Мария Симоненко - На пути к совершенству

Marija Simoņenko - Ceļā uz pilnību

20 01 09

Autors – Marija Simoņenko

06.01.2020.

Mūs radīja nepilnīgus, lai dzīves procesā mēs paši noteiktu, kas, pēc mūsu domām, ir pilnīgs...

19 11 30 02

Es: Paceļoties uz kādu jaunu augstāku līmeni, es reizēm domāju, ka tūlīt tas aprīs manu apziņu un es uz visiem laikiem izšķīdīšu tajā kā ūdens lāse okeānā.

Lucifers: Dzīvības centrs – Avots – nekad neabsorbē atpakaļ radītās formas. Radītais, būdams Avota daļa un auklējums, turpina attīstīties savā paša ciklā. Taču periodiski Radījums pievelkas Radīšanas Avotam un iziet virkni dažādu transformāciju, un pēc tam tiek ievietots šai formai atbilstošā vietā.

Es: Kas notiek cikla pabeigšanas momentā, kad viss Radījums kolapsējas punktā? Vai tad tā nav absorbēšana atpakaļ?

Lucifers: Nē, notiek sava veida iekapsulēšana. Tā ir visa radītā kvintesence, saglabājot attīstības potenciālu. Tā ir sēkla, kura ir nobriedusi un dos dzīvību jaunam Laikmetam.

Vienlaikus tajā ir ietverts arī Radītāja potenciāls. Tāpēc var teikt, ka Avots kolapsē punktā pats sevi kopā ar paša Radījumu.

Radījums ir neatdalāms no Avota, no vienas puses, bet, no otras, ir pašpietiekams, un ar savu paša attīstību ir viņa izpausme.

Es: Tie, kas Radītāju noliedz, ir atšķirti no viņa?

Lucifers: Noliedzošie ir Nolieguma izpausmes daļa. Šeit Radītājs atrodas sevis paša meklējumos bez balstīšanās uz pagājušajām spējām un sasniegumiem. Noliegumā atklājas potenciāls, kurš nebija iesaistīts agrāk. Radītāju interesē tamlīdzīgas izpausmes, jo tas pēc būtības ir tīrs eksperiments. Viņš tās vēro ar visu uzmanību.

Nav no Avota atdalītu formu, ir tikai vienas vai otras atdalītības ilūzija. Tas ir mākslīgi radīts nosacījums autonomas darbības veikšanai. Tās efektivitāte tiek pārbaudīta dažādos etapos. Ja tika atklātas jaunas unikālas iespējas, Avots padziļina eksperimenta procesu un, atkāpjoties vēl nedaudz, rada potenciālu izpaust mazliet lielāku patstāvību.

Taču jebkurā etapā eksistē iespēja saņemt atbalstu, izskaidrojumu, palīdzību. Tāpēc mēs sakām, ka bez jūsu lūguma neko jūsu labā nedarīsim. Vēloties saņemt atbalstu, jums ir vērts norādīt, kur tieši palīdzība vajadzīga.

Nav nekā slikta atbalsta saņemšanā. Tā ir iespēja jums iziet uz augstāku līmeni īsākā laikā. Taču jums ir jāsaprot, kādā virzienā jūs gribat virzīties.

Ja jūs vienkārši esat ar visu neapmierināti un nevarat noformulēt neapmierinātības vai diskomforta cēloni, jūs stāvēsiet uz vietas tik ilgi, kamēr nesapratīsiet, kas jums traucē un kādas izmaiņas jūs gribat sasniegt. Kamēr jūs ar sevi netiksiet skaidrībā, neviens jums nesāks nekur palīdzēt. Jo atbalstu sniedzošie nezina, ko jums vajag izdarīt šajā momentā.

Augstākas pakāpes būtnes, kas jums palīdz, nedala jūsu darbību veiksmīgā un neveiksmei lemtā. No Avota skatpunkta jums vienmēr viss labi (sekoja maigs smaids).

