas sievietes garšīgi pabaros, sasildīs un uzklausīs, pastenot un mājot ar galvu. Viņas ir lieliskas draudzenes, kurām var izkratīt dvēseli un just, ka ir kļuvis vieglāk.

Pašas viņas necieš neīstumu un nepatiesību, jūt melus, nesliecas uz intrigām.

Viņām gan patīk psiholoģiskas spēles – lūk, te nu viņas ir diezgan izveicīgas, variējot emocionālo fonu. Ja jūs esat pieraduši pie tādas sievietes jūtu un emociju plūsmas, tad tās izslēgšanos jūs sajutīsiet kā siltuma un gaismas trūkumu, jums pēkšņi kļūs auksti un vientuļi, tāpēc ka viņa ir iegājusi sevī vai aizvērusies, nolēmusi, kas jūs viņu aizvainojāt.

19 01 03 26

Trūkumi sievietei ar Mēnesi Vēzī – viņa var būt ļoti piekļāvīga un pielīpoša, pierodot pie vienas vai otras kontakta formas, vēlas to saglabāt, pat sev par sliktu.

 

Mēness Vēzī vīrietim

Viņa dvēseliskums un gādība var jūs pārsteigt un iepriecināt. Taču cilvēkos viņš diez vai izpaudīsies, īpaši pirmajā laikā. Šis vīrietis ir spējīgs uz maigumiem, taču viņam ir vajadzīga intīma atmosfēra, lai atklātos.

19 01 03 27

Ļaujiet viņam pie sevis pierast, viņam ir jūs jāielaiž savā iekšējā pasaulē, dvēselē, tikai tad jūs dabūsiet jutīgu un saudzīgu partneri.

Viņš visbiežāk ir lielisks pavārs, labi jūtas virtuvē, un viņam vispār patīk paņemties pa māju, kaut ko uzlabojot. Tā viņš nomierinās, harmonizē savas emocijas, pauž savu mīlestību un gādību.

Viņam visbiežāk ir diezgan maigas attiecības ar māti, vajag to turēt prātā un saprast, ka mamma viņam ir svarīga un ar to neko nepadarīsi, vienkārši samierinieties.

Vēl vairāk viņš ir pieķēries saviem bērniem, viņu uzrašanās pilnīgi maina viņa dzīvi, pārvirza emocijas no iespaidu un jaunu sajūtu meklējumiem uz māju un pēctečiem.

19 01 03 28

Vīrieša horoskopā Mēness bieži rāda sievas, sievietes tipu, ar kuru viņš zemapziņā tieksies nodibināt ģimeni. Partnerībā viņš augstu vērtēs neviltotību, siltumu un dvēseliskumu, saimnieciskumu un mīlestību pret bērniem. Viņam piemērotajai sievai ir jābūt līdzīgai viņa mātei. Pirms precēties ar tādu vīrieti – iepazīstieties ar viņa ģimeni. Labi, ja jums radīsies sajūta par radniecību ar šiem cilvēkiem.

 

Mēness Vēzī 2019. gadā – datumi

Šis nakts spīdekļa stāvoklis būs debesīs sekojošos 2019. gada datumos (pēc Maskavas laika):

  • no 10. janvāra (6:43) līdz 21. janvārim (6:54),
  • no 15. februāra (17:02) līdz 17. februārim (18:20),
  • no 25. marta (0:49) līdz 17. martam (3:56),
  • no 11. aprīļa (6:31) līdz 13. aprīlim (10:50),
  • no 8. maija (12:06) līdz 10. maijam (16:13),
  • no 4. jūnija (19:17) līdz 6. jūnijam (22:15),
  • no 2. jūlija (4:23) līdz 4. jūlijam (6:19),
  • no 29. jūlija (14:30) līdz 31. jūlijam (16:18),
  • no 26. augusta (0:05) līdz 28. augustam (2:53),
  • no 22. septembra (7:50) līdz 24. septembrim (12:19),
  • no 19. oktobra (13:42) līdz 21. oktobrim (19:28),
  • no 15. novembra (19:15) līdz 18. novembrim (0:57),
  • no 13. decembra (2:23) līdz 15. decembrim (6:56).

 

Ko labāk darīt, kad Mēness ir Vēzī

Ja šodien Mēness ir Vēzī, tad emocionālais fons ir paaugstināts, esiet uzmanīgi ar savām jūtām un citu cilvēku jūtām. Centieties būt maigāki, delikātāki, lai nevienu smagi neaizskartu, neapvainotu.

