Наталья Голубкина 10 проверенных случаев «воспоминаний о прошлых жизнях»

Natālija Golubkina - "Atmiņas par iepriekšējām dzīvēm" – 10 pārbaudīti gadījumi

19 10 07 03

 

Tā ir pirmā publikācija no cikla “Iepriekšējo dzīvju pierādījumi”:

1. daļa – Kā noticēt iepriekšējām dzīvēm[1]

2. daļa – Vai eksistē iepriekšējās dzīves[2]

3. daļa – Grāmatas par iepriekšējām dzīvēm[3]

4. daļa – [Jūs esat šeit] "Atmiņas par iepriekšējām dzīvēm" – 10 pārbaudīti gadījumi

5. daļa – Vai ir reinkarnācijas pierādījumi[4]

 

Šodien jūsu uzmanībai tiek piedāvāts amerikāņu žurnālistes Taras Makisakas (Tara MacIsaac) raksts elektroniskajam žurnālam “EPOCH TIMES” 2015. gada 24. novembrī, kurā savākti 10 gadījumi, kas apstiprina reinkarnācijas, dvēseļu pārceļošanas teoriju. Krievu valodā tulkots no https://www.theepochtimes.com/10-outstanding-cases-of-detailed-verified-past-life-memories_1778495.html.

Jūs varat iepazīties ar citiem rakstiem par apstiprinājumu un pierādījumu tēmu, izpētīt rekomendējamo grāmatu sarakstu, kurā droši vien atradīsiet sev daudz noderīga, interesanta, negaidīta.

 

10. 3 gadus vecs bērns atceras pagātnes dzīvi, identificē slepkavu un ķermeņa atrašanās vietu

19 10 07 04

Nelaiķis Dr. Eli Lašs (Eli Lasch), kurš visvairāk ir pazīstams ar savu mediķa darbu Gazā Izraēlas valdības operāciju ietvaros, pētīja 3 gadus veca zēna gadījumu, kurš dzīvoja netālu no Sīrijas un Izraēlas robežas.

Zēns sacīja, ka atminas, ka iepriekšējā dzīvē ticis nogalināts ar cirvi. Viņš parādīja ciema vecākajiem, kur tika apglabāts viņa ķermenis, kur tika paslēpts slepkavības ierocis, un viņš identificēja savu slepkavu. Norādītajā vietā patiešām tika atrasts līķis ar brūci galvā, arī cirvis, un slepkava atzinās izdarītajā.

 

9. Zēns atminas sievu un slepkavu no pagātnes dzīves, atkal atrod viņus

19 10 07 05

Semihs Tutusmuss (Semih Tutusmus) piedzima Sarkonakas ciemā, Turcijā. Tiklīdz viņš spēja runāt, viņš teica, ka viņu sauc Selims Fesli. Tutusmusa māte grūtniecības laikā bija redzējusi sapni, kurā parādījās vīrietis, kurš sevi nosauca par Selimu Fesli un kuram bija asiņaina seja.

1958. gadā kaimiņu ciemā uz lauka gāja bojā vīrietis ar šādu vārdu. Viņam tika iešauts sejā un labajā ausī. Tutusmuss piedzima ar deformētu labo ausi.

Kad viņam bija 4 gadi, Tutusmus aizgāja uz Fesli māju un teica Fesli atraitnei: "Es esmu Selims, tu esi mana sieva Katibe." Viņš atminējās viņu kopīgās dzīves intīmas detaļas un savu bērnu vārdus. Viņš arī identificēja vīrieti, kurš viņu nošāva. Šo gadījumu pētīja nelaiķis Dr. Jans Stīvensons (Ian Stevenson) no Virdžīnijas universitātes.

 

8. Ugunsdzēsēju priekšnieks bija ģenerālis pilsoņu karā?

19 10 07 06

Pilsoņu kara ģenerālis Džons B. Gordons (John B. Gordon) (pa kreisi) un Džefrijs Kīns (Jeffrey Keene) (pa labi). (Laipni no www.IISIS.net.)

