Авторы разные – Отзывы января 2019 г

Dažādi autori - 2019. g. janvāra atsauksmes

19 01 30 01

Labdien, Nataša! Pateicamies par Jūsu nenovērtējamo pieredzi un darbu visu, kas Jums pievienojušies, garīgajā pilnveidošanā. Mēs esam divas, mēs esam no Sevastopoles. Mēs jūsu vietni atklājām apmēram pirms gada, turklāt mēs tikai mācāmies strādāt internetā, ne viss vēl pagaidām izdodas.

Pateicamies par grāmatu “Dzīvo un Mīli” (“Живи и люби[1]”). Tas ir Tas, Ko vajag! Ļoti gribas apgūt (jaunos terminus), apzināties jauno Pasaules izpratni. Ir Pasaules uzskata Patiesības, Viengabalainuma sajūta. Daudz kas nostājas savā vietā, kļūst skaidrs! Lieliski!

Vēl pateicamies par Meditāciju 01.21. Valentīna reizēm “redz”. Un mēs nolēmām jums par to uzrakstīt. Varbūt Jums būs interesanti? Kad viņa skatījās Jūsu meditāciju (videoierakstā), viņa ieraudzīja sekojošo: Pie katra meditācijas dalībnieka no Augšas nāca Stari, gāja viņiem cauri un iegāja Zemes dziļumā, apgaismojot viņas slāņus. Pēc tam Stari atgriezās atkal pie dalībniekiem sirds čakrā un no viņas nāca ārā varavīkšņainas sfēras. Augšā tās savācās Lielajā Torā, un Viņš sāka griezties pulksteņa rādītāja virzienā. Pēc tam sfēras sāka no Tora nākt ārā Telpā. To bija ļoti daudz varavīkšņainās krāsās... Interesanti, ko gan tas varētu nozīmēt”?” Iespējams, Viņas spēs noteikt mūsu apziņas līmeni (vibrācijas) uz šo momentu?

Pateicamies Jums par VISU! AR MĪLESTĪBU – Nadežda un Valentīna.

19 01 30 02

Dārgā Natašeņka! Sveicināta!

Cik gan lieliski, Natašeņka, ka Jūs esat sākusi publicēt visas nodaļas no Jūsu Pirmās un ĻOTI Lieliskās Grāmatas “DZĪVO UN MĪLI”. Es taču to uzreiz iegādājos un esmu lasījusi vairākas reizes...

Bet, lūk, esam nogājuši vēl vienu Zodiaka apli...

Pateicoties Jums un Mīļajam Sanatam Kumaram Lasām...

PAVISA Citā gan Uztveres, gan Sajušanas Līmenī!

PATEICOS JUMS UN JŪSU LĪDZ-RADĪŠANAI PAR ZINĀŠANĀM... BET GALVENAIS – PAR MĪLESTĪBU!

DZĪVOJAM UN MĪLAM!

Fedotova Tamāra

19 01 30 03

Sveicināti, Natālija! Ļoti vēlējos jums pateikties par jūsu izsūtnēm un īpaši par nodaļām no grāmatas “Dzīvo un mīli”. Reiz šo grāmatu izlasīju ar milzīgu labpatiku un milzīgu labumu sev un savai meitai (es un viņa esam domubiedri). Esam lasījuši daudzas jūsu grāmatas ar labumu sev. Taču tieši šī pirmā grāmata man ir īpaši dārga, visspēcīgāk atsaucas sirdī. Esmu daudz lasījusi par Visuma, planētu, cilvēka uzbūvi. Blavatskas (Елена Петровна Блаватская) Doktrīnu mēģināju lasīt, bet jūsu grāmatā ļoti vienkārši, saprotami nāk izskaidrojumi. Tēma par to, kā viss ir iekārtots, notiek Visumā, cilvēka un vispār saprāta attīstībā, mani interesē. Bet grāmatu “Dzīvo un mīli” es iedevu kādai sievietei, un pēc tam sakari ar viņu pazuda, grāmata pie manis neatgriezās. Ceru, ka ar laiku nonāks vajadzīgajās rokās. Un, lūk, man radās liela vēlēšanās to pārlasīt, veikalā neatradu, bet te pēkšņi jūs sākāt sūtīt nodaļas no šīs grāmatas. Pateicos, ļoti, ļoti, ļoti!!!

Irina, Šahti.