19 01 03 29

Tādās dienās ir labi sarīkot dvēseliskas meiteņu ballītes, pasēdēšanas, patērzēšanas. Var lieliski atpūsties un atslābināties, atļauties kaut ko garšīgu. Lieliski, ja jūs pašas to gatavojat – izdomājiet, cepiet, vāriet.

Kam patīk sava māja un tās atmosfēra – lielisks laiks tur nošķirties, atpūsties no kontaktiem, pagulēt vannā ar labu grāmatu.

Lielisks laiks, lai pavadītu to ar ģimeni un bērniem, sarīkotu pārgājienu dabā, vislabāk tur, kur ir ūdens, upe.

Apmeklējiet savus vecākus, atcerieties bērnību, paskatieties fotogrāfijas, visdrīzāk kaut kas no jūsu pagātnes sniegs jums jaunu emociju uzplūdumu.

Šajā periodā ir labi strādāt ar dažāda veida praksēm ar dzimtas saknēm, ar subjektu izkārtojumu dzimtas kokā, ar senču atmiņu. Tieši tagad būs visvieglāk strādāt ar zemapziņu un dzimtas programmām, tas attiecas kā uz plusiem, tā arī uz mīnusiem.

19 01 03 30

Vispār šajā laikā ir labi kontaktēties ar psihologu, bet ir nianse – ar to, kam jūs uzticaties, citādi jūsu iekšējā pasaule nevēlēsies atklāties.

Labāk darīt visu to, kas jūs emocionāli priecē un piepilda, pavadīt laiku ar tiem cilvēkiem, kuri jums ir tuvi.

Kad Mēness ir Vēzī – vārīgs ir kuņģis, noteikti sekojiet tam, ko un kādā stāvoklī jūs ēdat. Centieties “neuzēst” nepatikšanas. Kā arī pievērsiet uzmanību tam, kurš ir gatavojis jūsu ēdienu – ja šī cilvēka enerģētika nav kārtībā, tas var jūs negatīvi ietekmēt.

 

Mēness fāzes zīmē Vēzis

Jauns mēness Vēža zīmē (Mēness un Saule ir šeit) – pašlaik tiek ielikts sākums emocionālajai programmai uz nākamo mēnesi – ir svarīgs jūsu vispārīgais iekšējais stāvoklis. Šajā dienā jūsu iekšējā sfēra pārstartējas. Jūs vedīs uz priekšu jauna vēlme un jauns mērķis. Labi ir plānot nākamā mēneša notikumus – caur tām vēlmēm un stāvokļiem, kurus jūs gribētu dabūt ar to palīdzību. Vislabāk būs nomierināties un, emocionāli noskaņojoties uz nākotni, nosūtīt turp gaismu un mīlestību.

19 01 03 31

Augošs Mēness Vēzī – pašlaik var slīdēt uz savu emociju viļņa, tās vedīs jūs uz priekšu. Emocijas un vēlmes izvēršas un piesātina jūsu dzīvi un notikumus. Laba apetīte, no ēšanas uzlabojas noskaņojums. Jūtas paplašinās, attiecībās gribas ielikt enerģiju.

Pilnmēness Vēzī (Saule Mežāzī) – pilnmēnesī parasti viss kļūst redzams un apskatāms, šeit sajūtu līmenī – ar iekšēju apmierinātību vai, otrādi, ar neapmierinātību. Pēc šī indikatora jūs varēsiet izdarīt secinājumu par savu situāciju darbā, par sava mērķa sasniegšanas līmeni. Jūs skaidri apzināsieties, ko esat sasnieguši un ko jūs šajā sakarā jūtat. Tas tāds diagnostikas brīdis. Fokusējiet uzmanību uz tām iekšējām problēmām un ārējām pretrunām, kuras pašlaik atklājas, tās parasti saka priekšā, ko un kā vajadzēs mainīt nākotnē.

Dilstošs Mēness Vēzī – pēc sava emocionālā stāvokļa, attiecībām ar ģimeni, bērniem jūs varēsiet noteikt savas attīstības sekmību pēdējās 2-4 nedēļās. Ja tā ir mierīga dilšana, tad viss ir OK, bet, ja ir zināms rūgtums un vilšanās sajūta, tad droši vien, ka kaut kur esat aizšāvuši garām.

 

Visa rubrika: Mēness Zodiaka Zīmēs[3]

 

Pievienots 03.01.2019.

https://gor-evgeniya.ru/luna-v-rake-ya-v-domike/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/jevgenija-goreva/astrologija/31-jevgenija-goreva/3623-jevgenija-goreva-meness-horoskopa-un-meness-energijas-meditacija (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/31-jevgenija-goreva/3677-jevgenija-goreva-taro-karts-triumfa-rati (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/meness-zodiaka-zimes (Tulk. piezīme)