Авторы разные - Отзывы февраля

Dažādi autori - Februāra atsauksmes

18 03 02 01

18.02.01.–28.

Nataša, pateicos tev un Sanatam Kumaram! Sinhronitāte! Vakar pirms meditācijas zvana mana jaunā paziņa un kārtējo reizi sāk žēloties par tuviniekiem (ir atkarīga no viņiem materiāli). Kad iesaku braukt prom uz Almati, saka, ka jau tur nabadzībā ir dzīvojusi. Tad pieņem, saku, šo situāciju utt. Pēc tādas 50 min. sarunas es nedaudz paaugstināju balsi un pateicu, ka tā par vienu un to pašu vairs nerunāšu, jo esmu pieradusi atrast risinājumu, izeju un rīkoties. Pārtraucu sarunu, taču palika rūgtums, vainas sajūta un aizkaitinājums. Ieeju pie tevis vietnē un lasu rakstu “Kā reaģēt uz tumšo provokācijām[1]”. Nomierinos, aizvācu aizkaitinājumu u.c. Un, lūk, šodien parādījās jautājums: vai tiešām mani gribēja izvest no līdzsvara?

Ar mīlestību un atzinību Nadežda

Atbilde:

Jā, Nadežda, man arī notika sinhronitāte – fragmentu no “Viena likuma” (“Закон Одного”) es lasīju tieši tajā dienā. Un tajā pašā dienā Korija (Corey Goode) vietnē es izlasīju, ka viņš kopš bērnības pulkstenī ir redzējis 333, 222 u.c.

Tas nav “tiešām tevi”, bet tumšie stāv un ķer gaišos, lai viņus pazeminātu. Tādi viņiem ir uzdevumi – turēt un nelaist. Uzstāda graujošu domformu mūsu negatīviem un momentāni, tikko kā esi nolaidies līdz viņu līmenim, netraucēti ienāk. Mēs taču neesam svētie, un viss mēdz būt. Un, lai novestu līdz tādam stāvoklim – iedarbina uzbrukumu, apmēram kā tavējo un manējo. No T. Breslavskas (Татьяна Бреславская) vakar vēstulē saņēmu – “mani šī K. arī ir izvedusi no pacietības, tik tikko no viņas tiku vaļā.” Tas ir par to, kura ir manā rakstā. Un es uzvārdu pat nenosaucu, bet pēc teksta viņa visu saprata. Ar Mīlestību N.K.

18 03 02 02

Natālija Niklajevna, labdien! Milzīgs Jums paldies par vakardienas meditāciju! Tas bija satriecoši! Es jutu, kā virpulī griežas katra čakra, un gaišzilu augstu kroni virs galvas. Kad Sanats Kumara ietina mūs gaismā, es aizlidoju šajā gaismā un iegrimu tur tik dziļi, ka nespēju pakustināt ķermeni un atbildēt jums, kad jūs jautājāt – ko mēs jūtam. Man pēc tam vēl ilgi naktī dega viss ķermenis, griezās čakras un īpaši dega visa galva!

Šodien jūtos vienkārši burvīgi – atjaunota un laimīga!

Pagaidām man vēl neizdodas vienlaikus būt dziļi meditācijā un sazināties čatā. Tāpēc piedodiet, lūdzu, ja neatbildu uz jūsu jautājumiem.

Pateicos jums no visas dvēseles par šo burvīgo dāvanu – ikdienas meditācijām un dziedināšanas seansiem!!!

 

Ar mīlestību un pateicību,

Olga

18 03 02 02

Natašeņka, vienkārši gribu papildināt ar dažām rindām...

Šo stundu staigāju, domājot par Jums, par Jūsu Smalkumu un “nejauši” ieslēdzu mīļoto kanālu “Kultūra” – tur tieši rādīja dokumentālu filmu par Natāliju Bessmertnovu (Наталия Бессмертнова).

Jau bija filmas vidus – bet es vienā elpas vilcienā to noskatījos līdz galam.

