Print

Разные авторы - Отзывы апреля 2017 г

Dažādi autori - 2017. g. aprīļa atsauksmes

17 04 30 01

Atsauksmes uz rakstu “Kūdīšana[1]

Gaļina Barabaša

Natālija, sen gaidīju tādu rakstu. Pateicos! Es sen jau esmu atmetusi šo pelēko kanālu, jau pirms 2 gadiem palasīju šī MM čenu un sapratu, ka “medus podā šeit ir darvas karote”. Mēģināju izteikt savu viedokli un komentēt, veicot analīzi, bet – veltīgi. Uzrāvos tikai uz enerģētisku triecienu. Toreiz vienkārši pārstāju lasīt Nilovu, Aleksejevu, Manželeju un citus līdz ar viņiem… Pateicos vēlreiz!

Vienmēr stādiet aizsardzību, aktuāli visiem. Apskauju ar Gaismu un Mīlestību, Gaļina

17 04 30

Nikolajs Bogdanovs

Es neesmu tik kategorisks un īss vērtējumos kā Gaļina, un (pārfrazējot pazīstamo maksimu) darvas mucā visbiežāk cenšas sameklēt medus karoti. Esmu pārliecināts, ka tiem cilvēkiem, kuri (tēlaini runājot) mācās garīgās skolas pirmajās klasēs, Irina Nilova[2] ir vajadzīga kā gaiss. Pirmklasnieki nevar paiet garām garīgās attīstības sākuma etapam (nosacīti nosauksim to par horizontālās mijiedarbības etapu, kurā ir piemērotas daudzas tumšas lietas) un momentāni pārlēkt no negarīga mietpilsoņa uzreiz uz augsti garīgu izglītotu personību. Viss ir piemērots Radījumā: gan slikti smaržojošas dibena dūņas, gan lotosa ziedi, kuri aug no tām. Es, atkal taču, nerunāju neko jaunu, taču mūs aptverošajā pasaulē PATIEŠĀM viss ir pilnīgs, un viss ir savās vietās. Tāpēc jūsu raksts ar brīdinājumu ir vajadzīgs tikpat, cik ir vajadzīga pati Irina Nilova (Ирина Нилова) vai viņas skolotājs MM.

Nešaubos, ka katram no mums nepieciešams darboties atbilstoši saviem centieniem un uzdevumiem, taču turklāt ir piemēroti arī ar UZTICĒŠANOS attiekties pret Radītāja viedo nodomu, kurš katrai būtnei ļauj attīstīties pakāpeniski, saņemot mācības un zināšanas, atbilstošas viņas attīstītības pakāpei. Tāpēc es esmu pārliecināts, ka tiem, kuri dzīvo gaismā, no vienas puses, vajadzētu apgaismot cilvēka apziņas tumšos stūrus un pagrabus, bet no otras puses, mierīgi un ar uzticēšanos (bez cīņas sajūtas) attiekties pret to, ka daudzi tumši stūri un pagrabi uz šodienu tā arī paliks neapgaismoti: laiks tam var pienākt ne tik drīz.

Es bieži ieskatos Irinas vietnē “Gaismas Lielvalsts” (“Держава Света”) un caurskatu tur izvietotos rakstus un dialogus ar MM. Piekrītu Jums, ka visiem mums nepieciešams izmantot Atšķiršanu, iepazīstoties ar kādu jaunu informāciju, tāpat kā gadījumā ar Irinas materiāliem.

Diemžēl daudzi no mums, meklējošajiem un ejošajiem izzināšanas ceļu, uzķeras uz vēlēšanos būt Skolotāju ruporam. Šī vēlēšanās ir tas āķis, uz kura mēs uzķeramies ne pašiem tīrākajiem vēstītājiem no smalkā plāna. Irina neapšaubāmi savā veidā pašaizliedzīgi dara savu darbu diktātu pieņemšanā, pildot to tādā veidā un tajā līmenī, kā viņa to saprot. Katram pravietim ir sava auditorija… Tas ir piemēroti.

Man neimponē kritizēt kādu aiz muguras, taču es pilnīgi piekrītu Jums, ka vajag būt modram. Ja mēs esam ne gluži tīri un ne īpaši tiecamies uz tīrību, tad pēc saskaņas ar mūsu ego neattīrītajām daļām mūsu “sakaru kanālā ar kosmosu” var iekārtoties dažādas pelēkas vai atklāti tumšas būtības un ienest ļoti lielus kropļojumus mūsu pieņemamajā informācijā vai pat pilnīgi sagrābt kanālu, diktēt tikai savu informāciju.