Atvaļinātais ugunsdzēsēju priekšnieka palīgs Džefrijs Kīns jutās neizskaidrojamu emociju un dīvainu fizisku sajūtu pārņemts, kad viņš kā tūrists apmeklēja pilsoņu kara Antietamas (Antietam) kaujas vietu.

Vēlāk apspriežot šīs sajūtas, viņa prātā spēcīgi parādījās vārdi “vēl ne”. Viņam atkal radās interese par pilsoņu karu, un, šķirstot žurnālu par šo tēmu, viņam uzlēca vārdi pēdiņās “vēl ne”. Ģenerālis Džons B. Gordons izlēmīgi atkārtoja vārdus “vēl ne”, aizturot savu karaspēku Antietamas kaujā.

Viņa un Gordona fiziskā līdzība ļoti pārsteidza Kīnu. Turklāt daudzi no Kīna ugunsdzēsējiem, šķiet, atgādina cilvēkus, kuri cīnījās Gordona vadībā. Kīns atklāja arī citas līdzības starp sevi un Gordonu, tostarp dzimumzīmes uz sava ķermeņa, kur Gordons bija ievainots. Šo gadījumu pētīja Dr. Valters Semkivs (Walter Semkiw), psihiatrs, kurš strādā kā reinkarnācijas eksperts Zinātnes, intuīcijas un gara integrācijas institūtā (Institute for the Integration of Science, Intuition and Spirit) (IISIS).

 

7. Bērns atceras pagātnes dzīvi kā Otrā pasaules kara pilots: identificēts bāzes kuģis, avārijas vieta

19 10 07 07

Dr. Džims Takers (Jim Tucker) no Virdžīnijas universitātes pētīja gadījumu ar Džeimsu Leiningeru (James Leininger) no Luiziānas, kurš bija 2 gadus vecs, kad sāka sapņot par avāriju lidmašīnā. Viņš teica, ka viņu notriekuši japāņi, ka viņa lidmašīna pacēlusies no kuģa “Natoma” un viņam ir draugs Džeks Larsons (Jack Larson). Viņš arī pieļāva, ka viņa vārds bija Džeimss šajā iepriekšējā dzīvē.

Patiešām bija Otrā pasaules kara pilots Džeimss Hjūstons jaunākais (James Huston Jr.), kura dzīve un nāve saskanēja ar visām šīm detaļām. Leiningeram arī izdevās pēc fotogrāfijas identificēt vietu, kur avarēja Hjūstona lidmašīna.

 

6. Nāve no uguns Čikāgā

19 10 07 08

Lūkam bija 2 gadi, kad viņš Sinsinati, Ohaio štatā, sāka runāt ar saviem vecākiem par pagātnes dzīvi, kurā viņam bijuši melni mati, viņš bijis sieviete, vārdā Pama, un gājis bojā ēkas ugunsgrēkā Čikāgā pēc mēģinājuma glābties, izlecot pa logu.

Afroamerikāniete, vārdā Pamela Robinsona (Pamela Robinson), gāja bojā 1993. gadā ugunsgrēkā viesnīcā “Paxton” Čikāgā — viņa bija izlēkusi pa logu, kad ēka dega. Lūka (viņš ir kaukāzietis) vecāki jautāja, kādā krāsā bija viņa āda, kad viņš bija Pama. Viņš bez vilcināšanās atbildēja: "Melna."

Viņa māte izdrukāja vairākas afroamerikāņu sieviešu fotogrāfijas, tostarp vienu ar Robinsonu. Lūks norādīja uz Robinsonas fotoattēlu un sacīja: "Tā ir Pama." Lūka gadījumu pastāstīja A&E tīmekļa programma “Spoks mana bērna iekšienē (The Ghost Inside My Child)”.

