Валентина Талубьева – Стать Агнишваттой

Valentīna Talubjeva - Kļūt par Agnišvatu

Kļūt par Agnišvatu – tā ir realitāte, uz kuru tiecas jūsu gars un jūsu augšupceltā apziņa

21 04 06

Autore Valentīna Talubjeva

Sveicināti, Natālija Nikolajevna. Vakar pēc nodarbības skolā vibrācijas gāja pāri malām, tāpat kā garīgā enerģija. Pēdējā laikā nevaru atcerēties tādu labu piepildītības un aprimuma sajūtu, kāda bija manī visa semināra garumā un pēc tā. Vakarā gulēt negribējās, tāpēc nolēmu pakontaktēties ar Sanatu Kumaru. Kas no tā iznāca, ne man spriest, taču ļoti gribas dalīties ar Jums un ar visiem, kas bija klātesoši nodarbībā, šajā vēstījumā.

Ar mīlestību, Valentīna

Pieņemts: 05.04.2021.

 

Dārgais Sanat Kumara, vakar notika 1. nodarbība Augstākajā Augšupcelšanās Skolā, kura atvērās ar Tavu svētību. Es apzinos – ja audzēkņi nebūtu gatavi mācībām šajā skolā, tad diez vai tā parādītos. Tā ir?

Sanats Kumara: Protams, dārgā audzēkne. Visa jūsu iepriekšējā atrašanās 1.-2. pakāpes Augšupcelšanās Skolā, kā arī seansi ar Saules Brālību, Diženo Dievieti, Dievišķo Aizgādni, Galaktisko Kristu un vēl daudziem Valdniekiem un cilvēces Augšupceltajiem Skolotājiem kļuva par Augstākās Augšupcelšanās Skolas turpinājumu.

Droši vien tajā ir liels Natālijas – šo skolu skolotājas un vadītājas – nopelns?

Neapšaubāmi, Augstākā Augšupcelšanās Skola zemes plānā ir Natālijas lolojums, taču bez jūsu dalības, gatavības kāpt pa pakāpieniem augšup pie jūsu garīguma un daudzdimensionalitātes diez vai būtu iespējama tāda sadarbība un kopradīšana garā.

Pirmā nodarbība bija slieksnis pirms mūsu ieiešanas terra incognita ugunīgajā plānā, tēlaini sakot?

Jā, jums stāv priekšā daudz ko izzināt sevī pašos, esot Es Esmu Klātbūtnei ugunīgajā plānā, ugunīgajās sfērās. Tas ir jauns etaps jūsu dzīvē, saistīts ar Augšupcelšanās procesu, un es novēlu, lai tas kļūtu noslēdzošais, pirms katrs no jums izpildīs savu planetāro misiju iemiesojumā – kļūt par gaismu/mīlestību un attīstītas individuālās apziņas piemēru tiem, kas tikai sāk pamosties dzīvei un apzinātībai.

Protams, visām meditācijām un informācijai, dotai nodarbībā, ir daudzdimensionāls un “stereofonisks” skanējums, un mums stāv priekšā vēl ne reizi vien griezties pie tām, lai atklātu un apzinātos to nozīmi apziņas paplašināšanā un ugunīgo sfēru telpas apgūšanā.

Jūsu tiekšanās izzināt savus dvēseles ugunīgos aspektus ir nākamo pārveidojumu un sevis radīšanas ugunīgajos aspektos ķīla. Kļūt par Agnišvatu – tas nav pārgudrs projekts, bet realitāte, uz kuru tiecas jūsu gars un jūsu augšupceltā apziņa, un mēs no savas puses izdarīsim visu, lai tuvinātu šī sasnieguma mirkli mūžības annālēs, pat ja tam būs nepieciešams ne viens gadu tūkstotis vien pēc linearitātes mērogiem, kam garam nav nozīmes, ņemot vērā viņa nemirstīgo dabu.

Nodarbībā tika uzdots jautājums, kas katrs no mums ir ugunīgajā plānā. Man atnāca atbilde, ka es esmu Uguns Glabātājs. Kas tas ir par aspektu, un kā tas atbilst manam personības apziņas aspektam?

Dārgā, kā jau tika teikts, Glabātāja funkcija paredz priestera statusu uz Zemes, bet sākotnēji tas ir balstīts uz dvēseles piederību ugunīgajā plānā dzimstošās cilvēces budhiālā plāna radīšanas aktam, bet pēc tā izpaušanai planētas matricas hologrammā.

Ko man nozīmē šī Glabātāja funkcija kā iemiesotai būtnei?

Tikai atmiņu par bijušajiem darbiem un dvēseles pieredzi, kura palīdz ātrāk atblīvēties ne tikai apziņai, bet arī izpaustajam ķermenim, jo zināšana, ierakstīta DNS pavedienos, ļauj ātrāt iziet uz dvēseles ugunīgo plānu kā uz jau apgūtu telpu, kura glabā atmiņu par šo atrašanos.

Kā atgriešanās iekš budhi, jau apzināta šajā iemiesojumā, ietekmēs manu turpmāko dzīvi?

Pirmkārt, pastiprinās garīgo imunitāti, kas nav mazsvarīgi apstākļos, kad cilvēce pāriet uz jaunu matricveida stāvokli, ko pavada kā planētas apziņas, tā arī viņas blīvā ķermeņa dažādas transformācijas un perturbācijas.

Otrkārt, ļaus paātrināti iziet attīrošos procesus, kuri neizbēgami parādīsies samērā ar ieiešanu jaunās dimensijās, lai tām atbilstu.

Treškārt, adaptācija ugunīgajā plānā palīdzēs nostiprināt ugunīgās īpašības zemes plāna apvalkos, kā izpaustajos, tā arī neizpaustajos, kas arī veicinās kopējo augšupcelšanās procesu un saformēs etalona stāvokli kā nākamās humanoīdu rases pamatu.

Pateicos, dārgais Skolotāj!

Vēlreiz apsveicu jūs ar jauno sākumu un laimīgu ceļu pie jauniem sasniegumiem.

Jūsu Sanats Kumara.

 

Pievienots 06.04.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/stat-agnishvattoy

Tulkoja Jānis Oppe