Дина Яковлева – Выбор всегда за вами

Dina Jakovļeva - Izvēle vienmēr ir jūsu rokās

18 04 19 01

Tiem, kas grib un ir gatavi kaut ko izmainīt savā dzīvē: iziet uz sevis paša jaunu līmeni, iziet uz savas Dzīves jaunu līmeni – Bagātīgu un Sekmīgu.

Ir tāds jēdziens – “Komforta Zona”, saīsināšu līdz KZ, un katram tā ir sava. Kāpēc cilvēki dažreiz gadiem mokās un nevar nonākt pie kopsaucēja? Viņi mēģina viens otru pārtaisīt, pāraudzināt, viņi uzspiež viens otram savu viedokli, ķildojas-salīgst mieru-ķildojas – KĀDĒĻ?

Ja jūs redzat: viss, jau ir strupceļš, un tālāk nav kur, – apstājieties un pavērojiet sevi un pasauli apkārt jums.

Mēdz reizēm būt, ka cilvēki grib būt kopā, bet neizdodas. Viss it kā, bet tomēr ne viss.

Katram cilvēkam ir sava “Komforta Zona”, un katram tā ir dažāda, un, ja jūs redzat, ka jūs nevarat vienoties, un jūsu “Komforta Zonas” ir dažādas, pats labākais paņēmiens ir atstāt cilvēku viņa KZ, likt pie malas cīņu un pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir. Sarežģīti?

Darbs patstāvīgumam: padomājiet, ko jūs gribat. Bet, lai to apzinātos, jums vajag laiku. Priekš tā vajag distancēties.

Un, ja esat nolēmuši – viss, strupceļš – gribu visu mainīt, tad dodu prakses.

1) Prakse:

Jūs it kā taisāt pagriezienu uz pretējo pusi, jūs maināt fokusu. Bet palūkojieties apkārt, patiesībā ir ļoti daudz līdzīgu cilvēku, ar jūsu KZ, kura jums būs labāk piemērota, un jūs it kā pārvietojat savu fokusu ar gribas piepūli un vēlmi kaut ko izmainīt savā dzīvē un beidzot sākt dzīvot, baudot dzīvi un priecājoties par viņu.

Iespējams, vajag laiku, lai atrastu jums līdzīgu KZ. Uzticieties Visumam un dodiet jūsu vēlmes pieprasījumu, Visums jūs dzird – viņš ir Saprātīgs. Padariet sevi laimīgu, lai prieks un laime ienāk jūsu dzīvē.

Ļaujiet sev to. Ļaujiet.

Ļaujot un Atļaujot sev, jūs dodat dzīvei jūsu vēlēšanās apstiprinājumu, tāpēc ka jūs arī esat pati dzīve. Viss ir Vienots šajā milzīgajā dzīvajā organismā, Makro un Mikro. Ļaujiet sev būt laimīgam.

 

2) Ir vēl viena lieliska Prakse, kurs es sev atklāju – rakstīt. Kad es rakstu, es šajā momentā it kā kļūstu Apzinātāka, atnāk Apzināšanās Skaidrība.

Kas tas ir – laime? Katram ir sava izpratne par laimi, un, ja jūsu priekšstati par laimi ar partneri nesakrīt – ko tad darīt?

Es sāku uzdot sev jautājumus:

- Es mīlu cilvēku un gribu, lai viņš būtu laimīgs. Ko es varu šādā nolūkā izdarīt? Jo tas, kas man ir labi, viņam ir slikti, un otrādi. Vai es varu padarīt viņu laimīgu šādos apstākļos?

VARU – vienkārši ATLAIDĪŠU VIŅU.

18 04 19 02

Bet es viņu mīlu? Kā es varu viņu atlaist?

Es viņu tik ļoti mīlu, ka vēlu viņam Laimi, es gribu, lai šis cilvēks būtu Laimīgs, un tāpēc es viņu atlaižu. Atlaižu, lai viņš būtu laimīgs tā, KĀ VIŅŠ TO GRIB.