Filmas beigās izskanēja, lūk, tādas rindas – kuras raksturo šīs balerīnas Diženo Meistarību:

“Natālija Bessmertnova piederēja pie POĒTISKI DOMĀJOŠĀM Dejotājām...”

Arī par jums pilnīgi var teikt:

“Natālija Koteļņikova pieder pie POĒTISKI DOMĀJOŠIEM Mūziķiem... piebildīsim – pie POĒTISKI DOMĀJOŠĀM Gaismas Dvēselēm.”

Es no pirmās līdz septītajai klasei nodarbojos Pionieru Nama horeogrāfijas pulciņā. Nodarbības vadīja Gaļina Kuzmiņična (uzvārdu esmu aizmirsusi) – viņas kopā ar Natāliju Bessmertnovu mācījušās horeogrāfijas skolā. Apprecoties ar armijnieku, Gaļina Kuzmiņična nonākusi mūsu pilsētā – Ziemeļu Flotes Galvaspilsētā.

Viņa mums izrakstīja īstas puantes – no rozā atlasa – pašlaik atceros un sirds pamirst kā bērnam – kā toreiz, kad mēs visas saņēmām savas baleta kurpītes.

MĪLESTĪBU pret baletu esmu saglabājusi uz visu mūžu, tāpat kā MĪLESTĪBU pret Mākslu. Tāpēc Jūsu Sanata Kumaras Klubi, kur Jūs stāstāt par Lieliem Mākslas Darbiniekiem, mani personīgi NEIZSAKĀMI Iepriecina (РАдуют).

Mana tuva draudzene – Svetlana Sokolova (Светлана Соколова) – arī ir no Sanata Kumaras Ģimenes un Murmanskā skolā vada Teātra studiju, un ĻOTI palīdz bērniem BŪT Radošā Priecīgā stāvoklī.

Arī viņa sūta Jums – PAŠUS Sirsnīgākos Apkampienus.

 

Tamāra

18 03 02 02

Dārgā Nataša! Man ir neparasts prieks pēc – “Mūsu uzliesmojums[2]” izlasīšanas – Paldies Jums par Jūsu iespējām un zināšanām. Man ļoti gribētos uzzināt, ko mēs pašlaik varam darīt, ko mācīties, lai izietu visas nepieciešamās izmaiņas un transformācijas, gatavojoties nākamajam Saules uzliesmojumam. Ar Mīlestību Jeļena.

18 03 02 03

18 03 02 02

Labdien! Nataša un Vladimir! Visu LABĀKO Jums, Laimi! Dzīvesprieku! MĪLESTĪBU! LĪDZ-RADĪŠANU! Zemu klanos Jums par visu, ko mums dodat, mācāt kopā ar Debesu Skolotājiem kopīgajās tikšanās reizēs! Tas man ir nozīmīgi, un TICU! – katram no mums! Jūsu mierīgais smaids, labestīgā attieksme – iedveš TICĪBU maniem pašas SPĒKIEM, sūta impulsu darbam ar sevi, apzināti atcerēties un neaizmirst! VISU paspēt un pārbaudīt, kā man tur ir...

Gads man, protams, sākās “kā pienākas” – salauzu kājas 4. pirkstu, kritu, bet PALDIES DIEVAM, iztiku bez... protams, ir dažas neskaidrības un grūtības darbā, naudas līdzekļu “pagaidām” pietiek pašam nepieciešamākajam, bet gribas MĀCĪTIES! Tas viss ir pārvarams... es zinu un tiecos izlīdzināt visu, kas uz šo brīdi notiek ar izpratni... Nataša, es nežēlojos, bet citiem cilvēkiem (pat pašas bērniem nesaku, viņiem ir sava dzīve)... rakstot tev – izkārtojas arī risinājums...