Kad es iepazinos ar Irinas Nilovas vietni “Gaismas Lielvalsts” un izlasīju ievērojamu daļu no viņas vietnē izvietotajiem materiāliem, es Irinai uzdevu jautājumus pa e-pastu sakarā ar viņas pieņemtā materiāla kvalitāti. Saņemtās atbildes pārliecināja mani, ka Irina diemžēl zināmā mērā ir aizrāvusies ar savu skolotāja MM rupora lomu un tāpēc nevar bezkaislīgi raudzīties uz viņas pieņemtajiem un publicētajiem materiāliem, uzskatot tos par absolūtu patiesību.

Ir acīmredzams, ka daži Irinas Nilovas sarunu biedri un informācijas avoti nav tās personības, par kurām viņas izliekas. Par to var pārliecināties, izlasot Irinas Nilovas dialogu-sarunu ar ercenģeli Mihaēlu, publicētu 2016.01.09 viņas autorvietnē “Gaismas Lielvalsts”. Daudzi “ercenģeļa” izteikumi ir ļoti raksturojoši.

Piemēram, minētajā dialogā “ercenģelis Mihaēls” brīdina no Metatrona un Krajona vēstījumu lasīšanas. Viņš saka: “…būtu jāzina, ka ticēt viņiem uz vārda nav vērts. Un pat sirds siltums un magnētisms – MĪLESTĪBA, kura parasti tā arī tiek uztverta, nav kritērijs… mīlestību attēlot viņiem neko nemaksā…”

Man liekas, ka mīlestību viltot (attēlot) nav iespējams: viņa vai nu ir, vai viņas nav, un katrs no mums vienmēr jūt un zina, vai pie viņa vēršas ar mīlestību, vai ar vēlēšanos pamācīt, iebiedēt vai iegūt uzmanību.

Gaismas būtnes netiecas pulgot citus, jo apzinās, ka jebkura būtne pilda savu darbu Dzīves Vienotā Procesa ietvaros, atbilstoši savam apziņas līmenim un viņai priekšā stāvošajiem uzdevumiem. Ne Krajons, ne Metatrons, no kuriem informāciju pieņem pazīstami kanāli-čeneleri Lī Kerols un Džeimss Tiberons, nepamāca un nebiedē. Viņu vēstījumu vibrācijas ir tīras un caurspīdīgas. Tajos nav aicinājumu uz cīņu. Viņi maigi paplašina mūsu apziņu, saudzīgi un delikāti sniedzot mums zināšanas par vieniem vai otriem pasaules iekārtojuma momentiem…

Atgriezīsimies pie Irinas Nilovas dialoga ar “ercenģeli Mihaēlu”. Uz Irinas jautājumu “ercenģelim”, “uz kuru vēstījumiem orientēties gaišiem saprātīgiem cilvēkiem?”, “ercenģelis” atbildēja sekojošā veidā. Viņš uzticēšanos pelnījušo uzskaitījumā iekļāva tikai četrus avotus: Pasaules Māti, Ercenģeli Mihaēlu (tas ir, sevi), skolotāju MM (Maitreiju Moriju) un Jēzu Kristu. Visus pārējos augšupceltos Meistarus un Skolotājus viņš nosauca par “augstprātīgiem un uzpūtīgiem izlēcējiem, …iedomības un lepnības ierobežotiem…”

Ercenģeļa apbrīnojama atbilde!!! Un kā tad Sanats Kumara, Buda, Krišna, Zoroastrs, Māte Marija, Saules Brālība? Un kā tad daudzi, daudzi citi Skolotāji un Augšupceltie Meistari, kuri gādīgi rūpējas par cilvēci viņas eksistēšanas tūkstošgažu laikā!? Vai tad viņi nav pelnījuši mūsu pateicību un uzticēšanos?..

“Ercenģeļa Mihaēla” pati valodas tonalitāte un izteicieni, piepildījums ar vibrācijām un viņa izteicienu enerģijas (sarunu var izlasīt Irinas vietnē[3]), acīmredzamā veidā liecina, ka tā ir astrālā plāna būtne, kamēr īstais ercenģelis Mihaēls ir neparasti tīrs un augsts savas ugunīgās dabas ziņā.