Tikai jūs paši spējat noteikt, un jums ir jānosaka, kāda darbība un kāda pieredze ir veiksmīga. Un tikai jums jālemj, kad un kādu atbalstu jūs vēlaties saņemt.

Es: Esmu pamanījusi, ka bieži man nav vajadzīga palīdzība situācijas faktiskajā risināšanā, bet vajag zināmu dalību vai sajūtu, ka ir kāda klātbūtne blakus smalkajā plānā. Gluži kā man vajadzētu dalību ņemošu skatītāju, kaut kādas manas drāmas pasīvu skatītāju. Kāpēc tā notiek?

Lucifers: Tev droši vien ir interesanti atrasties aktiera lomā. No šejienes, starp citu, arī mīlestība uz drāmām. Jo tās taču pirmajā acu uzmetienā ir gleznainākas un dzemdina skatītājos spēcīgas emocijas. Tev būs ar to jāsamierinās. Pašlaik tā ir tavas iedabas daļa. Viss izmainīsies, kad tu pāriesi otrā pusē – skatītāju zālē. Savas lomas nospēlējis aktieris kļūst par ekspertu un kritiķi, bet tam vajag dažādu pāriemiesojumu pieredzi.
Galvenais, ka tu neieciklojies uz savām lomām, atrodoties spēlē, un atceries, kas tu esi patiesībā. Jo tu taču atceries?

Es: Jā, laikam... visādā ziņā domāju, ka atceros.

Lucifers: Bieži pašiem stiprākajiem gribas pielaikot sev vājā lomu. No šejienes dzimst cilvēks, pretrunu pilns: spēj palīdzēt daudziem citiem, bet tikai ne sev; idejās-pārdomās stiprs, realizācijā neveiksmīgs. Šī nepieciešamība iegūt vājuma un bezspēcības pieredzi rada tamlīdzīgu stāvokli.

Es: Kas tas ir, karmiski paredzēts process?

Lucifers: Ne vienmēr. Tas ir, ne obligāti nepieciešamība pēc kādas mācības kļūst par cēloni. Dažreiz tā vienkārši ir būtības banāla interese piedzīvot citas nepierastas sajūtas.

Es: Tāda veida plāns pabeigšanai paredz situācijas obligātu atrisināšanu? Tas ir, lai izietu no vājuma stāvokļa, to vajag pārvarēt? Citādi tā arī dzimsi atkal un atkal bezpalīdzīgs, kamēr nesāksi ar to kaut ko darīt?

Lucifers: Nē, loma – tā ir tikai loma uz kādu izvēlētu laika intervālu. Šajā gadījumā ilgstošai ielipšanai nav jābūt. Cita lieta, ja cilvēks ir saradis ar savu stāvokli un aizmirsis, ka tā ir tikai loma, tad ir iespēja iestrēgt. Bet tāda iespēja eksistē arī jebkurā citā lomā.

Es: Bez šīs spēles un lomām mūsos ir vēl kaut kas, kaut kas īstāks?

Lucifers: Jā, protams, daudzdimensionalitāte ārpus formas. Ar spēļu palīdzību tā iegūst pieredzi, kura uzkrājoties ražo noteiktas transformācijas, taču tas neraksturo jūs kā būtību. Jo dzīves lomas pārāk virspusēji ietekmē viņu. Apmēram 5% katra cilvēka īstenās būtības ir iesaistīti materiālās pasaules spēlē.

Es: Vai tiesa, ka mēs esam ļoti spēcīgi atkarīgi no tiem cilvēkiem, ar kuriem kontaktējam? Piemēram, daži praktiķi apgalvo – ja, piemēram, pastāvīgi kontaktējies ar neveiksminiekiem, tad kļūsti tāds pats, pārņemot viņu neharmonisko stāvokli caur vibrācijām?