19 01 30 04

Esmu ļoti lielā iespaidā no veiktās konsultācijas pie Natālijas Koteļņikovas.

Vērsties pie viņas mani pamudināja nesaprotams, neizskaidrojams savārgums, kurš man radās mana tēva nāves dienā. Es zinu, ka dažas dvēseles pēc fiziskās nāves ne uzreiz aiziet uz dvēseļu Pasauli, bet paliek tuvu saviem tuviniekiem un ietekmē viņus. Es uzskatīju, ka tas ir tieši mans gadījums, un vērsos pie Natālijas, lai situāciju noskaidrotu un iespēju robežās palīdzētu mana tēva dvēselei iemantot mieru. Un es ļoti priecājos, ka konsultācijas laikā noskaidrojās, ka mana tēva dvēselei patiešām vajadzīga palīdzība, un mēs to sniedzām kopā ar Natāliju! Bet mans savārgums izrādījās saistīts pavisam ar citu manas dzīves jautājumu, ar kuru tikt skaidrībā man arī palīdzēja Natālija! Tas izrādījās negaidīti! Konsultācijas gaitā atnāca apzināšanās, izpratne un pārliecība, ka es varu ar to tikt galā!

Kopš konsultācijas ir pagājušas 2 nedēļas – un tagad es esmu pilnīgi izveseļojusies, mani mocījušais jautājums risinās harmoniski un man labvēlīgi! Esmu ļoti pateicīga šai lieliskajai sievietei!

Tā nebija mana pirmā konsultācija pie Natālijas, un es katru reizi jūsmoju par viņas Meistarību, Viedumu un Sirsnību!

Tatjana Trubejeva

19 01 30 04

Debesu Tēvs Sirdī arī ir vienotā čakra apskaidrība-gaisma-mīlestība-viedums, te viss ir iekšienē, visa saikne, vienota dievišķā Gaismas Apziņa, Radītāja Apziņa, gan galaktikas vienotā saule, gan lielā centrālā saule, dievišķais Gars Sirdī, viņš arī dēls, viņš arī tēvs, viņš arī māte vienā vienotā, viņš arī ir mans avots, visa avots, viņā arī ir Debesu Tēvs (un viņš man bieži to teica, ka viņš ir mans avots, mans gars un ka viņš vienlaikus ir viss, kas ir visur), es-viņš Sirdī, un es elpoju un tā pašlaik jūtu Visuma elpu caur Sirdi. Es esmu torā, tors ir manī, es esmu visumā, visums ir manī, esmu vienotajā dvēselē iekšienē savas Sirds centrā, vienotā dvēsele manī un tā tālāk,

Pateicos, Dina

19 01 30 04

Dārgā Natālija!

Pateicība par “Nodaļām no grāmatām[2]”! Es sen neesmu tā juties – kad katra rinda vēršas personīgi pie tevis. Kad tu sevi mēri, cik tu atbilsti TAM. Es pašlaik tulkoju vienā elpas vilcienā...

Paldies Jums!

***

Natālija! Milzīga pateicība par rakstu (“Laimes kritēriji[3]”)! Visi jautājumi beigās mani burtiski caurdūra. Cik bieži pēdējā laimā mani tirda Dvēsele!

Ar Mīlestību

Jānis

19 01 30 04

Natālija Nikolajevna! No visas sirds apsveicu Jūs un Volodju JAUNAJĀ GADĀ un novēlu Jums visu Jūsu plānu izpildīšanos! Ar mīlestību Vladimirs. Tā bijāt Jūs, kura man iemācīja nekautrēties izteikt vārdu MĪLESTĪBA. Pateicos Jums!

Ar mīlestību, Vladimirs

 

Veltījums manai dārgajai Skolotājai

Dārgā Natālija! Es, šķiet, jau kādu gadu domāju, kā aprakstīt manu ceļu pie Jums (“Putnēns nostājies zem Skolotājas spārna”, “Mans ceļš pie Skolotājas” – tādi virsraksti nāca prātā.) Taču ir fakts, ka mana ļoti neatkarīgā Dvēsele prasās izteikties un, vēlams, bez liekām “pompām”.

Atkāpjos pagātnē. 2012. gads. Turu rokās žurnāla “Мировой Ченнелинг” 1. numuru. (Tajā laikā tas bija liels notikums ezotērikas pasaulē.) 35. lpp. “Nākamais solis. Ercenģelis Lucifers caur Natāliju Koteļņikovu”. (Žurnāla redakcija informē lasītājus, ka runa ir par Garīgu saziņu ar Gaismas Valdnieku – Ercenģeli Luciferu) – tāda vēre bija lejā.