Ir arī jāsaka, ka Irinas Nilovas saruna ar “ercenģeli Mihaēlu” ir izvietota vietnē bez jebkādiem autora komentāriem. Tas, redzams, nozīmē, ka Irina pilnīgi uzticas “ercenģelim” un piedāvā to pašu izdarīt ar saviem lasītājiem. Tāda uzticēšanās no Irinas puses pret būtni, kura izmanto “tirgus” leksiku un cenšas apliet ar dubļiem Augšupceltos Meistarus un Skolotājus, liecina par to, ka Irinas kanāls (un viņa pati) atrodas ne tuvu pašu augstāko un tīrāko būtību ietekmē…

Pēc vienas no Irinas Nilovas publikācijām sniegtā piemēra kļūst acīmredzams, ka Jūsu, Natālija, skartā tēma par modrību un atšķiršanu, pieņemot (un lasot) čenlingu informāciju, ir ārkārtīgi svarīga.

 

Sakarā ar augstāk teikto dabiski rodas jautājums par skolotāja MM personību, kuras rupors ir Irina Nilova. Irinas vietnē “Gaismas Lielvalsts” ir publicēta “Maitreijas Morijas vēršanās pie Zemes iedzīvotājiem[4]”. Ko nozīmē vārds Maitreija Morija (MM)?

Mēs visi zinām, ka Maitreija ir nākamā Budas, Gautamas Budas pēcteča, sakrālais vārds, bet El Morija – ir Skolotāja, kurš nodiktēja Agni Jogu Helēnai Ivanovnai Rērihai, kā arī deva materiālu grāmatām, kuras pierakstīja Helēna Petrovna Blavatska, vārds. Kādā veidā Maitreija ir savienojies ar Moriju vienā vārdā un ko tas nozīmē? Kas tas ir: pseidonīms vai paņēmiens (no skolotāja puses), lai piesaistītu lasītājus un mācekļus? Ja tomēr tas ir īstais vārds? Ja vārds ir īsts, tad kurš to ir devis skolotājam MM? Kāds no augstākiem Gaismas hierarhijas Skolotājiem, jeb tā ir vistīrākā pašpasludināšana? Uz to atbildes nav nevienā no materiāliem, publicētiem Irinas Nilovas vietnē. Bet taču, ja mūs aicina sekot kādam, tad karogam, aiz kura piedāvā sekot, ir jābūt tīram un saprotamam!

***

Garāmejot piezīmēšu, ka, kad jūsu vietnē ieraudzīju jūsu informāciju par Iekšējo Zemi, izlasīju ne uzreiz, turklāt ar lielu piesardzību. Intuitīvi es jutu, ka šeit ir jābūt uzmanīgam un nevajag nirt uz galvas. Jūsu turpmākie vārdi to apstiprināja. Jā, vajag būt modram, jo čeneleri ir ļoti kārs kumosiņš pašiem dažādākajiem spēkiem un būtnēm, kurām ir izdevīgi kanāli-translatori uz Zemes virsmas, lai piekoptu viņu politiku un īstenotu viņu intereses.

***

Man liekas, ka viens no Jūsu skartās tēmas rezultātiem ir tāds, ka visām parādībām vislabāk ir pieiet daudzdimensionāli. Cilvēka būtnes izaugsme citu svarīgu momentu vidū nozīmē apzinātības izaugsmi. Tāpēc ir labi, kad mēs objektu redzam telpiski, tā dažādo pušu kopībā, no kurām dažas var likties pat pretējas.

Ja kaut kādas lietas mūsos izraisa protestu – vajag izpētīt šo protestu, un izpētes rezultātā var izrādīties, ka mūsu sākotnēji uztvertais kā trūkums vai ļaunums (noteiktā līmenī acīmredzot tā tas arī ir) patiesībā ir nepieciešama daļa no filigrāna daudzlīmeņu darba Radījumā pilnveidošanā.

Jā, Skolotājs MM it nemaz nerunā par pašpilnveidošanos, par nepieciešamību strādāt pirmām kārtām ar sevi pašu, par to, ka mēs pasauli varam izmainīt, tikai izmainot sevi.

Jā, garīgie Skolotāji, kuri ved cilvēci, aicina uz citu: uz pirmām kārtām savas pašas būtnes pašpilnveidošanos un pacelšanos, runā par to, ka svarīgi ir nevis tas, ka mūs var izsist no līdzsvara kaut kāds notikums, bet tie secinājumi, pie kuriem mēs nonākam rezultātā.