Lucifers: Šeit jāsaprot, kas jūs stumj ar viņiem kontaktēt, kur ir cēlonis. Tā var būt gan vēlēšanās palīdzēt, gan vēlēšanās izcelties uz mazāk veiksmīgo fona, gan kaut ko pierādīt sev.
Ja dzīve jūs sagrūž ar šiem cilvēkiem, tātad ir kāda vajadzība kaut ko izstrādāt sevī. Citādi viņi jūs neinteresēs. Jūs pārstāsiet viņus pat pamanīt, kad viņi atrodas kaut kur blakus. Un, protams, viņi jūs nekā neietekmēs. Atceries taču: “...mūs ietekmē tikai tas, kas ir mūsos pašos.”
Neviens nevar vardarbīgi jūs ietekmēt bez jūsu atļaujas tam. Es gribu jums atgādināt, ka jebkuras, JEBKURAS mijiedarbības ar citiem ir saskaņotas. Jūs varat aizmirst vai ar prātu nesaprast, kāpēc jums to vajag, taču nav nekādu ielaušanos jūsos pret jūsu gribu. Un, ja jūs jūtat tāda veida iedarbību attiecībā uz jums, tad vajag sev pajautāt: “Kādēļ es gribu, lai manā apkārtnē būtu šie cilvēki? Kā dēļ es pieļauju negatīvu ielaušanos savā darbībā? Ko es gribu iemācīties caur šiem cilvēkiem? Kas viņiem man ir jāatgādina?

Kad mēs sakām, ka apkārtējie cilvēki ir jūsu atspulgs, mēs ar to domājam, ka viņi savās darbībās attiecībā pret jums ir tādi. Viņiem ir savs ceļš un mērķis, taču pie šķērsošanās un mijiedarbības notiek daļēja atspoguļošana. Tas izpaužas jo stiprāk, kad cilvēkā ir kāds manāms izkropļojums, kaut kur ir enerģiju sašķiebums vai stagnācija. Tad šis “manāmais” izpeld ārpusē, tāpēc ka prasa uzmanību un dziedināšanu.
Esiet vērīgi, mēģiniet pavērot sevi objektīvi, bez piesaistes savai personībai, un tad jūs ieraudzīsiet, KO citi palīdz izpaust jūsos.

Es: Radītājs mijiedarbībā ar mums kaut ko palīdz mūsos izpaust?

Lucifers: Mīlestību un dzīves vērtīguma, tās bezgalības un daudzveidības izpratni. Tāpēc jums ir dota tāda pieredzes daudzveidība un iespēja mijiedarboties ar dažādām dzīvības formām uz Zemes un aiz viņas robežām.

Viņš runās ar jums caur visiem, kurus jūs satiksiet savā ceļā. Viņš bīdīs jūs izdarīt izvēli par labu sevis un savu iespēju turpmākai izzināšanai, lai vēl spēcīgāk atspoguļotos jūsos, lai mirdzētu garīgajā gaismā Pasaulē vēl spožāk!
Radītājs sniedz Gaismu, kura nes dzīvību uz planētas caur zvaigznes ķermeni. Garīgo gaismu, izpaustu uz āru – lūk, ko jūs redzat, skatoties uz Sauli.

Saule, sniedzot dzīvību, izmanto Radītāja gribu, un tas nav vienkārši kāds dotums, bet viņas izvēle – būt Saules Logosam. Kļūstot Radītāji, arī jūs izdarāt izvēli paust ar sevi garīgo gaismu visā tās daudzveidībā, izmantojot savas iespējas. Vienotais Radītājs caur jums izpaužas uz āru arvien spēcīgāk. Viņa Gaismu jūs nesat sevī, piepildot planētu ar dzīvības enerģiju.

(c) Marija Simoņenko

 

Pievienots 09.01.2020

http://sanatkumara.ru/stati-2020/na-puti-k-sovershenstvu

Tulkoja Jānis Oppe