Старость - назад!

Vecumu – atpakaļ!

 

Vai vecumu var pagriezt atpakaļ? Cik prātu nav domājuši par to. Mēs nosakām pēc sejas – cik gadu cilvēks ir nodzīvojis. Kļūda var būt 2-3 gadi. Taču ir unikālas sievietes, kuras izskatās 10, 15 gadus jaunākas bez dārgām plastiskām operācijām. Viena no tādām jaunavīgām skaistulēm atklāja jaunības eliksīra noslēpumu. Viņa apgalvo, ka pēc tam, kad sākusi to lietot, uzlabojusies redze no -3 līdz -1, āda kļuvusi gluda pa visu ķermeni, bet mati kļuvuši biezāki. Un kas pats apbrīnojamākais: parādīties sācis sirmums pazudis! Organisma jaunāka padarīšanas recepte: 4/5 glāzes lineļļas, 4 citroni lielas olas izmērā, 3 tāda paša izmēra ķiploku galviņas, 1 kg medus. Gaļasmašīnā samalt attīrītus ķiplokus, 2 citronus ar mizu un 2 bez. Šo masu sajaukt ar eļļu un medu un glabāt masu blīvi noslēgtā stikla burkā ledusskapī. Ēst pa vienai ēdamkarotei 3 reizes dienā pusstundu pirms ēšanas. Lietot šo brīnum-maisījumu pastāvīgi, taisot pārtraukumus starp lietošanām 1 nedēļu. Nav brīnums, ka tāds maisījums palīdz. Lineļļa ir augu hormons, šķīdina holesterīna plāksnes, kopā ar citronu tīra aknu žultsvadus. Bet aknas taču ir mūsu galvenais jaunības ģenerators. C vitamīns no citrona ir lielisks antioksidants, imunitātes pastiprinātājs, nostiprina asinsvadu sieniņas, ķiploki tīra asinsvadus, nu bet medus pa šiem asinsvadiem aiznes barību – mikroelementus, kuri atjauno un padara jaunāku organismu.

 

Iztīrām organismu vienas dienas laikā (Чистим организм за один день)

17 06 13 01 Etaps Nr.1. Visu dienu dzeram attīrītu vai kūstoša ledus ūdeni. Var ūdenim pievienot citronu sulu un medu. Izdzeriet glāzi tīra ūdens pirms katras ēdienreizes.

17 06 13 01 Etaps Nr.2. Nopērkam aptiekā Dadzi – tas ir augs, kurš labi paātrina vielmaiņas procesus organismā, attīra viņu un labvēlīgi ietekmē aknas. Dzeriet dadža novārījumu 2 – 4 reizes dienā.

17 06 13 01 Etaps Nr.3. Pietiek brokastu laikā ieēst deserta karoti linsēklu, un Jūs uzlabojat kuņģa-zarnu trakta darbību. Vēl labāk, ja jūs linsēklas iemērksiet iepriekšējā vakarā. Iegūtā viskozā masa pēc apēšanas viegli aptvers zarnu trakta gļotādu, kas uzlabos viņa peristaltiku.

17 06 13 01 Etaps Nr.4. 20 minūtes pēc katras ēdienreizes dzeriet zaļo vai zāļu tēju. Tāda tēja normalizē cukura līmeni asinīs, nomierina iekaisuma procesus kuņģī, kā arī attīra aknas un nieres. Vēlams, lai zaļās vai zāļu tējas lietošana Jums kļūtu par ikdienas ieradumu.

17 06 13 01 Etaps Nr.5. Enerģētiskie salāti. To pagatavošanai būs vajadzīgi: 200 g brokoļu; 120 g zaļo zirnīšu; 40 g avokado; 20 g saulespuķu sēklu; 100 g svaiga gurķa; 50 g brinzas; 50 g piparmētras un pētersīļu zaļumu; citronu sula; olīveļļa. Pagatavošana: Sasmalciniet ingredientus un labi sajauciet, pievienojiet olīveļļu un citronu silu. Salāti ir gatavi! Tādi salāti satur folijskābes sāļus, kuri palīdzēs atjaunot enerģētisko balansu.

Neaizmirstiet abonēt mūsu žurnālu – Būsim veseli (Будем здоровы)!

 

VĀCAM PROM SĀĻU NOGULUMUS UZ KAKLA! (УБИРАЕМ ОТЛОЖЕНИЕ СОЛЕЙ НА ШЕЕ!)

Sāļu nogulumus uz kakla sauc par mugurkaula kakla daļas osteohondrozi. Tā kā mugurkaula kakla daļa ir visai svarīga organisma daļa, traucējumi šajā rajonā ved pie nopietniem visa organisma traucējumiem. Kakla rajons ir vieta, kur koncentrēti asinsvadi un nervi, kuri baro kakla, sejas, galvaskausa audus. Jums būs vajadzīgi: - kartupeļi; - medus; - baltegles eļļa. Kakla rajonam sagatavojiet kompresi. Ņemiet uz sīkas rīves sarīvētus kartupeļus un sajauciet ar medu proporcijā 1:1. Uzlieciet kakla rajonam un plecu joslai kompresi no pagatavotās masas. Pa virsu uzlieciet komprešu papīru un nosiltinot nofiksējiet ar saiti. Kompresi atstājiet uz 2 stundām. To noņēmuši, ar mitru siltu salveti notīriet kompreses vietu un ieziediet ar baltegles eļļu. Ārstniecības kurss: 7-10 procedūras. Pirms izmantot jebkuru ārstēšanās metodi, konsultējieties ar ārstu!