Bet šīs sarunas taču pēc iepazīšanās ar tām tālāk var nelasīt.

Lai lasa tas, kam tās ir saskanīgas, kas iziet atbilstoša līmeņa skolu. Vecāko klašu skolnieks var paņem rokās ābeci, pārlapot un pat uz kādu laiku aizrauties. Bet rezultātā viņš noliks to malā un bez nosodījuma teiks: “Tas viss ir noiets etaps, un es jau sen lasu citas grāmatas.”

Acīmredzot, ka Jūsu skarto tēmu mums visiem vajag apjēgt.

Vēlreiz paldies, dārgā Nataša, ka jūs savā rakstā izvirzījāt modrības un atšķiršanas tēmu! Ja mums ir tādu zināšanu vairogs, mēs vienmēr varēsim saskarties ar jebkuru, pat pašu tumšāko informāciju un nenosmērējoties iepazīties ar to, un izvilkt no tās to patiesības drusciņu, kuru tā satur, kā arī saprast tās uzdevumu.

Ar cieņu arī pret Jūsu lielo un vajadzīgo darbu.

Paldies! Visu labu!

Nikolajs

17 04 30

Fragmenti no raksta “Psihotehniku izmantošana”

Komentārs par manipulēšanas ar apziņu metodēm

no vietnes http://www.dzyalosh.ru/01-comm/books/uroki/3-2-priemi.html

 

Pēdējos gados iedarbības uz masu apziņu vajadzībām izplatību ir guvušas izstrādes no psiholingvistikas, suģestīvās lingvistikas, neiro-lingvistiskās programmēšanas, uztveres psiholoģijas sfēras. Tās visas izceļas ar augstu iedarbības efektivitāti un galvenokārt ir domātas zemapziņas uztverei.

Pie dažiem šo sistēmu, kuras tiek pielietotas, lai manipulētu ar masu apziņu, elementiem gribētos pakavēties detalizētāk. Eksistē diezgan plašs klāsts ar iedarbības paņēmieniem, kuri balstās uz cilvēka uztveres psiholoģiju.

Ar fragmentācijas metodi informācija tiek padota vienotā plūsmā, tā ka kaut kādu tendenci uztvert ir diezgan grūti, bet masu patērētājam praktiski neiespējami. Fragmentācijas metodes maksimālai izpausmei kalpo paņēmiens “Baltais troksnis” – faktu uztveres pazemināšana, padodot tādu daudzumu jaunumu, kad nav iespējams veikt to šķirošanu. “Troksni” var radīt ar pretrunīgu komentāru pārpilnību, ar pretrunīgu viedokļu pārpilnību bez jebkāda fakta un analīzes. “Troksni” var radīt, apgādājot faktus ar sarežģītiem teorētiskiem izklāstiem, šauru speciālistu pārgudru uzstāšanos.

Metode “redzes viedokļu ierobežota sakrišana” nozīmē, ka redzes viedokļiem, kurus pilnīgi atbalsta sabiedrības viedoklis, propaganda neuzbrūk, ja pat tie vadoņus neapmierina – darbs tiek veikts pamazām. Par pamatu tiek ņemti jau esošie redzes viedokļi un pa etapiem “konvertēti” līdz manipulatoram pieņemamiem.

Uzmanības novēršanas metode jeb Kūpinātā siļķe (red herring). Lai suns pazaudētu pēdas, pietiek pa pēdām pārvilkt kūpinātu siļķi – no šejienes arī propagandistu izdomātais termins. Tiek pielietota, lai novērstu auditorijas uzmanību no svarīgas, taču vadoņiem nevēlamas informācijas, ar citas informācijas palīdzību, kura tiek padota maksimāli sensacionālā formā. Tiek radīta uzmanību novērsoša emocionāla dominante.

Faktu radīšanas metode – radīt faktus var arī ar mazāk darbietilpīgu paņēmienu: pietiek jaunumos pārraidīt patiešām ticamus, patiešām neticamus un izdomātus ticamus faktus – šaubas, kuras vēršas pret otro kategoriju, tiek izkliedētas diezgan viegli, bet trešās kategorijas fakti nokļūst apziņā automātiski. Faktu radīšanai tuva ir arī objektīvās pieejas metode.