 

5. 4 gadus vecs zēns atceras pagātnes dzīvi Holivudā

19 10 07 09

Raienam bija 4 gadi, kad viņš sāka runāt par savu pagātnes dzīvi Holivudā, kura, pēc viņa teiktā, beidzās, kad viņam uznāca sirdslēkme.

Grāmata par Holivudu izraisīja papildu "atmiņas". Viņš ieraudzīja attēlu no 1932. gada filmas "Nakts pēc nakts (Night After Night)” un teica, ka viņi bijuši draugi ar kādu filmā redzamu vīrieti, kurš bijis kovbojs, kā arī aktieris cigarešu reklāmās. Gordons Nenss (Gordon Nance) bija aktieris šajā filmā; viņš filmējās vesternos un reklamēja “Viceroy” cigaretes.

Raiens identificēja attēlu ar sevi pagātnē, vīrieti, vārdā Mārtijs Mārtins (Marty Martyn). Raiens pareizi atcerējās ainu, kurā Mārtins bija spēlējis, un Mārtina dzīves detaļas, piemēram, laiku, kad viņš dejoja stepa dejas Brodvejā, trīs jaunākās māsas un savas automašīnas krāsu. Dr. Takers izmeklēja šo gadījumu, pārbaudot Raiena atmiņas pie Mārtina vēl atlikušajiem ģimenes locekļiem.

 

4. Zēns atminas dzīvi kā mūks Šrilankā

19 10 07 10

Duminda Bandara Ratnaijake (Duminda Bandara Ratnayake) no Thundeniya Šrilankā par savu iepriekšējo dzīvi kā mūkam sāka runāt, kad viņam bija aptuveni 3 gadi. Viņš uzstāja, ka jāievēro mūku rituālā uzvedība un ierobežojumi.

Viņš teica, ka bija vecākais mūks Asgiriya templī un ka viņam bija sāpes krūtīs, kad viņš mira. Viņš teica, ka viņam pieder sarkana automašīna, viņš ar mīlestību runāja par ziloni un teica, ka viņam ir radio.

Cienījamais Mahanaijaka Gunnepana (Mahanayaka Gunnepana), mirušais mūks no Asgiriya tempļa, atbilst zēna aprakstiem. Bija nelielas neatbilstības; piemēram, radioaparāta vietā viņam piederēja gramofons, bet zēns, iespējams, nezināja, kas ir gramofons, lai to precīzi aprakstītu. Dažas no šīm iezīmēm reģiona mūkiem bija neparastas. Šo gadījumu pētīja Dr. Elendurs Haraldsons (Elendur Haraldsson), emeritētais profesors Islandes Universitātē Reikjavīkā.

 

3. Libānas zēns pareizi stāsta par pagātnes dzīvi

19 10 07 11

Dr. Haraldsons devās uz Libānu, lai izmeklētu gadījumu ar kādu zēnu, vārdā Nazihs Al-Danafs (Nazih Al-Danaf). Al-Danafs saviem vecākiem par savu pagātnes dzīvi sāka stāstīt, gandrīz tiklīdz viņš spēja runāt.

Viņš lepni stāstīja par visiem saviem ieročiem. Viņš lietoja vārdus, kādus vecāki negaidīja, ka viņš zinās šajā vecumā, izrādīja neparastu interesi par cigaretēm un viskiju, runāja par mēmu draugu, kuram bijusi tikai viena roka, teica, ka viņam bijusi sarkana mašīna, un teica, ka gājis bojā, kad ieradušies cilvēki šaut uz viņu.

Al-Danafs rādīja ceļu uz savas pagātnes dzīves mājām Kaberšamunā (Qaberchamoun), mazā pilsētiņā aptuveni 10,5 jūdžu attālumā no viņa pašreizējās mājas. Reiz tur dzīvoja vīrietis, vārdā Fuads Asads Khadadžs (Fuad Assad Khaddage), un viņa dzīves detaļas atbilda zēna teiktajam.