Es tikai pēc tam sapratu, ka tas bija izejas punkts pie kaut kā... tāda, kas maina visu cilvēka dzīvi.

Es pirms tam par Luciferu vispār neaizdomājos – nu, ir it kā tāds Sātana tēls, bet šo tēlu taču ir daudz. Bet te nopietnā izdevumā ir teikts, ka Viņš ir Gaismas Ercenģelis. (Ercenģeli Lucifer – zinu, ka Tu mani dzirdi – tādā veidā es ar Tevi iepazinos.) Nu un atmiņā palika autores vārds “Natālija Koteļņikova” – viņa manā uztverē bija “uzdrošinājusies” Luciferu nosaukt par Gaismas Eņģeli.

Tas bija ziemā. Bet pavasarī kāds man uzrakstīja e-pastu – tu te ar tulkojumiem nodarbojies – grāmatu negribi tulkot? Te kāds cilvēks interesējas.

Kā šodien atceros: sēžam mēs ar Sergeju Konahinu (Сергей Конахин) uz soliņa pie Opera. “Man tulkošanai ir dažas grāmatas,” – viņš saka. “Lūk, šī, piemēram, “Sarunas par jauno ezotēriku[4](“Беседы о новой эзотерике”).” “Kas ir autors?” – es jautāju. “Natālija Koteļņikova,” – viņš saka. (Dzinksss...) Es saku – ņemos. Neaizdomājoties.

Grāmatu es pārtulkoju. Iedziļinājos Natālijas domāšanas tēlā tik dziļi, cik vien dziļi var iedziļināties tulkotājs. Es arī tagad ļoti labi jūtu jūsu noskaņu, Natālija, atverot jebkuru Jūsu rakstu.

Satikāmies ar Natāliju viņas seminārā Rīgā. Es izrādījos pilnīgi nejutīgs pret jebkurām enerģijām no augšas.

Apmēram tajā laikā es jau pilnā sparā tulkoju Natālijas rakstus. Tulkojumi tika publicēti ļoti cienījamā Latvijas portālā. Un pēkšņi – portālam nepatika Natālijas čenelings ar Krajonu. Portāls “iztīrīja” visus Natālijas rakstus un paziņoja, ka Natālijas uzskati ir pretrunā ar portāla uzstādījumiem. Man tas bija “slimīgs” vērtību pārvērtēšanas periods.

Natālija pa to laiku jau 3 reizes (man zinot) bija atbraukusi uz Rīgu. Es sarunā “pukojos” sakarā ar portāla uzvedību, un parādījās doma radīt SAVU lapu latviešu valodā.

Lapa, protams, pati no sevis tā “neradās” Reiz es sēdēju, un atnāca doma: nopērc domēnu!

Nopirku. Kā taisīt lapu? Man ir minimālas zināšanas veb-dizainā.

Darbā izdzirdēju, ka ir tāda “Joomla” – tīmekļa lapu konstruktors. Radīju pie viņiem pagaidu domēnu, pastrādāju. Sanāk.

Hostings... Kur izvietot lapu? Dievs man atsūtīju pašu labāko hostingu. Pateicība viņiem! Lapai uzbruka vīrusi – programmētājs par atsevišķu samaksu uzlika aizsardzību.

Ar to varētu beigt. Lapa strādā, prasa pastāvīgas rūpes, es nestādījos priekšā, kādā nopietnā darbā tas izvērtīsies un ka tas kļūs par pašu nopietnāko nodarbi manā dzīvē. 19 01 30 05

Iznācis pasausi. 19 01 30 05 Dārgā Natālija – nekādi vārdi nevar izteikt to dziļo Mīlestību pret Jums kā pret Cilvēku, manu zemes plāna Skolotāju! Es te tos izlaidīšu.

Laimīgu Jauno Gadu!

Ar Mīlestību

Jānis

 

Pievienots 30.01.2019

http://sanatkumara.ru/otzivi/otzivi-yanvarya-2019-g

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Books/Zhivi_i_ljubi.pdf (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/26-raksti-2019/1961-nodalas-no-gramatas (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/26-raksti-2019/1988-laimes-kriteriji (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/images/Sanat_Kumara/Books/Sarunas_par_jauno_ezoteriku.pdf (Tulk. piezīme)