Ar objektīvās pieejas metodi fakti tiek piemeklēti un prasmīgi komentēti – izslēdzot dažus maz zināmus faktus vai tos pievienojot, var “atrast” neeksistējošu tendenci. (Un tādā veidā to patiešām “iedarbināt”! Šis efekts, saukts par Edipa efektu, ir pazīstams diezgan sen: “…bet te var atsaukties uz vispārējo vēsturi: tur var atrast daudz notikumu, kādi, ja tie nebūtu pareģoti, nekad arī nenotiktu.”)

Apelēšanas pie sabiedrības vajadzības metode, otrādi, ir laba ar vēršanos pie emocijām, apejot intelektu (kas liek atcerēties Bendžamina Dizraeli vārdus: “Tas, ko mēs saucam par sabiedrības viedokli, pēc būtības ir sabiedrības emocija.”) Nevajag aizmirst, ka vienas no pašām stiprākajām emocijām ir bailes. Pašreizējā laikā apelēšanas pie sabiedrības vajadzības metodi lieliski izmanto plašsaziņas līdzekļi.

Semantiskās manipulēšanas paņēmieni ir ārkārtīgi populāri šodienas plašsaziņas līdzekļos. Lai par to pārliecinātos, pietiek izlasīt “Московский комсомолец” jebkuru numuru. Piemēram, sniegsim piezīmi zem šim laikrakstam klasiska virsraksta: “Komunisti visus ir iznīcinājuši” (“Коммунисты всех пустили в расход”) (piezīme nav par nošaušanām, bet par pilsētas saimnieciskajiem zaudējumiem pēc komunistiskā mītiņa, kurš notika 23. februārī). Vārdi: nogalinošs spēks, gājiena rīkotāju zaudējumi, uzdzīvojušie Meteņa sakarā, zaudējumi, sarkani brūnie, komunistiskās svinības, nobiedēt citādi domājošos ar savu spēku, iedragāt pilsētas finanšu stāvokli. Kā gan te neizdarīt secinājumu par satricinošiem spēkiem, kuri uzdzīvojuši kaut kādā sakarā un gribējuši sēt zaudējumus un biedēt citādi domājošos. Komplektā ar attēlu, uz kura aiz demonstrantiem ar karogu un uzrakstu uz tā “Mēs ievedīsim kārtību” ir izstiepusies skeletu rinda.

Prasmīgi izmantojot tikai vienīgi semantiku, var būtiski ietekmēt procesu, kur lēmums jāpieņem cilvēkam, sociālai grupai, sabiedrībai. Dezinformācijas izmantošana. Melīgu ziņu izplatīšana. Diezgan rupjš, bet efektīvs manipulācijas paņēmiens. Tā spēks ir tajā, ka dezinformācija, kā likums, tiek izmantota kāda svarīga lēmuma pieņemšanas momentā, un, kad būs zināma patiesība – dezinformācijas mērķis jau būs sasniegts. Dezinformācija satur melus pēc objekta pašas dabas, pēc vienām vai otrām tā īpašībām. Amerikāņu speciālists reklāmas un propagandas sfērā Arturs Meijerhofs (Arthur Meyerhoff) grāmatā “Iedvešanas stratēģija” (“The Strategy of Persuasion”) raksta: “Propagandai kā tādai nav obligāti jāizkropļo patiesība. Labāk būtu teikt, ka tā var balstīties uz daudzveidīgām kombinācijām no atlasītām patiesībām, puspatiesībām un apzinātiem meliem.” (Meyerhoff A. The Strategy of Persuasion p.105.)

Dezinformācijas fundamentālais aspekts: adresāta redzes viedoklis. Viņam šī ziņa ir jāsaņem kā patiesa informācija – pretējā gadījumā manevrs cieš neveiksmi. Tātad adresātam apriori ir jābūt pozitīvi noskaņotam pret melīgās informācijas avotu. Dezinformācijā ir divas komponentes: sižets, kuru baro noteikta uzmanība, un melīgais sižets, kurš atbilst šai uzmanībai. Visa dezinformācijas māksla sastāv no sekojošām komponentēm:

– meliem ir jāizskatās pēc patiesības un jāatbilst iespējamai realitātei;

– nepieciešams zināt adresātu un avotus, kuriem viņš uzticas;

– ziņas nosūtīšana caur atzītajiem avotiem.

