РЕЦЕПТ ОТ ПНЕВМОНИИ

RECEPTE PRET PNEIMONIJU

20 10 05

Man gadus 15 bija hronisks bronhīts, kurš pēdējos 5 gadus pārgāja pneimonijā. Pēdējo reizi ārstēja bez rezultāta trīs mēnešus – mainīja antibiotikas, izrakstīja divus inhalatorus – jēgas nekādas. Stacionārā pilināšanas laikā es zaudēju samaņu. Kaut kā tiku mājās, paņēmu produktus un aizbraucu uz vasarnīcu “mirt mierīgos apstākļos”, zāles vairs nekādas neņēmu. Skatos – uz galda stāv burciņa ar “brīnumlīdzekli pret klepu”, kuru mani piespieda sagatavot vīrs (recepte ir grāmatā “Ārstēšanās ar sīpoliem, ķiplokiem un medu[1]”). Nu, es aiz garlaicības līdz vakaram tad arī apēdu 7 tējkarotes ar tēju. No rīta pieceļos, bet KLEPUS NAV! Otrajā dienā apēdu vēl karotītes piecas un drāzos uz pilsētu “mācīt ārsti, kā ārstēt pneimoniju”. Ārste izbrīnījās: “Dīvaini, jo jums taču bija vīrusa pandēmija!” Tā grāmatā arī ir rakstīts, ka katra antibiotika ārstē selektīvi 10-15%, bet sīpoli un ķiploki 98%. Kopš tā laika es neslimoju, bet līdzekli katram gadījumam taisu. Tikko kāds no mājiniekiem ieklepojas – es viņam uzreiz karotīti.

Tagad recepte:

Ņemam vienu lielu sīpolu, tikpat daudz pēc svara ķiploku un mārrutka saknes, tas ir, visas komponentes vienlīdzīgi, un samaļam gaļas mašīnā. Iznāks apmēram puslitrs. Pievienojam apjoma ziņā tikpat daudz medus. Sajaucam un viss.

Lietot trīs reizes dienā pa tējkarotei ēšanas laikā.

Kā es jau teicu, es aiz pārbīļa ēdu pa divām karotītēm. Mārrutkus likt ir obligāti – tas paplašina bronhus un alveolas, lai no turienes viss aizietu, un tam ir pretīgi astmatisks efekts. Var glabāties ledusskapī gadu, taču palīdzēs jums uzreiz, ticiet. Tā kā steidzīgi sagatavojiet un vairs neslimojiet!

Tautas metodes lieliski darbojas kopā ar bioenerģētiku. Vajag aizvākt slimības enerģētisko cēloni, un tā viegli aiziet!

 

Izsūtīts 05.10.2020

Natālijas Koteļņikovas izsūtne

Avots: https://ru-ru.facebook.com/permalink.php?story_fbid=581231419251128&id=110191816355093 20.07.11.

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://www.labirint.ru/books/438175/ (Tulk. piezīme)