Наталья Голубкина Что делать с “потеряшками”?

Natālija Golubkina - Ko darīt ar “pazudekļiem”

19 02 11 01

Mūsu nodarbības Reinkarnacionikas Institūtā parasti sākas ar to, ka studenti dalās savā pieredzē, gadījumos, kas viņiem ir sanācis praksē, ar kādām situācijām ir sadūrušies un kādi jautājumi un grūtības ir radušās.

Viens no pēdējiem jautājumiem bija, ko darīt ar “pazudekļiem”, ja tu saduries ar viņiem darba procesā ar cilvēku iegremdējumā, atceroties iepriekšējās dzīves vai pat situācijas no pašreizējā iemiesojuma.

 

Kas tie tādi ir – “pazudekļi”

19 02 11 02

Dažreiz iegremdējumā ir sastopami dažādi personāži, kuri eksistē smalkajā plānā kā rēgi, spoki, būtības. Viņi var būt pilnīgi nepamanāmi un var aktīvi iejaukties cilvēku dzīvē, mijiedarboties ar apkārtējo telpu.

Tas var izpausties skaņās, smaržās, priekšmetu pārvietošanā, cilvēku un dzīvnieku noskaņojuma, vietas kopējās atmosfēras ietekmēšanā. Atceraties Vaidu Vairu no filmas “Harijs Poters un Noslēpumu kambaris”? Tas ir klasisks piemērs.

Kāpēc viņi neiet prom no cilvēku pasaules? Te katram būs savs gadījums.

arrow orange Kāds vienkārši apjuka un nespēja aiziet laikus, tā arī palika, nesaprotot, kur viņš ir un ko vajag darīt.

arrow orange Kāds āķējās pie savas pagātnes notikumiem vai vietas, ir spēcīgi pieķēries emocionāli. Filmā “Citi (The Others)”, kur piedalās Nikola Kidmena (Nicole Kidman), šis sižets ir ļoti labi izvērsts.

arrow orange Mēdz būt arī tā, ka cilvēki viļus vai neviļus veic rituālu, kas piesauc būtību uz vietu, varbūt dod viņai uzdevumu.

arrow orange Tā var nebūt viengabalaina būtība, bet dvēseles daļiņa, ko viņa atstājusi stresa, šoka, emocionāli traumējošā situācijā. Viņa tā arī uzkaras tur uz mūžiem, vietā, kur tika atšķelta no viengabalainās dvēseles.

Iespējams, tādas tikšanās var jūs izbiedēt. Taču nesteidzieties padoties bailēm. Mēs bīstamies no tā, kas mums ir nezināms. Vēl 1. kursā Māris mums teica:

“Baiļu vietā ieslēdziet bērna vērīgo zinātkāri. Kā tas parasti notiek smilšu kastē?

– Sveiks! Tu kas esi?
– Es esmu Vasja. Un tu?
– Es esmu Andrejs. Paspēlēsimies?
Bērni vienkārši iet uz kontaktu, viņi nevērtē viens otru, nepiekarina etiķetes. Viņi pakāpeniski iepazīst viens otru.”

Tā arī situācijā ar “pazudekli”, lai cik tumšs un šausmīgs jums nešķistu viņa tēls, iztēlojieties, ka tā ir tikai maska, varbūt pat tēls, jūsu paša apziņas radīts.

Pakontaktējieties ar šo personāžu. Uzziniet, kas viņš ir un kāds ir viņa stāsts. Jo mēs visi taču esam vienotas pasaules daļiņas.

 

Kā palīdzēt “pazudeklim”

19 02 11 03

Pēc tam, kad jūs esat uzzinājuši “pazudeklīša” stāstu un cēloņus, kuru dēļ viņš te mīt, jums kļūs skaidrs, kā var viņam vai viņai palīdzēt.

new 01 Ja tā ir nomaldījusies, apjukusi dvēsele, tad var viņai izskaidrot, ka viņas mājas nav šeit, ka ir cita pasaule, kur viņu gaida. Un tad viņa var doties uz turieni.

Ja viņa nezina, kā atrast ceļu, vai viņai nav spēka kustēties, var piesaukt viņas Audzinātājus vai būtnes, kuras specializējas apmaldījušos dvēseļu meklēšanā un atgriešanā. Viņu darbs ir aprakstīts regresoloģes Tatjanas Makarovas (Татьяна Макарова) grāmatā “Tas, ko mēs saucam par nāvi, nav dzīves beigas (То, что мы называем смертью, не есть конец жизни)”

new 02 Bet, ja tā ir pazudusi dvēseles daļiņa, tad, uzzinājuši viņas stāstu, jūs varat viņu atgriezt atpakaļ. Te ir svarīgi sajust sevi, vai esat gatavi viņas atgriešanai. Pajautāt viņai, vai viņa ir gatava atgriezties.

Šamaņu praksēs dvēseles daļiņai vajag pajautāt, uz kādiem nosacījumiem viņa ir gatava atgriezties, kas viņai priekš tam vajadzīgs. Ja viņa atšķēlās, kad cilvēks pārdzīvoja spēcīgas sāpes, tad viņa bīstas no sāpēm un negrib tās vairs izjust. Vajag pārliecināt viņu, ka jūs par viņu parūpēsieties, ka sāpju vairs nebūs, jūs esat kļuvuši spēcīgāki un viedāki, nekā bijāt toreiz.

Mēdz būt tā, ka viņa lūdz zināmas rituālas darbības: noteiktu ēdienu un dzērienus uz kādu laika periodu, aromātus un krāsas jūsu apkārtnē. Te mēdz būt daudz variantu. Svarīgi ir nesteigties un, tāpat kā cilvēciskā kontaktā, saklausīt otru pusīti un pieņemt viņas vajadzības, lūgumus un palīdzēt.

Un pēc pievienošanās vērojiet, kas notiks, kas jūsos izmainīsies. Mēdz būt, ja daļiņa ir atšķēlusies sen, atgriežas vecas jūtas, ieradumi, vārdiņi, stāvokļi un uzvedības modeļi. Nebīstieties, tas ar laiku pāries. Pieņemiet ar mīlestību un saudzību notiekošo.

Jebkurā gadījumā, lai ko jūs nesatiktu, turiet prātā, ka jūs – Gaisma, un mirdziet spožāk! Tas piešķirs jums spēkus un pārliecību par sevi, palīdzēs tikt galā ar bailēm un pieņemt šo pasauli visās tās izpausmēs.

 

Jums ir bijušas tamlīdzīgas tikšanās iegremdējumos vai ceļojumos? Dalieties komentāros jūsu gadījumos!

 

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

Pievienots 11.02.2019.

https://ru.reincarnatiology.com/chto-delat-s-poteryashkami/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe