Евгения Горева Карта Таро Справедливость

Jevgēnija Goreva - Taro kārts Taisnīgums

19 01 04 63

Taro kārti Taisnīgums vēl dēvē par Justīciju, Līdzsvaru.

Tas ir vecākais arkāns ar numuru 11, bet dažās kavās kārtis Spēks (8. arkāns) un Taisnīgums mainās vietām.

Pēc astroloģiskās un jēdzieniskās loģikas, kura man ir galvenā un pārbaudīta praksē, kārts Taisnīgums numurs ir tieši 11. Bet citiem cilvēkiem ir tiesības uzskatīt citādāk. Redzams, tāda spēle ar numerāciju – tā ir pirmā pārbaude –, cik jūs ietilpināt šīs kārts jēgu.

Saturs

Astroloģiskā atbilstība

Vienkārša un īsa kārts Taisnīgums, Justīcija, Līdzsvars nozīme

Kārts iekšējā jēga

Justīcija kā personības, cilvēka apraksts

Kārts Taisnīgums kā gada simbols

 

Astroloģiskā atbilstība

19 01 04 64

Horoskopa 7. nams. Iekšējā kārts. Planēta Venēra.

Zodiaka zīme Svari, no 1. līdz 15. grādam.

Šajā kārtī tu redzi ne vairs sevi, bet apkārtējos, un apzinies noteikumus, kuri uz viņiem iedarbojas un kurus cilvēki ievēro.

Tu saproti, kas ir likumsakarīgs partnerim, viņa dzīves apzinātos principus. Tu apzinies nosacījumus, pēc kuriem notiek jūsu partnerība. Pārbaudi priekšstatus par dzīvi robežās Es-Tu.

 

Vienkārša un īsa kārts Taisnīgums, Justīcija, Līdzsvars nozīme

19 01 04 65

Bieži parāda problēmas attiecībās, laulībā. Var liecināt par to, ka cilvēkam stāv priekšā svarīga izvēle.

Justīcija neko cilvēkam neatņem, vienkārši rāda, ka pašlaik dzīvē darbojas līdzsvara likums un vajag būt gatavam ierobežojumiem.

Kārts padoms: nodarboties pašlaik ne ar matēriju, bet ar Dvēseli, Garu, abstraktiem jautājumiem. Būtu labi pabūt pie dabas. Piesūcināties, harmonizēties un pēc tam atgriezties pasaulē, atgūt balansu.

Kārts Taisnīgums kājām gaisā – disbalansa situācija. Cilvēks vai nu neko nedara situācijas harmonizēšanai, vai arī lien, kur nevajag. Tāpēc dzīves līdzsvara iegūšanai viņam vajag kaut ko atņemt, piemēram – sagraut biznesu, ģimeni.

 

Kārts iekšējā jēga

19 01 04 66

Taisnīgums atrodas līdzsvarā, svari ir tā eksistences instruments. Svari simbolizē vispusīgu situācijas izvērtējumu, kad nepieciešams pieņemt lēmumu.

Abpusēji griezīgais taisnīguma un visaptverošas intuīcijas šķēps atrodas līdzsvarā un ir gatavs darbībai. Šķēps simbolizē cilvēka radošo prātu, kurš tiek pielietots reālu atbilžu un risinājumu piedāvāšanai. Šķēps pārstāv arī spēku, kurš notur iekšējo balansu Justīcijā.

Taisnīgums – tas ir jūsu iekšējā balansa stāvoklis, neraugoties uz to, ka jūs atrodaties haosa pasaulē.

19 01 04 67

11. arkāns vērš mūsu skatienu sevis iekšienē un uzrāda eksistējošās pretrunas. Balansējot starp mūsu apzinošos prātu un intuīciju, var saglabāt mierīgumu un kārtību, nevis palielināt haosu. Balansa uzturēšana prasa spēkus, laiku un praksi, taču šīs kārts raksturā – milzīga pacietība un savaldība.

Kārts ir saistīta ar tiesību un kārtības jautājumiem, tā mijiedarbojas ar mūsu sociālajām tiesībām, kultūras tiesībām, personiskajām tiesībām, kā arī ar mūsu kosmiskajām tiesībām. Arbitra un tiesneša uzdevums – integrēt visus šos veidus un līmeņus sevī, lai atrastu to, kas vislabāk darbojas izvērstajā pasaules ainā.

Ar arkānu Taisnīgums jūs spējat uzņemties atbildību par savām darbībām, par sava nākamā soļa izsvēršanu un izvēli. Jūs saprotat, ka jūsu izvēle un darbības skars ne tikai jūs, arī citus.

19 01 04 68

Dažreiz jūs nespējat skaidri domāt un atrodaties neapņēmīgumā. Šajā momentā vajag nomierināties un pārslēgties uz savu iekšējo pasauli. Paklausīties gan prātu, gan sirdi, mierīgi vērojot šo dueli. Ļaujiet saviem poliem nomierināties. Risinājums izpaudīsies.

Iespējams, atbilde būs ne tāda, kā jūs gribētu vai sagaidītu, taču nez kāpēc jūs jūtat, ka tā ir “pareizā” – ar visu savu ķermeni un saprātu.

Kārts Taisnīgums pārstāv ne tikai juridiskās tiesības, bet arī cilvēku tikumības likumus, Visuma likumus. Tā atgādina mums, ka eksistē dievišķais taisnīgums.

 

Justīcija kā personības, cilvēka apraksts

19 01 04 69

Tas ir diezgan tiešs cilvēks. Viņš gribētu, lai viss būtu skaidri un vienkārši, bez īpašiem sarežģījumiem. Viņam svarīga ir harmonija un stabilitāte.

Viņam ir noderīgi būt pie dabas, tas atjauno viņa Garu. Viņš sajutīs līdzsvaru, ja pietiekamu laiku pabūs harmoniskā vietā pie dabas.

Viņam ir ierasti vienmēr izsvērt situāciju un nesteigties ar lēmuma pieņemšanu. Viņam ir jābūt pārliecinātam, ka viņš rīkojas pareizi, taisnīgi attiecībā pret sevi un pret citiem cilvēkiem.

Viņš saprot cēloņu un seku likumus un ātri redz savas kļūdas, kuras viņam ir ārkārtīgi nepatīkami apzināties.

Cenšoties būt mierīgs un nosvērts, viņš nesliecas uz emocionāliem impulsiem, cenšas no tiem izvairīties. Var gūt sekmes rediģēšanas, rakstīšanas, tiesību un finanšu sfērā.

 

Kārts Taisnīgums kā gada simbols

19 01 04 70

Tas ir labs periods, lai balansētu dažādas dzīves sfēras: veselību, finanses un personiskās attiecības.

Skaidrība, balanss un harmonija būs jums arvien svarīgāki. Viss, kas neatbilst jūsu sirdij un saprātam, prasa pārvērtēšanu. Jebkura nekārtība jūsu notikumos un dzīves telpā tiks pakļauta vērtējumam un attīrīšanai.

Tas ir svarīgs gads, lai uzņemtos atbildību par sevi un savām darbībām.

Padoms: esiet uzmanīgi pret kontraktiem, kuri skar kā personisko, tā ar arī lietišķo partnerību. Panāciet to, lai kontrakts, līgums būtu taisnīgs visiem dalībniekiem.

 

Rubrika: Taro vecākie arkāni[1]

 

Pievienots 04.01.2019.

https://gor-evgeniya.ru/karta-taro-spravedlivost/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/birkas/taro-vecakie-arkani (Tulk. piezīme)