Kā likums, dezinformācijas apgāšana vairumā gadījumu notiek nemanāmi un vairs neietekmē melu saformēto sociāli psiholoģisko uzstādījumu.

Kā ir parādījusi prakse, dezinformācijas padošanai tiek izmantoti žurnālisti no malas (ne “savējie”) no zināmiem pazīstamiem izdevumiem. Viņiem kādu laiku tiek dota svarīga ekskluzīva informācija (tiek “iebaroti”). Un, kad žurnālists pilnīgi uzticas avotam, viņu pie gadījuma izmanto kā kanālu dezinformācijas padošanai.

17 04 30

Nikolajs Trubejevs

Nataša, pateicos Jums par nenovērtējamo atbalstu, sniegtu man personīgo konsultāciju laikā – tās bija 2 reizes pēdējā mēneša laikā. Kopš gada sākuma es un mana dzīvesbiedre aktīvi turpinājām garīgo attīstību un ķermeņu atveseļošanu. Februāra un marta laikā es strauji sāku zaudēt savu svaru – mēneša laikā zaudēju 13 kg. Rēķinājos, ka norit ķermeņa transformācija, taču, izejot izmeklēšanu, tika konstatēta resnās zarnas slimība un veikta operācija.

Es intuitīvi jutu, ka nav atrisinātas savstarpējās attiecības ar tēvu, kurš jau ir miris. Pateicoties Jūsu atbalstam, ir veikts milzīgs darbs attiecību nokārtošanā ar tēvu – mēs sasniedzām piedošanu viens otram.

Pateicos arī par novākto piesaisti medicīnas egregoram, kura mani vajāja apmēram 20 gadus pēc operācijas.
Es esmu bijusī militārpersona, un biju saistīts ar noslēpumiem – tie bija mani bloķējumi. Kad Jūs palīdzējāt novākt šos blokus smadzenēs, es ieguvu dzīves jēgu, kļuvu pārliecinātāks, kļuva mierīgi dvēselē.
No tīras sirds pateicos Jums par dvēseles daļiņu atgriešanu, kad mēs ceļojām uz Dvēseļu Pasauli! Mani visu mūžu ir vajājušas bailes no nāves un bailes noslīkt. Pēc dvēseles daļas atrašanas un atgriešanas aizgāja bailes no nāves – es izbaudu ūdeni, labprāt pašlaik aplejos ar aukstu ūdeni.
Vēl man bija problēma ar plaušām – pastāvīgas sāpes lāpstiņas rajonā. Konsultācijā jūs spējāt atrast cēloni vienā no pagājušajām dzīvēm – tā bija šamaņa maģiska iedarbība ar mērķi glābt dzimtas locekli – viņas nāvējošā slimība tika sadalīta uz visiem dzimtas locekļiem. Un, pateicoties jūsu palīdzībai, šī iedarbība tika anulēta. Sāpes no muguras aizgāja!
Īpaša pateicība par dvēseles sievišķo daļu, kuras man trūka kopš pašas bērnības, kad es guvu ļoti smagu psiholoģisku traumu. Jūs atgriezāt mani dzīvē! Pašlaik es ar dubultotu spēku paužu mīlestību pret sevi, savu veselību un pret saviem tuviniekiem.
3 dienu garumā man ir teicams noskaņojums, labs miegs. Ir pagājusi grūtsirdība, hroniskais nogurums un aizkaitināmība. Es no jauna atdzimstu dzīvei!
Es pašlaik redzu – pie kā vēl man vajag pastrādāt, lai kļūtu par piemēru citiem. Man ir milzīga vēlēšanās dzīvot pilnu radošu dzīvi, atklāt savas iespējas un nest labumu cilvēkiem uz Zemes.
Pateicos Jums par sapratni un atbalstu sarežģītajā situācijā, kura radās un no kuras pats dažreiz neatrodi izeju.
Pateicos Jums par to, ka Jūs mums esat!
Ar cieņu un vislabākajiem novēlējumiem, Trubejevs Nikolajs

17 04 30

Ludmila Čupetkina

Es pateicos Jums, Natālija Nikolajevna! Šodien ir lieliska diena!

Mana savienošanās ir notikusi, Un šodien ir mana dzimšanas diena, man ir 56 gadi šajā fiziskajā iemiesojumā. Un Svēto Lieldienu diena.

Trīs nozīmīgi datumi. Mana sirds dzied!!!