Bet pašlaik ne par to. Natašeņka, man iekšienē ir radusies tēma aplūkošanai klubā – par ģimeni, bērniem, un, kā Ģimene izvēlas – CEĻU, kur katrs palīdz saprast savu uzdevumu un seko tam; kam nepieciešams pievērst īpašu uzmanību zēnu un meiteņu audzināšanā; kā izaudzināt cildenus bērnus; kā bērniņiem labāk pasniegt, lai viņi zinātu vecāku vājās vietas, nevis justu, ka vecākiem ir no bērniem slēpta dzīve un daudz kas cits. Jā, mums no Sirds dārgumu krātuves ir jāņem jau esošās zināšanas, bet ne visi taču viņu jūt un saprot. Daudz kas tiek aplūkots un rakstīts par ģimeni, bet es, uztverot informāciju, nejūtu saikni ar to, ko redzu! UN KĀ ATRAST ŠO CEĻU? KĀ MŪSU DEBESU SKOLOTĀJI VAR MUMS PALĪDZĒT TO APZINĀTIES?

Man nākas kontaktēties ar vecākiem, reti satieku vecāku, kurš justu līdz savam mazulim, bieži fiziskās problēmas viņiem tuvākas nekā BĒRNA DVĒSELE!

 

Ar Mīlestību un Gaismu

Marija

18 03 02 02

Sveicu, Natālija!

Katrs Sanata Kumaras Klubs – tas ir notikums pats par sevi!

Lūk, jaunie bērni ir mūsu acu priekšā – Apolinārija un Jeļena Koteļņikova. “Lūk, mēs – ņemiet no mums, mēs esam atvērti, nevarat paņemt – žēl...”

Viņu prāts ir iekārtots pilnīgi citādi.

Man nākas braukt uz darbu tramvajā. Apkārt ir daudz jaunu cilvēku, iedūruši skatienu savos mobilajos telefonos. Es ar ādu jūtu, ka tie ir viņi – gatavi (vai mazāk gatavi) ņemt (ne tas vārds)... kas mums te ir – bardaks? nav labi – varbūt, ķersimies tam klāt?

Turklāt viņi ir labvēlīgi.

OK, mēs te visi esam atnākuši uz roka koncertu. Varbūt mazliet dīvaini, ka šis onkulis (“tēvs” – tā pie mani vēršas jauni laipni cilvēki, lai palūgtu cigareti) arī ir te. Bet kam negadās. :)

Cik no viņiem mēs, “viedie”, varam paņemt – tas jau ir atkarīgs no mums.

Jānis

Rīga, Latvija

18 03 02 02

Sveicināti, Natālija!

Piedodiet, ka rakstu caur personīgu vēršanos, bet Jūsu vietnē neatradu, kā uzrakstīt, vai varbūt neuzmanīgi meklēju.

Es vienkārši gribēju paust sajūsmu. Izlasīju rakstu “Jaunumi no planetārā informācijas lauka[3]” un esmu galīgi apraudājusies, vēl arvien sēžu raudu. Kāda laime, ka Jūs darāt tādu brīnišķīgu darbu, un mēs caur tādiem cilvēkiem kā Jūs varam pieskarties tādai informācijai. Visa informācija no smalkā plāna ir svarīga, taču man bieži negadās tieši tādi vēstījumi. Lūk, šis vēstījums, tas it kā arī ir mums, cilvēkiem, bet tas taču Augstākajiem Spēkiem ir, ja tā varētu teikt, iekšējais, un no tā vēl vairāk iedvesmojies no Augstāko Spēku darba, cik gan daudz viņi ieliek sevi visā.

Biju ļoti pārsteigta, ka Jūs esat no Jekaterinburgas, es esmu no Berjozovskas (Берёзовский). Esmu ļoti laimīga, ka, lūk, tā nejauši, bet varbūt ar ne nejauši, ieklīdu Jūsu vietnē.

Taņa

18 03 02 02

(Atgādināšu, ka Jānis tulko manus rakstus latviešu valodā, lūk, norāde uz viņa vietni:

Sanats Kumara Materiāli latviešu valodā

Tā ir viņa vēstule, amizanta…)

Labvakar, Natālija!