Khadadža atraitne uzdeva zēnam vairākus jautājumus, lai viņu pārbaudītu, tostarp: "Kas uzcēla pamatu šiem vārtiem pie mājas ieejas?" Nazihs atbildēja: "Vīrietis no Faraju ģimenes." Tas bija pareizi. Viņš pareizi atbildēja arī uz citiem viņas jautājumiem.

 

2. Biznesmenis atceras mācību no pagātnes dzīves

19 10 07 12

Ruprehta Šulca (Ruprecht Schultz) veļas mazgāšanas bizness Berlīnē, Vācijā, cieta neveiksmi, sākoties Otrajam pasaules karam. Šķiet, ka tas izraisīja atmiņas par pagātnes dzīvi, kurā viņam līdzīgi bija neveiksmīgs bizness.

Viņš atcerējās, ka viņa pagātnes dzīves bizness bija saistīts ar kokmateriāliem vai kuģniecību un ka viņš izdarīja pašnāvību, nošaujoties festivāla dienā pēc tam, kad cieta finansiālus zaudējumus. Šķiet, ka viņu piesaistīja Vilhelmshavena (Wilhelmshaven), ostas pilsēta Vācijā, kur tas notika, un viņš uzskatīja, ka tas bija 19. gs. 80. gados.

Dr. Stīvensons atrada ierakstus par kādu vīrieti, vārdā Helmuts Kolers (Helmut Kohler), kurš 1887. gadā Vilhelmshavenā izdarīja pašnāvību Grēku nožēlošanas un lūgšanu dienas laikā. Kolers bija izdarījis sliktu izvēli savā kuģniecības biznesā, izlemjot importēt daudz kokmateriālu, pamatojoties uz nepatiesām prognozēm par kokmateriālu nodokļu pieaugumu.

Kā izrādās, Kolera bizness nebija tik smagi cietis, kā viņš domāja, kad nošāvās. Šī bija mācība Šulcam, kurš piedzīvoja lielus zaudējumus, bet meklēja cerību nākotnē.

 

1. Filmas “Vējiem līdzi” scenārija autors ir reinkarnējies Vidējos rietumos?

19 10 07 13

Mazs zēns, vārdā Lī, uzstāja, ka viņa otrais vārds ir Koe un viņa dzimšanas diena ir 26. jūnijā, lai gan tā nebija taisnība. Viņš teica, ka agrāk dzīvojis Holivudā un ka viņam ir meita Dženifera. Viņš teica, ka rakstījis filmas. Kad viņa māsa viņam jautāja, cik vecs viņš bija, kad nomira, viņš atbildēja, ka viņam tad bijuši 48 gadi.

Viņa ģimene uzskaitīja filmas, vaicājot, vai viņš kādu no tām ir sarakstījis, un viņš pozitīvi reaģēja, kad tika pieminēta filma “Vējiem līdzi (Gone With the Wind)”.

Sidnijs Koe Hovards (Sidney Coe Howard) bija filmas “Vējiem līdzi” scenārija autors. Hovardam bija meita Dženifera, un viņš nomira 48 gadu vecumā. Dr. Takers izmeklēja šo gadījumu.

 

Jūs zināt, kādas iepriekšējās dzīves ir ietekmējušas Jūsu pašreizējo? Ja nezināt, tad gribētu ieskatīties aiz šī aizsega? Dalieties komentāros!

 

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

Pievienots 07.10.2019.

https://ru.reincarnatiology.com/10-proverennyh-sluchaev-vospominanij-o-proshlyh-zhiznyah/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/33-natalija-golubkina/3726-natalija-golubkina-ka-noticet-ieprieksejam-dzivem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/33-natalija-golubkina/3727-natalija-golubkina-vai-eksiste-ieprieksejas-dzives (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3418-natalija-golubkina-gramatas-par-ieprieksejam-dzivem (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/33-natalija-golubkina/3729-natalija-golubkina-vai-ir-reinkarnacijas-pieradijumi (Tulk. piezīme)