Ļoti daudz jūs man esat devusi kā skolotāja un kā cilvēks. Un es esmu Jums pateicīga.

Pateicība pārpilda mani pret visu un pret visiem.

Ludmila

17 04 30

Dmitrijs Kaļiņins

…Visus Jūsu padomus un skolas prakses esmu iemiesojis dzīvē, īpaši negatīvu programmu novākšana un asins attīrīšana no cukura un holesterīna – viss izdodas par 100%. Nodevu pirmās (kvartāla) analīzes uz cukuru, holesterīnu utt. medicīnas iestādē – visas analīzes, un to ir 25 gabali, atrodas referento vērtību vidū, bet cukurs pirmoreiz 12 gadu laikā – normā 5,32 mmoli/litrs, pēc 10-14-16 mmoli/litrs. Holesterīns 3,7 vien., pēc 6-7 vien.

Pašlaik strādāju ar iekšējo sirds telpu – nodarbojos ar vairogdziedzeri (man tur ir cista un adenoma – šķidrums dziedzera ķermenī, kuru vāc prom ar injekcijām), pagaidām nevaru pateikt, kas ir iznācis – taču kamols kaklā ir pārgājis, izmeklēšanu ar ultraskaņu uz gada beigām uztaisīšu.
Gribēju palūgt Jums pastāstīt, kā novākt blokus – ir palikusi slimība uz rokām.
Un vēl – daļa programmu sāk atgriezties – es atkal tās vācu prom, tās novācas uz laiku, pēc tam atkal parādās. Mans redzējums – tā par sevi liek manīt AEs astrālā un mentālā aspekta aptumšotais apgabals???

Paldies par rakstu “Čenelingi ar Skolotāju” no Albīnas Gaļejevas[5], un Jums paldies par to publicēšanu vietnē – Albīnas čenelingos es atradu dažas atbildes uz saviem jautājumiem, tie visi ved pie AEs.

Gribētos parunāt ar saviem AEs augstākajiem aspektiem, Dvēseli un Skolotāju, ļoti! Kā es sapratu no konsultācijas 2016. gada augustā,
AEs augstākie aspekti ir aptumšoti astrālajā un mentālajā plānā – tas ļoti stipri traucē kāpt uz augšu. Es visdrīzāk kāpju ar grupu, bet redzu visu tumšu un kaut kādu attēlu atsevišķas pazibēšanas, nav iespējams kopumā sastādīt savu redzējumu, bet gribas kā Irinai Kazakai – es rakstu[6] lasīju ar milzīgu labpatiku, paldies Jums, ka publicējat tādas atsauksmes.
AEs atbilde konsultācijā – vienkārši dzīvo. Es nevarēšu vairs tā vienkārši dzīvot, mani no bērnības – 5 gadu vecumā iemācīja lasīt, es lasīju pasakas un tiku audzināts uz krievu burvju teiksmām (rakstīt es iemācījos 8 gadu vecumā).

Es tiku izvests uz J. P. Blavatsku un viņas mācību “Slepenā Doktrīna”, pēc kuras atvērās Sirds centrs (bija ļoti interesanti, es vienkārši atcerējos, es noteikti uzrakstīšu Jums). Es tiku izvests uz Jums – N. N. Koteļņikovu, Jūsu grāmatās es ieguvu vispār visu, par ko es sapņoju (īpaši par Kosmosu utt.) – un kas tagad – VIENKĀRŠI DZĪVO – nē, tā neies cauri!

Es tomēr pamēģināju pats ieiet Akašas Hronikās, domāju, ka sanāca – bet viss ir ļoti tumšos toņos, kaut daļēji attēlus ieraudzīju -
1. Romas karavadonis, bet bez ieroča (pazibēja doma, vai tik neesmu bijis Pilāts?),
2. koklētājs-teicējs senajā Krievzemē, turklāt vairākas reizes pēc kārtas (droši vien tāpēc līdz šim laikam man patīk burvju pasakas),
3. inkvizitors – parādīja daudz pilsētu iedzīvotāju nāvju, dzīviem sadegot (rādīja vairākas reizes un ilgi),
4. liela virkne vīriešu un sieviešu klosteru – es tā domāju, ka par visu vajag maksāt, mani arī šodien velk uz vientulību, man ir vieglāk, kad esmu viens, visi radinieki to redz, it kā nevaino, bet man arī pašam ir kaut kā neērti, un nejūtos labi.