Mans skrupulozums aizved mani veselos ceļojumos! :)

Ņēmos tulkot “Daudzdimensionalitātes jaunā enerģija[4]”.

Konfekte “Djušes”…

Iztērēju 2 stundas, lai tiktu skaidrībā, kas tas ir. Runājot vienkāršā valodā – ledenes ar bumbieru garšu. :)

Pie mums Latvijā droši vien ir analogi, bet Djušes pie mums nav.

Vispār es augu visās sfērās – pateicoties Jūsu rakstiem. To, ko līdz galam nesaprotu pats, nevaru dot lasītājiem. Tekstu tulkošana no vienas valodas uz otru, lai maksimāli pasniegtu būtību un noskaņu – tas ir radošs darbs. Tā kā es Jums bez visa cita esmu pateicīgs par to, ka esmu ļoti izaudzis kā tulkotājs no krievu valodas, un jūtos atbildīgs par šiem tulkojumiem.

Īpaša pateicība, ka visu šo gadu laikā es ne reizi neesmu sajutis, ka vienā aspektā – piederībā atšķirīgām nācijām – man būtu bijis diskomforts. Uzdrošināšos pat teikt, ka starp mums ir īpaša harmonija. Katru reizi, kad parādās jauns Jūsu raksts – tās ir jaunu atklāsmju un zināšanu gaidas. Cik ļauj mani spēki, es cenšos to nodot cilvēkiem.

Ar dziļu Cieņu un Mīlestību

Jānis

18 03 02 02

Dārgā Nataša!

Vakar biju ciemos pie manas tuvas draudzenes Mūsu Ceļā – viņa dzīvo Murmanskā, tas ir 30 km no mūsu Severomorskas (Североморск) pilsētas.

Un atbraucu tieši pēc Jūsu Personiskās Konsultācijas Seansa.

Svetlanas noskaņojums bija Tik PRIECĪGS… kā ļaudis saka: “ATŅĒMĀS”…

Viņa pirms tam Ļoti bažījās par dēla veselību.

 

Lūk, man gribas Jums nodot Pateicību par JŪSU KALPOŠANU

un Dažādo palīdzību, kuru sniedzat Jūs PERSONĪGI – Vladimirs –

un Visa Jūsu gan Fiziskā Ģimene, gan Kosmiskā Ģimene.

 

Tā kā Ziemeļos Jums ir Jūs Visus Mīlošas SIRDIS.

Apkampjam.

Tamāra

18 03 02 02

Labdien, dārgā Natašeņka! Izsaku Jums savu bezgalīgo PATEICĪBU par palīdzību, kuru man sniedzāt, par Jūsu SVĒTO darbu cilvēku labā un milzīgo MĪLESTĪBU. Es tik daudz uzzināju koučingos par sevi, par saviem vecākiem, ka mans vectētiņš tika represēts. Viņš ceļos bija kritis un lūdzis, lai viņu reabilitē. Pati es nevarētu to visu uzzināt. Bija tikšanās ar tēvu un vīru, ārstējām attiecības ar meitiņu. Skolotāji teica, ka es nepieņemu savu Dievišķību. Debesu Tēvs palīdzēja man VIŅU pieņemt ar Jūsu palīdzību. Mans mentālais Es lūdza iemācīt Viņam mīlēt. Jūs palīdzējāt to izdarīt. Es savienojos ar Mentālo AEs un mācīju Viņam atvērt sirdi Jūsu praksēm katru dienu no rīta. Rezultāts bija satriecošs: sākās transformācijas process. Man vienmēr ir bijusi doma, ka es neesmu radošs cilvēks. Tā bija programma, un vēl ļoti daudz citu negatīvu programmu, tajā skaitā “zems pašvērtējums”. “Zemā pašvērtējuma” cēlonis izrādījās bads. Traucēta bāzes funkcija. Uzstādīta programma – upuris. Visas negatīvās programmas tika aizvāktas, aizvietotas ar jaunām, pozitīvām. Vienā konsultācijā vēl agrāk, uzzināju, ka esmu Skolotājs – tā ir mana misija. Jūs atklājāt man ceļu uz radošumu. Arī El Morija, kad atnāca pie manis, teica, ka es esmu garīgais Skolotājs. Viņš teica, ka Jums ir izdevies mani izkustināt no sastinguma punkta. Bet mans mentālais AEs ir saņēmis Iesvētījumu un pacēlies vienu pakāpienu augstāk. Tā ir sievišķa Būtība. Viņai ļoti patīk mācīt bērnus un apmācīt viņus savā skolā. Viņi atnāk no augšējā astrāla, viņa ceļ viņu apziņu. Man ir izmainījies kontrakts mentālajā līmenī.