 

Ziedes pret grumbām kapeiku vērtībā (Мази против морщин за копейки)

Nopirku aptiekā par trīs kapeikām. Esmu šokā. Grumbas pierē izlīdzinājās!!!!!! Meitenes, nevajag dārgus krēmus – ar grumbām sekmīgi cīnās aptiekas ziedes pret grumbām. Lūk, labāko līdzekļu atlase no aptiekas:

Retīnskābes ziede pret grumbām. Retinols (A vitamīns) tiek uzskatīts par vecuma galveno “ienaidnieku”, jo tieši pateicoties tam taču notiek šūnu reģenerācija. Retīnskābes ziede pret grumbām palielina kolagēna izstrādi, uzlabo ādas stāvokli, izlīdzina grumbas. Preparātu tiek rekomendēts lietot sekojošā veidā: attīrīt ādu. Uzziest nedaudz ziedes problemātiskajam ādas rajonam, nedaudz pamasēt. Procedūru var veikt pirms gulētiešanas.

17 06 13 02

Cinka ziede pret grumbām. Līdzeklim ir daudz noderīgu īpašību, pateicoties tam, tas tiek lietots, lai risinātu daudzas kosmetoloģijas problēmas, tajā skaitā arī grumbu likvidēšanai. Cinks – tas ir dabisks līdzeklis, kurš aizsargā ādu no saules ultravioleto staru iedarbības, bet tieši tie taču ir ādas agras savīšanas galvenais cēlonis. Ziedi vajag plānā kārtiņā uzziest problemātiskajiem ādas rajoniem pirms iziešanas no mājas. Ir jāņem vērā, ka cinks stipri žāvē ādu, tāpēc labāk to izmantot kombinācijā ar mitrinošu krēmu.

Hidrokortizona ziede. Preparāts ir pazīstamo botoksa injekciju analogs, kaut arī tam ir pilnīgi citāds darbības veids. Hidrokortizona ziede spēj noturēt ādas mitrumu, pateicoties tam, grumbiņas izstiepjas un kļūst mazāk pamanāmas. Ziedi vajag ziest uz ādas plānā kārtiņā 2 reizes dienā.

Ziede Relief. Šī ziede, tāpat kā citi līdzekļi hemoroīdu ārstēšanai, sen tiek izmantota cīņai pret ādas savīšanu. Lieta tāda, ka tādu preparātu sastāvā ietilpst haizivs tauki, kuri veicina audu sablīvēšanos un šūnu reģenerāciju. Turklāt ziede momentāni likvidē lokus un uztūkumus virs acīm. Ziedi tiek rekomendēts ziest uz ādas no rīta un vakarā.

Heparīna ziede pret grumbām. Tai piemīt spēja pretoties tūskai, tāpēc tā plaši tiek izmantota, rūpējoties par ādu zem acīm, lai likvidētu zilumus, maisus un sīkas grumbiņas. Ziedi vajag ziest uz tīras ādas ar akurātām kustībām 2 reizes dienā.

Ziede Radevit pret grumbām. Preparāta sastāvā ietilpst lielas A, E, D2 vitamīnu devas, pateicoties tam, regulāra ziedes lietošana ļauj būtiski uzlabot ādas stāvokli, izlīdzināt grumbas, padarīt sejas krāsu svaigāku. Ziedi uz sejas vajag ziest ar masējošām kustībām. Izmantot no rīta un vakarā.

Solkoserīla ziede. Preparāts spēj paaugstināt kolagēna izstrādi, atjaunot bojātus audus, uzlabot asinsriti. Pateicoties tam, šīs ziede regulāra lietošana dod lielisku atjaunojošu efektu. Ziedi pirms gulētiešanas vajag plānā kārtiņa ziest uz ādas problemātisko rajonu. Procedūra ir jāatkārto katru otro dienu.

Uzmanību! Pirms ziežu lietošanas nepieciešams uzmanīgi lasīt lietošanas instrukciju. Daudzas ziedes ir paredzētas lietošanai īsā laika intervālā.

Ziežu pret grumbām priekšrocības. Sastāvā ietilpst nekaitīgas komponentes – Pieejama cena – Augsta efektivitāte – Ērta lietošana.

Ziežu pret grumbām trūkumi. Iespējamas kontrindikācijas - Uzmanīgi jālasa lietošanas instrukcija - Iespējama preparāta individuāla nepanesība.

 

Kartupeļu cietes maska pret grumbām botoksa vietā (Маска из крахмала от морщин вместо ботокса)

Maska nobriedušai ādai, kurai parādās grumbiņas un noguruma pazīmes, kuras efekts it nemaz neatpaliek no slavenā botoksa. Tiek gatavota uz kartupeļu cietes bāzes. * 1 ēdamkaroti izšķīdināt 100 ml auksta ūdens, ieliet emaljētā bļodiņā, pievienot 500 ml verdoša ūdens. Varīt līdz sabiezēšanai. * Pievienot 5 ēdamkarotes svaigi izspiesta burkāna sulas un 1 ēdamkaroti krējuma. Rūpīgi sajaukt. Smalkā kārtiņā uzziest uz sejas uz 20-25 minūtēm. * Nomazgāt ar siltu ūdeni un uzziest sejas ādai krēmu. * Atlikušo maisījumu var izmatot 3 dienu laikā. Glabāt ledusskapī. Šī maska lieliski likvidē sīkas līnijas un grumbiņas, mitrina ādu un darbojas gandrīz kā botokss. Efektīvākam rezultātam maska ir jātaisa 3 dienas pēc kārtas. Pirms recepšu lietošanas ir nepieciešama speciālista konsultācija.

 

Izsūtīts 13.06.2017

Sanata Kumaras vietnes vēstkopa

Izsūta Natālija Koteļņikova

e-pasts This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tulkoja Jānis Oppe