P.S. Sakarā ar koučingu – es tam neesmu gatavs (vai arī kaut ko nesaprotu), man liekas, ka vajag sākumā pašam kaut vai pacelties (attīrīties un apgaismoties), un jau pēc tam iziet uz koučingu. Domāju tā, ja es visu izdarīšu, ko esmu iecerējis, tad uz gada beigām var iziet uz koučingu (anketa guļ uz galda).


***

Milzīgs paldies par novadīto ar mani konsultāciju. Tā mani ļoti iedvesmoja. Šis mācību gads Sanata Kumaras skolā man bija “smags” – ne viss izdevās, daudz nervozēju un dusmojos uz sevi, un tajā pašā laikā apzināti izmēģināju prakses un meditācijas realitātē uz sava ķermeņa (pacēlu veselību, saārstēju pats sevi), pat Skolotāji palīdzēja – ārstēja ar Gaismu. Pacēlās noskaņojums, apstiprinājās virziena pareizība sevis paša ārstēšanā un vispārējā kustībā uz Gaismu (Saules Brālība). Konsultācijā notika Skolotāju maiņa (tumšais aizgāja – paldies viņam), un atnāca Gaismas skolotājs – te vispār kā J. P. Blavatskai: ja māceklis ir gatavs (spēj turpināt apzinātu kustību), tad noteikti būs arī Skolotājs.
MILZĪGS JUMS PALDIES!!!

17 04 30

Helēna Popadeikina

Natālija, labvakar. Paldies Jums par mūsu seansu… es taisni pati sevi nepazīstu… es Jums esmu ļoti pateicīga. Sirsniņa sāpēt pārstāja, un es pati izmainījos, tik daudz laimes un Gaismas iekšienē ir tapis. Tagad, lūk, gribu pie jums māmuliņu pierakstīt.

Ar cieņu, Helēna Popadeikina

17 04 30

Vitālijs Matrosovs

Es gribu nedaudz pastāstīt par pie Natālijas Nikolajevnas izieto koučingu par tēmu „Savienošanās ar A.Es”. Pie šī koučinga es nonācu ne uzreiz un ne pēkšņi. Kopš pagājušā gada oktobra es attālināti mācos „Sanata Kumaras Skolas” 1. pakāpē, bet pirms tam biju izlasījis kaudzi ezotēriskas literatūras. Nodarbībās mēs mācījāmies pacelties un savienoties ar saviem A.Es., bet man neizdevās. Ne jums stāstīt, ka bez tāda savienojuma nav iespējama cilvēka garīgā attīstība.

Un es pierakstījos uz koučingu. Bija 10 nodarbības reizi nedēļā. Varu teikt, kas tas man kļuva par ļoti svarīgu personisku notikumu, par izraušanos, par jauna ceļa atklāšanu.

Bija darbs ar iekšējo Zemi, atrodot un pārrakstot destruktīvas programmas un kontraktus uz pozitīviem, tika izstrādāti apakšējais un augstākais astrāls un mentāls, tika aizvāktas traucējošas destruktīvas būtības un visbeidzot augstākajā mentālā, 9. čakrā, tika atrasts un aizvākts vecs pašbloķējums no pagājušajām dzīvēm, kurš stipri ierobežoja mani šajā dzīvē. Lūk, tādā veidā tika iztīrīts kanāls ar manu A.Es.

Tagad jāķeras pie prakses. No personīgās pieredzes varu teikt, ka Natālija Nikolajevna ir rets smalko sfēru speciālists diagnostiķis. Esmu pateicīgs Natālijai Nikolajevnai par veikto darbu!

Vitālijs

 

Pievienots 30.04.2017

http://sanatkumara.ru/stati-2017/otzivi-aprelya-2017-g

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/22-raksti-2017/1148-kudisana (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://derzhava-sveta.ru/ (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://derzhava-sveta.ru/index.php/besedy-s-uchitelem-mm/362-dialog-s-arkhangelom-mikhailom (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://derzhava-sveta.ru/index.php/besedy-s-uchitelem-mm/361-obrashchenie-sofii-premudrosti-bozhej-i-majtreji-morii-k-narodam-zemli (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1114-albina-galejeva-cenelingi (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/1133-irina-kazaka-kapec-es-iemiesojumam-izvelejos-savu-kermeni (Tulk. piezīme)