Lūk, arī viss. Pateikšos šim cilvēkam par visu labo, kas mums ar viņu bija kopā.

Bet, lūk, tālāk, kad es jau pati atbildu par savu stāvokli, tad uzdodu sev nākamo jautājumu:

- Kā es gribu dzīvot tālāk, ar ko gribu piepildīt savu dzīvi?

- Ar mīlestību un prieku par esību?

- Jeb es gribu dzīvot atmiņās, ciest un raudāt?

Protams, mēs visi gribam būt laimīgi un priecīgi.

Un te sēžos un pierakstu visu, ko es gribu savā jaunajā laimīgajā dzīvē, it kā no jauna piedzimusi.

Es piepildu sevi, rakstot uz papīra savus vēlējumus, sapņus un priekus, un palaižu Visumā.

Mazs noslēpums: ĻAUJIET UN ATĻAUJIET SEV to visu rakstiski, IELAIDIET TO SAVĀ DZĪVĒ, un noteikti ierakstiet šos vārdus jūsu vēlmju un sapņu beigās.

18 04 19 03

Vēl viena prakse – net tiem, kam vāji nervi. 18 04 19 04

Nomirstiet, lai piedzimtu no jauna. Nomirstiet domās caur sajūtām…

Atlaidiet bailes, jo fiziski jūs taču esat šeit, nebaidieties, ar jums nekas nenotiks, jūs paliekat savā fiziskajā ķermenī. Iztēlojieties, sajūtiet, ka jūs mirstat pa īstam…

Pajautājiet sev – kā jūs pavadīsiet šo savu pēdējo dienu vai no kuriem jūs vēlaties atvadīties, kurš jums ir dārgs un vērtīgs? Jūs savu pēdējo dienu pavadāt tā, kā gribat, bet pēc tam jūs “mirstat”…

Jūs paceļaties augšup… un, lūk, jūs esat Eņģelis…

Skatieties uz leju un domājiet, kas vēl jūsu sirdij ir dārgs uz Zemes, ko vēl jūs neesat izdarījis, pēc kura uz Zemes jūs ilgojaties, ko jūs neesat sasniedzis šajā Dzīvē?

Tagad atgriezieties no debesīm, nospraudiet sev visus šos mērķus un sāciet dzīvot no jauna. Uzskatiet to par savu otro iespēju un izmantojiet viņu.

Tālāk jūs to visu iemiesojat savā fiziskajā dzīvē, jo Visumam taču patīk darbības.

Ja jūs neko jaunu nedarāt, tad nekas jauns nenotiek!

18 04 19 05

Tagad jūs varat iet uz “augšu” kaut katru dienu un raudzīties ar Eņģeļa acīm, katru reizi sev jautājot: un ko vēl labu es šodien gribu izdarīt, kādu prieku vēlos sajust un kas priekš tā ir jāizdara?

Sāciet visu iedarbināt, citādi viss tā arī paliks jums prātā.

Tas ir Izvēles Moments jūsu dzīvē – ko jūs gribat.

Izvēle vienmēr ir jūsu rokās.

Gribu vēl nedaudz piebilst. Ja jums ir nožēla par zaudēto, jums ir žēl pazaudēt kaut ko vai kādu, šajā momentā jūs sevi neapzināti žēlojat, jūs esat upura pozīcijā.

Bet, ja jūs sevi mīlat un augstu vērtējat, jūs vienkārši atlaižat situāciju un sākat dzīvot no jauna un jaunā veidā. Jūs izejat uz sevis paša jaunu līmeni. Ja Jūs augstu vērtējat sevi, savu Dzīvu un savu laiku, bet jūs arī esat pati Dzīve, tad Dzīve pateicoties sāks jums sūtīt jaunas dāvanas. Jauna Dzīve = Jaunas dāvanas.

Ar mīlestību Dina 18 04 19 06

18 04 19 07

 

Pievienots 19.04.2018

http://www.sanatkumara.ru/stati-2018/vibor-vsegda-za-vami

Tulkoja Jānis Oppe