El Morija teica: “Es palīdzēšu tev atklāt talantus… Stājies zem maniem Karogiem, karavīr! Un līdz nāvei cīnīsimies par labo un mīlestību. Tevī to pietiek, šo īpašību. Vienkārši paņemt tās, pieņem sevī.” Esmu bijusi ģenerālis krievu armijā karā ar Napoleonu, un visas karavadoņa īpašības manī ir. Skolotāji teica, ka mans uzdevums ir mācīt bērnus. Rakstīt pasakas, rakstus u.c. Iemācīt viņiem mīlēt sevi. Esmu Skolotājs, kurš ceļ apziņu.

Es visu dzīvi uzskatīju, ka man ir pienākums, pienākums, pienākums noteikti kaut ko izpildīt. Arī šo uzdevumu uztvēru kā savu pienākumu. Ļoti izbijos, ka neizpildīšu savu misiju. Pat saslimu jaunajā gadā (klepoju un pazaudēju balsi). Natašeņķa, jūs uz kupra (7. skriemelis) ieraudzījāt pionieru-komjauniešu “esmu gatava, man ir jāvar”. Tā ir kārtējā programma. Ar Jūsu palīdzību tika novākta arī šī programma un nomainīta ar jaunu – “gribu-daru, negribu un stipri sevi nelamāšu”.

El Morija man paskaidroja, ko viņi grib caur mani grib izdarīt.

Viņš saka: “Apzinies savas dvēsele šķautnes. Tās ir kristālskaidras. Vispār tev uz Zemi bija jāatnāk kā bērnu rakstniecei. Tev bija tāds uzdevums. Tev ir kristālskaidras dvēseles šķautnes. Iemesls, kādēļ tu raudi – tu jūti savu kristālskaidrumu, tu jūti šo kristālskaidro tīrību, tu jūti šo Gaismu un Mīlestību… Mēs tagad tev atklājam, kāpēc tev tas viss tika uzticēts. Tāpēc ka ir liels potenciāls (75%) un ir tāda dvēsele, un saikne ar šo dvēseli tev ir… 6. dimensijas dvēsele – tas ir augstākais mentāls. Tu no turienes pieņemsi jauno, un bērniņi pašlaik arī nāk no 5. un 6. dimensijas.

18 03 02 02

18 03 02 04

Pateicos visām dvēselēm, kuras piedalās mūsu apmaiņā ar enerģijām, un priecājos, ka kaut kas mums izdodas!

Esiet visi priecīgi un laimīgi!

Sūtiet vēl un vēl jūsu atsauksmes, priecāsimies kopā!
Jūsu Natālija

 

Pievienots 02.02.2018

http://www.sanatkumara.ru/otzivi/otzivi-yanvarya-2018-g

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1418-ka-reaget-uz-tumso-provokacijam (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1427-musu-uzliesmojums (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1392-jaunumi-no-planetara-informacijas-lauka (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2018-gada-raksti/24-raksti-2018/1459-daudzdimensionalitates-jauna-energija (Tulk. piezīme)