Евгения Горева Выбор времени для воспоминаний реинкарнаций

Jevgēnija Goreva - Pareizais laiks, lai atminētos reinkarnācijas

16 12 01 01Kā iepriekšējo dzīvju pētniece un praktizējoša astroloģe, es, protams, gribu savienot šīs divas metodikas vienotā sistēmā un derīgi šīs zināšanas izmantot.

Saturs

Jautājums un hipotēze

Astroloģisks piemērs kā apstiprinājums

Secinājums

 

Jautājums un hipotēze

Viens no šī savienojuma iespējamajiem jautājumiem: vai var piemeklēt laiku, lai sāktu iegremdēties iepriekšējās dzīvēs? Lai padarītu šo procesu vēl efektīvāku?

16 12 01 02

Kad es sāku praktizēt iegremdēšanās iepriekšējās dzīvēs, tad ievēroju, ka atvērušās pagātnes dzīves tematika atbilst astroloģiskajai situācijai debesīs konkrētajā laika momentā. Horoskops un pagātnes dzīve ir saistīti.

Izsakoties speciāliem vārdiem: konkrētā tranzīta situācija ietver noteiktus jūsu personīgā horoskopa aspektus. Atkarībā no šīs ietvertības no jūsu atmiņas okeāna uzpeld noteiktas tēmas un personības, kuras jūsu Dvēsele “nēsāja” iepriekšējās dzīvēs.

Pats spilgtākais (bet ne vienīgais) rādītājs – Saules tranzīts pa natālajām planētām. Saule, – iegremdējoties iepriekšējās dzīvēs, darbojas kā mūsu apzinātības gaisma, kura informāciju no zemapziņas stāvokļa pārved apzinātā līmenī. Saule izvēlas: tieši kurš fails no mūsu datora cietā diska tūlīt tiks atvērts, ienests operatīvajā atmiņā. Saule – stūrē:)

 

Astroloģisks piemērs kā apstiprinājums

Pavisam nesen Saule gāja cauri tai vietiņai horoskopā, kur manā personīgajā kartē atrodas planēta Neptūns. Astrologiem piebildīšu, ka mans Neptūns ir retrogradisks un atrodas Ascendantā.

16 12 01 03

Tajā dienā es iegremdējos savas atmiņas laukā ar absolūti neitrālu jautājumu.

Pagātnes dzīve, kura man atklājās tajā dienā, – bija dzejnieka dzīve (poēzija – viena no klasiskajām planētas Neptūns izpausmēm). Jauki bija tas, ka tas bija mans iemīļots franču dzejnieks, un iegremdējumā viņa dzīvi es izdzīvoju no iekšienes.

Es jutu viņa stāvokļus, sapņus un motīvus. Jutu, kā viņš ir poēzijas piepildīts. Poēzija vienkārši plūda pa viņa vēnām. Satriecoši bija just vertikālās plūsmas, kas nāca no augšas uz leju caur viņa ķermeni, kad viņš izpaudās kā Dzejnieks. Tā bija Ģēnija īsta saikne ar Debesīm!

Pēc iegremdējumu iepriekšējās pieredzes es jau zinu: pēc tam, kad esi pabijis pagātnes dzīvē, tās personības zīmējums uz kādu laika periodu kļūst spilgts, reljefs. Tā personība tevis iekšienē aktualizējas ne uz ilgu laiku.

Pēc tās dzīves atklāšanas es visu nedēļu jutu Dzejnieka īpašības sevī. Es no jauna savā iekšienē pārdzīvoju viņa sapņus, viņa uzvaras, viņa mokas – apjēdzu to jēgu un apguvu mācības. It kā veicu vai nu izmeklēšanu, vai arī revīziju mūsu ar viņu kopīgajā atmiņas “bankas” iekšienē. Uzmanīgi un ar milzīgu mīlestību. Sapratu – kādēļ viņam bija dāvāts radošums, kur viņš kļūdījās.

16 12 01 04

Sapratu – kādu mācību Dvēsele plānoja tam poētiskajam iemiesojumam: kas izdevās un kas neizdevās, un kāpēc tā iznāca.

Sapratu, ka mana tagadējā mīlestība pret poēziju, kurai esmu veltījusi vairāk nekā desmitgadi, bija tās dzīves atbalss. Bet vietnē šī atbalss pārvērtās rubrikā “DZEJA” (“Pagājušā gadsimta dzeja”).

Un tagad man ir pārliecība, ka darbs ar iegremdēšanos Dzejnieka dzīvē, kurš notika Saules tranzīta pa manu natālo Neptūnu laikā, atnesa lielisku rezultātu.

Patērēts mazāk par stundu iegrimšanai pagātnes dzīvē. Bet iegūta milzīga ļoti kvalitatīva Laika porcija, kuru bija atstājusi Dvēsele pagātnes dzīvē – līdz galam nesaprasta, līdz galam neizdzīvota.

Es biju kļuvusi bagātāka vēl par vienu dzīvi. Jūtas atkal bija ieguvušas svaigumu.

Vai es rakstīšu dzeju?... Kas to lai zina…

16 12 01 05

Tādu piemēru, kad atklājusies iegremdējumu pieredze atbilst planetārajai tranzīta situācijai, jau ir ne mazums manā pētījumu praksē.

Jo taču, kad tev astroloģiskais instrumentārijs ir jau iepriekš:

  • vēlies no pagātnes dzīves mīlestības un skaistuma resursu – izvēlies tava horoskopa Venēras aspektus,
  • vēlies izpētīt savas jūtas un piesaistes – orientējies uz Mēness aspektiem,
  • esi ieinteresēts spēka un darbības resursā – skaties Marsa aspektus

utt.

Protams, ne viss ir tik vienkārši – nevar iegūt, kas jūsos vēl nav ielikts:) Taču labāko no tā, kas ir, – var!

 

Secinājums

Astroloģija – horoskops – un pagātnes dzīve – kā durvis un istaba.

Iegremdēšanās momentu iepriekšējās dzīvēs var plānot pēc jūsu personīgā horoskopa, ņemot vērā uzvirzīto mērķi.

Šis izskaitļojums vajadzīgs, lai saņemtu maksimālo resursu no jūsu pagātnes iemiesojuma:

  • uzzinātu – no kurienes ir nākušas un kādēļ eksistē jūsu problēmas un kā tās pārnest pie uzdevumiem risināšanai;
  • aktivizētu savus talantus un pozitīvās īpašības, kuras viena vai otra cēloņa dēļ nav izpaudušās vai jau ir nodzisušas šajā dzīvē.

16 12 01 06

Tādējādi es esmu par astroloģijas un reinkarnacionikas tuvu draudzību, tāpēc ka:

HOROSKOPS – tā ir savdabīga jūsu dārgumu un parādu karte,

REINKARNACIONIKA – tā ir efektīva metode, kura ļauj iegūt šos dārgumus un/vai atvieglot parādu problēmas.

 

Uzziniet – kādēļ astrologam būtu jāprot iegremdēt iepriekšējās dzīvēs: “Astroloģija un iepriekšējās dzīves[1]

Vai var pēc horoskopa uzzināt: “Kas jūs bijāt pagātnes dzīvē[2]

 

Pievienots 01.12.2016

https://gor-evgeniya.ru/goroskop-otkryivaet-proshlyie-zhizni/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/2740-jevgenija-goreva-kadus-noslepumus-atklaj-astrologija-par-cilveka-ieprieksejam-dzivem-un-dveseli (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/2792-jevgenija-goreva-kas-jus-bijat-pagatnes-dzive-iespeja-uzzinat-pec-horoskopa (Tulk. piezīme)